Hoe lang nog voordat de Arabieren en de moslims over Groot-Brittannië heersen? Diegenen in Engeland die de islamisering betreuren, zijn bang om hun gedachten hardop onder woorden te brengen.

Screenshot_15

(Door: Phyllis Chesler – Vertaling: “Wachteres” en “Henk V.”)

Engeland: Shakespeare’s heldhaftige sprookjesrijk; de wereld van Blake, Milton, Keats, Byron, Wordsworth, Coleridge, Austen, de Brontes, George Eliot, Charles Dickens en Virginia Woolf.

Engeland: Het land van William Wilberforce, die succesvol  heeft gestreden om een einde te maken aan de slavenhandel; het land van de dapperste beweging voor het vrouwenstemrecht waar ook ter wereld; Churchill’s eigen land – dat voorspoedig en roemrijk Koninkrijk – is er nog steeds, maar het begint ook af te brokkelen, te verdwijnen.

Ik ben net terug van een bezoek aan dit legendarisch eiland. Ik zag de meest sublieme productie van “The Tempest” in The Sam Wanamaker/Globe Theater; een wonderlijke productie van “As You Like It” in het National Theater; en een meeslepende uitvoering van Bellini’s opera over de Druïde priesteres ‘Norma’, in het Coliseum. Elke stoel was bezet door Britten van alle leeftijden. Daar bestaat nog steeds een hoogstaande cultuur [High Culture]  – en toch is Londen niet meer het Londen zoals ik het voor het eerst aantrof in 1961 en opnieuw in 1969, of zelfs in 1989.

Nu durft heel Londen alleen maar te fluisteren over de Arabische en islamitische overname van hun stad. Bijna elk luxueus hotel is eigendom van de Sultan van Brunei, van Koeweit en Saoedi-Arabië, evenals het historische warenhuis Harrods. (De vader van Dodi Al-Fayed, een Egyptenaar, kocht het lang geleden, toen hij voor ogen had dat zijn zoon zou trouwen met prinses Diana, de moeder van de toekomstige koning van Engeland).

De mooiste herenhuizen in Park Lane, in Hyde Park, Belgravia, Mayfair en Knightsbridge zijn nu in bezit van de Arabische ambassades, van door olie rijk geworden sjeiks, en van af ​​en toe een Russische oligarch.

Londenaren die nog steeds “thee drinken” in de lobby’s van de voorname hotels vertellen me met een zachte, berustende stem dat “dit is zoals het is en er kan niets aan worden gedaan. Spreek vrijuit en je zult onmiddellijk in ongenade vallen”.

Ik ken een aantal buitengewoon moedige denkers en schrijvers in Londen die de waarheid vertellen en die nu op de zwarte lijst staan, die gecensureerd zijn en in hun invloed zijn beknot. Ze durfden de waarheid te vertellen over hoe bevooroordeeld de Britse media tegen Amerika en Israël en het lectoraat zijn – en hoe irrationeel zij zowel de islam als het mohammedanisme bevoordelen.

Zoals een geboren en getogen Londenaar mij er echter op attendeerde: “Harrods, dat ook eigendom is van de Arabieren, (al-Fayed verkocht het aan Qatar), lijdt negen maanden van het jaar verlies en overleeft het alleen omdat Arabieren er in de zomer plezierreisjes komen houden om te winkelen, om te ontsnappen aan de hitte van de woestijn”.  Fortum van Londen en Mason’s, de meest luxueuze zaak van de wereld, heeft nu zijn eerste zelfstandige satelliet winkel in Dubai.

Een chauffeur van een limousine vertelt me dat hij regelmatig uiterst korte bontjassen, die $ 65.000,- kosten, voor Arabische vrouwen meeneemt in zijn auto en dat “een Saoedische prins eens 3 miljoen pond in de kofferbak van mijn auto achterliet. Hij was die helemaal vergeten”.

Een professor uit Oxford komt over om mij te bezoeken. Ze vertelt me over de “Aziatische (Pakistaanse) bendes in Oxford, die kinderen seksueel (laten) misbruiken” en over de manier waarop 378 zeer jonge blanke ongelovige meisjes door deze bendes alleen al in Oxford seksueel werden misbruikt.

