“Asielzoekers” gaan ouderen verplegen

Screenshot_38

Het verpleeghuis in Katwijk waar de asielzoekers aan de slag kunnen.

KATWIJK – Tien “vluchtelingen” die in Nederland mogen blijven, krijgen in Katwijk woonruimte in een verpleeghuis en worden tegelijk opgeleid om ouderen te verplegen. Dat meldt de NOS woensdag. Het Centraal Orgaan opvang asielzoekers (COA) noemt het “een uniek concept, waaraan we graag meewerken”.

De Telegraaf

Het initiatief is deze maand van start gegaan met de komst van vijf “asielzoekers”: twee mannen en drie vrouwen uit Syrië en Eritrea. Zij hebben in hun vaderland een medische opleiding gevolgd, maar moesten in Katwijk ook nog een strenge sollicitatieprocedure door om aan het werk te kunnen.

Bron:
www.telegraaf.nl
(h/t “jowitteroos”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Eurabië, Hypocrisie, Immigratie, islam-collaboratie, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, Nederland, propaganda, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

48 reacties op “Asielzoekers” gaan ouderen verplegen

  1. Bonusquote: ‘Moordenaar azc-medewerkster is ook maar een mens’
    Je bent sociaaldemocraat of niet

    “Het is triest en traumatisch voor iedereen, vooral voor de familie, maar ook voor collega’s, natuurlijk. Toch kan ik het niet helpen mijn gedachten uit te laten gaan naar de man die deze daad pleegde. Dat is ook maar een mens.”

    Aldus Marie Östh Karlsso, sociaaldemocratisch burgemeester van Mölndal waar maandag een 22-jarige medewerkster van een azc werd doodgestoken door een 15-jarige asielzoeker. Hoe schrijf je gutmensch in het Zweeds?

    Bron
    http://nieuws.tpo.nl/

    Like

  2. Feniks zegt:

    Hadden wij in die beroepsgroep niet een massa werkelozen rondlopen die dolgraag hun baan terug willen……….!

    Like

    • Sjaak zegt:

      Maar moesten in Katwijk ook nog een strenge sollicitatieprocedure
      door om aan het werk te kunnen ! WAHAAA !
      —————————————————————————————–
      Onder ander de vraag hoeveel is 1+1 ?
      Met als antwoord 3 ?
      En het antwoord van deze rooie flutcommissie ?
      Dat kunnen we gelden laten !
      Eerder vertrouw ik een hond aan dat hij op de worst
      bij een slagerij oppast !

      Like

  3. ildiko zegt:

    veel verzorgenden staan aan de kant wegens bezuiniging, maar voor opleiding, taal , inburgeringscursussen voor deze hier totaal niet thuishorende moslims hebben ze dus alles over. IS DIT GEEN DISCRIMINATIE????

    Like

    • Hans zegt:

      Zoek maar binnen EJ Bron
      Ik zei dat jaren geleden al.
      We worden vervangen door barbaars stemvee.
      Het gemiddeld IQ van Nederland komt op dat van Chimpansees te liggen, als we geluk hebben.
      De truc is om het zo lang te verzwijgen tot we in de minderheid zijn.
      En dan is het voorbij.
      En dat gaat heel snel.

      Like

    • desiree zegt:

      WAANZIN zoveel mensen werkloos. Bespottelijk!!

      Like

  4. Japio zegt:

    Hebben wij geen werkelozen die ook aan de slag willen? Je hoeft niet blij te zijn als je als oudere in dat verzorgingshuis woont. Wordt je straks nog aangerand ook als arme oude ziel, wat een trieste bedoeling daar in Katwijk.

    Like

  5. N.E. Derlander zegt:

    Zie hier de kick off van de vervanging van autochtoon Nederland.

    Bedankt Rutte II en de 138.

    Like

  6. Joannes den Hollander zegt:

    Onze ouderen verdienen beter. Zeker niet in het Arabisch aangesproken worden. Bovendien, je weet maar nooit wat die moslims met onze ouderen gaan uitspoken.
    Bed, bad en brood is voldoende. En als Syrie na al die bombardementen een smeulend tapijt is geworden moeten ze terug. en tenslotte, we hebben zelf genoeg professionele verzorgenden die vanwege bezuinigingen aan de kant gezet zijn. En dat is eigen volk. En eigen volk gaat per definitie altijd voor.

    Like

  7. koddebeier zegt:

    Ha, dat mooi die oudjes zijn makkelijke slachtoffers, Als dat maar goed afloopt, ik heb er weinig vertrouwen in !!

