MH17: De schuld van de Oekraïne is bevestigd – en niemand interesseert het

Screenshot_33

Nederlandse en Australische specialisten onderzoeken een wrakstuk van vlucht MH17.

(Door: Marco Maier – Vertaling: E.J. Bron)

Het neerschieten van vlucht MH17 was mede een reden voor de verscherping van de sancties tegen Rusland. Maar hoewel intussen bevestigd werd dat de beschieting door Oekraïense zijde plaatsvond, is er geen sprake van consequenties. En: schijnbaar interesseert het niemand.

Contra magazine

In een besloten hoorzitting met betrekking tot het neerschieten van vlucht MH17 van Malaysia Airlines boven de Oekraïne, waarbij alle 298 inzittenden om het leven kwamen, werden blijkbaar bewijzen voorgelegd die het neerhalen van het toestel aantonen vanaf het territorium dat op dat moment gecontroleerd werd door Oekraïense regeringstroepen. Dit deelde de Nederlandse parlementariër Pieter Omtzigt (CDA) mee.

Interessant genoeg vond de hoorzitting al twee maanden geleden plaats, op 22 januari. Daarbij deelde de chef van de speciale commissie die voor het onderzoek van het incident werd opgericht, Harm Brouwer, aan de parlementariërs de afsluitende informatie van het team mee. Volgens deze informatie werd het toestel door een “BUK” luchtdoelraket getroffen. Echter, aldus Brouwer, zouden op dat tijdstip alleen de Oekraïense regeringstroepen in het bezit zijn geweest van functionerende BUK-systemen in de Donbas.

Nu werden verschillende aparte pagina´s van het afsluitende rapport gepubliceerd, zoals de Oekraïense politicoloog Vladimir Kornilov in een onderzoek vaststelde. Veel pagina´s werden of gewist of niet voor het publiek toegankelijk gemaakt. De belangrijkste reden daarvoor zou wel eens kunnen zijn dat sommige informatie de argumentatie van westerse agitators tegen Rusland in de war zou brengen.

Bovendien zou het Westen er met het oog op deze vaststellingen mee moeten beginnen enkele sancties tegen Rusland weer in te trekken en in plaats daarvan tegen de Oekraïne in te stellen. Maar in plaats van dit te doen, blijft men het regime in Kiev ondersteunen, terwijl Rusland nog altijd als vijand behandeld wordt. Daarmee wordt eveneens duidelijk dat het hierbij om een puur politieke aangelegenheid gaat, die ten koste van de waarheid – die ook de familieleden van de doden te weten moeten komen – tegen Rusland wordt ingezet.

Bron:
www.contra-magazin.com
Door: Marco Maier

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Barbarisme, Censuur, demoniseren, Desinformatie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, nieuw fascisme, Oekraïne, politici, Rotzakken, Rusland, verloedering. Bookmark de permalink .

44 reacties op MH17: De schuld van de Oekraïne is bevestigd – en niemand interesseert het

 1. marcelvl1976 zegt:

  Vreemd onderzoekers van “Bellingcat” wisten zeker dat Russische seperatisten schuldig waren aan deze ramp. Over MH17 is een hoop geschreven en alles, maar ik zou niet zomaar de stelling innemen dat Ukraïne er achter zit. Ik vraag me af of hier ooit de onderste steen boven komt.

  Like

  • Frans Brassens zegt:

   Bellingcat is corrupt en al een tijdje terug door ‘Der Spiegel’ als zodanig ontmaskerd.
   Wie zich op Bellingcat beroept loopt het gevaar voor onwetend en onnozel te worden uitgemaakt of, erger nog, als een ‘mol’ te worden beschouwd. Kies maar, Marcel.

   Like

   • marcelvl1976 zegt:

    Hallo Frans; de journalisten van Bellingcat zijn dan weliswaar kantoormensen die niet op de plek van de scene zijn geweest, één ding is zeker, zij doen dit werk vrijwillig en worden er niet voor betaald. Omgekocht zijn ze dus niet. De alternatieve media waaronder xandernieuws begon allereerst te schreeuwen over een SU-17 die het zou hebben neergehaald. Dit bleek een pertinente en grote fout te zijn van de alternatieve media en mede zelfs een feit waarom in geblocked werd op desbetreffende site! Omdat ik daar tegen in ging. Ik ben niet zo van vingerwijzen, maar houd ook van gedegen onderzoek. Belangrijker op dit moment vind ik de terreurdreiging van ISIS, laten we elkaar niet onwetend noemen of anders, wie weet kunnen we elkaar helpen in geval hier in dit land aanslagen plaats vinden.

