Terwijl de migranten Zweden binnenstromen, vluchten de Zweedse vrouwen het land uit!

Screenshot_31

Terwijl de aantallen migranten uit de Derde Wereldlanden naar Zweden records  breken, vluchten steeds meer Zweedse vrouwen het land uit. Vorig jaar emigreerden ongeveer 24.000 jonge, meestal hoogopgeleide vrouwen uit Zweden. Dat is het grootste aantal in de Zweedse geschiedenis. Meestal emigreren ze naar Noorwegen, Denemarken, Finland, GB, Duitsland en VS.

In het jaar 1975 besloot het Zweedse parlement om Zweden in een multicultureel land te veranderen. Veertig jaar later zijn de dramatische resultaten van dit experiment zichtbaar: de geweldscriminaliteit steeg met 300 %.

Als we naar het aantal verkrachtingen kijken, is het met de toename nog erger gesteld. In het jaar 1975 waren er 421 meldingen bij de politie, in het jaar 2014 waren dat er 6.620. Dat is een stijging van 1.472%.

Zweden staat nu op het tweede plaats op de wereldranglijst betreffende verkrachtingen. Volgens een onderzoek uit het jaar 2010 wordt  Zweden met 53,2 verkrachtingen per 100.000 inwoners alleen nog door Lesotho in Zuid-Afrika overtroffen met 91,6 verkrachtingen per 100.000 inwoners.

Bron:
http://lary.cz

Bron oorspronkelijk artikel:
www.friatider.se

Vertaald uit het Tsjechisch door:
Z.B.
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, gezond realisme, Hypocrisie, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zweden. Bookmark de permalink .

29 reacties op Terwijl de migranten Zweden binnenstromen, vluchten de Zweedse vrouwen het land uit!

 1. Man, man, dat je vrouwelijke bevolking toch het land uitvlucht omdat jij het verdómt om ze te beschermen…..
  Hoe diep kun je zinken als natie?!
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 2. Geronimo zegt:

  Wat je zaait, zul je oogsten. Zweden wordt een derde wereldland. Nog hooguit een decade aan dit tempo, en het is zover. De multiculturele droom uiteengespat.

  Like

 3. Joannes den Hollander zegt:

  Ik weet de cijfers van andere Europese landen niet. Maar de uittocht van vermogenden en hoogopgeleide jongeren in Nederland bedraagt ongeveer 400 personen per dag. Dat is inclusief kleine tot middelgrote bedrijven. Dat zijn er ca. 146.000 per jaar. En dat al jaren lang. Typisch de categorie mensen die de schatkist gevuld hielden. Ik ben bang dat de bodem van de uitkeringspotten snel in zicht komen met al dat genetisch afval uit alle uithoeken van de wereld die Nederland wel weten te vinden.
  Tenzij het, zoals onze overheid garandeerde, het allemaal atoomgeleerden, chirurgen en ingenieurs zijn.

  Like

 4. Cathja zegt:

  De Zweden hebben dit zelf zo gewild. Als je zo graag een multicultureel land wilt zijn, en je legt de nieuwkomers geen beperkingen op, dan kan het gevolg zijn dat iedereen zijn eigen cultuur en religie importeert. Tel daarbij op de onwil om zich aan te passen aan wetten en regels van het nieuwe thuisland, en dan heb je een maatschappij waar bandeloosheid regeert.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Cathja: 22.16. uur. Precies Cathja! En hier zien wij, waar de “rode gekte”, toe leidt. namelijk het einde van de cultuur en eigenheid van Zweden. En stomme Zweden, vooral op socialisten blijven stemmen hoor.

   Like

 5. Pingback: Hoe snel gaat het verder fout met de EU ? | tora-yeshua.nl | Tora Yeshua | tora-yeshua.nl

 6. C.A.Barstow zegt:

  Dat krijg je dus als je de grenzen opent voor achterlijkheid en barbarij.
  Ook de politiek in Den Haag, die zich aan de mening van ons volk niets gelegen laat liggen, is bezig dit land te verkwanselen en te vergooien, oa de multiculti achterlijkheid wordt je gewoon door de strot geduwd.
  Over de rug van je eigen onderdanen het beste jongetje van de klas spelen, dat hebben de verkwansellaars in Den Haag tot een kunst verheven.

  Like

 7. Elena zegt:

  Grote schande wat er zich afspeelt in Zweden.
  Jammer dat de Zweedse kerels geen knokploegen vormen om het genetische gehandicapte tuig een kopje kleiner te maken.
  R.I.P. Zweden .

  Like

 8. Jade zegt:

  Laten we liever die Zweedse dames opvang bieden, in
  plaats van al die kanslozen die nu Nederland binnenstromen.

  Like

 9. Hendrik M. zegt:

  Stel voor dat we zo’n 50.000 asieldreigers ruilen tegen Zweedse dames; wij blij – zij blij!

  Like

 10. kruisridder zegt:

  Als ik wat jonger was, zou ik ook emigreren. Nu loont het niet meer. Ik ben in de leeftijd gekomen dat ik tegen mijn pensioen ga aankijken. Maar als ik 35 jaar jonger was en met mijn opleiding, wist ik het echt wel……..

