Hongarije: massa-immigratie en islamisering zijn in strijd met de grondwet

Screenshot_45

(Vertaling: E.J. Bron)

Een eis van de Hongaarse oppositie lijkt nu door de Hongaarse regering te worden opgepakt. Minister-president Viktor Orbán hield tijdens een plechtigheid in het Hongaarse parlement naar aanleiding van de 5e verjaardag van de nieuwe Hongaarse grondwet een toespraak met niet mis te verstane eisen: het zou de taak van de Hongaarse grondwet zijn om massa-immigratie en de islamisering van het land te verhinderen!

De Hongaarse grondwet, die in het jaar 2011 werd ingevoerd door Orbán´s partij Fidesz, zou tot taak hebben de Hongaarse taal en cultuur te beschermen, wat tegelijkertijd zou betekenen dat zij de islamisering zou moeten verhinderen en de massa-immigratie onmogelijk zou moeten maken, zei Orbán.

Orbán letterlijk: “Hierbij verklaar ik heel helder en duidelijk dat de islamisering van het land op grond van de Hongaarse grondwet verboden is.” Ook zou de Hongaarse regering niet in staat zijn om in te stemmen met een massa-immigratie, omdat deze in strijd zou zijn met de Hongaarse grondwet.

Daarna citeerde de minister-president gedeeltes uit de Hongaarse grondwet om aan te tonen dat deze “de bevordering en de bescherming van ons erfgoed, van onze unieke taal en van onze Hongaarse cultuur” zou garanderen en de bescherming van de “levensomstandigheden van toekomstige generaties” veilig dient te stellen.

“Wij hebben een recht erover te beslissen met wie we willen samenleven en met wie niet”, verklaarde Orbán. Volgens hem zouden Hongarije en andere Midden-Europese landen veel beter in staat zijn solide antwoorden op de huidige crisissituatie te geven, omdat zij meer “door actie bezield” zouden zijn dan andere landen.

Als motivering weer Orbán er op dat Hongarije een moderne grondwet zou hebben, die antwoord zou geven op de vragen “waar de Hongaren vandaan komen, waar ze zich nu bevinden en waar ze naartoe gaan”, terwijl Europa zichzelf “door het afwijzen van haar verleden en toekomst belast en kwelt”. “Dit blijkt uit de vele aanvallen die vanuit Europa tegen Polen en Hongarije gericht worden”, aldus Orbán.

Bron:
http://unser-mitteleuropa.com

Bron oorspronkelijk artikel:
http://visegradpost.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in gezond realisme, Hongarije, Immigratie, Islamisering, Patriottisme. Bookmark de permalink .

13 reacties op Hongarije: massa-immigratie en islamisering zijn in strijd met de grondwet

 1. Bob Fleumer zegt:

  Dat is heel wat anders dan de trekpop die hier zijn verhaaltjes houdt.

  Geliked door 2 people

 2. ildiko zegt:

  ik ben volledig mee eens, eindelijk een slimme kop die durft de waarheid te vertellen. Islamisering moet onmiddellijk stoppen. Wij creëren hier een monster die net als in hun islamitische landen alles zullen kapotmaken. Niet minder, maar geen islam meer, genoeg is genoeg deze godsdienst heeft zijn eigen kwaadaardige aard overal al dik bewezen.

  Geliked door 1 persoon

 3. Thoth zegt:

  In Nederland zou b.v. Lubbers terecht kunnen staan. Hij heeft zonder de bevolking geraadpleegd te hebben ineens Marokkanen & Turken een 2e paspoort gegeven, *ahum*, van Nederland. Ik was daartegen en nu nog steeds….

  Geliked door 1 persoon

  • Pieter zegt:

   U heeft gelijk. Destijds mompelde Lubbers zoiets als : “Er is ruimte voor een multiculturele samenleving”
   Helaas weet ik niet of dit de exacte frase was en ook niet meer in welk verband.
   Voor mij is Lubbers een van de hoofdschuldigen, kan zijn dat dit dmv het beruchte 2de paspoort was. Ook verwelkomde hij gastarbeiders voor zijn familiebedrijf die daar goedkoop van wilde profiteren.
   Een duidelijke zaak van corruptie uit belangenverstrengeling, waarvoor hij nog steeds terecht moet staan vind ik.

   Like

 4. R.Kroonenberg zegt:

  .
  er ZIJN er nog, die écht respect verdienen
  en Orban is daarvan een duidelijk bewijs !
  .

  Like

 5. Tom Hendrix. zegt:

  Meneer Orban, U heeft volkomen gelijk. Hongarije is in mijn visie ” een lichtstraal”, in de islamitische duisternis van Europa.

  Like

 6. alexandru zegt:

  Hongarije en Mr. Orban de enige honest en realistisch land, leader en volk in Europe ! !

  Like

 7. elisah zegt:

  Hoogste tijd dat onze grondwet ook gemoderniseerd wordt, aangepast aan de huidige tijd en ter bescherming van Nederland, Nederlanders en onze cultuur.

  Like

  • Nemesis zegt:

   “Onze” grondwet is nu niet bepaald gemaakt ter bescherming van het Nederlandse volk, maar ter bescherming van de koning. In principe hebben wij absoluut geen democratie. Nooit gehad in ieder geval. We hebben als Staatshoofd een koning die regeert via de mond van de MP. Wij hebben dus een constitutionele monarchie. Ik denk wel haast zeker te weten dat we geen nieuwe of ook maar aangepaste grondwet krijgen, zolang we een constitutionele monarchie zijn. Jammer genoeg hebben we of onze voorouders onze kansen niet waargenomen. En wel toen de hele zich koninklijke familie met het staatshoofd bij de inval van de Duitsers zich welwijselijk uit de voeten richting Engeland maakten. Misschien komt er toch nog een dergelijke kans als kroonkurk met pampajuf incl kroost er van tussen gaat. Dan direct de republiek uitroepen etc.

   Like

 8. Gelukkig bestaat er nog iets als een democratisch moment om andere politici aangesteld te krijgen die fluks werk gaan maken van een grondwet die de Nederlandse cultuur en ingezetenen beschermt tegen islamisering en wat daar zoal aan neveneffecten bij meekomt.
  http://dutch.faithfreedom.org/forum/viewtopic.php?f=4&t=25543
  .
  Om daar echter gebruik van te kunnen maken is het zaak dat iedereen verantwoording neemt om de eigen familie, vrienden en kennissenkring voor te lichten, de eigen leefomgeving bewust te maken van wat er bij ongewijzigd beleid staat te gebeuren en in elk geval het democratische recht om te gaan stemmen verzilvert.

  Like

 9. Avidia zegt:

  Heel eenvoudig, stem PVV, Wilders als president!!!! Weg met alles wat hier niet hoort, of zich niet wil aanpassen aan onze normen en waarden, Klaar als een klontje!!!

  Like

 10. alidas1 zegt:

  Dat is nog eens een Minister president
  .Die durft te zeggen waar het op staat.
  Beter dan die slappe zak die we hier hebben.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s