    Like

   • Frans Brassens zegt:

    “Omgekocht zijn ze ‘dus’ niet” ?
    Ten eerste valt dat totaal niet te bewijzen.
    Ten tweede gaat het daar helemaal niet om.
    Bellingcat is als onbetrouwbaar aan de kaak gesteld.
    Dáár gaat het om.

    Like

   • marcelvl1976 zegt:

    Luister Frans; alleen de toon die hier wordt aangeslagen bevalt mij niet net als de verdenkingen dat ik een betaalde desinformant zou zijn, die stelling kan ik ook ongefundeerd als u doet terugkaatsen. Ik heb info ook van astroblogs die afgaat op satellieten SBIRS hebben namelijk wel degelijk wat waargenomen. Jammer joh. Space Based Infrared System. Het westen is niet zo achterlijk als je denkt hoor. U valt verder over één vergissing qua spelling, ik zal het maar niet over de spelling hebben van Hans Roufs die stikt ervan namelijk daar loop ik toch ook niet over te struikelen. Ik typ hier onbetaald en in m;n vrije tijd wilde het graag gezellig hebben, als je m’n emailadres wilt hebben of me wilt traceren kom op, ik ben namelijk niet de kleinste en ook niet de smalste.

    Like

   • BertG. zegt:

    Goed bezig, Marcel.
    Meteen agressief reageren of dreigend proberend over te komen.
    Jij woonde toch ergens in Rotterdam, als ik het goed heb.
    Dus we hebben een begin ergens mee.

    “als je m’n emailadres wilt hebben of me wilt traceren kom op, ik ben namelijk niet de kleinste en ook niet de smalste.”

    Like

   • marcelvl1976 zegt:

    Als iemand mij voor nazi uitmaakt in mijn gezicht is dat het laatste wat diegene nog gezegd heeft ja. Hoe kom je aan Rotterdam. Moet je kijken hoe slecht er gelezen wordt, woon in midden Nederland had dat ook al ergens getypt. Je mag komen ik ben 1.95 meter en een en al kracht.

    Like

  • Dat nergens een rookpluim van een BUK beschieting is gefotografeerd of gefilmd, is waarschijnlijk de smoking gun van het hele MH17 verhaal. Zo’n enorme rookpluim die ten minste vijf minuten zou blijven hangen, zou niet te missen zijn geweest. Daarnaast: zouden honderden getuigen die nagenoeg eensgezind beweren Oekraïense militaire vliegtuigen bij MH17 te hebben gezien, het allemaal bij het verkeerde eind hebben? Het wordt tijd dat meer mensen zelf op onderzoek uitgaan en niet alleen napraten wat ons wordt voorgeschoteld. Door wie dan ook

   Geliked door 1 persoon

   • marcelvl1976 zegt:

    Ik heb objectief onderzoek gedaan van wat ik kon vinden op internet, want ik heb geen belang bij welke groepering dan ook, hoewel ik wel de BRICS landen als economisch gevaar zie voor de handel waar ik dan in zit, maar dat staat weer buiten kijf. Google anders eens op de nieuwe onderzoeken van Bellingcat dit gaat wat te diep om allemaal hier te posten, maar de legerleiding van dhr. Putin weet er meer van. Schaakgrootmeester Gary Kasporov is zelfs weggevlucht uit Putin’s censuur land omdat hij er niet zijn mening op na kon houden!

    Like

   • Frans Brassens zegt:

    Je bent onverbeterlijk Marcel.
    Ons alwéér het onbetrouwbare Bellingcat aanraden te lezen?
    Ik ga mijn vermoedens omtrent jou nog bevestigd zien.

    Overigens: je gebruikt de uitdrukking ‘buiten kijf zijn’ verkeerd.
    Die betekent iets heel anders dan je bedoelt te zeggen over de BRICS landen die je er totaal off-topic bijsleept. Net als Kasporov, die in het echt KaspArov heet.

    Like

 2. marcelvl1976 zegt:

  wat betreft de beelden, zowel Rusland als Ukraïne hebben geen radarbeelden, daar op zou de inslag zeker te zien moeten zijn. Ook al zoiets vreemds.

