Het grote volksverraad

Screenshot_20

(Door: “Henk V.”)

In gesprekken met Britse burgers tijdens onze afgelopen vakantie legde ik hen de vraag voor wat – volgens hen – de kern van de Brexit-kwestie was, waar het in het referendum in werkelijkheid over ging. Uit hun reacties bleek dat de Engelsen twee zaken tegen elkaar afwogen: de veronderstelde welvaart die het verblijf in de EU heette mee te brengen tegenover de aantoonbare lasten die een ongereguleerde instroom van niet-westerse elementen het Verenigd Koninkrijk bezorgde. Mijn gesprekspartners waren verbaasd toen ik aangaf dat het Brexit-verhaal over iets diepers ging, iets wat oneindig veel belangrijker was: WIE JA ZEGT TEGEN DE EU, ZEGT TEGELIJKERTIJD NEE TEGEN ZIJN EIGEN LAND in de meest letterlijke betekenis van het woord. Het gaat om het voortbestaan van een land. Zij die met hart en ziel voor de EU zijn, keren zich daarmee af van de eigen staat.

In het speels geschreven artikel van de hand van “Wachteres” wordt  verduidelijkt wat het verlies van je eigen identiteit inhoudt, waar het totale verlies van zeggenschap over je eigen grondgebied toe leidt; wat de gevolgen zullen zijn voor het sociale stelsel dat wij in de loop van de tijd hebben opgebouwd; waar het verlies van controle over onze eigen financiën toe leidt; wat de knechting van onze wereldberoemde vrijheidszin zal betekenen, welke gevolgen dat verlies van eigen identiteit zal betekenen voor onze ordehandhaving, onze rechtspraak, voor onze opvattingen over gelijkberechtiging voor man en vrouw, voor homo’s en lesbiennes; welke bedreiging er voor de Joden ontstaat wanneer wij onze ruimdenkendheid verliezen.

Alles wat wij hebben opgebouwd, zal van ons worden afgepakt door incompetente, dictatoriale lieden in Brussel die geen boodschap aan het gewone volk hebben. Alles zal ons worden ontnomen met goedvinden van het overgrote deel van de politici in de Tweede Kamer die zich allereerst richt op de eisen vanuit ‘’Brussel’’. Het verraad aan het volk wordt in “Den Haag’’ vormgegeven. Voor dit verraad bestaat geen vergeving, geen uitvlucht in excuses. Onze regering en onze volksvertegenwoordiging zijn door HET VOLK gekozen, NIET door Brussel. Aan het VOLK moet IN DE EERSTE PLAATS verantwoording worden afgelegd, NIET aan de EU.

Het laatst bekende geval van verraad werd bedreven door staatssecretaris Klijnsma (PvdA) die de zeggenschap over onze pensioenfondsen aan de EU overdroeg, waarmee het beste pensioenstelsel ter wereld wordt ondermijnd. Wie geeft jou daartoe het recht, mens?  Dit gebeurde met instemming van PvdA, VVD , Groen Links en D66. Onthoud deze namen en straf deze partijen electoraal meedogenloos af.

Het artikel van Leon de Winter onderschrijft de zaken die “Wachteres” aan de orde stelt. Dus, om Shakespeare to citeren : “To be or not to be, that’s the question!’’ Wie is er zo gek dat men een land met de hoogste graad van vrijheid en tolerantie wil OPDOEKEN?? Wie in de EU blijft, kan de toekomst die wacht vergelijken met Nederland in bezettingstijd. Voor de bevolking in bezet Nederland was de gedachte aan het vrije Verenigd Koninkrijk dat de nazi’s succesvol van het lijf hield een teken van onuitblusbare hoop. Na Brexit kan een vrij Groot Brittannië dezelfde symbolische functie opnieuw vervullen.

En wat de pro-EU groot-kapitalisten, multinationals en banken betreft: Sinds wanneer hebben wij een dictatuur nodig om handel te drijven?? Ook vrije, onafhankelijke, democratische staten zijn in staat om in een vrijhandelszone welvaart op te bouwen. Dat de EU bewust afstand heeft genomen van dit vrijhandelsconcept geeft aan dat het de machthebbers in Brussel om onbeperkte macht ging! En nog steeds wordt de suggestie van welvaart door de EU als lokmiddel ingezet.