“Eindelijk, na vele jaren, werden de pooiers gearresteerd en veroordeeld en het onvermogen van de politie om hen een halt toe te roepen werd in een openbare zitting gehekeld. De English Defense League organiseerde een dappere demonstratie voor burgerrechten recht tegenover het politiebureau. De politie vormde een cordon om hen heen, omgaf hen met blaffende honden en een rij politieagenten die niemand dicht genoeg in de buurt lieten om te horen wat zij te zeggen hadden. En toen lieten ze de Antifascistische League tegen hen los, die de straat kwam binnenstormen, al schreeuwend “nazituig, fascistisch gespuis”.

Zoals Orwell het al begreep, is niet elk spreken gelijkwaardig.

De straten vullen zich met vrouwen in een zware hidjab, in een niqab (gezichtsmaskers), en in zwarte, boerka-achtige zakvormige gewaden. Ik heb het al veel vaker geschreven: Ik heb geen probleem met hoofdbedekkingen, maar ik stel voor dat het Westen de grens trekt bij gezichtsmaskers en zintuig belemmerende isolatiekamers, die boerka’s in werkelijk zijn. Deze “bedekte” vrouwen voeren de vlag van de Jihad – een barbaarse versie van het patriarchaat – die zich nu in toenemende mate nestelt binnen de poorten van Groot-Brittannië.

De afhankelijkheid van het Westen van de Almachtige Olie, samen met haar eigen blinde toegenegenheid aan culturele gevoeligheid, een zogenaamde antiracistische tolerantie voor de barbaarse “andere”, en angst voor de gevolgen van het zich vrij uitspreken – hebben dit met elkaar teweeggebracht.

Sommigen zeggen dat, net als Engeland ooit het Midden-Oosten heeft gekoloniseerd, door het Indische subcontinent, Centraal-Azië en het Verre Oosten die gunst nu met een wederdienst wordt beantwoord; de islamitische wereld geeft het koloniserende Moederland een voorproefje van haar eigen welverdiend koekje van eigen deeg..

Tragisch genoeg betekent dit dat ongelovige vrouwen een seksuele prooi zijn; dat hun verkrachting, hun seksuele intimidatie en seksuele slavernij tamelijk  openlijk plaats vindt – net zoals het in de moslimwereld gebeurt..

Het betekent dat de luxueuze hotels allemaal een “halal” mogelijkheid aanbieden; dat bepaalde Britse overheidsinstellingen worden beheerd als sharia ondernemingen.

De geboren Britten en de moslims zijn het slechts over één ding eens: dat de Joden de grootste onderdrukkers en samenzweerders in de wereld zijn; dat “Palestina” het meest onderdrukte (niet-) land in de hele wereld is; en dat dit luid moet worden uitgeschreeuwd in de moskeeën, op straat, in de media en op de universiteiten. Lees Carol Gould en Melanie Phillips voor beginners,  als u dat nog niet hebt gedaan.

Onlangs schreef ik over een Britse documentaire, die mogelijk was gemaakt door het harde werk van een non die in Turkije is geboren: zuster Hatune Dogan. Ze opende elke deur voor de Britse filmmakers, kalmeerde de seksslavinnen die zij en haar netwerken van ISIS hadden gered en vertaalde hun woorden voor de filmmaker.

Ondanks alle beloften van het tegendeel werden zuster Hatune en haar stichting volledig uit de film weggehaald. Toen ik eindelijk de producent aan de telefoon kreeg, gaf zij tegenover mij toe dat “de film zich niet kon veroorloven om in verband te worden gebracht met een dergelijke racistische islamofoob, dat het hun kansen zou verpesten om te worden erkend en om  prijzen te winnen” – en toen ik haar verder ondervroeg, begon ze al snel te schreeuwen, dan te krijsen, waarna ze op een adembenemende manier de verbinding met mij verbrak.

Ja, er wordt enigszins “terug gevochten”. Groot-Brittannië heeft de macht om moslimmeisjes, wier families hen voor een gedwongen huwelijk naar Pakistan hebben ontvoerd, terug te brengen – dat wil zeggen, als ze hen kunnen vinden. Net toen ik wegging, las ik dat een stel werd gearresteerd op de luchthaven van Heathrow, omdat ze hun acht jaar oude dochtertje terug naar Somalië hebben gebracht om haar genitaliën te verminken; zoiets doen is tegen de wet.

