Laten we eens gezellig samen gaan dansen met “vluchtelingen”

Screenshot_11

(Door: Martha N.)

Wanneer je zo verrot bent van geest en kinderen aan gaat randen, zowel vrouwen als meisjes, en goedwillenden dit als de normale cultuur beschouwen, wat ben je dan verrot. Gaan we dit soort (de enkele eenling die wel goed wil) dan pamperen, denken onze regeringsleiders dat we een goed werk doen?Jazeker, een goed werk, we houden verkrachters in leven, we zorgen ervoor dat vrouwen nog minder waard zijn dan in het eigen thuisland, de hand boven het hoofd gehouden deze keer, zodat ze vrij kunnen handelen? MET, let wel,  hulp en voornamelijk veel hulp van onze justitie en advocaten! Mannen die kinderen aanranden, zijn pedofielen, maar ja, daar zijn we onderhand aan gewend en dat is volkomen normaal. Denk daaraan, dames van het goede hart en medelijdende groenzoeters.

Ik hoop dat U nooit Uw verkrachte dochter moet begeleiden. Nooit mee te hoeven maken dat ze zich vies voelt na een aanranding! Nooit dat ze zelfmoord zal plegen door deze traumatische handeling, uitgevoerd door een soort van oversekste mannen die maar één ding denken, behalve aan gewoon werken.

U kunt niet zeggen,`Wir haben es nicht gewußt`. Denkt U wel eens aan het leed van al die jonge vrouwen en meisje, kinderen nog? Nee, U denkt alleen aan spierballen kerels die geen honger hebben, maar die wel kleine meisjes bespringen, ze martelen. Jonge mannen die sterk zijn en als lijdend voorwerp aan het traliewerk hangen, oh wat zielig toch. Kinderen (hoewel slechts een enkele) naar voren geschoven worden door verslaggevers?

U komt er nog wel achter, mede – lijdende figuren, die nog nooit van Uw leven iets hebben meegemaakt en alles naar eigen ervaring bekijken! Helaas te laat:het is dan te laat voor Uw kinderen en eveneens voor ons, de mensen die wel het gevaar aan zien komen. Niet zo zwaar aan tillen? Nee, misschien wilt U nog eens kijken het afgehakte hoofd van een meisje van 4, waar een zwarte spin riep: “Allah Akbar” uit naam van haar “geloof” (terwijl zij als een melaatse gezien wordt in deze mannenwereld!)

Het kan Uw dochtertje zijn… Maar nee wat zal ik U vermoeien, Nederland kijkt liever naar een lachende komediant met name Rutte. Ja een komediant is hij, helaas. Worden wij daar beter van?

Hoe laag ben je gezonken om na al de narigheid die dit kabinet onder leiding van Rutte ons heeft bezorgd, om na slechts een enkel uit zijn hoofd geleerd “programma” 5 zetels in de peiling te stijgen. Ik zou zeggen tegen mensen die deze extra stemmen hebben gegeven: uw IQ is minder dan 50. U moet zich schamen, het gaat in de politiek en in ons land op dit moment om het overleven en om mensen die daadwerkelijk iets te zeggen hebben. Deze grapjurk, de clown Popeye, heeft alles fout gedaan wat hij maar fout kon doen.

Wat U gedaan hebt, noemt U dit serieus stemmen? Kiezen? Gaat U door met het aanbidden van de ondergang? Dat we clowns in de regering hebben, dat weten we al lang en daar is niet Geert mee bedoeld, de enige serieuze mens die het goed met ons land voorheeft en die door ruim 2 miljoen mensen gevolgd wordt. En niet zonder enige reden. Wij lachen niet om Rutte, wij lachen niet om de ondergang van Nederland…

Ga Uw gang, stem voor UW tegenpartij, laat U gaan, na U de zondvloed en vanavond kijken we lekker voetbal. Deze komediant heeft U reeds vele jaren bedrogen en omdat hij een voorbereid lachebekjes programma te voorschijn tovert krijgt hij 5 stemmen meer!? Wilt U nog een nietszeggend spiegeleitje, kijk naar de oogjes van Pechtold… Iedere keer dat ik een eitje bak, zie ik hem en lust mijn eitje niet meer.