    Like

  8. Thoth zegt:

    Tuurlijk, weg met bejaarden-verzorgers. Die vinden nooit meer een baan… CAO, geweldig hoor. Ik neem aan dat ze geen *ahum*, cardioloog, neurochirurg, etc. nodig zijn? Jammer voor deze gasten…

    Like

  9. BigLJohn zegt:

    Hoe vergaat het dan als die islamieten oudjes in bad moeten doen, dat mogen ze toch niet van de Koran En krijgen de oudjes nu ook halal eten voorgeschoteld, zeer zeker geen varkensvlees. Dat word dus (voor die oudjes) net als voorheen met vieze kleren rondlopen en honger lijden. En wat te denken van een aparte bidruimte, want 5x per dag bidden is voorschrift bij die gekken. Dit zijn maar enkele van de feiten waar die oudjes mee geconfronteerd gaan worden als die islamieten ingezet gaan worden in dat tehuis.

    Like

  10. R.Kroonenberg zegt:

    ‘k zou er m’n dementerende ouders blindelings aan toevertrouwen…..eh. toch ? 😛

    Like

  11. EPN Nieuw Nederland zegt:

    Zien nog zovelen niet dat het sprookjesjournaal sprookjes vertelt, om de vooropgezette stroom van vooral vluchtelingen, die moeilijk tot niet integreren in de Nederlandse samenleving en daarmee de destabilisatie van Nederland te legitimeren? Zien we het al voor ons? Onze ouders, die in het verzorgingstehuis door een economische vluchteling gewassen wordt? Want zelfs volgens onbenul Frans Timmermans zijn de meeste vluchtelingen economische vluchtelingen.

    Like

  12. Taljaard zegt:

    Je hebt je dus vanaf je vroege tienerjaren 40/50 jaar lang afgebeuld in de visserij en daar reuma en een kapot gewerkte rug aan overgehouden. Toen je eindelijk met pensioen kon was je spaarpotje voor aanvullend geld verdampt. Maar dat had je toch allemaal moeten inleveren, wanneer je niet meer voor jezelf kon zorgen.
    En als klap op de vuurpijl krijg je nu, aan het einde van je leven, iemand als verzorg(st)er die jou en alles waar je voor staat laaiend haat en die, wanneer ze van het bestaan ervan zou weten, de weinige juwelen van je overleden vrouw, die je goed hebt verstopt, nog zou jatten.
    Want je bent toch maar een smerige, oude kafir.

    Like

  13. Jean zegt:

    Moesten er mijn ouders verblijven dan hing nu al een plakkaat aan de deur “Verboden voor vreemdelingen”.

    Like

  14. Tja dan kunnen de oudjes nog eens berooft worden door het ‘geintegreerde’ moslimtuig…

    Like

  15. Tistochwat zegt:

    Tref je je vader of moeder op een dag onthoofd in de badkamer aan…

    Like

  16. Een hele zorg minder dat m i j n ouders al respectievelijk 23 en 15 jaar geleden overleden zijn.
    Bovendien hebben díe gelukkig nog nèt een verpleeghuis-periode gekend, toen de verzorging nog goed was. Want wat er nú allemaal op ons afkomt…..!
    Nu weer helpers uit Syrië en Eritrea; nou, lekkere lui, die uit Eritrea: Daar hebben we vanmorgen nog een topic over gezien! Echt fijn geregeld, allemaal!
    Zeggeh…..die twee mànnen….Zijn die dan genégen om dit werk te gaan doen? Verzorgen was toch vróuwenwerk, als we ons herinneren willen….?
    Kijk maar uit, dat ze niet iets heel anders voor hebben: Patiënten bestelen of zo…..
    Tja……
    http://depatriotten.weebly.com/

    Like

    • anna zegt:

      met die verpleegmannen wordt het niets ……. als ze een “onderbeurtje” (normale term in de zorg) moeten geven zouden ze het zomaar verkeerd begrijpen !!!!

      Like

  17. Joshua zegt:

    Laat die (wijze) ambtenaren die naar de zandbak gaan om vuil te verwijderen, onze oudjes maar gaan helpen weten zij gelijk wat echt werken is, ipv die hersenzieke moslims erop los te laten.
    Of is het andersom, zijn het de hersenzieke Ned.ers die zonodig ons belasting geld moeten verkwanselen ter ere van eigen roem als kijk hoe goed wij zijn.

    Like

  18. Harry . zegt:

    Ik kom nog liever om in m’n eigen vuil dan dat ik zo’n kut-moslim bij me in de buurt laat komen om me ” te verzorgen ” .