Zullen Groot-Brittannië en heel Europa vechten om westerse landen te blijven? Of zullen ze in hun kuil van politieke correctheid, die ze voor anderen hebben gegraven, vallen, gewoon vazalstaten van de islam worden?

To be or not to be . . . that is the question.

(Over de schrijfster: https://en.wikipedia.org)

Bron:
www.frontpagemag.com
Auteur: Phyllis Chesler

Vertaald uit het Engels door:
“Wachteres” en “Henk V.”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Vederso”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", antisemitisme, Arabieren, Barbarisme, Censuur, cultuurrelativisme, Cultuurstrijd, demoniseren, Dhimmitude, Eurabië, gezond realisme, Groot-Brittannië, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, mainstream-media, meningsdictatuur, Moslims, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, Rotzakken, sharia, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

20 reacties op Hoe lang nog voordat de Arabieren en de moslims over Groot-Brittannië heersen? Diegenen in Engeland die de islamisering betreuren, zijn bang om hun gedachten hardop onder woorden te brengen.

 1. bob Fleumer zegt:

  To be or to be muslim, dat is de kwestie!

  Like

 2. Anneke zegt:

  Het westen meer dn 40-jrn gelee, in zee met de olielanden. Het grote Saoedie Arabië heeft onwezenlijke eisen gesteld en onze ‘vertegenwoordigers’ destijds konden het niet laten, om toch verder te handelen. Nu wandelen we volgens het toen gemaakte plan, uit de Arabische Emiraten. Vervuild door de alles verwoestende zwarte pek-drek. Keer deze landen DE FI NI TIEF de rug en ga verder bijvoorbeeld met Israel….Olievelden voor hun kust. Overigens; ‘voor onze eigen kust’ zijn er ook oliebronnen.

  Like

 3. Anneke zegt:

  Walg van de huidige situatie, al jaren. We zien de ellende toenemen en niemand grijpt in. Arabieren (die mohammed aanbidden)…daar is niet mee te praten, daar is niet mee te leven. Heb nu twee-jrn. alweer ervaring. Mijn bevrijding / uittocht is dichterbij aan het komen.

  Like

 4. Hans zegt:

  moslims zijn niet al te intelligent (en dan zeg ik het voorzichtig) en verder totaal gedegenereerd.
  Daarom zullen ze het nooit winnen.
  Een moslim blijft namelijk een moslim, dus kansloos.
  Hey zal echter veel bloed zweet en tranen kosten om ze hier weer weg te krijgen.

  Like

 5. Wachteres zegt:

  Iedere keer ben ik weer verbijsterd als ik lees hoe onze ‘elite’ zich buigt voor de islam.

  Zelfs de waarheid mag niet aan het licht worden gebracht, omdat die de moslims kan kwetsen.

  Hoe komen mensen zo dwaas? Hoe worden ze zo blind? Waarom weigeren ze te horen?

  Hoe is het mogelijk dat regeringsleiders de belangen van hun eigen volk ondergeschikt maken aan de belangen van ‘asielzoekers’. Grotendeels mensen die hier komen, omdat er iets te halen valt.

  Olie en geld moeten wel erg verleidelijk zijn.

  Like

 6. Thom zegt:

  Blind, hoezo blind? Ik ga fijn genieten van de voorjaarshaas die een voorjaarsei brengt op het lentefeest dit jaar over twee weken. Vrolijk Suikerfeest!

  Like

 7. Henk.V zegt:

  Als er één ding uit dit artikel naar voren komt dan is het wel de ongelofelijk ontwrichtende invloed die er uitgaat van de islam op de westerse samenlevingen.
  Geert Wilders legt al jaren de vinger op het proces dat onze maatschappij onderuit haalt: de islamisering. En tegen die islamisering mocht, krachtens een Tweede Kamer motie niet worden opgetreden….
  De toenemende haat tegen de Joden en Israël is een symptoom van de islamisering.Hoe kunnen wij ooit de islamisering dulden wanneer het volk van de Joden andermaal de dupe dreigt te worden??
  De uitholling van onze opvattingen over recht en orde handhaving is een ander symptoom.
  En wat dacht u van de inperking op het recht op vrije meningsuiting, dus OOK OP KRITIEK op de islam. OOk dat is een symptoom!
  De kruiperige houding die het Westen aan neemt tegen alles wat islamitisch is ander maal een signaal dat er zich iets heel zieks in de westerse mentaliteit ontwikkelt. .

