Vragen van het lid Wilders (PVV) aan de Minister-president over de uitspraken van de heer Samsom over het toelaten van 200.000 asielzoekers in NL

Screenshot_36

1.) Heeft u kennisgenomen van de uitspraak van de fractievoorzitter van coalitiepartij PvdA, de heer Samsom, dat er in Nederland draagvlak is voor 200.000 vluchtelingen?

2.) Deelt u onze mening dat dit draagvlak er totaal niet is, zoals ook blijkt uit het recente SCP-rapport “Burgerperspectieven 2015”, waarin staat dat slechts 13% van de Nederlanders wil dat Nederland nog méér vluchtelingen opneemt?

3.) Realiseert u zich dat een vluchteling de Nederlandse belastingbetaler alleen al in het eerste jaar 36.000 euro kost en dat het voorstel van de heer Samsom de Nederlandse belastingbetaler dus (200.000 X 36.000) 7.2 miljard euro zou gaan kosten en dat dit bedrag na het voltooien van de daaropvolgende gezinshereniging verder kan oplopen tot maar liefst tot 15 – 20 miljard euro?

4.) Deelt u mijn mening dat al die miljarden veel beter besteed kunnen worden aan onze eigen bevolking zoals aan bijvoorbeeld zorg, pensioenen, koopkracht, nationale grensbewaking en veiligheid?

5.) Realiseert u zich ook dat Nederland Nederland moet blijven en we ons volk niet moeten vervangen en we bovendien al veel te veel islam in Nederland hebben?

6.) Bent u bereid met kracht afstand te nemen van de uitspraken van de heer Samsom en de samenwerking met de PvdA onmiddellijk te staken en ons land te behoeden voor nog meer asielellende en snel nieuwe verkiezingen uit te schrijven?

PVV anders

Bron:
http://pvv.nl
(h/t Ton van Kesteren)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Demografie, Desinformatie, Dhimmitude, Eurabië, Geert Wilders, gezond realisme, Hypocrisie, Immigratie, islam-collaboratie, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslims, Overheid, political correctness, propaganda, PvdA, PVV, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

26 reacties op Vragen van het lid Wilders (PVV) aan de Minister-president over de uitspraken van de heer Samsom over het toelaten van 200.000 asielzoekers in NL

 1. Hendrik M. zegt:

  En zo blijkt weer dat het lid van Wilders meer verstand heeft dan Samson…

  Like

 2. Harry zegt:

  Goed gezegd , Geert .
  Maar ik ben bang dat onze kwezel er nog een poosje over na moet denken .
  Reken maar niet op enig benul van Rutte , wat betreft de inmiddels penibele situatie waar we in verkeren .
  Een laffe hond is nou eenmaal laf geboren .
  En het wordt nog een heidense klus , als we ooit in staat zullen zijn om het tij te keren , om dat te verwezenlijken .
  We zitten diep in de shit , dankzij de PVDA , CDA . D66 , GL , SP en de VVD .
  Je bent onze enige hoop nog !

  Like

 3. Tistochwat zegt:

  1.) Ja.
  2.) Nee.
  3.) Nou en?!
  4.) Nee.
  5.) Nee.
  6.) Nee.

  Like

 4. Die vent is gek moeten wij daar door allemaal gekort worden

  Like

 5. Cathja zegt:

  Heer Rutte, wat is hierop uw antwoord….??

  Like

  • Ad bos zegt:

   De gasprijs 32 ! % verhogen , lees ik net. Prettige dag nog . En er komen meer “verassingen “

   Like

   • Tistochwat zegt:

    @ Ad bos 30 december 2015 om 22:14

    Ach ja, een verwarmd huis is een luxe hè? In dit klimaat.
    Maar zolang de ‘vluchteling’ er warmpjes bij zit, geeft het allemaal niks hoor!

