Onrust in Pekela na belagen jonge vrouw door zeven mannen

Screenshot_69

Een 18-jarige amazone uit Oude Pekela is woensdagmiddag in Zuidwending door zeven mannen belaagd terwijl ze aan het paardrijden was. In Pekela en Veendam is daardoor grote onrust ontstaan.

‘Gigantisch bang geweest’

De zeven mannen probeerden haar woensdagmiddag van haar pony te trekken. Het meisje uit Oude Pekela kon ontkomen en is ongedeerd. ,,Ik ben gigantisch bang geweest.’’

De vrouw reed woensdagmiddag rond kwart voor 3 met haar pony in Zuidwending, een plaatsje ingeklemd tussen Pekela en Veendam. Volgens haar volgde een getinte man haar met de fiets. ,,Ik voelde me heel ongemakkelijk. Ik heb drie langsfietsende kinderen gevraagd om samen met mij de weg te vervolgen. Even verderop doken zes andere mannen uit de bossen. Stop, stop, stop riepen ze in het Engels. De kinderen zijn toen gevlucht’’, vertelt de vrouw. Volgens haar probeerden de zeven mannen haar van de pony te trekken. ,,Mijn pony steigerde en heeft een van hen nog een flinke trap verkocht. Daar schrokken ze van en gelukkig kon ik wegkomen en naar een erf vluchten.’’ Daar is ze opgevangen door een man en een vrouw in Zuidwending. ,,Ik heb toen in paniek mijn zus gebeld.’’

Lees verder>>>
(h/t “Ron”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Rapefugees", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Eurabië, Illegalen, Immigratie, Krankzinnigheid, landverraad, Multiculti, Nederland, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

32 reacties op Onrust in Pekela na belagen jonge vrouw door zeven mannen

 1. Mirjam zegt:

  Het begint…., maar wacht maar als het sterker en meer wordt, dan breekt de hel los onder de burgers van Nederland..

  Like

  • joopklepzeiker zegt:

   Mens lul niet, het is jaren geleden al begonnen !
   Net wakker geworden ?

   Like

   • Mirjam zegt:

    Want kun jij toch op een fantastische manier iets zeggen, Joop. En ik ‘lul’ niet, maar ik kan er niets voor doen dat jij niet begrijpt wat ik bedoel. Ik ben al jaren geleden ‘wakker’ geworden, tijd dat jij dat ook wordt.

    Like

   • Cees Hog zegt:

    ouwe zeikert jopeie

    Like

   • joopklepzeiker zegt:

    @ Mirjam , Wat bedoel je dan ?

    Het is al jaren geleden begonnen en we hebben het lekker laten gaan .
    Ik moet wakker worden ?
    Mens lul niet , toen jij nog pvda stemde was ik al jaren met o.a deze materie bezig, al voordat het internet wijdverspreid was .

    Like

   • Mirjam zegt:

    Alwéér mens ‘lul’ niet. Nogmaals ik ‘lul’ niet en voor de duidelijkheid: ik heb ook nooit PVDA gestemd. Ik zal het je maar uitleggen, anders gaat dit eeuwig door. Je moet niet dingen zomaar zeggen, waar je niets van afweet, of mensen dingen toedichten als je ze niet kent.

    Wat ik bedoelde is het volgende:

    Tot zover waren er bijna geen verkrachtingsincidenten hier in Nederland, welke het nieuws haalden of die openbaar in de kranten verschenen En als er dan wél melding van gemaakt werd, dan verdween het meteen weer in de linkse doofpot. Scenes zoals in Keulen hebben we hier, tot nu toe, niet meegemaakt en dank God voor dat, want ik gun geen enkele vrouw die smeerlapperij. De Brexit is geweest en de ‘verkrachting zaken’ die elk land in Europa treft, de smeerlapperij van moslims zoals het verkrachten van kinderen ook in Europa, het totaal geen respect hebben voor de Europeanen, en maar alles eisen en blijven eisen, omdat ze vinden dat ze er ‘recht’ recht op hebben. Het niet respecteren van ouderen, vrouwen (zelfs niet hun eigen vrouwen), het hiernaartoe komen zogenaamd voor asiel tegen oorlog, maar klagen over alles, kwaad worden als men ze niet gauw genoeg dat geeft wat ze willen etc. Al dit, Joop, irriteert de Europese burgers mateloos, maar tot op heden, zijn er niet veel mensen geweest die daartegen in opstand kwamen.