Het ging de EU NIET om WELZIJN voor iedereen. Niet eens om WELVAART voor ieder een. En zeker niet om VRIJHEID voor iedereen. Er is alleen maar speelruimte geschapen voor lieden die de Europese gedachte promoten. Zij die kritiek hebben moeten zwijgen. Het gaat de EU dus om ongebreidelde macht.

Wel EU, VERGEET HET! De Brexit kwestie moet zich  in elke lidstaat herhalen.

Door:
“Henk V.”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in dictatuur, EUSSR, Groot-Brittannië, kwaadaardige opzet, landverraad, Nederland, Rotzakken, soevereiniteit, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

27 reacties op Het grote volksverraad

 1. Tistochwat zegt:

  [quote] En nog steeds wordt de suggestie van welvaart door de EU als lokmiddel ingezet. [/quote]

  Dat klopt. En helaas geloven de ‘Gutmenschliche’ gehersenspoelden dat nog steeds.
  We zouden helemaal verloren zijn zonde de EU.

  *zucht*

  Like

 2. Anneke zegt:

  Het gaat de EU-dictators om het eeuwige EIGEN BELANG. Dit moet van de volken achter het behang, van de zogenaamde hofkamer Brussel.

  Geliked door 1 persoon

  • Jackie2015 zegt:

   Maar wist u mevrouw Anneke dat de zogenamde hofkamer van Brussel zoals u het meesterlijk verwoord onder controle staat van de zogeheten illuminati. De EU dictators zijn hun marionetten. 😦

   Like

   • Anneke zegt:

    Beste Jackie2015…Dit weet Annie al decennia. De NWO,Bilderbergers en de hoofdgroep, – Vrijmetselaars troepen hebben onze wereld (op z’n minst) sinds 1776 in de wurgende houtgreep. Toen de Verenigde Satanische Staten van America zelfstandig waren. Ontkoppeld als kolonie, maar NIET vrij van het Vrijmetselaars-kwaad. De gehele wereld wordt geregeerd door deze satanische ellendelingen. OOK het wereldwijde economisch/financieële leven zit gevangen in de dodelijke houtgreep van de gehele donkere duisterlingen. “NIET lang meer, al de leugens en intense bedrog rolt (sinds 2008)als een allesverslindende tsunami over de planeet”. SHALOM… . …

    Geliked door 1 persoon

 3. Henk, met betrekking tot de vier door jou genoemde partijen en dan vooral GroenLinks en D66 -zijnde de kringen van de hoogopgeleide, zogeheten kosmopolitische snobs- schoot mij opeens een citaat te binnen van de Amerikaanse journalist Ezra Klein, waar ik gisteren stomtoevallig tegenaan liep:
  “Slimme mensen”-lees hier dus maar: ‘hoogopgeleiden,’ want daar had hij het over- “gebruiken hun verstand niet om het juiste antwoord te krijgen: Ze gebruiken hun verstand om het antwoord te krijgen, waarvan ze WILLEN dat het het juiste is.”
  Hópeloos dus, dat soort kringen!

  Like

 4. Annette zegt:

  Daar is geen woord aan gelogen. Hoe is het in hemelsnaam mogelijk dat dit gebeurt? Soms moet ik mij in mijn wangen knijpen om te geloven wat ik allemaal lees. Zelf hebben wij al 7 jaar te maken met een pensioen dat niet meer wordt geindexeerd. Zogenaamd omdat er te weinig geld is. Als ik nu lees dat ze 1400 miljard overmaken naar Brussel, dat het vervolgens weggeeft aan al die geldslurpende en verslindende staten dan word ik helemaal gek. En wat ik nog minder kan begrijpen is dat heel Nederland dit zomaar laat gebeuren. Hier heb ik maar een woord voor en dat is: diefstal!!! Hier zouden wij allemaal de straat voor op moeten gaan. En dan moet het een breed gebeuren zijn, niet met 12 mensen of zo. Wat de schrijver al zegt: volgend jaar geen VVD, PvdA, D66 en Groen Links stemmen. Als die zakkenzooi nu niet de meerderheid had gehad, was dit niet eens gebeurd. Nu rammen ze de komende 9 maanden nog de meest onsympathieke dingen erdoor, omdat ze wel weten dat het misschien volgend jaar wel afgelopen is. Hopelijk kunnen de opvolgers nog een en ander terugdraaien. Het is verdorie net of we in een nachtmerrie terecht gekomen zijjn.

