Islam-moe

Screenshot_10

(Door: “Percolator”)

De hele dag van ‘s morgens vroeg tot ’s avonds laat worden we in de media om de oren geslagen met moslims en hun islam. Of we dat nou willen of niet.

Moslims vinden dat ze worden gediscrimineerd. Moslims vinden dat er haat tegen hen wordt gezaaid. Moslims vinden dat ze te weinig kansen krijgen op de arbeidsmarkt. Moslims vinden dat er te weinig naar ze geluisterd wordt. Moslims vinden dat hun geloof te vaak in een negatief daglicht wordt geplaatst. Moslims vinden dat zij niet serieus genomen worden. Moslims eisen respect.

Maar waarom zou ik in hemelsnaam begrip, laat staan respect, moeten opbrengen voor gecultiveerde domheid? Voor volstrekt willekeurige krankzinnige gebruiken en regeltjes? Voor de inherente onderdrukking van vrouwen en homo’s? Voor ingebakken kindermisbruik? Voor agressie en machogedrag? Voor mohammedanen die elkaar in het Midden-Oosten elke dag weer de hersens inslaan? Een derde deel van alle moslims wereldwijd, ongeveer een half miljard mensen, bestaat uit extremisten. Zij vinden dat je iemand mag vermoorden als hij of zij besluit niet langer in Allah te geloven en uit de islam te treden.

Lees verder>>>
(h/t “Bert G.”)
Nieuwe site

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Islam, Nederland. Bookmark de permalink .

27 reacties op Islam-moe

 1. louis-portugal zegt:

  Helemaal mee eens.
  Hoe is het mogelijk dat 6 a 7 % van de bevolking ZOVEEL aandacht krijgt???
  Toch wel knap hoor.

  Like

  • Edjan zegt:

   Nou, louis-portugal, het zijn er in Nederland inmiddels al over de 8,5%. En nee, de grafiek van het Nederlands Bureau voor Statistiek geloof ik niet, want de knik die daar in zit lijkt erg veel op de neus van Pinokkio, pardon, Rutte.
   Sommigen beweren dat het al over de 10% is maar aangezien er dus geen betrouwbare cijfers komen van ons ministerie van waarheid (miniwaar) moeten we maar schatten.

   Like

   • louis-portugal zegt:

    Ondanks dat je misschien gelijk hebt is het OOK bij 8.5 % frappant.
    Als je in de grotere steden over de straat loop lijken het wel meer maar er zijn toch nog wel plekken op het platteland waar ze nog zeldzaam zijn want daar zitten ze nog niet graag.

    Like

   • Edjan zegt:

    Klopt helemaal louis-portugal. In de grote steden wemelt het ervan. In de wat kleinere steden valt het wel mee, en als ik ga fietsen in het platteland, zie ik er uren geen één. Het is moeilijk om een schatting te maken hoeveel er zijn.

    Like

 2. Nikki zegt:

  Als je een splinter in je vinger hebt ben je daar ook alleen nog maar mee bezig. Als je alles doet om splinters in je vingers te vermijden dan ben je een splinterhater en heb je angst voor splinters. Pas als het kalf verdronken is dempt men de put.

  Like

 3. Driek zegt:

  “Je komt niet meer toe aan leuke dingen, zoals muziek, film, literatuur, kunst, hersengymnastiek, wetenschappelijk bespiegelingen, filosofische overpeinzingen, onbelemmerde humor, open gedachtewisselingen, enzovoort, enzovoort. Kortom: de zaken die het leven verrijken en mooi maken. Nee, de hele dag worden we met moslims en hun islam geconfronteerd. Meestal in negatieve zin, met dood, verderf, criminaliteit, misbruik en geweeklaag”.

  Dit artikel is mij echt uit het hart gegrepen, helemaal juist, die verdomde islam beheerst zo langzamerhand ons hele leven, dag in – dag uit – is het islam wat de klok slaat. Ik ben het spuugzat. En dat durven ze ook nog eens een verrijking te noemen.

  Like

  • BertG. zegt:

   En laat dat nou precies de bedoeling zijn hiervan, zodat iedereen zich er uiteindelijk bij neer legt en er niet meer over na wil denken, zombies worden dus.
   Ze kunnen van mij de moord stikken maar vervelend is het wel deze dagelijkse mossel berichten.
   Je komt inderdaad niet meer toe aan de dingen die het leven aangenaam maken.

   Like

 4. Cathja zegt:

  Ik had het niet nadrukkelijker kunnen zeggen. Het is geheel naar waarheid geschreven. Ik denk dat velen zich hierin zullen herkennen, want zeer velen zijn islam-moe. Alles wat ons ter ore komt, daarover nemen we een standpunt in, hebben we een mening. En altijd valt ons standpunt, onze mening in het nadeel van de moslims uit.
  Ik ken dan ook geen enkele bevolkingsgroep die zóveel tegenzin oproept als de islam.

  En dat komt door alle bovengenoemde zaken. Klaar en duidelijk!