    Nu echter, nu dat de Brexit er is geweest en het Britse volk zich tegen de EU heeft laten horen en gewonnen heeft, terwijl iedereen zei dat dit niet door zou gaan. Nu, durven ook de andere burgers van de landen van de EU hun mond open te doen en pikken ze niets meer van de elite.
    Ze pikken ook niets meer van de ‘vluchtelingen’ en asielzoekers die hen opgedrongen worden door Brussel. Kortom ze pikken NIETS meer van Brussel, OF VAN WIE DAN OOK! Brussel is history en Rutte en consorten kunnen zich in Nederland ook geen misstap meer veroorloven, we hebben er allen genoeg van.
    Wat ik daarom ook bedoelde met: ‘wacht maar als het sterker en meer wordt’…, was dat als er nog eens melding van zo’n verkrachting ‘incident’ hier zal zijn, of meerdere, dat dan wel door de burgers zal worden ingegrepen en ze tegen de regering in zullen gaan: ‘dan breekt de hel los onder de burgers in Nederland’. En eisen we openlijk dat het ‘zooitje’ gelukzoekers vertrekt. Niemand zal die verkrachtingen en het goedpraten en pamperen van de daders meer accepteren. Trouwens het achterlijk gedrag van de regering zal ook niemand meer accepteren. Geloof me maar. Kijk naar Finland: deze willen ook een Fixit.

    Het is alsof de Brexis van Engeland de burgers van elk land mondiger, moediger en vrijer heeft gemaakt, om dat terug te eisen, wat hen ontnomen is: hun vrijheid en hun thuisland. En ze willen alles eruit, wat hier niet hoort, waaronder zeer zeker dat ‘zooitje’ bedelende verkrachters. Begrijp je het nu?

    Like

   • joopklepzeiker zegt:

    Citaat : Tot zover waren er bijna geen verkrachtingsincidenten hier in Nederland, welke het nieuws haalden of die openbaar in de kranten verschenen

    Nogmaals , je lult weer eens, jaren lang wordt het al gemeld , misschien te laat de televaag weggedaan !

    Like

   • Mirjam zegt:

    Lees dan ook de rest alsjeblieft; [quote] ‘En als er dan wél melding van gemaakt werd, dan verdween het meteen weer in de linkse doofpot’

    Laten we het maar over één ding eens zijn, Klepzeiker, en dat is dat we het niet met elkaar eens zijn of kunnen worden, oké, misschien dat dat je beter zint.
    Voor de rest heeft iedereen zijn eigen mening over dingen, en je hoeft het daar absoluut niet mee eens te zijn met elkaar, maar dat wil niet zeggen dat wat die ander zegt meteen een leugen of onzin is. Maar voor de laatste keer: ik ‘lul’ niet.

    Like

 2. Ien zegt:

  ach, het was maar een incidentje volgens de politie aldaar. Het bleek duidelijk volgens de verklaring van het slachtoffertje dat het om die ellendige gelukszoekers ging. Doodziek….
  Alleen de echte vluchtelingen kunnen tijdelijk blijven, maar die etterbakken.. oprotten allemaal! Zet ze maar uit als ongewenste vreemdeling, maar eruit!!

  Like

 3. joopklepzeiker zegt:

  Cologne Migrant Who Licked And Groped Girls Laughs As He Walks Out of Court a Free Man

  http://www.breitbart.com/london/2016/07/08/laughing-cologne-sex-attacker-walks-court-free-man/

  Like

 4. Thom zegt:

  In Pekela is PvdA-er Jaap Kuin burgemeester. Het is onnodig om je af te vragen wie die exotische aanranders en verkrachters binnen heeft gehaald.
  De bevolking zou eens maatregelen tegen hem moeten nemen en de vent publiekelijk verkrachten en in een schandblok tentoon stellen. Dat zou men in Europa met al die burgemeesters moeten doen die de exotische verkrachters en aanranders binnen haalt.

  Liked by 1 persoon

 5. Drs.P. zegt:

  De hele streek rondom ter Apel is verkankerd met asielparasieten centra’s, dusssss als dit meer gaat gebeuren zullen de burgers een eigen ordedienst moeten opzetten.
  Onderstaand even een weergave van het gratizzzzzzz onderkomen van de parasieten!!
  https://www.coa.nl/nl/zoek-locatie/oude-pekela

  Like

 6. Drs.P. zegt:

  Zijn er nog vrijwillige “vrolijke” idioten hier die graag de teringzooi van parasieten willen opruimen, dan is hier de kans van je leven:
  https://www.vrijwilligersgroningen.nl/steunpunt/vrijwilligerssteunpunt_pekela/vacature-7109/vrolijke_vrijwilligers_gezocht_voor_asielzoekerscentrum_oude_pekela_.htv

  Like

 7. elisah zegt:

  Als ze gevonden worden zeggen ze waarschijnlijk dat ze ook even paardje wilden rijden.

