Kinderen van columnist Jan Roos bedreigd

Screenshot_8

Jan Roos

De drie kinderen van columnist Jan Roos worden bedreigd. Ze krijgen op school beveiliging. Ook Roos zelf heeft ‘een gewapende agent in de studio’, aldus de columnist van onder andere GeenStijl vrijdagavond op Twitter.

Jan Roos, die in augustus overstapte van PowNed naar GeenStijl, heeft drie kinderen waaronder een tweeling van 5. De kinderen zouden in een mail, gericht aan de journalist en columnist, zijn bedreigd met de tekst dat ‘ze in de fik worden gezet’.

Lees verder>>>
(h/t “Jan”)
Algemeen Dagblad

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", democratie, Krankzinnigheid, meningsdictatuur, Nederland, Persvrijheid, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

20 reacties op Kinderen van columnist Jan Roos bedreigd

 1. N.E. Derlander zegt:

  Ik hoor de elite nog zeggen: “in zo’n samenleving wil ik niet leven”.

  Maar kijk wat de elite uiteindelijk voor een samenleving gecreëerd heeft. Een samenleving van doodsbedreigingen, onthoofdingen en talloze onbeheersbaar seksuele misdragingen.

  Maar verantwoordelijkheid nemen, ho maar.

  Like

  • Duchesne zegt:

   Het was juist de ” elite” die de hetze aanstuurde en voedde, zowel financieel als met informtaie. De uitvoer werd vooral aan de groene elite en hun geimporteerde achterban uitbesteed. Staatsveiligheid betaalde groepen zoals de AFA zelf om aanvallen uit te voeren, zo is Nederland. Welkom Jan Roos in de dramacratie die men Nederland noemt, nu pas gaan de ogen echt open, als het persoonlijk te dichtbij komt.
   En dat is de les die de gezetelde politiek aan mij heeft geleerd. Protest heeft pas echt effect als je de tegenstander bij de stropdas hebt en deze de bloeddoorlopen adertjes in je ogen kan zien en kan ruiken wat je eergisteren hebt gegeten. En pas dan heb je contact en is discussie mogelijk, pasdan hebje een onderhanelings positie, tot die tijd ben je een clown voor hun amusement….een volk van clowns.

   Like

 2. Wij hoeven denk ik NIET te raden uit welke hoek deze bedreiging komt…………….Te walgelijk voor woorden…………..

  Like

  • Duchesne zegt:

   Okee, vertel eens welke hoek? Oekraine is een wens van de multinationals, dus ook aandeelhouders en andere meevreters. Okee, nu hebben we driekwart van het europarlement als mogelijke verdachte. Dan hebben. We nog de wekelijkse commentaren, waar driekwart van de VVd, het CDA en Groen links en de Sp zich aan ergeren, en ook die hebben Loop jongens.

   Op dit moment heb ik het nog niet gehad over enige inwijkelijgenn of hun nakomelingen, of enig andere minderheid. Aangevallen worden op straat is voor iedere burger een reeel gevaar geworden, daarvoorhoefje enkel blank te zijn of ouden gebrekkig, of zwart of geel.

   Het gevaar van de groepen die ons land binnen komen is reeeel voor iedereen, zelfs voor chinezen, negers en alle tussenvormen tot het blanke. Kortom, bereid u maar voor op decennia straatovervallen en het aftakelen van uw leefruimte.
   De daders: iedereen die geen probelemen heeft u van uw geld en eventueel uw leven af te helpen. En dat zijn er veel, een potentieel van 80 miljoen krijgt in Juni een vrije doortocht naar Europa en rekennmaar dat men dit zal gebruiken.

