De toekomst behoort aan ons, niet aan de onderdrukkers van de meningsuiting!

Screenshot_61

(Door: “Henk V.”)

Het is veelzeggend dat politiek correct, van liberaal, socialistisch tot ultra links, niet in staat is om de argumenten van bezorgde burgers die van hun land houden met argumenten te weerleggen. Van haat vervulde scherpslijpers, die hun dreigementen, scheldpartijen, laster en geweldplegingen voor inhoudelijk tegenweer houden, laten – zonder dat zij het kennelijk beseffen – zien dat hun denkwereld niet met behulp van redelijke, overtuigende argumentaties kan worden uitgedragen. Dat is een teken van grote innerlijke zwakte en van onvolwassenheid. Politiek correct is werkelijk oerdom en voor de mensen die niet hebben geleerd hun opvattingen voldoende te onderbouwen, rest alleen de onvolwassen methode van intimidatie: de anderen letterlijk OVERSCHREEUWEN, precies zoals kinderen dat doen.

Het is waar, voor deze respectabele tandarts uit Berlijn, die het beste met zijn land voor heeft, is de situatie bijna ondraaglijk. Hij wordt het slachtoffer van een soort terreur waarmee ook de nazistische SA-knokploegen uit de jaren-30 de mensen intimideerden.

Politiek correct wordt door ons vaak links genoemd en voor een deel is dat juist, omdat de aanhangers van die politieke stroming zich grotendeels in deze uitgangspunten kunnen vinden en omdat we onder de mensen die intimiderend gedrag op hun medemensen loslaten veel zogenaamde antifascisten aantreffen, beroeps agitatoren die in naam socialistische doelstellingen nastreven, maar er een puur nazistische methode van ”overreding” op nahouden die rechtstreeks uit de koker van het nazisme komt.

Ik denk dat wij het wezen van politiek correct nauwkeuriger moeten definiëren. Er zitten in het ”policor” denken zeker veel ”linkse” elementen (vechten tegen ”racisme” [een steeds ruimer wordend begrip]) en solidariteit met de ”verdrukte mensheid” , waartoe de kennelijk immer verdrukte en miskende moslims automatisch schijnen te horen , maar evengoed zien we ook een puur kapitalistisch trekje, namelijk de intentie dat men aan de krachten van de ”vrije markt” onbeperkte speelruimte wil bieden, omdat die zouden bijdragen aan onze welvaart. Beide opvattingen vinden wij in de EU terug! En wij moeten aan dit linkse, kapitalistische mengsel nog een derde element toevoegen, helaas: namelijk een onversneden haat tegen Israël en een toenemende afkeer van Joden, geïmporteerd vanuit de islam! En waar doet ons dit explosieve mengsel dan belanden? In de dodelijke hoek van onversneden nazisme!!

Hitler werkte namelijk maar al te graag samen met het Duitse grootkapitaal, de banken en de Duitse multinationals, terwijl hij gelijktijdig de Joden dodelijk haatte en zijn beweging opvoedingsmethoden overnam die rechtstreeks uit Stalin´s USSR stamden, terwijl men en er een nazistische inhoud aangaf!

Precies deze drie elementen zien wij nu weer terug in Europa, waar de stem van het gewone volk tot zwijgen is gebracht en aan een maatschappij wordt gewerkt waarin wij duidelijk de drie voornoemde elementen weer zien opdoemen.

Het is al eerder gezegd dat de methode die de EU volgt om de lidstaten onder één strak regime te brengen een directe afgeleide is van de plannen die de nazi’s hadden klaarliggen voor het geval de Duitsers heel Europa onder de voet zouden hebben gelopen. Die opvatting is niet vergezocht, vrees ik.