  Like

 8. Theoden zegt:

  De typisch dhimmi feministische anti-racist woorden: De vrouw benadrukt ‘niets tegen buitenlanders of asielzoekers te hebben’. ,,Als dit blanke mannen waren geweest, ging ik ook naar de politie.’’ De jonge vrouw wil anoniem blijven.

  Maar het waren GEEN blanken, zoals in Rotherham, zoals in Stockholm, Duitsland etc.

  Like

 9. Het zal geen Pvd Kut A zijn. Als de temperatuur gaat stijgen, stijgen de aanrandingen van die parasieten mee. De zweep erover en knallen maar.

  Like

 10. Bas zegt:

  Kennelijk heeft men nog geen burgerwacht of heeft dit geen enkel effect gehad. Er zijn namelijk al meer incidenten geweest. Zoals een viespeuk in 2015 die seksueel getinte bewegingen zou hebben gemaakt naar een meisje van vijf jaar.

  Lees verder: http://bit.ly/29Y6Kcv

  Like

 11. guusvelraeds zegt:

  De vrouw benadrukt ‘niets tegen buitenlanders of asielzoekers te hebben’. “Als dit blanke mannen waren geweest, ging ik ook naar de politie.’’

  Dit is veel zeggend. Ik heb niets tegen buitenlanders zegt het slachtoffer uit voorzorg en angst, Dankzij de massieve indoctrinatie via de systeem pers en de socialistische mars door de opleiding instituten is de angst buiten proportioneel geworden voor xenofoob of racist uitgemaakt te worden.

  Waarschijnlijk heeft het scenario zo in elkaar gezeten. De atoomdeskundigen uit Alleppo waren al langer van plan een meisje of vrouw aan te randen en te verkrachten. Ze hebben een traject uitgestippeld met z’n zevenen. Op dat traject hebben zes man van het gezelschap zich verschanst in de bosjes. De zevende man heeft de route langs de bosjes op en neer gefietst om een geschikt slachtoffer uit te zoeken. Via de mobiele telefoon heeft hij in contact gestaan met de mannen die in de bosjes verstopt zaten. Toen hij een geschikt slachtoffer op de korrel had heeft hij zijn kompanen via de mobiele telefoon op de hoogte gebracht en gezegd dat ze in stelling moesten komen. Zo gezegd zo gedaan. Gelukkig heeft het meisje de dans ontsprongen door de pony die een (naar ik hoop) flinke trap heeft uitgedeeld aan een van de aanranders. Als de opsporingsabtenaren slim zijn doen ze navraag bij artsen in de omgeving en/of verpleegposten die verantwoordelijk zijn voor de asielcentra. Mogelijk heeft zich een kansenparel kort daarop gemeld met het zielige verhaal dat hij van fiets of trap is gevallen.

  Like

 12. Drs.P. zegt:

  En nog steeds zijn de smerige ratten in den Haag verantwoordelijk voor al deze ellende, rat Pechold, rat Kutte, rat Zwamson, rat Kramer, al deze gore nsb-ers heulen met de vijand van de NL bevolking welke in Brussel zetelt.

  Like

 13. mahoog zegt:

  Dit is complot denking…zo iets dòen deze kansparels niet,daar zijn ze te stom voor.Gewoon de prooi bespringen die het eerst langs komt.

  Like

 14. Elena zegt:

  jammer dat de pony er niet één heeft dood getrapt.
  Ohw…wacht……de pony zou direct moeten inslapen.
  Dat zou wel verschrikkelijk wreed zijn.

  Zo vreemd, dat het meisje nadrukkelijk zegt, dat zij geen hekel heeft aan buitenlanders.
  Hoort dat erbij als men bijna van de pony of fiets getrokken wordt?
  Nu, ik zeg openlijk en met volle overtuiging…..dat ik verkrachters morsdood wens.

  Like

  • elisah zegt:

   Dat is omdat het arme kind anders meteen beschuldigd wordt vanwege rassenhaat, dus dit moet ze wel erbij zeggen, anders wordt ze dubbel slachtoffer.