    Like

  19. Claudia M. zegt:

    Wat is het hier toch mooi nietwaar? Eerst lazerstralen ze alle geschoolde Nederlandse medewerkers eruit in het kader van bezuinigingen en dan gaan er nu gelukszoekers, niet alleen aan het werk, maar ook nog eens inwonen, terwijl onze ouderen maar langer in eigen huis moeten sappelen en aldaar vervuilen!

    Weg-met-ons! Het zal mij benieuwen wanneer de eerste gelukzoeker mijn werk gaat overnemen; de eerste wajonger is er al. Drie keer raden wie dat op z’n dak krijgt en in moet werken. Van enige begeleiding is geen sprake; zoek het maar uit…

    Like

  20. Op deze komen de ouderen die na WO-II Nederland weer hebben opgebouwd, vaak zonder sociale voorzieningen, in aanraking met migranten die Nederland al weer zo’n 30 jaar aan het slopen zijn. Hoe kun je deze kronkel bedenken?……

    Like

  21. Ben benieuwd of die nep vluchtelingen wel Nederlands gaan spreken naar de ouderen…..anders wordt het een nep-taal of gebarentaal………toch?!!

    Like

    • anna zegt:

      veel ouderen zijn niet gewend aan die verzorgers uit een ander taalgebied, hier werken ook vrouwen uit Spanje en Estland, ze worden niet verstaan en dat maakt die ouderen heel onzeker ….. iemand uit de zorg ……

      Like

  22. alidas1 zegt:

    Hoe kan het bestaan er zoveel mensen van de thuiszorg ontslagen
    En die vreemdelingen worden nu aangenomen
    Mijn moeder kreeg minder hulp want het werd te duur
    En die buitenlander worden er voor in de plaats gezet of die het voor niets doen
    Nou echt Nederland is zelf ziek het einde nadert

    Like

  23. Heer M zegt:

    Je zal maar oud zijn, en gewassen moeten worden door een Moslim. Wat als die mijn piemeltje ziet per ongeluk, krijg ik dan straf??

    Like

    • elisah zegt:

      Zal eerst besneden moeten worden?

      Like

    • Joannes den Hollander zegt:

      Een intact piemeltje zien zullen ze gek vinden want dat hoort niet. Met een scheermesje zullen ze er een stuk van afsnijden. Met een beetje geluk wordt uw hoofd pas in een later stadium afgesneden. Dat geldt uiteraard ook voor alle oma’s die een volledige schaamlipcorrectie te wachten staan. Met een beetje geluk doen ze dat met een kartelschaar i.p.v. een scheermesje.

      Like

  24. Cathja zegt:

    Die ouderen zullen zich wel rot schrikken als dat spul bij hen binnenkomt! Denk je een Nederlandse verzorger/verzorgster te hebben, en dan komt er iemand binnen die geen woord Katwijks spreekt! 😦

    Het is schandalig dat er zoveel op de zorg bezuinigd in ons land, en veel mensen zijn hun baan verloren. Maar deze lui kunnen hier dus gewoon aan de slag!
    Is het een kwestie van geld? Werken ze voor een veel lager loon? Dan kun je gerust spreken van verdringing op de arbeidsmarkt, en dat is iets waar heel veel mensen zich zorgen over maken.
    Het wordt echter altijd tegengesproken, maar hier is het bewijs.

    Like

  25. bokito zegt:

    als we hier niet tegen in stand komen worden we dadelijk allemaal vervangen door gratis personeel die u en ik betalen de wergevers lachen zich een krul in hun l.l

    Like

  26. Wachteres zegt:

    Ik meen mij te herinneren dat veel verplegend personeel een tijd geleden ontslag heeft gekregen.

    Fijn voor hen om te horen dat vluchtelingen, die net binnen zijn, hun plaats gaan innemen.

    Ik hoop nooit van mijn leven in zo’n verpleeghuis te belanden.

