Haatzaaiende Hezbollahbelg Abou Jahjah krijgt contract bij voormalige verzetsuitgeverij

Screenshot_93

(Door: “Zentgraaff”)

Uitgevers van papieren frutsels, wij van het grote boze internet gaan al jaren helemaal hakbar op ze. Logisch dat er dus een race to the bottom is ingezet naar de meest saillante auteurs om zo de verkoop nog een beetje te stimuleren. Zo ook eenmansintegratiehinderpaal Dyab Abou Jahjah – “de pooier van de profeet”, zei Theo van Gogh – die een dealtje hep met uitgeverij De Bezige Bij.

Lees verder>>>
(h/t “Bert G.”)
GeenStijl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, Appeasement, Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, Hezbollah, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, nieuw fascisme, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

12 reacties op Haatzaaiende Hezbollahbelg Abou Jahjah krijgt contract bij voormalige verzetsuitgeverij

  1. Pieter zegt:

    Wees gerust het boek ligt snel bij de oudpapier handel want het zal niet verkopen.
    Wel erg is de juichtoon van de Bezige Bij alsof ze een wereldauteur hebben binnengesleept, terwijl het niet meer is dan een ordinaire fundamentalist barstensvol haat.

    Moge de Bezige Bij spoedig tot de grond toe afbranden met de juichtoeters erbij.

    Like

    • Erger: Het is een ordinaire, opportunístische fundamentalist, barstensvol haat tegen het Westen.
      Daarom kiest hij ook telkens weer de zijde van de islam, ofschoon hij voorgeeft, geen religieuze motieven te volgen!
      En zó ’n stuk vuil krijgt nog steeds gehoor, zowel bij uitgeverijen als bij omroepen en overige media; kapót schamen moesten ze zich!
      http://depatriotten.weebly.com/

      Like

    • paulzwueste zegt:

      In de politiek-correcte uitgeverswereld draait men op volle kracht mee aan de iedereen is gelijk gedachte. Allen moslims zijn niet zomaar gelijk die zijn nog gelijker.
      Vandaar de keuze voor deze jihadist.
      Even ’n voorbeeld:”Het boek van Wim Van Rooy “Waarover men niet spreekt.” werd in Vlaanderen door ALLE uitgevers geweigerd. Nu het een succesverhaal is wordt het in alle winkels van De Standaard (Belangrijkste Vlaamse uitgever…) verkocht.

      Het zal daardoor duidelijk zijn dat het in deze branche in belangrijke mate dus om het geld gaat. Een bijzonder kwalijke zaak omdat de “gevestigde” media veel invloed hebben op de opinievorming van de brave burger.
      Abou Jahja is een vuile rat die enige tijd geleden België werd uitgezet om zijn opruiende activiteiten.
      Hij is weer gewoon terug en schrijft zelfs collums voor de krant die (voorheen…) de meest betrouwbare rechts-georiënteerde krant van Vlaanderen was: ” De Standaard”.
      Ja u leest het goed… Het kan verkeren!

      Like

  2. carthago zegt:

    Elk boek van de terreuruitgever bezige bij gaan bij mij nu de kachel in,toch nog een beetje rendement van deze terroristen.

    Like

  3. Elena zegt:

    Wow……heb nog maar pas een houtkachel erbij …dus alles van” bezige bij” zal lekker branden !
    Moge het kantoor of werkplaatsen van” bezige bij” spoedig branden . Opzettelijk zonder hoofdletter geschreven….lol.

    Like

  4. nihom zegt:

    Ik heb al ongeveer 15 jaar geleden tijdens een t.v. interview gezegd: die man heet geen Abou Jahjah maar Abou Nee,Nee Totaaal onbegijpelijk dat deze man nog zo veel aandacht krijgt

    Groet Harry Nihom Ramat Poeg-Netanya

    Like

  5. koddebeier zegt:

    De Bezige Bij, had toch al eerder de naam De Smerige Bij verworven ?

    Like

  6. Jan zegt:

    De Bezige Bij is dus net zo geloofwaardig als de Anne Frank Stichting (http://brabosh.com/2013/11/04/pqpct-skq/) en wordt zo te zien gedreven door haat tegen de ‘ander’ wie dat ook mag zijn, om vervolgens een antisemiet aan te stellen. Opgericht door Geertjan Lubberhuizen en Rut Matthijsen om geld te generen om Joodse kinderen te helpen de oorlog door te komen. Beiden zouden dit eens moeten weten.
    Wat kan men diep zinken

    Like

Plaats een reactie