   Like

 15. semper fi zegt:

  ik heb WEL de tering aan buitenlanders ,,,niet alle maar wel velen!Ja en datis uiteraardmijn schuld
  liever racist dan landverraad!
  Geert waar blijf je!
  nog ff dit
  eergister bracht omhooggelazerde dikke W A een bezoek in katwijk,het bejaardenhuis werd verblijdt met zijn onverwachte bezoek!
  Uiteraard weren er geen nederlandse oudjes bezocht maar het ging deze opkaner om enige asieligen,die opgeleidt worden tot bejaarden verzorger enz!
  De nederlandse verzorgers werden eerde weg gesaneerd!
  Leve de oranjes,(niet te lang hoop ik!)
  Wat een zieke samenleving!!
  S/F racist en oranje hater,met trots!!

  Like

 16. Nog vreemder is dat er volgens de politie geen strafbare handelingen zijn gepleegd en dus, ja, nee, incident..

  …Agenten hebben een buurtonderzoek gedaan. De politie heeft nog geen aangifte opgenomen omdat er sec geen strafbare feiten zijn gepleegd. ,,Maar er is wel een melding van gedaan. Het is heel ongemakkelijk geweest voor het meisje.’’, meldt Ron Reinds van de politie….

  Meisje wordt met paard en al door struikrovers overvallen en dat zou dan niet strafbaar zijn. Tip, rust je paard altijd met een stel scherp gevijlde kalkoenen aan de ijzers uit voor je gaat stappen en vooraf altijd even laten oefenen tegen een paar stevige bomen. Kutkerels, zoals een vriendin-paardemeisje waarvan de verkering uit was ooit zei; kutkerels, geef mij maar een paard dan weet je tenminste wat je tussen je benen hebt. De pony zullen ze wel af moeten laten maken, gevaalijk stampbeest, want zo gaan wij hier niet met elkaar, ook als paard, om.

  Like

  • gevaalijk = gevaarlijk. Kudttoetsenbord. Zit vol opgedroogd schuimbekschuim. Daarom. Aanvulling op duiding: Meisje durft geen aangifte te doen want haar levensgevaarlijke paard heeft 7 (zeven) stuks mens(achtig)en aangevallen en dan moet ie afgemaakt worden.

   Like

  • elisah zegt:

   Een goede amazone heeft een flinke zweep bij zich, voor zo’n gelegenheid eventueel met weerhaken aan het uiteinde?

   Like

   • Alle hulp is welkom bij zelfverdediging. Maar een beetje getraind paard met van die scherp geslepen doppen – kalkoenen- die in de hoefijzers worden geschroefd kan alleen al met zijn achterbenen een heel peloton aanrandiërs onherstelbaar kapot trappen. Maar het beste is om dit soort figuren op te gaan sporen en vervolgens de menselijkheid even op vakantie te sturen.

    Like

   • Taljaard zegt:

    Daar heb je geen paard met doppen op de ijzers voor nodig.
    Je kunt als meisje ook even een wandelingetje maken met een uit de kluiten gewassen Rottweiler of Duitse Herder.
    En als er dan eentje bij de dokter op het AZC komt met twee diepe gaten in zijn kuit en een kapotte Adidasbroek weten ze gelijk wie haar heeft belaagd.

    Liked by 1 persoon

 17. Wachteres zegt:

  IK denk niet dat de Pekelders, als ze er eenmaal achter komen wie dat flikken, erg politiek correct de zaak zullen afhandelen: Indachtig het Gronings gezegde:

  “Wel nait heurn wil mot vouln”. en “liek om liek” wil ook nog wel eens helpen.

  Like

  • Maar wacht even, zo gaan wij niet.., er is géén aangifte gedaan omdat misschien deze paardenliefhebbers wat te dicht bij dat valse paard kwamen, een trap kregen en nu angstig over zoveel agressie, zelfs van dieren, in de Pekelse maisvelden liggen te rillen. De amazona is zoals gebruikelijk meteen gaan schelden en janken over aanrandingen en dat soort dingen, waar zoals u weet altijd de buitenlanders de schuld van krijgen, omdat haar paard een buitenlandse en mogelijke vluchteling ernstig beschadigd heeft. Hallo, dobberjongens, sue the bitch, zou ik zeggen, maar ik wil ze natuurlijk niet op een idee brengen.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s