Bewijs: Turkse leger werkt samen met ISIS

Screenshot_15

(Door: Marco Maier – Vertaling: E.J. Bron)

Opgenomen telefoongesprekken, die door de Turkse krant “Cumhuriyet” werden gepubliceerd, bewijzen dat het Turkse leger bewijzen dat het Turkse leger samenwerkt met de terreurorganisatie ISIS.

Contra magazine

Aan de Turks-Syrische grens floreert de handel tussen beide landen. Echter niet met gebruikelijke goederen, maar met aardolie uit de ISIS-gebieden evenals met wapens en munitie. Dit wordt o.a. bewezen door opgenomen telefoongesprekken tussen de ISIS-vertegenwoordiger Mustafa Demir en Turkse militairen, die in een proces in Ankara als bewijsmiddelen worden gebruikt. Volgens de bewijzen had “Demir van smokkelaars geld in de vorm van een geloofsheffing aan de grens gekregen en met officieren samengewerkt om de grens te kunnen passeren.”

In de beklaagdenbank zitten behalve Demir nog 26 andere personen, waaronder ook Ilhami Bali, die opdracht gegeven zou hebben tot de terreuraanslag op 10 oktober 2015 in Ankara. De zaak kwam aan het rollen, omdat Turkse burgers, wier familieleden door de radicaalislamitische militie waren aangeworven, aangifte deden.

Dat de redactie van “Cumhuriyet” dit bewijsmateriaal publiceerde, geldt als vergelding tegenover de Turkse staatsleiding. Deze had de hoofdredacteur Can Dündar en de journalist Erdem gul in november 2015 laten arresteren, omdat zij een bericht over wapenleveranties door d eturkse autoriteiten aan de “Islamitische Staat” publiceerden. Daarop werden beide journalisten wegens “spionage” en “deelname aan een terreurorganisatie” aangeklaagd.

Gezien deze toenemende bewijslast betreffende de samenwerking van Turkse autoriteiten met de terreurmilitie zou president Erdoğan zo langzamerhand de daad eens bij het woord moeten voegen wat betreft zijn belofte om af te treden. Per slot van rekening is hij ook de opperbevelhebber van het Turkse leger en zodoende dus ook medeverantwoordelijk voor diens daden.

Bron:
www.contra-magazin.com
Auteur: Marco Maier

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Censuur, Graaien, Hypocrisie, ISIS, Islam, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Moslims, oliebelangen, Rotzakken, Terrorisme, Turkije. Bookmark de permalink .

19 reacties op Bewijs: Turkse leger werkt samen met ISIS

 1. jungleelephant zegt:

  Geloof maar niet dat Erdogan vertrekt:zijn doel is een kalifaat te stichten en hij zal niet rusten voordat dat realiteit is geworden.Of hij moet tegen een kogel oplopen of een bom op zijn harses vangen,maar anders zie ik het somber in!

  Like

  • Thom zegt:

   Ja ik vond het ook nogal een veronderstelling die nergens op gebaseerd is. Erdogan gaat uit zichzelf zeker niet weg. Hoe wel? Dat weet ik niet, maar niet omdat hij betrapt is of zich schuldig zou voelen

   Like

 2. guusvelraeds zegt:

  Vrij logisch dat Erdogan en trawanten samenwerken met IS. IS is islam puur. Erdogan is liefhebber van terugkeer naar de oorspronkelijke islam. IS is in al haar handelen en uitspraken de islam in meest pure vorm gekatapulteerd van 650 AD naar 2016 AD.

  Like

 3. Hendrik M. zegt:

  En dan mee te moeten maken dat Rutte Erdogans aars likt, dat mag omdat hij ons geld daar met karrevrachten vol brengt…

  Like

 4. M.A.L. Sion zegt:

  Vermoedelijk hebben ze nergens ter wereld zo’n grote doofpot als in Turkije. Het hele gevangeniswezen + O.M/Justitie passen er in.
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Like

 5. Elena zegt:

  De natte droom van Sultan Erdogan is een groot Turksrijk door Syrië met de olievelden toe te voegen aan Turkije. Lekker goedkope olie, waarvan de opbrengst in eigen zak te kunnen steken.

  Like

 6. Pieter zegt:

  Dat bewijs bestaat al jaren sinds de Turkse grenscontroles gewapende ISIS moordenaars vrijelijk doorlieten vanuit Turkije naar Syrie.