Mensen die stemmen voor de valse lach van Rutte, het huichelen van de rest en de gebakken lucht van de windmolens van Groen Links, verdienen niet beter dan ten onder te gaan. List en bedrog en valse energie, wat te denken van het opruimen van het afval dat deze molens veroorzaken? Moeten ze nooit eens opgeruimd worden, zoals al de rest van het afval in deze totaal dolgedraaide wereld van zakkenvullers?

Politici lopen met molentjes, wij moeten er tegenaan kijken.

Terug naar de komedie en de holle Lach: waar denken de mensen waar ze mee bezig zijn, gaat het hier om het belang van ons Vaderland en de jongeren, onze jongeren?  Valt U Uw eigen kinderen en hun toekomst af? NEE, het gaat erom dat U heel even kunt lachen, want dat zijn we verleerd. Van lachen hangt dus de toekomst in ons land af. WAT zal Rutte dan wel niet lachen?

Mensen die moeite doen kinderporno en pedofielen te bestrijden, geef het op, onze regering vindt alles goed! Mag ik nog iets zeggen over de mentaliteit van Nederlanders en burgers in andere landen?

Wie stemt op een lachende Rutte is te stom om voor de duvel te dansen. Deze man, die ons aan alle kanten heeft bedrogen, hoeft alleen maar de clown uit te hangen en hij GAAT 5 ZETELS OMHOOG IN DE PEILINGEN! Geen wonder dat ons land naar de bliksem gaat. Nee, wij mogen niet oordelen, wij moeten alles accepteren, zelfs een Rutte, een Pechtold en de PvdA op 8 zetels.

Het ergste is dat GroenLinks stijgt in de peilingen, wat hebben zij voor inbreng? D66 stijgt. Waarom, waarvoor? Gaat het weer zoals ten tijde van Woutertje Bosch en zijn schuddekontje? Bent U het reeds vergeten dat hij Nederlanders in de luren legde? Gaat het net zoals ten tijde van Wim Kok, die de armoede predikte en nu zelf in miljoenen zwelgt?

En de rest? Al die linksen die meer dan genoeg in de achterzak hebben. Mensen, die voor deze regering zijn, waar lacht u eigenlijk om? Om uw eigen ondergang? Om een man die u lachend naar de afgrond leidt? Nou ja, in ieder geval een lachend einde.

Ik lach met u mee vanwege de stomheid en onderdrukking die mensen zich laten opleggen.

Dansen?

Dansen met vluchtelingen is een initiatief waarbij Nederlanders zich verbinden met vluchtelingen door zich te verdiepen in hun manier van feesten; dansen! In maart 2016 is de start van een serie interculturele feesten door alle provincies in Nederland. Mirjam van der Vegt is creatief initiatiefnemer van dit project en ambassadeur van Gastgezin voor een vluchteling, onder wiens vlag dit initiatief wordt uitgerold.

Waarom moet alles van onze kant komen? Dansen?! Wij hebben wel wat anders te doen, namelijk de dans ontspringen.

Door:
Martha N.
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

21 reacties op Laten we eens gezellig samen gaan dansen met “vluchtelingen”

 1. jungleelephant zegt:

  U hebt u zelf maar weer eens overtroffen,Martha:een grandioos artikel!Maar al drukt u dat linkse kiesvee nog zo hard met de neus op de feiten:ze zijn net zo halsstarrig in hun denkwereld als moslims op jihad!Links kiesvee:ga u schamen voor uw verregaande domheid!

  Like

 2. Sjaak zegt:

  We hebben ja gezien met het nieuwe jaar in keulen wat het
  (Antanzen) gebracht heeft ! Verkrachtingen zonder einde !
  Jullie links-rood-groene vaderlandsverkwanselaars hebben
  een IQ dat lager is dan een baksteen !

  Like

 3. Abeja zegt:

  In het programma dat aan het artikel is gelinkt lees ik het volgende:
  “23:00 uur Einde feest met toepasselijke verrassingen voor iedereen.”
  Misschien een Keulse apotheose?