  Er is slechts één remedie: de moslims die zich schuldig maken aan bovengenoemd gedrag, willen die hun thuisreis gaan regelen? Alsjeblieft een enkele reis Marokko, Turkijke, Syrië, Irak, en nog anderen die ook tot het islamvolk worden gerekend.

  We zijn het inderdaad spuugzat. We willen ons land weer terugzien in de ‘oorspronkelijke staat’, d.w.z. van vlak na de WOII, toen onze ouders en grootouders hun schouders onder de wederopbouw zetten, en Nederland weer tot leven kwam.

  Like

 5. Jean zegt:

  Percolator, volkomen met u eens, alhoewel ik een strijder ben tegen haat en geweld is dat nu juist de reden waarom ik die smeerlapperij islam haat, nooit of te nimmer zal ik die perverse smeerlapperij respecteren noch tolereren in onze samenleving.
  Ik moet nog maar een kopvod of baardaap zien en mijn bloeddruk stijgt gigantisch, voor mij is er dus ook maar een oplossing en dat is die rotzooi uitroeien zodat ons land en liefst heel Europa moslim/islam vrij wordt gemaakt, we zullen dus eerst de grootste vereniging van lafaards en verraders moeten uitschakelen, die mesthoop staat in Brussel en is te herkennen aan die massa vlaggen voor de deur, een mesthoop volgepropt met waardeloze totaal uitgerangeerde volksverraders van het laagste allooi in een samenleving.
  Daar wordt het kwaad gekweekt en van daaruit zaaien ze de barbaarse kanker islam uit over ons Europa.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Jean: 14.02. uur. Mijn bloeddruk stijgt ook, met de dag, Jean. Kotsmisselijk ben ik van dat moslimspul, en van de dobbernegers. En terecht noem je, de vuige rode communistische EUSSR, die volledig achter de invasie van moslims, en dobbernegers staan! De grootste verraders in Nederland: PvdA,SP,GL,D66,PvdA,VVD,CDA! Deze wensen de instroom van deze moslims, en dobbernegers, NIET TEGEN TE GAAN!

   Like

 6. Astrid H. zegt:

  Naast alle aandacht, claimen ze ook ons geld. Maar niets helpt. Dat komt omdat moslims per defintie ontevreden halve zolen zijn, net als onze socialistische politici. Als kleine kinderen, stampvoetend en blèrend door de wereld heen denderend. Nimmer een kritische zelfblik in de geestelijke spiegel werpend. Waar is inderdaad de tijd gebleven, dat we zorgeloos over straat konden, dat we een krant openslaan en eens iets leuks en opbeurends lezen? NPO 1,2,3 zijn vergiftigd met eenzijdige linkse prietpraatprogramma’s en daar kijken we dus nog nauwelijks naar, of het moet een Lubach op Zondag en een Powned en WNL zijn. Zelfs Cojones is je reinste pro-islam propaganda met die ernstig verdwaalde van Muiswinkel. Die is de weg goed kwijt, de seniel.

  Like

 7. de moslim wil dat wij hun normen en waarde aan nemen maar ze vergeten dat ze hier in een gastland zijn en dat ze zich moeten aan passen aan de normen en waarden van dat gastland maar dan gillen ze dat ze gediscrimineerd worden wand wij als gastland moeten zich maar aanpassen aan hun normen en waarden van hun land die ze ontvlucht zijn is het dan niet beter dat weer terug gaan naar land van herkomst dan is dit probleem over voor beide partijen voor bij wij kunnen weer rustig leven en hun kunnen dan hun land en gezin verdedigen

  Like

 8. wim zegt:

  ‘De enige manier om je hieraan te onttrekken is je volledig af te sluiten.’ En dat is nu juist wat veel toch wel bezorgde mensen (jammer genoeg) doen onder het motto ‘Ik kan er toch niets aan veranderen’. Daarom zit er aan de terechte signalering door ‘Percolator’ ook een gevaarlijke kant, nl. dat we het hoofd in de schoot leggen, wat wellicht ook de opzet is van het hele islamiseringsoffensief.
  Niet doen! Strijd de goede strijd!

  Like

  • BertG. zegt:

   Dat hele islam gezeik zet hierdoor ook nog eens mensen op een zeer vervelende wijze tegen mekaar op waardoor het uiteindelijke doel totaal uit het oog wordt verloren.
   Er is dan ook een strijd aan aan de gang tussen voor en tegenstanders waar de mossels zich niet eens mee hoeven te bemoeien.
   De inwoners zelf knappen het al voor ze op, daar heb je ook nog een keer mee te maken.
   Ik merk dit met vrijwel elk contact wat ik heb met mensen, het gaat helemaal nergens meer over op 1 onderwerp na.

   Like

  • Giny zegt:

   Wim,

   En daar zou ik nu zo moe van worden!
   Je kunt je wel overal van afsluiten, maar je wordt er nu
   eenmaal continue aan herinnerd!
   Kop op, laten we er ons met z’n allen tegen verzetten!
   Voorjaarsmoeheid gaat ook vanzelf weer over!