  Like

  • hans roufs zegt:

   lijkt wel of je perse wil hebben dat de rus de schuld krijgt,informaar jullie eens goed naar wapens en nog wat de rus heeft gelijk alle radarbeelden vrijgegeven ze zijn openlijk te zien nog op you tube,dan het volgende de inslag wijst op een boordkanon,no way een buk,kan je ook vertellen dat een buk een spoor achterlaat een lawaai maakt alsof het onweert,een anntal malen draiit vlabij het vliegtuig en een vliegtuig in brand zet,duizenden pellets met een kinetische energie per stuk van een vrachtwagen 4 tonner met 60 kmh per uur,snap je met je rare praat,hondereen mensen hebebn gezegd 2 vliegtuigen,onderzoeken wijzen het ook uit enz kan je zoveel vertellen,maar je bent het niet waard je zal wel betaald krijgen door de linksen hier of de nazies de groeten

   Like

   • marcelvl1976 zegt:

    Onderzoeken wijzen uit dat het per definitie een BUK raket was alleen wie die afschoot was nog de kwestie. U loopt enigszins achter qua update en maakt u zelf zo belachelijk.
    Citaat : “Je wilt dat persé de Rus de schuld krijgt”, Nee, want voor de val van de Sovjet Unie had ik mij niet eens zo verdiept in al die verschillende deelrepublieken en wist niet dat er zoveel rivaliteit tussen Tsjetjenen, Ukraine, Baltische staten etc. zou gaan plaatsvinden. Maar dat is dan puur inhoudelijk qua info hé? Nu dan heb ik als u wilt tientallen bewijzen dat ook http://rt.com BEWUST info geregeld manipuleert en verdraait. Enig naslagwerk wat iedereen zélf ook kan doen. Google eens op Sara Firth die bij RT.COM heeft gewerkt. Zij heeft daar zelf haar ontslag ingediend puur omdat zij niet meer langer het valse gemanipuleerde nieuws van RT.COM te verdedigen als het ging om MH17. Zou iemand haar ontslag indienen als daar verder geen enkele andere aanleiding voor is in deze tijden?
    Dan uw laatste insinuatie vind ik a beneden de gordel. Het is bedoeld om mij een tegenreactie laten uitlokken waarin ik dan zou gaan schelden en daarna de gebeten hond ben. Helaas voor u leer ik van lessen uit het verleden en kan u vertellen dat zoals ik al eerder verteld heb “links en rechts” in Nederland 2 totaal verkeerd begrepen begrippen zijn. Zo ben ik economisch meer links als arbeider en cultureel juist rechts als het op immigratievlak aankomt. Uw laatste argumenten of u bent dan een nazi is al helemaal laag gezien ik zelf 1/8 DuitsJoods bloed in mijn familielijn heb zitten!

    Like

   • Frans Brassens zegt:

    Marcel, “onderzoeken wijzen uit dat het een BUK raket was” is een naïeve kreet.
    Er bestaan namelijk talloze andere onderzoeken, compleet met fotografisch bewijsmateriaal, die duidelijk maken dat er geen BUK in het spel kon zijn.
    Hans Roufs heeft het daarbij ook zeer terecht over het totaal ontbreken van de overduidelijke sporen die zo’n BUK produceert.

    Je weerwoord op Hans’ opmerking dat je persé wilt dat ‘de Rus’ de schuld krijgt is niet ter zake. Verdeeldheid onder de deelrepublieken heeft daar namelijk niets mee van doen.
    Dan ga je verder met commentaar op RT.com.
    Ook al niet van belang, want een erg klein detail dat andersom eveneens -en dan massaler en concreter- gebruikt kan worden:
    Hoeveel aantoonbaar gelieg, het constante draaien, het gemanipuleer en het wegmoffelen of verzwijgen van belangrijke gegevens hebben we niet kunnen constateren in de berichtgeving van degenen die er alles voor over hebben om Putin en zijn Rusland maar te kunnen blijven beschuldigen?

    Hans’ mening over je ‘positie’ is inderdaad deels wat rauw geformuleerd, maar je maakt dus wél de indruk te zijn ingehuurd. En voorzien van een handleiding en een aantal links.
    Let wel, ik zeg niet dat dat zo ís, want mijn veronderstelling komt voort uit deductie en kent geen bewijzen.