   Het is walgelijk , absoluut ziek maar weetu wie u daarvoor moet bedanken: Balkenende, Rutte, Samson en al die lieden die in de kamer steun hebben gegeven en de journalisten die met hun redacteuren dat nieuws steeds manipuleren zodat u een andere waarheid krijgt, hun waarheid. Dat zijn de echte daders, dat zijn de lieden die dit land in onrust gooien en ervoor zorgen dan niemand nog een toekomst durft op te bouwen of kinderen durft te nemen. Destabilisatie komt van onze egen leiders en hun dienaren, van pers en politiek. Daar moet je zijn, en niet via een petitie of een referendum, niet door een protestmars maar door een volkswoede. Massaal op bijvoorbeeld 5 mei naar Den Haag, en dan niet accepteren als een onderbetaalde figuur u ergens weg wil jagen. Wanneer een regering het beleid met traangas en gewapende macht moet uitvoeren dan is dat beleid rot. En dan moet u als burger ze dat aan hun verstand brengen, bijvoorbeeld door persoonlijk contact en een diep gesprek. Want het roepen naar iemand in een toren heeft geen nu, men ziet enkel een schreeuwlelijk die buiten beeld staat als men een pas terug neemt.
   I da face! Alleen zo krijg je rechten terug. Alleen zo kun je deze grondwet nog redden….en misschien ooit vervangen door een echte die rechten bied en plichten van de staat noemt.

   Like

   • “en de journalisten die met hun redacteuren dat nieuws steeds manipuleren zodat u een andere waarheid krijgt, hun waarheid.” Tja onder het mom van de staatsveiligheid en andere drogredenen wordt het nieuws in de reguliere media gemanipuleerd, neem aan dat veel mensen het wel weten maar te bang zijn om duidelijk hun mening te ventileren. De EU is de wortel van bijna alle kwaadaardigheden geworden de EU is alleen goed voor het bedrijfsleven, de burger mag alle negatieve neven verschijnselen voor haar rekening nemen. Zoals Rutte reageerde op G. Wilders zijn plan voor een Nexit en de herinvoering van de Gulden dat er gras op de kade’s van Rotterdam zou gaan groeien. Men heeft voor de EU in hoofdzaak voor het corporatisme gekozen en de kruimels worden de burgers niet eens gegund…

    Like

 3. Wachteres zegt:

  Toch een verrijking, die multiculturele samenleving. Zo beleef je nog eens wat.

  Like

 4. xonnebloom zegt:

  erg laffe actie, typische werkwijze weer.
  kom dan met een zinnig weerwoord.

  Like

 5. Duchesne zegt:

  Goh, politiebescherming. Daar konden we in 1994 als verkozen raadsleden voor de CD naar fluiten, net als aangifte willen doen. Men was niet thuis, de daders destijts zijn zijn gewoon bekend en lopen nog vrolijk door de politiek en vreten zich vol over de ruggen van de bevolking. Fijn dat hij politiebescherming krijgt, maar hoeveel is dat waard? Ik ken het effect van dit soort bedreigingen en het gebrek aan bescherming maar al te goed, ik wens Jan Roos veel sterkte toe en adviseer nu al te beginnnen met psychische hulp voor het hele gezin, want de weerslag valt op het hele gezin terug.
  Dat en leer vast schieten, er komt een tijd dat je daar profijt van gaat hebben, de enige echte veiligheid komt uit jou eigen bekwaamheid en bereidheid te willen vechten. Een agent word slechts betaald, wat kun je verwachten…..

  Like

 6. Elena zegt:

  Niet zo moeilijk te raden uit welke hoek dit komt…namelijk uit het linkse antisemieten geteisem.
  Dat vanwege de inzameling voor het Joodse mishandelde beroofde echtpaar.
  Moge al het antisemieten gespuis stikken in hun eigen speeksel.

  Like

 7. Sjaak zegt:

  Journalist en columnist Jan Roos (38) is dinsdagavond aangevallen door een groep van 12 Marokkanen in Amsterdam. Roos verdedigde zich tegen de aanval met een slagwapen. De details van dit heftige voorval zijn door Roos gedeeld op Twitter.
  Roos zegt dat hij is belaagd met stokken, ijzeren staven en stenen. ,,We maken je dood, gilden ze. Ze hadden niet alleen gerekend op dat sommige Nederlandse mannen de tegenaanval inzetten.” Als reden voor de aanval geeft de verslaggever dat hij bij omroep Powned heeft gewerkt, waar hij korte, humoristische televisiereportages maakte.

  MINDER-MINDER-MINDER MARROKANEN !