Wanneer wij dit alles in overweging nemen, dan is er voor iedereen die zijn land en zijn indrukwekkende verworvenheden liefheeft maar één conclusie mogelijk: deze ontwikkeling moet met kracht tegengegaan worden! Wij dulden geen inbreek op onze kostbare vrijheden, geen intimiderend geschreeuw, geen politieke uitsluiting meer en evenmin vormen van intimidatie die tegenwoordig als gerechtvaardigde meningsuitingen worden gezien.

Wie ons wil weerspreken, moet maar met weloverwogen, doordachte en logisch onderbouwde argumenten op de proppen komen. WIJ zijn niet bang voor OPEN GESPREKKEN, want wij weten onderhand beslist waarover wij het hebben. Wij verdedigen ons land, onze vrijheid, ja, de onovertroffen westerse manier van leven. De beste manier van leven die er bestaat, omdat ieder mens van goede wil er van kan profiteren.

Wie zegt dat hij of zij van die vrijheid houdt, moet beseffen dat zelfs ongeëvenaarde vrijheid zich NIET zelf kan verdedigen, maar verdedigd moet worden. Wij staan een vrije samenleving voor, een samenleving van mondige, zelfstandig denkende mensen. De toekomst behoort aan ons, niet aan onderdrukkers van de meningsuiting.

Door:
“Henk V.”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Marxisme, nieuw fascisme, political correctness, Rotzakken, socialisme, tolerantie/intolerantie, Verzet, Volksvijandigheid, Vrijheid, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

26 reacties op De toekomst behoort aan ons, niet aan de onderdrukkers van de meningsuiting!

 1. Driek zegt:

  En wij moeten aan dit linkse, kapitalistische mengsel nog een derde element toevoegen, helaas: namelijk een onversneden haat tegen Israël en een toenemende afkeer van Joden, geïmporteerd vanuit de islam! En waar doet ons dit explosieve mengsel dan belanden? In de dodelijke hoek van onversneden nazisme!!

  Helemaal met u eens, meneer Henk, mooi neergeschreven, compliment.

  Geliked door 1 persoon

 2. guusvelraeds zegt:

  Lijflied van politiek correct Nederland.

  Tot in de haarvaten werd de jeugd van Nederland geïndoctrineerd met het idee dat de wereld van iedereen is. Benoemen dat culturen bestaan die nooit de Europese standaard van humaniteit kunnen behalen wordt betiteld als racisme. Dat terwijl in een adem het land overgeleverd wordt aan een nog nooit geziene islamitische invasie. Terwijl in de AZC christenen en homo’s apart onder gebracht moeten worden wordt de islam die dit veroorzaakt geen strobreed in de weg gelegd. Moslims algemeen geloven niet in het idee van een wereld die van iedereen is. Cultuur relativistisch dit ontkennen zal desastreus uitwerken op de maatschappelijke samenhang die we ooit hadden. Met het verliezen van deze samenhang zal onze welvaart en veiligheid verdwijnen als sneeuw voor de zon. Het proces van verval is gaande en is te zien voor ieder die wil zien.

  Like

  • Drs.P. zegt:

   Moslims geloven wel iets, maar dan alleen dat de hele wereld van hen is omdat zij een pedofiel als proleet hebben???????

   Like

  • “Alles is van iedereen” was om te beginnen in de jaren ’60 en ’70 de norm, die gold binnen decommunes en woongemeenschappen, die toen als paddestoelen uit de grond schoten. Díe norm zou de ultieme vrijheid bewerkstelligen. Dacht men. Dat het tegengestelde bereikt werd, doordat men erdoor opging in één grote smeltkroes en biets meer als iets van zichzelf kon beschouwen, hebben de stichters van die gemeenschappen tenslotte zelf ook moeten toegeven: Tenslotte bleef geen van die gemeenschappen overeind, omdat men het niet volhield.
   Thans dreigt hetzelfde patroon in de vorm van de EU, met dit verschil, dat de ‘leiders’ koste wat het kost proberen te voorkomen, dat iemand metterdaad de keuze kán maken om er uit te stappen.
   En volkeren, landen die keuze ontnemen, dat is maar één ding: Misdadig. Daarom moet de EU niet alleen maar verláten worden, de EU moet metterdaad verníetigd worden!
   http://depatriotten.weebly.com/