  Geliked door 1 persoon

  • Jackie2015 zegt:

   Een pensioen waar u uw leven hard voor gewerkt heeft en voor zoveel Nederlanders. Dat moet toch te denken geven zou je zeggen. 1400 miljard naar Brussel, wat je daar al niet mee kunt doen. Het zou prachtig zijn als Nederland ook zou uittreden. Er zullen onkosten komen natuurlijk aan de andere kant is Nederland ook van het jaarlijkse hoge contributie af. Toch mevrouw Annette?

   Like

  • Jean zegt:

   Annette vergeet niet dat ook nog eens miljarden verknoeid worden aan die massa vreemdelingen die hier lustig liggen te parasiteren…
   Ik geloof u, het is om je haren uit te trekken.
   De oplossing: Geef nooit nog een stem aan die lafaards, stem voor Geert Wilders zodat er snel een einde komt aan die diefstal.
   Die EU misdaadorganisatie moet opgeruimd worden en dat liefst zo snel mogelijk en het verraderstuig opgesloten worden en ze hun hele kapitaal en bezittingen in beslag nemen om de schulden te dempen.

   Like

 5. Bob Fleumer zegt:

  Hetgeen ons overkomt is het gevolg van onze lafheid, de regering heeft teveel ruimte gekregen om niet te doen wat ze hadden moeten doen n.l. te zorgen dat we in Nederland gewoon gelukkig kunnen zijn zonder de ellende van de hele wereld op onze schouders te nemen. We moeten anderen ook de ruimte geven om van hun fouten te leren net wat wij in de afgelopen honderden jaren hebben gedaan, dus Rutte wordt een man en redt ons van de EU we zullen je eeuwig dankbaar zijn!

  Like

 6. Thom zegt:

  Het verhaal dat door de EU de welvaart van de Noord-Europese landen met Zuid-Europa gedeeld wordt is ook klinkklare onzin. Nooit eerder verkeerde de Grieken in zo’n miserabele financiële situatie als nu.
  Tsipras beloofde uit de EU te gaan maar dat durfde alleen die rare Minister van Financiën van hem. Tsipras zelf koos voor wat handgeld dat grotendeels bestemd is voor de Duitse en Franse banken en liet Griekenland nog verder uitkleden door de EU en overspoelen met kolonisten..

  Like

 7. Jackie2015 zegt:

  Henk V dit is een waarheid als een koe. Ik vraag me alleen af waarom er zo weinig Nederlandse burgers, maar ook de burgers in Europa dit niet inzien. Misschien niet willen inzien. De weinige politici die de samenzwering van de EU onderkennen, hebben de meerderheid in Het Europese Parlement tegen zich. Er zullen referenda moeten komen die de Europese regeringen niet maast zich kunnen leggen. In feite is vooral de linkervleugel in de regeringen marionetten van de EU. Als Nederland zo dom is om met de komende landelijke verkiezingen weer links te stemmen dan is het leed niet overzien.

  Like

 8. Doornroosje zegt:

  Ik begrijp het niet meer. Waar haalt dat mens (PvdA) het recht vandaan om ons pensioen uit te leveren aan Brussel. Alle stemmers op de PvdA, GL , D66 en VVD, bedankt (not).
  Getver , wat een domoren.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Ik verbaas me daar niet over.
   Ik verbaas me over de diepe stilte die er heerst bij het Nederlandse volk…
   De jeugd begrijpt niks… Maar van de middenklasse mag je toch verwachten dat zij luidkeels schreeuwend de straat op zouden hollen om alles kort en klein te rammen….

   Niets… Arm volk!!!