  Like

 4. bob Fleumer zegt:

  Ach Martha, zo waar en zo erg waar!
  Zo langzamerhand schieten woorden tekort om mijn walging van de hedendaagse politici( -1)
  te uiten, ik zou het niet erg vinden als er een roede van Rutte’s traploper los zou zitten.

  Like

 5. Anneke zegt:

  Lieve Martha, je hebt helemaal gelijk, je hebt het zo goed verwoord wat er hier in ons landje allemaal gebeurd, ik kan het niet beter verwoorden. Maar ik maak mij wel ernstig zorgen hierover, want dit kan natuurlijk nooit goed blijven gaan……Ziek word ik van het wegkijken van mensen en er over praten lukt al helemaal niet, want dan krijg je alles naar je hoofd geslingerd….
  Maar opgeven doe ik niet, hopelijk wordt die massa een keer wakker, maar veel hoop daarop heb ik niet…..

  Like

 6. Elena zegt:

  Kopvodden zullen nooit mogen dansen van de islam ( zonder hoofdletter).
  Dus….Nederlandse mannen….blijf maar thuis!.
  Behalve als één van jullie dochters dol op dansen is met haatbaarden.,,,en u zo’n schoonzoon wel ziet zitten die thuis reeds 6 kinderen heeft en wellicht meerdere vrouwen…die 5X per dag met zijn reet omhoog geknield op een knus kleedje moet bidden naar zijn allerliefste onzichtbaar vriendje.

  Dan komen er een zooi geile haatbaarden om te dansen en hopelijk na het dansen het leukste moment voor die kerels, waar zij al weken naar hebben uitgezien……namelijk aprés dans.

  De jonge haatbaarden die de ambitie hebben later als zij groot zijn een opleiding tot gynaecoloog te volgen zullen met groot plezier alvast wat praktijkervaring willen opdoen. Wellicht hebben zij in hun thuisland de nodige theorie geleerd. Enkelen zullen reeds enige praktijk ervaring opgedaan hebben….zij doen slechts een korte “opfriscursus”.

  Dames…oftewel dansmariekes….trek vooral gemakkelijke korte rokjes aan, laat jullie slipjes thuis, kleedt je met een reetveter… zodat de toekomstige studenten Gynaecologie zich niet teleurgesteld voelen.
  Laat jullie BHtjes ook maar thuis, maak het hen vooral comfortabel.

  Ik wens jullie veel plezier en voor de haatbaarden indien mogelijk… een fijne praktijk les.

  Nog één tip…de kans op Syfillis en HIV is wat groot en mogelijk lijden zij aan TBC.

  Allah hakketakkekbar !

  Like

 7. Qvic zegt:

  Vrij wel alle politieke polls is duimzuigerij, wie het meeste betaald staat bovenaan of stijgt mysterieus door niets te doen of ernstige problemen weg te lachen. Eerlijkheid bestaat helaas niet meer bij deze polls. Vooral dat zij die nu zogenaamd meer voorkeur zetels hebben verkregen. Hebben met hun beleid echt een puinhoop van gemaakt en met oog op de Duitse verkiezingen zijn de pro-asielzoekers en die Nederlandse afbraak partijen in zetels op vooruit gegaan, hoe doorzichtig is moet deze manipulatie worden gemaakt, dat iedereen die zo afgestompt is en zijn I.Q. en gedegradeerd is onder de 60 zelfs dan kunnen ze deze manipulatie nog inzien. Het is al veel langer bekent dat de autochtonen massaal op de PVV stemmen (maar daar mag eigenlijk niemand vooruit komen van de linkse trutten), alleen die in de asiel industrie veel geld verdienen zijn voor nog meer gelukszoekers. Deze organisator van het vluchtelingen dansfestival zal ook wel de nodige subsidie voor krijgen en met andermans geld nu mooi weer willen spelen en wil laten zien hoe begaand zij wel niet is met de asielzoekers. Deze mensen denken enkel aan hun eigen portemonnee en zo lang zijn bakken subsidie krijgen, blijven zij dit toneelspelletje spelen. Maar zodra de subsidie geldkraan dicht gaat of opdroogt dan hoor of zie je ze niet meer. Of als de asielzoeker te dicht bij hen komt, dan is het ineens een heel ander verhaal. De linkse goeroes willen enkel de vruchten van andermans werk plukken en er niet zelf voor werken.