   Geliked door 1 persoon

 3. Alphons Mantel zegt:

  cultuurrelativisten willen en kunnen de gevaren van de politieke islam niet zien; wat een intellectuele armoede

  Like

 4. wim zegt:

  Let ook eens op hoe in (zogenaamde) discussies links nooit iemand uit laat praten, steeds in de rede valt en op steeds luider toon begint te spreken. Het lijkt dat dit overstemmen, overschreeuwen er met de paplepel ingegoten is… Samen met een bevooroordeelde gespreksleider zet dit een rustig en helder formulerend persoon die argumenten naar voren brengt of een gedachtegang ontwikkelt steevast op achterstand, althans voor wie niet verder kijkt dan de neus lang is.

  Like

  • Mirjam zegt:

   Let eens op het feit dat in alle talkshows-DWDD, Pauw, RTL late night etc. altijd de meerderheid bestaat uit linkse personen, inclusief de ‘host’, dat er altijd linkse propaganda wordt gebezigd en vooraf al met de gasten wordt besproken wat er aan de tafel gezegd zal worden. En natuurlijk, als dan iemand van de gasten, welke in de minderheid, rechts en niet bij het kliekje ‘wisselaars’ hoort, eens de waarheid wil laten horen, dan komt er oftewel reclame, of de rest en zeer zeker de ‘host’ snoert die persoon gelijk de mond. Met ‘wisselaars’ bedoel ik overigens de bekende Nederlanders die in shows de ronde doen als gasten. Het zijn altijd dezelfde: Peter R de Vries, Sylvana Simons, een paar bekende Turkse en Marokkaanse, waar ik de naam niet van onthouden kan, Prem schiet me juist te binnen, linkse politici en ga zo maar door.

   Ze doen allemaal de tafelrondes door omroepland. Vergeet echter niet ook de zielige allochtonen, Turken, kindertjes etc, die er ook nog aan te pas komen. Je ziet nooit eens de waarheid op tafel komen, het is altijd ‘schone schijn’ en ‘linkse grein’. Meestal wordt er ook nog eens flink uitgehaald naar Geert Wilders of/en consorten andersdenkenden, die wél de waarheid verkondigen, maar waarvan de ‘kliek’ er alles aandoet om deze eerlijkheid in een leugen te veranderen. Het is allemaal dezelfde giftige koek. Ze krijgen voor het liegen en ombuigen van de waarheid betaald, en niet zo’n beetje dat weet iedereen. Corruptie viert hoogtij dus.
   Ik noem deze kliek Boontje, want ze komen vroeg of laat om hun echte loontje, dat weet ik zeker en dat zal zeer zeker vorstelijk zijn. Ik ben niet haatdragend, echt niet, en gun Boontje hun loontje. In alle eerlijkheid krijgen ze dan wat ze verdienen. Whatever that may be.

   Like

  • Wachteres zegt:

   Klopt, Wim. Ik heb een schokkende discussie geien op TV met Melanie Phillips.

   Zij gaf heel rustig en gefundeerd haar mening , maar de reacties – ook tussendoor – van tegenstanders waren loeien, uitjouwen en schreeuwen.

   Like

 5. Drs.P. zegt:

  Eerste FEMA-kamp in nederland??????

  Like

 6. koddebeier zegt:

  Het wordt tijd om ons te ontdoen van landverraders !!

  Like

 7. joga zegt:

  Zo waar allemaal. Dus weg met links + VVD en D’66! Maart 2017 kunt u met deze NSB-ers definitief afrekenen om daarna onze verworvenheden te kunnen herstellen.

