Gauland (AfD): Merkel is “veiligheidsrisico voor heel Europa geworden”.

Screenshot_13

De vicevoorzitter van de AfD, Dr. Alexander Gauland.

(Vertaling: E.J. Bron)

Merkel zou zich volledig geïsoleerd en precies het tegendeel van een Europese oplossing bereikt hebben. En passant zet ze ook nog de Duits-Franse vriendschap op het spel. Dat maakt van Merkel een veiligheidsrisico voor heel Europa.

Voor de vicevoorzitter van de AfD, Alexander Gauland, is bondskanselier Angela Merkel (CDU) “een veiligheidsrisico voor heel Europa geworden”. Met het oog op de oproep van de Franse minister-president Manuel Valls dat Duitsland een bovengrens voor “vluchtelingen” zou moeten invoeren, verklaarde Gauland vandaag: “Vall´s uitspraken bewijzen dat Merkel zichzelf volledig geïsoleerd heeft. Ze heeft met haar onverantwoordelijke asielpolitiek exact het tegendeel van een Europese oplossing bereikt”.

Nu Frankrijk afstand heeft genomen van de Europa- en asielpolitiek van de bondskanselier zou de “ketel van de Duits-Franse locomotief definitief uit elkaar gevallen en de geest van Adenauer en De Gaulle dood zijn”, aldus de AfD-politicus verder. Vanzelfsprekend zou Valls het recht hebben om ertoe op te roepen dat Duitsland eindelijk een bovengrens zou moeten invoeren en verklaren dat men niet alle “vluchtelingen” zou kunnen opnemen.

“De Duitse politiek van de open grenzen is niet alleen slecht voor de Duitse samenleving, ze is inmiddels ook een probleem voor heel Europa geworden. Als Merkel aan haar blijft vasthouden, bereikt ze het tegendeel van hetgeen ze constant propageert: ze bereikt geen Europese oplossing, maar splijt Europa steeds verder en isoleert Duitsland in de gemeenschap.”

Bron:
www.contra-magazin.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Vluchtelingen", "Weg met ons!", AfD (Alternative für Deutschland), asielwaanzin, Duitsland, Europa, Frankrijk, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Krankzinnigheid, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

9 reacties op Gauland (AfD): Merkel is “veiligheidsrisico voor heel Europa geworden”.

 1. joga zegt:

  En zo is het maar net. Merkel soll möglichst bald ausradiert werden. Kunnen we weer met de opbouw van Europa beginnen , te beginnen met eigen landsgrenzen en eigen munten, waarbij Nederland tegelijk het omrekenings-verlies van ca. 10 % kan terugclaimen. Oh, ja en Islam definitief er uit.

  Like

 2. Edjan zegt:

  Dit was mij vorig jaar augustus al duidelijk. Ik was toen in Thüringen, Duitsland en veel Duitsers heb ik toen horen verzuchten: “Die Union ist kaput”.

  Merkel heeft met haar eenzijdig genomen beslissing de grenzen open te stellen en dit vervolgens andere lande door de strot te duwen met een beroep op “solidariteit”, feitelijk een staatsgreep gepleegd en de EU opgeofferd aan haar machtswellust. Dat ik toen al sprak van “eure Bundeskaiserin” snapten dezelfde Duitsers ook maar al te goed. Wat mij betreft is het trouwens geweldig als er een einde komt aan de ondemocratische, dictatoriale EU.

  Geliked door 1 persoon

 3. Jean zegt:

  Die nazibitch is niet te vertrouwen, die kapo schulz idem dito en dan hebben we het nog niet gehad over die Luxemburgse zuipschuit en de huichelaar Pinoccio uit Gent.
  Laten we die EU stal volgepropt met huichelaars van de ergste soort maar heeeeeel snel totaal uitschakelen want het “is” al dramatisch met de capriolen van die lafaards en volksverraders.

  Like

 4. Bas zegt:

  Dr. Gauland heeft het goed gezien dat Frau Merkel een veiligheidsrisico voor heel Europa is geworden. Wie weet slaat ze ergens ’n knappe Afrikaan aan de haak en gaat ze er mee van door heel ver weg van de politiek ! Wat zou dat fijn zijn, zeg.

  Like

 5. Republikein zegt:

  De uitspraak “de fascisten van de toekomst zullen zich antifascisten noemen” vindt steeds meer opgang!
  Dat was uit de mond van Churchill als ik het goed heb.
  Als je mening niet wordt gepruimd door de mainstream media zullen ze alle denkbare middelen tegen je gebruiken om je monddood te maken en af te schilderen als een kankergezwel dat verwijderd moet worden, als je trendsetter bent tenminste, en geen trendvolger, en dat zijn de meesten onder ons, mezelf incluis, ze kijken je aan alsof ze water zien branden.
  Ze doen maar die leipenisten.
  Dat e.e.a. zich ook over de grote plas manifesteert horen en lezen we thans met grote regelmaat sinds Donald Trump blijk geeft kanshebber te zijn voor het presidentschap van de USA .
  Maar de moddergooiers hebben nog tijd om hun gif te spuien, zoals:

  ‘Donald Trump = Adolf Hitler’
  De Mexicaanse president Enrique Pena Nieto heeft zich in een interview zeer fel uitgelaten over de Republikeinse presidentskandidaat Donald Trump. Volgens de president komt de retoriek van de veelbesproken zakenman en politicus overeen met die van Adolf Hitler en Benito Mussolini. Het is zeken niet de eerste keer dat Trump met de beruchte nazi-leider wordt vergeleken.

  President Enrique Pena Nieto liet zich niet eerder zo heftig uit over Donald Trump. In het interview gaf hij ook aan zeker niet te gaan betalen voor een muur die Trump bij de Amerikaans-Mexicaanse grens wil bouwen.
  http://historiek.net/donald-trump-adolf-hitler/57592/

  En tegen Merkel zei de wijze man met de vooruitziende blik:

  Ajupareplu!

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Republikein: 03.44. uur. Helemaal mee eens, Republikein. Churchill had het heel goed gezien! Kijk maar naar LINKS van tegenwoordig!

   Like

 6. Marc zegt:

  Valt niets aan toe te voegen: helemaal waar!

  Like

 7. Anneke zegt:

  De speelpop van meneer Sorres / – G.Sorros. Merkel is wel zijn lievelingspop en Rutte is NU nummer 02. In de armen van de demonische S……..Pfff; hij heeft overigens een zeer passende achternaam.

  Like

 8. lang leve merkel, als we door haar van dat doodgeboren EU vehikel afgeraken.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s