  En wat wij in Engeland zien gebeuren vindt hier ook plaats.

  En laten wij wel zijn: nog nooit heeft politiek correcte elite die af en toe gebruinde hoofd uit de anus van de islam naar buiten steekt en ons vanaf die warme, koesterende plek boos toeroept dat wij extreem rechtse gedachten hebben, racistisch zijn en islamofoob, ook nog maar ÉÉN doorslaggevend argument op tafel kunnen leggen waaruit blijkt HOE ZEER wij de islam als vormgever van ons denken nodig hebben. NOG NOOIT!
  Nu kan dat ook niet, want in de ontwikkeling van de beschaving liggen wij nogal voor, omdat wij in de voorbije eeuwen middels harde lessen hebben geleerd hoe wij als mensen met elkaar moeten omgaan.

  Zoals uit het artikel pijnlijk helder naar voren komt is de invloed van de islam het gevolg van een vorm van ernstige omkoperij, waartoe de EU zich heeft laten verleiden.
  Het schatrijke Midden Oosten houdt de westerse economieën voor de deel overeind met behulp van olie en geldstromen en in ruil daarvoor heeft het Westen haar ziel verkocht en in de aangetaste, slaaf geworden geest die het Westen ooit zo deed schitteren houdt nu een islamitische slavendrijver ons voor hoe wij moeten denken en handelen vanuit toenemend islamitisch perspectief.

  Begrijp mij goed: de islam heeft gewoon haar kans op uitbreiding van haar invloed in het Westen op een presenteerblad cadeau gekregen IN 1975 en deze ideologie benut haar speelruimte. Dat zit in de aard van de ideologie immers!

  De hoofdschuldigen aan het ultieme verraad van het Westen zijn zij die zich continu in alle kronkels wringen om de toekomstige heersers van het continent te behagen.
  Nagenoeg alle initiatieven in die richting gaan van politiek correct zelf uit.

  Ik schrijf op dit moment niet er veel op deze geweldige site, omdat ik vaak uitgeput raak bij het zien van bovenstaand verraad en ik moet de emoties die daarbij vrijkomen beteugelen ,want Ik zal mij namelijk nooit lenen voor ONDERWERPING, NEE DANK U!), maar leven onder een druk waaraan je je nauwelijks kunt ontworstelen bekomt mij niet altijd goed..

  Maar één ding is glashelder: wanneer wij het kankergezwel dat politiek correct heet, niet verwijderen ,omdat wij HET RECHT AAN ONZE KANT HEBBEN, dan is het tot staan brengen van de ontbinding van het Westen niet mogelijk.
  Wat men ons ook zal noemen, hoe men ook scheldt en tiert: wij MOETEN onze boodschap van waarheid en vrijheid nooit laten verstommen.

  Ik wil niet in vrede met politiek correct leven .Tussen onze opvattingen over een goed functionerende maatschappij en de wartaal die politiek correct uitslaat is geen vergelijk mogelijk.

  Like

  • Ron zegt:

   De schuldigen in 1973 tijdens de oliecrisis waren Frankrijk en Duitsland. De VS en Engeland hielden hun rug recht.
   Frankrijk en Engeland raakten compleet in paniek en lagen vervolgens aan de voeten van de arabieren.
   De arabieren hebben de situatie vanaf ongeveer 1969 tot de climax in 1973 in de puntjes uitgemolken, resulterend in het verdrag van Straatsburg in 1975. Tijdens en na die periode zijn er nog jaren lang commissies met arabieren of vertegenwoordigers geweest om de EEG (toen het nog zo heette) het pad op te sturen van EG en uiteindelijk EU. De Europese Arabische Dialoog (EAD) heette dat verband.
   Deze EAD had een enorme stok achter de deur, namelijk de olietoevoer. Met dit wapen is meerdere malen gedreigd.
   Frankrijk is toen door de EAD gedwongen om de leiding van de EG te nemeb om een steeds meer anti-israëlische en pro-palestijnse koers te gaan varen. Dit is nog jaren doorgegaan.
   Lees het (Engelstalige) boek Eurabia van Bat Ye’or voor meer details.
   Frankrijk en Duitsland zijn schuldig dat ze over zich heen hebben laten lopen, en de rest is tevens schuldig dat ze dit hebben toegelaten.
   Maar als we de filosofie van Coudenhove-Kalergi lezen, waar vele staatshoofden en beroemdheden fan van waren (o.a. president Truman, Merkel en Van Rompuy, maar ook onverwachte figuren als Einstein en later Churchill), dan lijkt het er sterk op dat er al eerder plannen waren.