  Like

 8. Thomasson zegt:

  Voor wat hoort wat, luidt een bekend slagzin. Als wij niet willen om onderdrukt te worden, moeten wij tegen de politiek-correcte onderdrukking vechten. Het is helemaal niet moeilijk en wij hoeven ook niet op de barikades te staan. Als wij geen multiculturele dictatuur willen hebben dan stemmen wij op anti EU anti immigratie en anti Islam partijen. HEEL SIMPLE en de rust blijft in het land.

  Like

 9. Helemaal mee eens, weg wezen met die vampiers.

  Like

 10. Republikein zegt:

  Zo is het.
  En deze gaan nooit meer naar huis……

  De komst van duizenden asielzoekers uit Syrië heeft geleid tot een toename van het aantal bijstandsgerechtigden, blijkt uit cijfers van het CBS.

  Vorig jaar kwamen er in totaal 15.000 bijstandsgerechtigden bij. Tweederde van hen kwam uit Syrië. Een jaar daarvoor waren dat bijna 4000 Syriërs en nog een jaar eerder iets meer dan 1000.

  Kreeg nog een aanmaning, had nog geen aangifte gedaan!

  Like

 11. exmarineman zegt:

  Als men geen argumenten (meer) heeft dan gaat men wie dan ook schreeuwen, dreigen en begint te roepen: je discrimineert, je bent een racist-fascist-bruinhemd enz enz. Het is dezelfde manier zoals ook kinderen reageren als ze NEE te horen krijgen van hun ouders…… Want dat is het aller-allermoeilijkste voor een ouder want dan heb je wat uit te leggen, iets te verklaren en te verduidelijken. Altijd JA als antwoord geven is het makkelijkste uiteraard. Het kind heeft zijn zin, heeft gekregen wat het wilt en is dus op dat moment tevreden. Echter de volgende dag wil het meer, tja dar gaan we weer. En de volgende dag opnieuw enz enz enz. En dat is nou juist ook wat er in de politiek de laatste 30 jaren verkeerd is gegaan. Men gaat constant maar in op de klagende mens en geeft geen tegengas. En dus kregen we een wereld van gedogen, positieve discriminatie, toegeven aan al het andere gemekker ZONDER tegen gewicht te geven met argumenten. Nee dat was en is nog steeds te moeilijk, want als je Nee zegt of doet dan ben je niet populair, dan heb je geen vrienden of kennissen meer. Maar alleen echte vrienden en kennissen kunnen tegen kritiek en kunnen ook tegen een beargumenteert nee. En als iemand zich gediscrimineert voelt of iets als racisme voelt laat het hem/haar maar uitleggen en ga de discussie maar aan. En dan die mensen die altijd maar weer terug komen met de argumentatie zoals iets van ja maar de slavernij dat is jullie schuld, mij proberend een schuldgevoel aan te praten. Dan krijgen ze van mij te horen: weet je wie de echte slavendrijvers waren en weet je ook wie dat tot nu toe nog steeds zijn?????? En dan zal meestal het antwoord nee zijn. Nou dat zijn de arabieren en die hebben er voor gezorgd dat jouw verre verre verre voorouders op transport naar Amerika of Caribean gingen. Maar vraagje: heb jij het nu dan zo slecht? Waarom mekker je dan over dat verleden, want volgens mij mag je best blij zijn dat dat 400 jaar geleden is gebeurd. Anders had je nu wellicht in grote armoede in de Afrikaanse oerwoud geleeft……. En jij bent toch geheel vrijwillig uit Suriname, Curacao, Aruba, Haïti, Dom.Rep., St. Maarten, Jamaica of zo hier naar toe gekomen? Nou als het je niet bevalt mag je ook weer geheel vrijwillig terug. Maar respecteer ONZE normen en waarden en leefwijze, want je kunt MIJ niet voor iets kwalijk nemen dat meer dan 400 jaar geleden is gebeurd. Maar waarom richt je je vizier eigenlijk alleen op de blanke autochtone Nederlanders???? Waarom niet ook richting S.A., Qatar oftewel die arabieren, die moslims voor wie slavernij van on-/andersgelovigen geheel in hun cultuur past precies cf de koran.