    Like

  • Ad bos zegt:

   Beste cathja , het antwoord van Rutte ? Ik lees net dat het gas 32 !% ! Duurder word in 2016 . En er komen meer ” verassingen ” prettige dag nog

   Like

   • Cathja zegt:

    @ Ad bos om 22:37

    Ons ‘meevallertje’ is alweer opgesoupeerd door alle tegenvallers. Per saldo gaan we er uiteraard wéér op achteruit. Wat een lamzakken, om ons zó te bedriegen! Dit hebben ze echt van tevoren al bekokstoofd. Geloof dat maar. Deze verhoging komt echt niet uit de lucht vallen.
    Want….., de accijns op benzine brengt minder geld in de staatskas vanwege de lage olieprijs, net zoals de tegenvallende aardgasbaten, i.v.m. de bevingen in Groningen,
    en wat doe je dan als overheid? Wel, wat je met ‘milde hand’ aan de bevolking geeft, pak je resoluut weer terug, én nog meer.

    Mijn vraag: hoe pakken we de overheid eens terug?

    Like

   • Tistochwat zegt:

    @ Cathja 30 december 2015 om 23:18

    [quote] Mijn vraag: hoe pakken we de overheid eens terug? [/quote]

    NIET! Want wij zijn ver in de minderheid t.o.v. de vele landverraders.
    Politie en leger zijn ook tegen ons, dus wat MOETEN we dan?

    Like

 6. Jean zegt:

  Zowel in Nederland als in Vlaanderen zullen de burgers de macht overnemen om eindelijk een einde te stellen aan de import van barbaren en Afrikanen, de burgers zien wat er zal gebeuren nl. een enorme toename van verkrachtingen, gewelddaden, criminaliteit en barbaars geweld en daar gaan de burgers zich tegen verzetten dus zullen ze eerst de politieke lafaards moeten aanpakken en uitschakelen de grenzen sluiten en de aanwezige barbaren & criminelen verwijderen zodat zowel Nederland én Vlaanderen terug leefbaar en veilig worden.
  2016 zal het jaar van de enorme verandering brengen, de parasieten zullen vluchten en het profitariaat wordt drooggelegd.

  Like

  • Tistochwat zegt:

   @ Jean 30 december 2015 om 21:57

   [quote] 2016 zal het jaar van de enorme verandering brengen, de parasieten zullen vluchten en het profitariaat wordt drooggelegd. [/quote]

   Wedden van niet?
   Ik wou dat u gelijk had…

   Like

 7. Elena zegt:

  Rutte…..: “uh…umm…..kan ik nog geen uitspraak over doen”.

  Like

 8. johan zegt:

  samson is niet gek hoor slim gespeeld hij heeft al laten vallen dat hij eventueel bij de volgende verkiezing niet verder gaat.
  hij maakt dus de weg vrij voor de burgermeester van rotterdam mede door de vastgeroeste stemmer die altyd op de pvda stemt en al de moslims in nederland hebben de nederlanders een moslim als premier. dan is het gedaan met onze vrijheid die is opgebouwd door onze voorouders.

  Like

 9. Ad bos zegt:

  Cathja, de gasprijs gaat 32% ! omhoog . Dat is het antwoord van Rutte en er komen meer “verassingen ” prettige dag nog

  Like

 10. Japio zegt:

  Nou heer Rutte wat is uw antwoord op deze vragen van Geert omtrent de stupide uitlatingen van kereltje Samsom? Wordt niet is tijd dat het manneke Samsom uit z’n lijden wordt verlost? Jullie nep-regering moet per onmiddellijk ontbonden worden en rechtsvervolging moet plaats gaan vinden. Jullie pluche-zitters zijn de grootste criminelen van Nederland, nog nooit eerder vertoond. Emigreer aub ver weg, naar het Midden-Oosten of zo en neem die Wim Lex maar mee die kwal. De gewone man maar werken en belasting betalen, allemaal om dat heilloze en destructieve plan te financieren. Ik wil dolgraag mensen die werkelijk vluchten voor die achterlijke islam helpen. Maar ik wil niet mijn ondergang bekostigen en faceliteren en dat ze straks mijn keel komen doorsnijden.

  Like

 11. Pingback: Vragen van het lid Wilders (PVV) aan de Minister-president over de uitspraken van de heer Samsom over het toelaten van 200.000 asielzoekers in NL | Rechtsaf doorzee

 12. kruisridder zegt:

  Samsom zijn ex zag het niet meer zitten met hem, Geert Wilders niet, en de meerderheid van Nederland gelukkig ook niet.