   Like

 8. Anna zegt:

  Zo snel mogelijk Brexit; dan kan Engeland zich aansluiten bij de Arabische Liga……..

  Like

 9. I.K. Bennurklaarmee zegt:

  Ik mag toch hopen dat die foto gefotoshopt is??

  Like

  • elisah zegt:

   Denk dat hij echt is. Dat schijnen ze overal openbaar te doen.
   Leuk idee om als Christenen bij de moskeet met grote groepen te gaan bidden, kijken hoe ze daarop reageren…

   Like

 10. koddebeier zegt:

  Door lafhartige politici en verraderlijke koningshuizen zijn we gedoemd om deze bezetting te verliezen ! Men verraad de eigen bevolking !

  Like

 11. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op Gerrit Tienkamp herblogden reageerde:

  Like

 12. Gerrit Tienkamp zegt:

  Een bom er op

  Like

 13. Guardiacivil zegt:

  De UK is al helemaal onder invloed en ondergelopen met moslims. Daar breekt straks ook een straatgurilla uit.

  Like

 14. Taljaard zegt:

  In het VK, en dan in het bijzonder in steden als Glasgow en Liverpool, barst het van de blanke, autochtone degenere’s. Asocialen, met een zeer beperkte intelligentie en nog slechtere sociale vaardigheden, met lage voorhoofden, wijkende kinnen en dicht bij elkaar staande ogen.
  De oorzaak hiervan is dat het beste deel van de Britse mannelijke autochtone bevolking in twee wereldoorlogen, vooral tijdens WO 1, is gedecimeerd, maar dat de degenere’s bleven leven en zich konden voortplanten. Met als gevolg een groot aantal ”chafs/Tokkies”; een structurele en hopeloze onderklasse, die zich slechts interesseert in voetbal, alcohol en sex en die zeer makkelijk door de media kan worden gemanipuleerd.
  Er zijn uitzonderingen, maar ben niet optimistisch.

  Like

  • I.K. Bennurklaarmee zegt:

   Daar heb je idd wel een punt wat betreft voetbal, alcohol en sex. Da’s voor hun brood en spelen zolang ze dat (nog) hebben zijn ze dik tevreden en kijken niet verder dan hun neus lang is.

   Like

 15. Jan zegt:

  GB bestaat al lang niet meer:

  UK School Promoting Extreme Islam
  ….
  A private Muslim school in Yorkshire is promoting an extreme form of Islam, claiming that Jews are engaged in a global conspiracy to take over the world and that adopting British customs is forbidden.


  The Islamic Tarbiyah Academy in Dewsbury teaches 140 primary school children in an after-school madrasa and runs full-time classes for over-16s and adults.

  Mufti Zubair Dudha, the centre’s founder and head, is a respected cleric from the orthodox Deobandi sect which is thought to control half of all mosques and madrasas in the UK.

  http://news.sky.com/story/1670528/exposed-uk-school-promoting-extreme-islam

  De Deobandi
  http://www.bbc.co.uk/programmes/b06gqr66

  http://www.bbc.co.uk/programmes/b076cg3d

  Like

 16. repelsteeltje zegt:

  tja dat israel alleen komt te staan iedereen tegen israel dat staat gewoon in de bijbel beschreven iedereen keert zich tegen israel in de eindtijd zou die dan echt komen????je gaat het nog geloven ook want alle tekenen wijzen erop!Nou sterkte toegewenst dan!Iedereen!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s