  Like

 12. Immiscible zegt:

  Mooi verwoord…mijn complimenten!

  Like

 13. Mirjam zegt:

  Ze moeten zich überhaupt niet tot de autochtone burgers van Nederland richten met hun verwijten. Het is door hun eigen gebrek aan gevoel voor eigenwaarde, waardoor ze zich op zo’n manier profileren. Ze hebben niet geleerd om op een normale manier voor hun eigen toekomst te zorgen, ze hadden geen onderwijs (of niet toereikend) de landen waar ze uit komen zijn niet welvarend in industrie en de enigen die rijk zijn en ‘het hebben gemaakt’ (of hoe je het ook mag noemen) zijn de dictators die hen eronder houden met hun dwangneuroses, regeltjes en hun afschuwelijke manier van onderdrukken en tot slaaf maken. En dan komen ze hier, in Neder-alles-mag-land en vallen ze in een vrijheid die zijn weerga niet kent. En ons over-sociale land pampert ze dood, ten opzichte van hun eigen land waar ze door gemarteld worden, en heeft over-medelijden met ze, ten opzichte van hun eigen land waar ze mishandeld worden voor iets eenvoudig als het knipperen met de ogen op het verkeerde moment. En wat er dan gebeurt is dat deze zielige vluchtelingen/asielzoekers/immigranten zich net zo belangrijk gaan voelen als de dictators in hun eigen landen van herkomst en het ‘onderdanige’ Nederlandse volk ook zo, als de dictators in hun eigen landen doen, gaan behandelen. Ze doen wat ze geleerd hebben tijdens hun opvoeding, zoals ze gewend zijn in hun thuislanden, kortom: zoals het, volgens hen, hoort.

  De mensen verstaan maar één taal en dat is de taal van hun (gebrek aan) zogenaamde opvoeding in een land waar geweld dagelijkse kost is en waar een mens als een voorwerp wordt gezien.
  We hadden van begin af aan duidelijk moeten maken dat we dergelijk gedrag hier niet tolereren en accepteren. We hadden de grenzen dicht moeten laten. Want zelfs een kind kon dit voorspellen. Maar waarom doen ze het, zou je jezelf afvragen? Waarom slaan ze de hand die hen voedt? Antwoord: omdat het kan en we het toelaten en vanaf het begin geaccepteerd hebben. Wij zijn de stommeriken en niet zij. Zijn namen wat wij hen vrijwillig gaven en nog steeds geven.