    Hans’ uitspraak over ‘nazi’s betrof niet, waar je in je slotzin van uitgaat, jou persoonlijk. Hij sprak namelijk over je vermeende ‘broodheren’. Beter lezen dus!
    Je -daarom onnodige- ‘verdediging’ met jouw 1/8 Duits-Joods bloed is nogal zwak. We kennen (ook nú nog) volbloed Joden die zich aan de verkeerde kant bevonden en bevinden.

    Gewogen en te licht bevonden, Marcel.

    Like

   • marcelvl1976 zegt:

    Frans B. Ik zal nog een keer een link geven van zerohedge een link die juist door de alternatieve media veel gebruikt wordt:
    http://www.zerohedge.com/news/2014-07-22/us-government-releases-alleged-evidence-mh17-missile-trajectory als de link niet werkt google dan zelf naar MH17 in comibinatie met SBIRS (Space Based Infra Red System) en je ziet dat ik toch echt gelijk had. Ik had op Xandernieuws destijds gelijk en nu weer. Ik word continu aangevallen door Russen die mij willen uitlokken met drogredenaties als ik de WAARHEID PRAVDA vertel!
    Hiermee eindig ik deze discussie, mogelijk kom ik nog wel eens onder andere topics, maar voor nu ben ik hier met dit topic even klaar mee gezien de koppige tegenreacties.

    Like

   • Frans Brassens zegt:

    Je gaat alwéér niet in op gepresenteerde feiten en opmerkingen Marcel. En weerlegt niets door slechts met jou welgevallige links te smijten terwijl er zoveel andere ingangspunten te vinden zijn waar je op die manier niet aan toe komt.
    Integendeel, je blijft aan de gang met je eigen verhaal. Plus het weeklagen over boze tegenstanders, nu weer ‘de Russen’ die je belagen. Een en ander wijst op een lichte vorm van paranoia, op zich niet zo kwalijk, maar het verhindert je zicht op de werkelijkheid natuurlijk wel.
    Richt je eens op het krampachtig gerommel van Oekraïne en constateer dan hoe ongeloofwaardig Kiev is. En dat is dan nog maar één ding dat je wijzer zou moeten maken. Maar dat is de bedoeling niet, begrijp ik.

    Like

 3. Cathja zegt:

  Als dit verhaal klopt (en waarom zou het niet kloppen?) dan zijn ze nog gemener en smeriger bezig geweest dan ik dacht!

  “De onderste steen zal boven komen!”.

  Wel, ‘meneer’ Rutte, die is nu boven gekomen! We weten nu dat Oekraïne het toestel uit de lucht heeft geschoten, en niet de Russen!
  Dat betekent dat elke fatsoenlijke Nederlander nu zéker NEE moet stemmen op 6 april a.s., en dat alle sancties tegen de Russen met onmiddellijke ingang ongedaan gemaakt moeten worden!

  En verder moet Rutte zich verantwoorden voor het Nederlandse volk, want hij is er mede verantwoordelijk voor dat leugen op leugen werd gestapeld en dat belangrijke informatie voor de familie van de slachtoffers hen onthouden werd.

  Geliked door 1 persoon

 4. Jan D. zegt:

  Eerst radarbeelden dan pas praten over een associatieverdrag.

  Like

 5. Vreemd,als er uitleg wordt gegeven in de tweede kamer,en wij burgers krijgen daar niks van mee.
  Moet leuk zijn voor de na bestaanden zeker.

  Like

 6. Jean zegt:

  En die EU misdadigers doen er alles aan om de Turken en de Oekraïners bij Europa te halen daar waar wij er alles aan doen om die EU bende uit te schakelen zodat wij terug onafhankelijke republieken worden want ook die monarchieën komen ons de strot uit door het decadent parasitisme zonder enige toegevoegde waarde. Wij leven in de 21ste eeuw en aan die folklore uit de middeleeuwen hebben wij echt geen enkele behoefte, hoe sneller opgedoekt hoe beter.

  Geliked door 1 persoon

 7. Anna zegt:

  6 april TEGENSTEMMEN!!!!!!!

  Geliked door 1 persoon

 8. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  Het interesseert de EU niet! Want die doen er alles aan om moordenaars hier binnen te halen, zowel Oekraïne als Turkije!

