‘Somaliër uit Nederland was brein achter aanslag Somalië’

Screenshot_65

Een Somalische soldaat loopt langs opgeblazen auto’s voor het visrestaurant Lido.

Een Somaliër met een Nederlands paspoort wordt genoemd als brein achter de aanslag bij een populair strand in de Somalische hoofdstad Mogadishu. Dat meldt oorlogsjournalist Harald Doornbos via Twitter. De Somalische inlichtingendienst ontkent dat het om deze man gaat. Bij de aanslag vielen 19 doden.

Ismail Muse kwam volgens familie in 1992 naar Nederland. Hij woonde in Den Helder en Tilburg. De Somaliër trouwde met een Somalisch/Nederlands meisje en werd lid van Al-Qaida. Zijn vrouw blies zichzelf vorig jaar op in Somalië, aldus Doornbos. De naam van Ismail werd al eerder genoemd met betrekking tot de aanslag vorig jaar op het Central Hotel in dezelfde stad.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Algemeen Dagblad

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", Al Qaida, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Derde Wereld, Eurabië, Immigratie, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Moslims, Nederland, Rotzakken, Somalië, Terrorisme, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

10 reacties op ‘Somaliër uit Nederland was brein achter aanslag Somalië’

  1. carthago zegt:

    Dat moet een goed doorvoer monster uit nederigland zijn geweest met riante outkiering en ondersteunende groen linkse en sp harry van bom(mel) propaganda,.

    Like

  2. Pingback: ‘Somaliër uit Nederland was brein achter aanslag Somalië’ – Rechtsaf doorzee

  3. jungleelephant zegt:

    Dan is mijn aversie tegen Somaliërs dus terecht!

    Like

  4. Elena zegt:

    aaaah….zomaar die arme dobbertnegert beschuldigd van “brein” achter de aanslagen.
    Kan onmogelijk waar zijn, immers, dobbertnegerts liggen de ganse dag onder de klapperboom Qat te vreten. Het gebruik van Qat is verslavend en maakt lui.
    Luie mensen gebruiken ook al hun brein niet….oh wacht….moslims mogen geen Qat gebruiken.

    Like

  5. Bas zegt:

    Tjonge ! Een brein dus. Kennelijk een brein vol met varkensdarmen.

    Like

  6. Pieter zegt:

    Ik voelde het al aan in mijn onderbuik.

    Like

  7. ildiko zegt:

    dus wij voeden hier terroristen op. Van Aartsen en andere debielen kunnen en willen de salafisten niet verbieden, salafistische moskeeën niet sluiten, dus wat nut heeft nog om verder op de ISIS te bombarderen als hier alles wat ze doen en denken massaal goedvinden en goedkeuren. Dit wordt einde NEDERLAND. Dweilen met de kraan open! Kut systeem.

    Like

  8. Taljaard zegt:

    Dat zal wel weer niet slecht mogen afstralen op de islam.
    Maar wel op Nederland.

    Like

Plaats een reactie