  Like

 13. C.A.Barstow zegt:

  Met volksverraders in Den Haag valt niet te praten, die horen de mening van het volk, in dit geval verwoord door Geert Wilders, allang niet meer.
  Het gepeupel is alleen nog goed genoeg om die verkwansellaars en volksverraders op het pluche te houden.
  Democratie in Nederland is stemmen en verder je bek houden.
  Maar ik voorspel u dat daar over niet al te lange tijd resoluut een einde aan gaat komen, Nederlanders zijn een geduldig zo niet gezapig volkje, tot het moment dat er aan dat geduld een eind komt en de boel explodeert, de overgrote deel heren en dames politici zullen dan niet weten hoe snel zij hun koffers moeten pakken om uit handen te blijven van hen die zij verraden, bedonderd, voorgelogen, bestolen en verkwanselt hebben.

  Like

 14. Roeland zegt:

  Ik heb het al eens eerder te berde gebracht. Nederland heeft een nieuwe beweging nodig. Een soort Lega Nord. De noordelijke provincies dienen zich (tijdelijk) af te te scheiden van de Haagse kaasstolp. Uit de NAVO en EU gaan. In plaats van de NAVO kiezen voor de militaire paraplu uit de russische federatie. Daarna grote schoonmaak. Grenzen bouwen en bewaken!

  Misschien is er een charismatische echte Oranje telg , die er iets voor voelt om stadhouder van het (tijdelijk) afgescheiden gewest te worden. Anders liever iemand uit het Noorden, die aanspreekt. Friesland is een probleem , omdat de bevolking hardnekkig PVDA gezind is. Daar is gedegen onderwijs op los te laten. In de friese taal uiteraard. Maar dan wel dat linkse tv-radio Fryslan afschaffen en omvormen tot een echte volkse zender in plaats van het politiek correcte babbelmedium wat het nu is. Moet ook geen probleem zijn.

  Gas zit in de grond , toerisme heeft de toekomst. Echt als er op korte termijn (en dat is nodig) iets kan veranderen is dat een oplossing. Helaas is gebleken , dat de meeste noordelingen niet verder denken dan hun dorp.

  Assen ,Groningen en Leeuwarden zijn anti bolwerken. Het platteland is echter voor (tijdelijke) afscheiding, dat weet ik zeker! De PVV mag hier ook wel eens op inspelen. Uiteindelijk is het immers de bedoeling dat de Nederlanden ooit weer 1 zullen zijn en vrij!

  Wie doet iets positiefs met deze gedachten? Laat 2016 het jaar van het verstand worden , we geven ons continent en land toch niet zomaar op? Het spijt me, maar de arrogante Randstad is al verloren. De goede patriotten uit Vlaanderen, Holland en Zeeland etc. verhuizen dan maar naar het vrije noorden! Pas je wel aan leer Fries en of Saksisch. Liever dood als Slaaf!

  Like

 15. Joshua zegt:

  Deze LAMZAKKEN zijn door het grootste deel van de Nlders. gekozen.
  Graag die volksverraders opsluiten in een dwangbuis, levens lang.

  Like

 16. Edwin Lauxen zegt:

  Waarom zijn wij bang voor de islam, een 1400 oud geheim …door Dr Bill Warner

  Like

 17. Thoth zegt:

  (..)dat slechts 13% van de Nederlanders wil dat Nederland nog méér vluchtelingen opneemt?

  Meer hoef ik er van te zeggen. Ik hoop dat de PvdMigranten op 0 zetels komt bij de volgende verkiezing.

  Like

 18. Scarlatti Bombatti zegt:

  dit net nog getwitterd als Nieuwjaarswens voor 2016
  @ScarlattiBomba
  #KOMINVERZET & WIJ HÈBBEN EEN SUCCESVOL 2016 MET DE #PVV ALS ONZE REGERINGSPARTIJ,SCHOON SCHIP MAKEND,#NEPREGERING ROTTE EIEREN VERWIJDEREN

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s