  Geliked door 1 persoon

 9. Hendrik M. zegt:

  Tja, schreef het al eerder; MH 17 is neergehaald door Oekraïners, Kiev of Separatisten is nog de vraag.
  Kiev Oekraïners hebben de beschikking over ongeveer 20 mobiele Buk lanceer installaties, de Oekraïense separatisten hebben die lanceer installaties niet…
  Meen ook dat de sancties tegen Rusland pas ingingen toen De Krim verkoos bij Rusland te horen. Dit na een referendum waarbij ook Nederland was uitgenodigd ter controle.
  Nederland deed dit niet maar begon wel vals te blaffen en heulde met de €U mee…
  Tja, een NEE bij het associatieverdrag lijkt me logisch.

  Like

 10. Stef zegt:

  Tijd voor staatsgreep ? Of is het nog iets te vroeg?

  Like

  • Thom zegt:

   Die staatsgreep had ten tijde van Den Uyl, Lubbers of Van Agt nog zin gehad. Nu is het te laat. Degenen die ons leger moeten vormen zijn geestelijk misvormd en geïndoctrineerd.

   Like

 11. Dicksy zegt:

  Nee, ze willen het niet geweten hebben webmaster, lees het hierbij gevoegd artikel maar eens verschenen in de Vlaamse krant Het nieuwsblad:

  ” Naar aanleiding van de dramatische gebeurtenissen in Brussel heeft de chef van de Oekraïense veiligheidsdiensten SBU dinsdag een nieuwe uithaal richting Rusland gelanceerd
  SBU-baas Vassyl Grytsak had het op de Oekraïense televisie over “Russische betrokkenheid” bij de aanslagen. Een of andere vorm van bewijs leverde Grytsak niet aan, al zei hij letterlijk “geen beschuldigingen te willen uiten zonder bewijs”.
  “Grytsak is een imbeciel”, zo reageerde de Russische premier Dmitri Medvedev op zijn Facebookpagina.

  Like

 12. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op Gerrit Tienkamp herblogden reageerde:

  Like

 13. annie geurtsen van heezik zegt:

  Waar blijft de ZWARTE DOOS in dit verhaal ?

  Like

 14. Anna zegt:

  Wat ik niet begrijp is het volgende; op de avond van de aanslag liet de NOS een telefoon gesprek horen tussen 2 Ukrainse strijders…..

  De ene bevestigde met een grote vloek tegenover een ” maat”dat hij dus toch een passagiers vliegtipuig heeft neergehaald…….
  WAAR ZIJ. DIE GESPREKS TAPE’s GEBLEVEN…..
  Dit is toch het ultieme bewijs van schuld….. Waar ze nu al zo lang naar aan het zoeken het was toen voluit te horen op de TV…… In het journaal…. Of een of ander actualiteiten programma….

  Wie zoekt dat uit…..?????

  Is dit Weggemoffeld omdat het Rutte met in zij kielzog de EU het beter uitkomt…….
  Dit is ronduit misdadig……

  Like

 15. Hennie Konings zegt:

  Bij wie de schuld ligt van het MH17-drama zal nooit aan het licht komen zolang er politieke belangen spelen. En voor wie de realiteit liever wat wenst weg te dromen, het volgende: Belazeren is nou eenmaal inherent aan de politieke cultuur, waar dan ook. Wij in Nederland kennen het kiesrecht – een groot goed. Wij mogen kiezen door wie we liever belazerd willen worden. In door dictators en oligarchen geregeerde landen mag het volk soms ook wel kiezen, maar het tellen van de stemmen is overbodig omdat de uitkomst (met behulp van gesjoemel) toch al van tevoren bepaald is. Nu zullen wij dus de Oekraïners met een JA voor het associatieverdrag vooruit gaan helpen??? Zodat wij bijv. na eerst voldoende investeringen in dat lagelonenland met een gerust hart plofkippen van daar kunnen gaan importeren, omdat de productie van plofkippen hier in ons land wat lastig is geworden met al die kritiek en wetten. En moeten we het naleven van mensenrechten wat gaan opkrikken aldaar??? Willen wij de Oekrainers gaan bijbrengen dat wij in onze échte democratie écht mogen kiezen door wie wij belazerd willen worden, en ons landje daarmee als lichtend voorbeeld dient??? Hen daar duidelijk maken dat bij ons fraude met stemmentellen écht niet voorkomt??? Wat een voorrecht hebben we toch dat we in een democratisch land wonen met eerlijke politici. Politici die je op hun woord kunt vertrouwen en het volk zelf die eerlijke politici middels het stemrecht mogen kiezen!!!