   Like

 9. Wachteres zegt:

  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2016/07/wat_zijn_ze_denkende.html

  Mailen met VVD, PvdA, D66 en GroenLinks over hun gokspel met uw pensioengeld

  De hoofdvraag is op dit moment: Zijn deze vier partijen VVD, PvdA, D66 en GroenLinks het uitgestelde loon van miljoenen Nederlandse pensioenspaarders aan het vergokken om hun eurofiele idealen, danwel hun toekomstige baantjes in Brussel, te kopen met een pot van andermans geld ter waarde van het astronomische bedrag van 1200 miljard euro?

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @Wachteres: 19.38. uur, op 01/07. Beste Wachteres, het antwoord, in mijn optiek, op de vraag is: Ja. En dat doet het politieke verraderszooitje, minus de PVV, zonder met de ogen te knipperen. Zeker de door U genoemde politieke partijen!

   Like

 10. Wachteres zegt:

  Blablablabla
  ‏@BartNijman

  Let this sink in: “Na het vertrek van het Verenigd Koninkrijk is 60% van het pensioenvermogen in heel Europa Nederlands.”

  Like

 11. koddebeier zegt:

  PvdA, VVD , Groen Links en D66, Sleep deze pensioen dieven voor een volkstribunaal, want rechtspraak kennen we hier in Nederland niet !!

  Like

 12. Tom Hendrix. zegt:

  Henk V, een uitstekend artikel. Ik sta er geheel achter. Maar net als bij eerdere reacties, blijf ik mij verbazen over het feit, dat een groot deel van de Nederlandse kiezers, verkeerd blijven kiezen, namelijk op de RODEN en de politieke correcte elite, en het verdommen “de straat”, op te gaan met miljoenen. Daardoor kan Rutte, grijnzend, doorgaan met het slopen van ons land en haar inwoners. ” O tempora, o mores.

  Like

 13. louis-portugal zegt:

  Hallo mensen we zijn allemaal rijk geworden en hebben al 70 jaar geen oorlog meer gehad zeggen ze.

  Like

 14. sjuad kirosati zegt:

  Nu is het zo dat een overgroot deel van het pensioengeld al uit handen is gegeven aan onze Amerikaanse vrienden, die goud van de staat der Nederlanden ook in verzekerde bewaring hebben.
  Maar wees gerust het duurt nog 9 maanden voor de Haagse Baarmoeder moet bevallen van moederkoek beloftes,, dus ook een pensioen belofte is te verwachten,,

  Like

 15. sjuad kirosati zegt:

  Wat Brussel doet is een federatie richten en kan hiermee “overnames” doen, bezit nemen van.
  Juridisch niks tegen te doen.
  En dat met grote haast zonder inspraak.
  Hoe was het ook al weer?, op het laatst zal hij grote haast hebben als hevig met de staart zwiepen.
  P 666 waren ook voor transgender toiletten op lagere scholen,,, vragen zij nu om met hun idiote brein afgekoeld te worden in een toiletpot?
  Want dat is wat je hoort te doen als je van je land houd,,,, nee “zij” hebben dat liever van niet,, tis wel lacheee fotootje erbij,,

  Like

 16. De gelukzoekers wagen hun leven voor onze welvaart, waar wij niet meer in geloven.

  Like

  • Anneke zegt:

   De welvaart is voor velen allang vervlogen in duistere atmosferen…..Zelf kan ‘k maandelijks nog maar nèt rondkomen. Dit is eens het tegenovergestelde geweest, was er genoeg om jezelf eens een materieel extraatje cadeau te doen. De gehele mondiale burgerrij in armoe en de rijke stinkerts hebben op ’n gegeven moment zèlf eveneens NIETS meer. “Dàn kunnen zij zich absoluut niet staande houden….”. Wat dan zal blijken….de armen zullen de rijksten, dus – sterksten zijn !!! ! !!!

   Like

 17. Henk.V zegt:

  Dank voor alle reacties!
  Het is waar, in Nederland wordt laffe politiek bedreven en het ziet er naar uit dat veel mensen dit niet eens (willen of kunnen) inzien.