   Like

  • Charlie zegt:

   Die islamieten moeten wel aan hoogmoedswaanzin lijden om te denken dat wij ons aanpassen aan hun pre historische ideeën.

   Like

 9. EPN Nieuw Nederland zegt:

  In de serie van mijn lezingen: de islam, een achterlijke cultuur.

  Het probleem tussen de islam en de culterele kernnormen en -waarden van de oorspronkelijke Nederlanders wordt niet helder omschreven.

  Dat mensen zoals kamerlid Ozturk in hun onvermogen het probleem om dat te definieren dan uitspraken doen, bijvoorbeeld dat de tijd van ongestraft haatzaaien voorbij is, is begrijpelijk, maar volstrekt contra-productief.

  We kunnen daarom de achterlijke doctrine van de islam beter bekijken door de bril van de mensenrechten:

  Heeft u mensenrechten? Bent u daarmee geboren? Mag iemand van u stelen? Mag iemand u het zwijgen opleggen? Mag iemand u het leven afnemen? Mag iemand u als zijn of haar mindere bejegenen? Mag u iemand terroriseren?

  Als we deze vragen stellen en we kijken vervolgens hoe de volksvertegenwoordigers in ons poppenkastparlement acteren, dan hebben we simpel te constateren dat zij de mensenrechten schenden.

  Als we kijken naar religies, dan kunnen we vaststellen dat ook die zich niet houden aan het verdrag tot bescherming van de mensenrechten.

  Zo ook de Islam. Niets anders dan een achterlijke cultuur.

  Als we dat probleem willen oplossen hebben we een kader nodig waarbinnen wij kunnen beoordelen en samen besluiten wat wij wensen:

  Willen wij onze mensenrechten? Willen wij een samenleving, waarin onze mensenrechten beschermd en eerbiedigd worden? Willen wij overheersd worden door bevolkingsgroepen en hun religies met achterlijke doctrines, die onze mensenrechten niet respecteren of zelfs onder hun voorwaarden stellen?

  Like

  • Die vragen kunt U eigenlijk beter voorleggen aan het Goedmenschendom……
   http://depatriotten.weebly.com/

   Like

  • hendrikush zegt:

   Ons kader? Een aantal van de tien geboden, waaronder: heb Uw naasten lief; gij zult niet doden. En een motto als: onderzoekt alles en behoud het goede.

   Mohammedanen erken ik niet als mijn naasten zolang ze deze waarden niet naleven.
   Mohammedanen erkennen onze mensenrechten niet zodra ze in strijd zijn met de Sharia. Dat staat in de Cairo-verklaring van de Organisatie van Islamitische Coöperatie.
   (Het is godgeklaagd dat Suriname ook tot deze organisatie behoort)

   Mijn recht op geestelijke en lichamelijke zelfbescherming eist dat ik me teweer stel.
   Verzet tegen deze barbaren is voor mij een plicht.

   Like

  • Jean zegt:

   Elke religie is achterlijk en levensgevaarlijk daarom dat ik steeds een grote afstand blijf houden van die achterlijke levensgevaarlijke bullshit. Het is 100% leugens en bedrog met maar een doel “zelfverrijking” via uitbuiting van de bevolking.

   Like

 10. Elena zegt:

  Volgens öztürk moet ze weg.
  http://turksemedia.nl/ozturk-tijd-van-ongestraft-haatzaaien-is-voorbij-haatraadslid-dille-pvv-moet-weg/

  De organisatie “Hizb-ut-Tahrir” roept ertoe op om de in Denemarken levende Joden, ongeveer 6000, te doden. Deense autoriteiten hebben gemeld dat 100% van de verkrachtingen in dat land in 2012 begaan is door islamitische immigranten. De pionnen van Mohammed gaven toe op “witte vrouwelijke ongelovigen” te jagen om te verkrachten en vernederen

  ROTTERDAM – Rector Ahmed Akgündüz van de Islamitische Universiteit Rotterdam wordt beschuldigd van plagiaat. Deskundigen zeggen dat Akgündüz in zijn academische werk veel passages zonder bronvermelding over zou schrijven.

  Akgündüz kwam eerder in opspraak vanwege zijn politieke uitspraken. Zo zei hij over Koerden dat het honden zijn die moeten worden uitgeroeid.

  http://liefdevoorholland.com/linkse-haatgroep-is-ontmaskerd-willen-mensen-verbranden-lees-en-huiver/

  Over haat zaiien gesproken!!!!

  Like

 11. fransdewit zegt:

  Het is gewoon Pappen en Nathouden met die gasten niet meer en niet minder. Denk vandaag nog, die jonge grootsmoelen worden op een gegeven moment toch ook ouder. Dan hebben ze toch iedereen tegen zich in het harnas gejaagd? Dat wordt zo’n figuur toch uitgescheten denk ik dan. Wie wil er dan nog met zo’n figuur omgaan?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s