  Like

 7. Stef zegt:

  Laten we eens een lijst op gaan stellen van personen die hoofdverantwoordelijk zijn voor deze ramp en t.z.t. Aangepakt moeten worden. Te beginnen met Rutte,Samson,Pechthold,Merkel,OBama,Hollande………………………media…………….

  Like

 8. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  En nóg wil de EU Turkije lidstaat maken! Met andere woorden: “De EU gedoogt samenwerking met anti-Christen extremisten”

  Like

 9. Pingback: HET DOORGEEFLUIK (33) | voorzieners

 10. Pingback: Bewijs: Turkse leger werkt samen met ISIS | Kattukse Vrienden voor Israël

 11. Jan zegt:

  Turkse regering handlanger van ISIS

  “Willst du dem IS helfen?” RT legt neue Beweise für Ankaras Terrorunterstützung vor

  Frisch gedruckte Anleitungen zum Sturz von Baschar al-Assad aus der Türkei, in aller Eile zurückgelassene Reisepässe mit türkischen Einreisestempeln, ein gefangener IS-Terrorist beschreibt mögliche Rückzugswege in die Türkei. Das alles zeigen neue Enthüllungen von RT. Ein Reporterteam des Senders hat während Dreharbeiten im syrisch-kurdischen Grenzgebiet exklusive Beweise für die Zusammenarbeit zwischen Ankara und dem “Islamischen Staat” entdeckt.


  „Die meisten Aufnahmen wurden in al-Schaddadi gemacht, wo ungefähr 10.000 Menschen leben. Die IS-Kämpfer waren geflohen und hatten alle Habseligkeiten, einschließlich wichtiger Dokumente zurückgelassen, die wir fanden. Darunter sind Scheine zur Erdölförderung, d.h. wie viel Erdöl man jeden Tag gefördert und dann verkauft hat“, erzählt der Doku-Regisseur.  ….
  ….
  https://deutsch.rt.com/der-nahe-osten/37472-tuerky-daesh-syria/

  Like

 12. Jan zegt:

  ‘Turkije levert wapens aan Syrische extremisten’

  Rusland beschuldigt Turkije ervan wapens te leveren aan de extremistische groepering Islamitische Staat in Syrië. Volgens de Russen is er al voor zeker 2 miljoen dollar aan explosieven en wapens over de Turkse grens gesmokkeld.

  De Russische ambassadeur voor de Verenigde Naties Vitaly Churkin heeft in een brief aan de VN zijn bezorgdheid geuit over de wapensmokkel. Hij zei dat de leveringen plaatsvinden met toestemming van de Turkse inlichtingendienst. De wapens zouden onder meer verstopt zitten in vrachtwagens met hulpgoederen. Turkije heeft nog niet op de beschuldigingen gereageerd, zo meldt persbureau AP.
  …..
  http://www.ad.nl/ad/nl/32380/Aanval-op-Islamitische-Staat/article/detail/4274315/2016/04/02/Turkije-levert-wapens-aan-Syrische-extremisten.dhtml

  Like

 13. Pingback: De oorlog in Syrië en de aankomende of ‘zich ontluikende’ wereldoorlog : Beyond the Matrix

 14. Jan zegt:

  Turkije bevoorraad ISIS

  Ik zou die vrachtwagens bombarderen

  Like

 15. Jan zegt:

  ‘Child slaves’ making uniforms for Isis: Inside the Turkish sweatshop where children as young as nine work 12 hours a day stitching combat gear used in battle by Islamic State

  Syrian refugee children forced to work in a military uniform sweatshop that sells camouflage to ISIS
  Unable to go to school and desperate for money on the Turkish border the boys work 12 hour days for £10

  ….
  http://www.dailymail.co.uk/news/article-3597143/Child-slaves-making-uniforms-Isis-Inside-Turkish-sweatshop-children-young-nine-work-12-hours-day-stitching-combat-gear-used-battle-Islamic-State.html?

  Like

 16. Jan zegt:

  American Journalist’s “Conspiracy Theories” about Syria Proven as Fact 2 Years after she was killed


  http://freedomoutpost.com/american-journalists-conspiracy-theories-about-syria-proven-as-fact-2-years-after-she-was-killed/

  Like

 17. Jan zegt:

  U.S Senator Confirms Hillary Clinton Created ISIS

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s