  Like

 11. fransdewit zegt:

  Ik snap echt niet dat die gene die daar aan het roer staan, dit laten gebeuren. Maar ach wat schrijf ik nou? We zitten allemaal in het zelfde schuitje van onbenullen in der regeringen.

  Like

 12. Pingback: Terwijl de migranten Zweden binnenstromen, vluchten de Zweedse vrouwen het land uit! | Rechtsaf doorzee

 13. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op Gerrit Tienkamp herblogden reageerde:

  Like

 14. jowitteroos zegt:

  Kon ik maar vluchten, maar aan ons worden allerlei regels opgelegd in tegenstelling tot de binnenstromers en dubbele paspoort houders. Je zou verdomme deze regering aan moeten klagen voor het in gevaar brengen van de eigen bevolking.

  Like

 15. Thoth zegt:

  Ik ben dan geen vrouw, maar wanneer ik 65 en een beetje ben, dan ga ik ook dit land uit. Geen moskeeën, hoofddoeken, salafisten en meer van deze onzin. Dan ga ik ergens anders mijn leven opbouwen en sterven…

  Like

  • Joannes den Hollander zegt:

   Thoth, ik moet nog ruim 1,5 jaar werken en dan mag ik met pensioen. Dan heb ik er ruim 50 werkzame jaren op zitten. Mijn talenkennis is beperkt tot een redelijk woordje Engels en een beetje Duits. Geen leeftijd meer om uitgebreid een vreemde taal te gaan leren. Bovendien is dat de leeftijd dat je toch begint na te laten. Daarbij ben ik alleenstaand. Ik zie me niet zo gauw naar Thailand of de Filipijnen vertrekken. Daar word je gelijk belaagd door hordes van die locale vrouwen waar ik dan ook niets van moet hebben. Niet dat ikk een racist ben. Maar Ik hou me liever bij mijn eigen soort. Gewoon een leuke realistische Hollandse vrouw. Dat is echter zoeken naar een naald in een hooiberg. De meesten zijn allemaal van die geïndoctrineerde linkse wereldverbeteraars. Brrrr, daar moet ik niets van hebben. Dan blijf ik nog liever alleen.

   Maar eerlijk gezegd wil ik helemaal niet uit Nederland weg. Ik hou van Nederland. Net als bij mijn voorouders stond hier mijn wieg. Het is mijn Vaderland waar ik ooit zo trots op was. Ik stoor me gruwelijk aan onze regering die een hekel heeft aan eigen volk en alleen maar open staat voor de islam en ander getijsem.

   Persoonlijk zag ik liever dat er een militaire Staatsgreep kwam met een achterban van enkele miljoenen Nederlanders. Dan zouden we de mogelijkheid hebben om Nederland te zuiveren van ongewenste elementen die onze levensvreugde dagelijks verzieken. Ze hoeven van mij niet dood, maar om ze bij tegenstand hardhandig Nederland uit te flikkeren zou ik absoluut geen moeite mee hebben.

   Dat is wat ik wil, een Nederland zoals het was. Zonder E.U., zonder al die overgepigmenteerde hotzeflotsers die ons land sociaal en economisch naar de afgrond jagen. Verder de grenzen dicht en de gulden terug.

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Joannes. Zo is het en zo hoort het ook!
    En nou morgen niet meer denken òh wat heb ik geschreven…

    Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @Joannes den Hollander: 15.03. uur. Inderdaad een coup, door het leger. Inmiddels ben ik er ook voor, als het maar een nationalistische coup is, net zoals Franco deed, de Roden aanpakken, en die in Juli 1936 tot actie is overgaan!

    Like

 16. Stradi zegt:

  Als de Europese landen democratische rechtsstaten geweest zouden zijn, die zich gehouden zouden hebben aan het referendumgebod in de grondwet, dan zouden we nu geen euro hebben. We zouden ook zeer zeker geen enkele Turk/Marokkaan in het land hebben, geen enkele moskee, geen Salafisten, geen sharia. Geen mens zou ons uitschelden voor “aardappels”. Roemenië en Bulgarije zouden geen lid zijn van de EU, d.w.z. we zouden geen zigeunersbendes in onze steden hebben, die inbreken in onze huizen. We zouden geen asieleisers hebben. Criminelen zouden in de gevangenis komen. Vreedzame burgers zouden, net als vroeger, ´s avonds gewoon weer op straat durven.
  En last but not least, ons sociaal systeem zou overeind blijven

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Marinus Hoogedoorn: 01.33. uur. Beste Marinus, ik begrijp uw vraag volkomen. Helaas moet ons leger, pang, pang roepen bij een oefening, omdat er niet genoeg munitie is. Hetzelfde deed zich voor op 10 mei 1940, er waren slechts 5 patronen per soldaat. Toch nog knap van onze soldaten toen, om nog bijna 4 dagen terug te vechten tegen het Duitse leger. Onze roden, en de politieke elite, zijn hieraan volledig schuld.

   Like

   • Joannes den Hollander zegt:

    Tom, het leger is inderdaad fors uitgedund. Buiten de kazernepoorten loopt echter een veelvoud aan oud beroepsmilitairen. De meesten zijn nog relatief jong en zijn goed in staat om in korte tijd geselecteerde burgers op te leiden.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s