Netanyahu daagt Abbas uit tot een ontmoeting

Screenshot_10

Benjamin Netanyahu en Mahmoud Abbas

(Vertaling: E.J. Bron)

De Israëlische minister-president Benjamin Netanyahu heeft maandag de ontmoeting met de Tsjechische minister van Buitenlandse Zaken ervoor gebruikt om de voorzitter van de Palestijnse Autoriteit, Mahmoud Abbas, uit te dagen om hem te komen bezoeken. Abbas had daarvoor in een gesprek met de journaliste Ilana Dayan gezegd altijd bereid te zijn om Netanyahu te ontmoeten en te onderhandelen over een vredesakkoord.

Israel Heute

“Abbas zei enkele dagen geleden op de Israëlische televisie dat hij zou komen als hij door mij uitgenodigd zou worden”, aldus Netanyahu tegenover de Tsjechische minister van Buitenlandse Zaken, Lubomir Zaorálek, volgens informatie van het kantoor van de minister-president. “Ik nodig hem uit. Ik heb mijn agenda voor de volgende week vrijgehouden. Om het even welke dag hij uitkiest, ik sta tot zijn beschikking.”

“Het eerste waarover gesproken dient te worden, is de beëindiging van de Palestijnse haatcampagne, die oproept tot de moord op Israëli´s. Mijn deur staat altijd open voor diegenen die geïnteresseerd zijn in vrede met Israël, zei Netanyahu verder.

Bron:
www.israelheute.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Palestijnen", "Palestina", Benjamin Netanyahu, Israël. Bookmark de permalink .

12 reacties op Netanyahu daagt Abbas uit tot een ontmoeting

  1. Cathja zegt:

    Sterk van Netanyahu! Nu even afwachten wat Abbas’ reactie zal zijn. Weigert hij te komen, dan maakt hij zich niet alleen volkomen belachelijk, maar ook totaal ongeloofwaardig!
    Het is duidelijk wie hier de vredestichters willen zijn.
    De Israëli’s natuurlijk.
    Zoals altijd.

    Shalom Israël!

    Like

    • Anna zegt:

      Helemaal mee eens Cathja…..
      Maar de vrede van Abbas is een andere vrede dan de vrede van Israël……
      Dat weet u ook……
      Abbas wil vrede zonder dat er Joden wonen in dit gebied…..
      DAT IS DE ENIGE DOELESTELLING
      Dus gaat hij weer liegen en bedriegen dat de joden het tegen houden of hij komt niet of hij gaat eisen vooraf stellen….
      Bovendien voelt hij de hete aden van de Arabische Liga ( zoals vorige week) in zijn nek dus ik ben benieuwd hoe hij zich hier weer uit gaat draaien
      Een laffe man…
      Die zo opzichtig liegt dat het niet eens in de pers komt omdat men denkt dat het van een verwend kind komt……..
      De aanslagen in Brissel zouden door het Palestijns Israëlisch conflict komen…..
      Hoe krom kun je denken…..
      Israël komt steeds meer alleen te staan……
      Dit is door de profeten voorzegd.
      Shalom Israel!!!!
      Hou vol!

      Like

  2. Elena zegt:

    Het adder gebroed Abbas zal slechts EISEN stellen, b.v het gebied Samaria en Judea op te eisen.
    Respect voor Netanyahu.

    Like

  3. johan zegt:

    beste heer Benjamin Netanyahu,

    ik ben een fan van u en Israel, zou graag zien dat op de PVV na onze politieke partijen een voorbeeld namen van u. Helaas hebben wij teveel volksverraders in ons land zodoende vestig ik mijn hoop op u. De EU landen staan namelijk aan de afgrond van chaos mede door de toestroom van moslims .

    Like

  4. aquarius4422 zegt:

    Goede zet van Netanyahu.
    Nu eens zien hoe Abbas weer gaat kronkelen.

    Like

    • hendrikush zegt:

      Sinds de oprichting van de staat Israël hebben de Palestijnse leiders alles gedaan om hun eigen mensen te misleiden en misbruiken. Ze hebben alleen hun eigenbelang op het oog en het enige doel dat ze nastreven is de vernietiging en verkettering van joden.
      En Europa steunt hen daarin met geld en goede woorden omdat het zo nodig de liefdadiger willen uithangen.
      Word nu eindelijk eens harder en meedogenlozer en laat ze in hun eigen slangengif kreperen.

      Like

    • Anneke zegt:

      Een Duw in de rug van de Leeuw van Judah….heeft Mr. Bibi zeer zeker ontvangen.

      Like

  5. guusvelraeds zegt:

    Gaat niet gebeuren. Vrede met Israël is het laatste wat dictator Abbas wil. Vrede met Israël zou betekenen dat hij samen de PA zich moet gaan toeleggen op het creëren van een fatsoenlijke Palestijnse staat. Dat laatste is nooit hun doel geweest. Wat hun doel wel is, is het vernietigen van Israël zoals het islamitische geloof en de sharia beveelt. Daarnaast is het nog altijd veel te lucratief zolang als mogelijk het zogenaamd onderdrukte Palestijnse volk aan de financiële beademingsmachine te laten hangen. Zolang de anti zionisten van EU, VN en noem verder de hele zooi het nog belangrijk vinden het corrupte regime van Abbas en consorten met ruime subsidies te spekken zolang zal de vrede uitblijven. Het beste wat Israël kan doen is de hele corrupte bende van Abbas eruit flikkeren en de West Bank (Judea en Samaria) annexeren. Veel Palestijnen die nu zuchten onder de dictatuur van dit Palestijns geboefte (nooit begrepen waarom ze door westerse regeringsleiders ontvangen worden) zullen Israël dankbaar zijn. Als de bewoners van de West Bank al onderdrukt worden dan is het vooral en alleen door hun eigen leiders.

    Like

  6. Aegolius cs zegt:

    Netanyahu en Abbas. Twee kopstukken die democratisch gekozen zijn. De een van een soeverein democratische staat (welke) en de ander met internationaal ondersteunde hulp en zichzelf verrijkende Palestijnse “bestuurders” die in het handvest de vernietiging van Israel voorstaan.

    Zolang we dit internationaal “tikkertje van jij bent hem” toestaan hebben we voor het Midden-Oosten met Iran op de achtergrond het ergste te vrezen voor Israel.

    Like

  7. Anneke zegt:

    De Kracht van Israel….Alweer 68-jrn….een zelfstandige natie. In race-tempo ontwikkeld; zie je nergens in de islamitische regionen….Netanyahu onze zegen heb je, je wordt Gestuurd !!!

    Like

  8. Claudia M. zegt:

    Zonder woorden:

    Like

Plaats een reactie