  Like

 16. Pingback: MH17: De schuld van de Oekraïne is bevestigd – en niemand interesseert het | World Unity

 17. bertmaathuis zegt:

  Hier (5e seconde) “zegt” Rutte het zelf: https://www.youtube.com/watch?v=1cZ03qAg46g (3 min.)
  Werkelijk niets blijft nog geheim; reken maar. Ja, er gaat nog véél meer boven water komen!

  Like

 18. thijscobben zegt:

  Waar heeft Omzigt dit gezegd?

  Like

 19. Pingback: MH17: De schuld van de Oekraïne is bevestigd – en niemand interesseert het | E.J. Bron | Rene's Wereld

 20. Aegolius cs zegt:

  Rusland zegt dat raket MH17 niet uit gebied rebellen kwam

  Een Russisch radarstation heeft geen raket geregistreerd die richting vlucht MH17 bewoog en afkomstig was uit het gebied waar pro-Russische rebellen de controle hadden. Dat stelt het Russische ministerie van Defensie maandag.
  De Russische autoriteiten hielden maandag een presentatie over radargegevens die onlangs zijn opgedoken. Eerder hadden de Russen laten weten dat er geen radardata bewaard waren gebleven.
  Volgens Rusland was er wel een Oekraïense radar actief in de buurt van de plek waar het vliegtuig neerstortte. De woordvoerder van de Russische defensie Igor Konashenkov zegt dat informatie afkomstig van satellieten van de Verenigde Staten en Oekraïne duidelijkheid kunnen bieden of de raket vanuit Oekraïne is gelanceerd.

  http://www.nu.nl/vliegramp-oekraine/4327338/rusland-zegt-raket-mh17-niet-gebied-rebellen-kwam.html?redirect=1

  Like

 21. Jan zegt:

  Ex-Ukranian air force fighter pilot blamed by Moscow for shooting down flight MH17 is found dead from a gunshot wound at his home
  ..
  http://www.dailymail.co.uk/news/article-5517517/Pilot-blamed-Moscow-shooting-Flight-MH17-dead.html

  Wat bewijst dat degenen die het vliegtuig neerhaalden handlangers van Poetin waren.

  Like

 22. W.R zegt:

  Ongelofelijk dit, kan er met mijn pet niet bij! En Russische diplomaten worden uitgezet?

  Like

 23. sergeybobrowskiy zegt:

  Dat wist ik al. Dat de russen zijn onschuldig ! En nu teresa mey wil heel graag schuld aan rusland geven.

  Like

 24. kees zegt:

  Als “Bellingcat” neutraal en niet omkoopbaar is, moeten ze wel als onbetrouwbaar neergezet worden door de Elite. want dan zullen ze niet in hun straatje lopen.

  Like

 25. Art zegt:

  Wat een bullshit in dit artikel.
  Allereerst, Harm Brouwer is niet verbonden aan een commissie die werd opgericht om de ramp met MH17 te onderzoeken. Hij is voorzitter van de Commissie van Toezicht op de Inlichtingen- en Veiligheidsdiensten (CTIVD), die in opdracht van de Tweede Kamer toezicht houdt op de Algemene Inlichtingen- en Veiligheidsdienst (AIVD) en zijn militaire broertje (de MIVD).

  Ten tweede, de besloten hoorzitting waar Maier over schrijft vond inderdaad plaats op 22 januari 2016, maar was niet geheim. Op 18 februari van dat jaar werd een (getranscribeerd) verslag van de bijeenkomst gepubliceerd door de overheid.

  Schrijver van het stuk, “Maier” voert Harm Brouwer op als de leider van een “speciale commissie” voor het MH17-onderzoek, waarmee hij de onthulling die Brouwer zou hebben gedaan ten onrechte van extra gewicht voorziet. Om tot die onthulling te komen, wordt de inhoud van Brouwers verklaring tijdens de hoorzitting fundamenteel verkeerd (en misleidend) geïnterpreteerd.

  De bewering dat ten tijde van het MH17-incident alleen Oekraïense regeringstroepen in het bezit waren van functionerende Buk-raketsystemen in Oost-Oekraïne werd, getuige het transcript, absoluut niet gedaan door Brouwer. Hij gaf slechts antwoord op de vraag: wat wisten de Nederlandse inlichtingendiensten van tevoren?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s