  Like

 14. Fleckie zegt:

  ‘MO & MOOS”………………NIW 3.6.2016……….Door SARA WHITLAU…………..Een debatavond over de bescherming van de vrijheid van meningsuiting wekt,laten we eerlijk zijn,niet echt hoge verwachtingen. Onterecht,in het geval van het eerste MO & MOOS debatcafe in Amsterdam……….
  Officieel heet de club, die in 2014 opgericht werd, ‘Mo & Moos, vriendschap en leiderschap in Mokum’. Het is het geesteskind van dialoogduizendpoot Chantal Suissa,medebedenker van het project’Leer je buren kennen’ en hoofdredacteur van de website Nieuwwij.nl. In 2016 zijn Mo en Moos opgegroeid en doen ze het zonder Suissa. De groep,die uit ongeveer 20 jonge professionals bestaat,heeft als missie: een platform te zijn waarin Joden en moslims ‘strijden tegen uitsluiting in het algemeen en Joden-en moslimhaat in het bijzonder’. Zij volgen daarvoor trainingen over identiteit en over religieuze en maatschappelijke thema’s en praten vooral heel veel met elkaar..’Geen theedrinkers’,benadrukt Anne Maria van Hilst,een v.d.leden van Mo & Moos,maar serieuze mensen die op een beschaafde manier de confrontatie willen aangaan……………………….
  TERUGPRATEN……………….De opkomst is,voor een zonnige zomeravond waarop nog diverse andere ‘Joodse’ evenementen zijn gepland,goed te noemen. Rond de zestig man verzamelt zich in het Vondel CS,waar journaliste en gespreksleider Lamyae Aharouay journalist Kustaw Bessems aan de tand zal voelen over het onderwerp van de avond. Bessems is welbespraakt en heeft zich verdiept in de VRIJHEID van MENINGSUITING. Via een aantal voorbeelden[dat SYLVANA SIMONS op een bananenboot het land uit moet is naar,maar mag gezegd worden]worden in het gesprek de randen van die vrijheid afgetast, die wat Bessems betreft ruim zouden moeten zijn. Dat de Tweede Kamer vindt dat SALAFISTISCHE organisaties verboden moeten worden,gaat hem bijvoorbeeld te ver. Het betekent volgens hem datje dergelijk gedachtegoed uit de samenleving wil bannen,en dat gaat niet. ……….Eerder zou hij willen pleiten voor meer burgerschap. Nederland voedt zijn inwoners niet op tot burgers. Nederlandse jongeren weten minder dan jongeren in andere landen over hoe hun staatsvorm werkt en waarom dat belangrijk is.“““““““““’heel weinig mensen kunnen uitleggen waarom de wereld er beter van wordt als er vrijheid van meningsuiting is. Leraren zijn er niet goed voor geequipeerd, ze weten zelf niet waarom het belangrijk is”………..Ook de rol v.d.media komt aan bod.”In het publiek debat wordt het veld overgelaten aan stamdenkers:het is het ene kamp tegen het andere kamp,waarbij men niet bezig is met wat ze eigenlijk vinden,maar met de groep die ze verdedigen”……………..Journaliste Sophie
  Moerman[Metro] reageert vanuit de zaal.Wat moet een medium aan metde vele[soms walgelijke]onderbuikmeningen die sommige berichten oproepen? Bessems stelt voor:als experiment zou je ook iets kunnen terugzeggen of nuanceren.”Dat is tijdrovend en onaangenaam.Maar iedereen zou het kunnen en moeten doen. Als je mensen aanspreekt,normeerde.”Andere vragen uit de zaal komen van een officier van Justitie,een wethouder,en docent…………………BRAAFJES…………………Aan het einde v.het gesprek benoemt
  Aharouay wat het publiek al lijkt te voelen: het is wel heel braafjes verlopen. Is het toch een avondje theedrinken geworden?”IK voel iets broeien in de zaal. Is er niemand hier die dacht:wat een bullshit”? En ze heeft gelijk,Imad, lid van Mo & Moos en leraar, ziet iedere avond in talkshows
  Mensen schelden en maar wat roepen.”Maar als mijn leerlingen dan complottheorieën verkondigen,luistert niemand naar zr.”Een andere jongen vindt dat de media in geval van de recente berichtgeving rond ERDOGAN niet gebalanceerd waren.”Er zijn ook andere meningen.”Bessems merkt droogjes op dat het een feit en geen mening is,dat er tweeduizend zaken lopen tegen mensen die ERDOGAN beledigd hebben,en spreekt af na na afloop nog verder met hem te praten.En dat doet hij ook. Het evenement wordt afgerond met een optreden van rapper L-DEEP,die in een improvisatie de avond samenvat. ,,,,,,,,,,Wat hebben MO&MOOS geleerd van de avond?Anne Maria van Hilst:”De balans tussen Joden en moslims was niet ideaal.Daarmee kwam de islamitische stem te weinig aan bod”. Maar volgens haar laat de avond goedgeïnformeerde wat de kracht is van MO & MOOS:’een positieve sfeer en mensen die wat willen bereiken.”geen theedrinkers dus’.<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s