  Like

 8. godelieve zegt:

  Lachend dansen Junker en Merkel. Rutte mag alleen maar de gin inschenken.

  Like

 9. J. C. Th. Köhler zegt:

  Martha,
  groter gelijk kun je niet hebben. Maar je kent het gezegde: “Elk volk krijgt de regering die het verdient.” Dus als al die labbekakken een volgend kabinet Rutte krijgen, is dat omdat ze het verdienen. Mijn probleem is, dat jij en ik die regering dan ook krijgen. En waar hebben wij het aan verdiend?

  Maar laten we vooral doorgaan met ons te verzetten waar en wanneer we maar kunnen. De goede strijd strijden. Achteraf hebben wij onszelf dan niets te verwijten.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

 10. koddebeier zegt:

  We moeten ons eerder afvragen met wat voor soort klootjesvolk we in dit land leven, lachebekje Rutte vertelt een paar flauwe moppen en de dwazen stemmen hem 5 zetels omhoog, sorry maar ik word er een beetje misselijk van !! Misselijk van “eigen” volk !

  Like

  • wim zegt:

   Elk zinnig mens zou het schandalig moeten vinden dat een premier in oorlogstijd (Rutte: ‘We zijn in oorlog!’) zich gedraagt als conferencier en (door anderen bedachte) grappen en grollen verkoopt. Lachen joh!

   Like

 11. Jan zegt:

  Grandpa Rapes 2-Year-Old Granddaughter, Muslim Mother Decides To “Fix It” By Drowning Her

  Instead of attacking her daughter’s rapist and saving her child, Merfat ran some bath water in a small tub, undressed the girl, and placed her terrified, bleeding baby inside. At the hands of her own mother, little Grace was held underwater until she drown.

  According to Merfat, she murdered her own daughter to “avoid scandal” in the overwhelmingly Muslim town.

  http://supremepatriot.com/2016/02/27/grandpa-rapes-2-year-old-granddaughter-muslim-mother-decides-to-fix-it-by-drowning-her/#

  Like

 12. Tistochwat zegt:

  Nou mensen, ik vind dat dansen met ‘vluchtelingen’ nog steeds een machtig mooi idee hoor; kijk toch eens hoe gezellig het kan zijn:

  En Mark heeft groot gelijk dat-ie altijd zo schatert; ja we moeten het, net zoals hij, van de zonnige kant blijven zien, wat jullie?
  En zeg nou zelf: het is toch hartstikke tof om zo’n geestige premier te hebben?
  Nee, IK vind ’t geen wonder hoor, dat-ie is gestegen in de peilingen!
  Er mag bij Mark toch wel een keer IETS stijgen?

  En ach, laten we niet zo moeilijk doen en wat meer overhebben voor die zielige ‘vluchtelingen’.
  We kunnen onze lastige, dure, nutteloze bejaarden toch eigenlijk best laten barsten?
  Aan die ouwe zakken hebben we tóch niks meer.
  Nee, dan ga ik liever voor die jonge sterke ‘asielzoekers’ die ons straks liefdevol zullen verzorgen als we zélf oud zijn.

  Denken jullie nou bovendien toch eens aan al die lieve mevrouwtjes die zó hun best hebben gedaan op hun fraaie welkom-spandoekjes; die willen als beloning toch óók weleens lekker gepakt en uitgewoond worden door één of meerdere zwaar geschapen ‘vluchtelingen’?

  Enne… als je ’t MIJ vraagt, denk ik dat Mark óók wel graag kijkt naar die lekkere, gezonde, glimmende, stevige spierballen van die ‘vluchtelingen’.
  Want Mark hééft toch iets met mannen of vinden jullie van niet?

  Like

 13. Jan zegt:

  Zou er een tango in zitten?

  Like

 14. Pingback: HET DOORGEEFLUIK (40) | voorzieners

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s