De islam haat vrouwen, maar ook niet-moslims!

Screenshot_3

(Door: “Balkanske priče”)

De vrouw is een bezit van de man en een man kan met haar doen wat hij wil. Zij worden als een soort minderjarigen beschouwd, die altijd van een man afhankelijk zijn. Volgens de koran is de vrouw moreel, mentaal en fysiek de absolute mindere van de man. Vrouwen worden strikt gecontroleerd en kunnen het huis niet verlaten zonder toestemming of begeleiding van een mannelijk familielid. Een vrouw moet haar man gehoorzamen, omgekeerd geldt dit niet. Zij moet toestemming hebben van haar man om bezoekers binnen te laten. Een vrouw die iets wil doen zonder toestemming van haar man mag door haar man worden geslagen tot ze haar verzet opgeeft en weet wat haar plaats is.

Lees verder>>>
Balkans Chronicles

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, koran, Krankzinnigheid, Moslims, Rotzakken, sharia, Terrorisme. Bookmark de permalink .

5 reacties op De islam haat vrouwen, maar ook niet-moslims!

 1. Japio zegt:

  Het is en blijft een achterlijke zandbakcultuur die niets maar dan ook helemaal niets te zoeken heeft in Europa/Nederland. Islam is het ultieme kwaad waaruit nog nooit iets goeds is voort gekomen. Die linkse dromers denken dat ze daar wel even verandering in kunnen maken.

  Like

 2. koddebeier zegt:

  Een minderwaardige cultuur en een minderwaardig geloof !

  Like

 3. Pingback: De islam haat vrouwen, maar ook niet-moslims! – Rechtsaf doorzee

 4. Rien Quist zegt:

  wat is nu de drijfveer achter de acties van de linkse politici om ons land te verkwanselen aan een cultuur die honderden jaren achterloopt op de onze?
  volgens mij begrijpen ze zachtjes aan dat ze de langste tijd gehad hebben om ons land te besturen.ik kan mij niet indenken dat er nog iemand ,behalve de multicultiknuffelaars op deze partijen gaan stemmen.
  doe je dit wel dan help je mee aan de ondergang van de bv nederland.
  het schamdaligste zag ik van,orgen toen de pvda coryfee hans spekman werd gevraagt wat hij nu
  vond wat zijn partij fout had gedaan de laatste 3 jaar,hij gaf hierop geen antwoord stomweg omdat ze niet kunnen accepteren dat ze hebben gefaalt.
  zo iemand van zo,n partij wil je toch nooit meer aan de macht zeker.

  Like

 5. Cathja zegt:

  Onze overheid weet net zo goed als u en ik hoe de islam tegenover onze vrije westers wereld staat. Moslims moeten er totaal niets van hebben (behalve riante uitkeringen en subsidies dan), maar ondanks deze wetenschap krijg de islam alle ruimte om bezit te nemen van ons land en van Europa.
  Onze overheid is medeplichtig aan het verval van ons land. Onze overheid is medeplichtig als ons land ten prooi valt aan de islam. Onze overheid laat de eigen bevolking verkommeren, en klopt zich op de borst dat ze zo goed voor die zielige vluchtelingen zorgen! Ja, die plicht hebben ze volgens hen.
  Dat ze nog veel belangrijker plichten hebben, zoals zorg voor onze eigen burgers, waarvan een deel ouderen zijn, een deel gehandicapten, en mensen die werkloos zijn, dat interesseert hen niet.
  Brussel dicteert en Nederland gehoorzaamt braaf.

  Eigen volk het laatst…….!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s