  Like

 8. Japio zegt:

  Laat je niet kisten Jan Roos, maar denk wel om de veiligheid van je naasten. Wat is het toch een kut wereld aan het worden met al dat schorem. Bedankt linkse hufters, jullie zijn de oorzaak van ALLE ellende.

  Like

 9. Wordt de actie van Jan Roos om een referendum te houden gezien als een criminele, staatsgevaarlijke of terroristische activiteiten verdachte organisatie, daar begint het wel enigszins op te lijken m.i. Tja de regering zit hier duidelijk mee in haar maag, wanneer het referendum genoeg opkomst scoort en de uitslag nog eens een vette Nee dan wil ‘k graag zien of de democratie in Nederland nageleefd wordt. Als men kan rekenen, reken daar dan niet op, want na het referendum met een negatieve uitslag wordt de democratie aan alle kanten plat gereden door de regering. Alle fatsoenlijke burgers worden gewoon vertrapt door dit nep parlement wat alleen luistert wat in Brussel wordt gedicteerd…

  Like

 10. Tja, je kunt nu wel weer voor de zoveelste keer beginnen van: “Schande, kinderen bedreigen en dat moslimtuig enzovoort” maar de echte woede dient intussen natuurlijk gericht te worden tegen onze “Heren” regenten, die maar onverdroten doorgaan met dat tuig over de vloer te halen en bij elk nieuw incident te doen, of hun neus bloedt. Tegen opperregent Rutte, die liever de krokodillentranen van Marokkaantjes afdroogt, dan dat hij zich bekommert om Nederlandse kinderen, zoals die van Jan Roos…..
  Ik wacht nog maar steeds op een plausibele verklaring van de heren-zelf voor dit scheve gedrag, want die komt almaar niet…..
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 11. carthago zegt:

  Die bedreiging kon welzeker eens van D666 komen, de “referendum” partij met hun allah akhbar bestuursleden.

  Like

 12. Hendrik M. zegt:

  Bedreigingen aan kinderen zijn lager dan laag!
  Iemand schreef: ‘elite’
  Laten we dat niet meer doen, het gewoon noemen wat het is; bestuurlijke ellende.
  De bestuurlijke ellende is een steeds groter groeiend kwaada (sorry, kon dat aardig er niet achter zetten) gezwel.
  Wij werkenden hebben ooit wat mensen aangesteld om taken voor ons uit te voeren die noodzakelijk voor onze gemeenschap geregeld moesten worden, denk dat we gewoon naar die basis terug moeten.

  Like

 13. ildiko zegt:

  gezond kritiek hier in Nederland is gevaarlijker dan illegale drugshandel of onthoofding.

  Like

 14. Fred zegt:

  Die bedreigingen zullen wel uit de linkse hoek komen.
  Waarschijnlijk de antifascisten. (De hedendaagse èchte fascisten)

  Like

  • Duchesne zegt:

   Dus via tussenpersonen komt het aanvallen direct uit Den Haag, cq de “staatsveiligheid” of cooperatiegestapo. Google even op “paul kraaijer”. Antifa leider en betaald met 1.6 miljoen voor bewezen diensten, wat o.a. Inhield dat de man geweldadige acties tegen CD leden regisseerde en zo een van de krachten was die een democratisch gekozen parij het functioneren onmogelijk maakten. En daarmee het democratisch bestel kapot maakten. Dit kon enkle door het zwijgen en goedkeuren van politieke partijen die daarna wisselend regeringen hebben gevormd. Terreur in de politiek vanuit staatsveiligheid.
   In vle landen van Europa zou de regering hierdoor vallen en de veiligheidsdienst worden onderzocht door rechters en waar nodig zouden veroordelingen worden uitgesproken.
   Niet in Nederland. Hier juicht iedereen voor diegene die de kop uitsteekt maar als die kop gevaar loopt is iedereen net even bezet.
   Wel Jan Roos, hou even vol, we hebben huer in Nederland nog enkel martelaren nodig en misschien komt het dan wel tot een volksopstandje, misschien.

   Like

 15. Doornroosje zegt:

  Inderdaad schandalig, om iemand via zijn kinderen te bedreigen. Dat is niet Nederlands. Van kinderen blijf je af.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s