    Like

  27. Antivenin zegt:

    Daar kun je je ouders dus maar beter meteen weghalen…

    Like

  28. guusvelraeds zegt:

    In de islamitische wereld is het er nooit van gekomen een zorg traditie te ontwikkelen voor zieken, gehandicapten en ouderen. Broeder en zusterordes gericht op hulpverlening zoals zich in de christelijke wereld ontwikkeld heeft zijn een niet bestaand fenomeen in moslim landen. In gebieden waar nu de islamitische Staat (islam puur) het voor het zeggen heeft worden op dit moment nieuw geboren kinderen met een handicap meteen na de geboorte gedood. Dit zagen we ook in nationaal socialistisch Duitsland gebeuren. Ook in communistische landen had vergelijkbare moord/euthanasie programma’s. In de islamitische landen wordt de zorg voor zover noodzakelijk en mogelijk binnen de familie gehouden. Zorg verlenen aan niet familie leden is een groot probleem binnen de islam omdat binnen de islam een ernstig verwrongen beeld rondom seksualiteit en beleving hiervan tot ontwikkeling gekomen is. Het aanraken van een lichaam van een ander geslacht dat niet tot de directe familie kring behoord is haram. We zullen het in dit kader verder niet hebben over het moeten aanraken op intieme plekken van mensen die niet tot het islamitische geloof behoren. Kijk goed om je heen in de Nederlandse ziekenhuizen en zorginstellingen hoeveel verpleegkundigen aan het bed je kunt waarnemen met een islamitische achtergrond. Je zult ze nauwelijks tot niet vinden in functie’s waar direct menselijk contact nodig is. In apotheken zie je wel assistentes met hoofddoek. Aangezien in AZC ook niet moslims verblijven (christenen, jezidi’s) is het goed mogelijk dat het vooral leden uit deze groepen zijn die zich beschikbaar hebben gesteld voor dit experiment. Wat mij betreft mag het allemaal maar gelovige moslims zullen niet storm lopen om specifieke zorgfuncties in te vullen. Bovendien zijn moslims ook opgevoed met sterke gevoelens van superioriteit over ongelovigen. Derhalve zie ik ze dan ook niet vlug het lichaam van een ongelovige reinigen van allerlei lichamelijke uitscheidingsproducten. Dit soort berichten zijn vooral bedoeld het “feel good”” niveau in de samenleving op te vijzelen. Na dit bericht zullen we er waarschijnlijk nooit meer iets over horen.

    Like

  29. kruisridder zegt:

    Veel (dementerende) ouderen zullen straks hun geld, sieraden en veel mooie spullen kwijt zijn en naast de aanrandingen in Keulen zullen de oudere dames hier nu veelvuldig worden bepoteld…..

    Like

  30. Guardiacivil zegt:

    Ik had al duidelijk gezegd dat die idioot van een burgermeester zijn koffers moet pakken, maar ook die leiding van het Christelijk Gereformeerd Verpleegtehuis. Ze zijn niet goed bij hun hoofd daar.

    Like

  31. Triplepundit zegt:

    Ik vind het Katwijkse verpleeghuis een mooi voorbeeld van hoe we van de huidige crisissituatie het beste kunnen maken in ons land. Geef de asielzoekers die een verblijfsvergunning hebben zo snel mogelijk iets te doen om zich nuttig te maken en je zult zien dat ze minder snel overlast veroorzaken en zich sneller aanpassen aan onze omgangsvormen.

    Net als de directeur van het verpleeghuis zie ik het als een win-winsituatie voor alle partijen, doordat op deze manier een creatieve oplossing wordt gevonden voor de schaarse woonruimte voor asielzoekers en het tekort aan zorgverlenend personeel in zorgcentra zoals in Katwijk. Daarnaast wordt bijgedragen aan het tegengaan van eenzaamheid onder ouderen. Kortom, ik zie louter voordelen!

    Like

    • Edjan zegt:

      Achut. Simon weer aanwezig. Waarom begin jij geen eigen blog?

      Like

      • paulzwueste zegt:

        Ja Edjan inderdaad. Ik ken die Simon niet maar als ik zijn berichtje lees denk ik hoe is het toch mogelijk dat deze mensen gewoon los mogen lopen in NL.
        Helemaal de weg kwijt en voor hetzelfde geld lopen ze onder ’n auto!

        Geliked door 1 persoon

    • Tistochwat zegt:

      Triplepundit 28 januari 2016 om 22:17

      Daar hebben we Simon-O-Zemel weer, de beroeps-goedprater!
      Zelden een lachwekkender sijsjeslijmer gezien als deze Simon.
      Maar ik moet toegeven: een betere trol als deze kunnen we hier niet krijgen!

      Like

      • Tistochwat zegt:

        “een betere trol ALS deze”
        moet natuurlijk zijn:
        “een betere trol DAN deze”

        Ik had ook kunnen schrijven: Een trol zoALS deze vind je niet snel.
        Nou ja, verder maak ik hier geen woorden meer vuil aan deze verdwaasde ‘rechtprater’ van kromme zaken.

        Like

Plaats een reactie