  Ooit hebben Wachteres en ik bij een bepaalde gelegenheid iemand een fascinerende opmerking horen maken: ”Je kunt er toch voor KIEZEN om iets NIET te weten?” Kan men er werkelijk voor KIEZEN om met de kop in het zand te leven? Kun je er genoegen mee nemen dat je alleen maar wordt bezig gehouden? Kun je leven met half uitgeschakelde hersenfuncties? Daar ziet het wel naar uit.
  Volwassen mensen die zich afsluiten voor een werkelijkheid die zij niet willen zien, met het doel om het vooral maar licht en luchtig te hebben in het leven, benadelen zichzelf, hun nageslacht, ja de hele samenleving.

  Wie kan zich willen AFSLUITEN voor het grote gevaar dat er schuilt in de huidige EU, voor groot onrecht dat ons volk wordt aangedaan? Wie kan de ogen sluiten voor het misdadige gegeven dat een ons niet goed gezinde politieke elite ongedaan wil maken wat in onze uitstekend fungerende samenleving tot stand is gebracht?

  Het woord ”Illuminati ” is in de reacties gevallen en niet zonder grond. Het is zeker zo dat er op deze wereld mensen bij elkaar komen, bijvoorbeeld in de Bilderberg conferenties, die beslist met elkaar overleggen hoe de wereld opnieuw kan worden geordend. Deze conferenties MOETEN wel van groot belang zijn anders was de poging om te verdoezelen WIE er aan deelnemen (onder anderen leden van ons vorstenhuis, en prominentie vertegenwoordigers uit de politiek correcte hoek(!!) en TOT WELKE BESLUITEN zij komen.

  Het verband tussen de koers die de EU vaart en wat in de Bilderberg conferenties wordt besproken lijkt mij niet bepaald vergezocht!
  Ik wijs op het veelzeggende gegeven dat onze vorige vorstin in haar laatste Kersttoespraak het volk opriep ”vertrouwen te hebben in de EU”, nota bene een organisatie die ons land wil opdoeken, zoals zij heel goed wist. En wanneer ik daarbij ook nog bedenk hoe deze zelfde vorstin bij haar ambtsaanvaarding onder ede ons bezwoer dat zij ”de Nederlandse grenzen zou verdedigen” dan lijkt het mij toe dat hier iets scheef zit tussen Oranje en het Nederlandse belang. Ons vorstenhuis is bepaald PRO EU.

  Nog minstens zo veelzeggend is het gegeven dat de Duitse Bondskanselier Angela Merkel onder de Duitse bevolking weinig of geen steun meer vindt voor haar ongelimiteerde welkompolitiek!
  Zelfs Duitse juristen vallen haar daar voortdurend op aan en zeggen dat zij de Duitse wetten overtreedt, maar NIETTEMIN gaat zij onverbiddelijk voort op haar weg. Ook zij is een graag geziene gast bij ”Bilderberg” en zij weet zich gesteund door lieden die graag uit het zicht blijven, maar wel degelijk over veel invloed beschikken.

  Jazeker, er is veel moed voor nodig om in te gaan tegen lieden die het niet echt goed met ons voor hebben en die over veel invloed beschikken en zoals ik al aangaf: vanuit de politiek correcte hoek worden aan de EU politieke hand en span diensten verleend, wat ik – als ik de uitwerking daarvan zie – alleen maar als een ernstige vorm van verraad aan ons volk kan zien, iets waarop een zware straf zou moeten staan.

  Wij zijn getuige zijn geweest van een moedige poging van het Verenigd Koninkrijk: een poging om zich te bevrijden uit de macht van de EU en in de nasleep van Brexit zien wij een uiterste poging van politiek correct om die ”foute beslissing” terug te draaien. Met alle middelen.

  Wij moeten er op voorbereid zijn dat wanneer de plannen tot unificatie van Europa worden gedwarsboomd, er vormen van geweld op ons zullen worden losgelaten, op dezelfde manier als wij nu in Groot Brittannië zien.

  De enige manier om die dreiging zoveel mogelijk te ondervangen is het verkrijgen van de absolute politieke macht die ons land in staat zal stellen een totaal andere koers te volgen.

  Een gezond makende koers van redelijkheid, rechtvaardigheid, gezond verstand,nationaal zelfbewustzijn, een koers waarin waarden worden gehanteerd die ons land op het goede en welvarende pad houden.

  Een koers waarin onze vrijheid een onaantastbare waarde is

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s