Verheerlijking van extreem geweld door moslims

Screenshot_64

(Door: Drs. E.N. Schilder)

Onze regeringen beschermen ons niet langer en de politie is niet je vriend. Een moslim in een vrachtwagen zaait dood en verderf in Nice. Een ‘zielige’ Afghaanse ‘vluchteling’ slaat er met een bijl op los in een Duitse trein en men gaat, ondanks het vinden van een IS-vlag bij de betreffende psychopaat, nog onderzoek doen naar de drijfveer van de moordenaar, want ‘het motief van de dader is nog onbekend’… Serieus? Is het nu nog steeds niet duidelijk dan? Ik vraag me werkelijk af wie er achterlijker zijn, onze autistische overheden onder aanvoering van Juncker en Merkel of de door islam geïndoctrineerde moslim-sukkeltjes, die nog trots zijn op hun verschrompelde hersencellen ook.

Bij de zoveelste lafhartige aanslag door een ‘dappere’ soldaat van Allah op uiteraard weerloze ‘ongelovige’ burgers komen diezelfde door de islam gehersenspoelde moslims in Europa massaal schreeuwend en joelend van vreugde de straat op. Allah akbar! Allah is de grootste! Gek genoeg is Allah alleen groot bij een zoveelste laffe ‘overwinning’ op de vijand van de islam (en dat is iedereen die géén moslim is). Maar vallen er gewonden of doden aan hun kant, dan is dat ineens níét de wil van Allah en moet er wraak genomen worden. Moslims onderling leven overigens heel vredelievend, getuigen ook de laatste ontwikkelingen binnen de Turkse gemeenschap in Europa maar weer eens. Wat een onvoorstelbaar DOM volk hebben ze toch binnengehaald. En maar gek vinden dat ze zich ‘tweederangs burgers’ voelen en straks geen baan vinden… Discriminatie? Sodemieter toch op met je misselijkmakende uitbuiting van de angstfobie-woorden ‘racisme’ en ‘discriminatie´.

En we doen niets

Moslim-bontkraagjes die overal rotzooi trappen en uitsluitend oudere en/of weerloze autochtone mensen bedreigen, overvallen, beroven en in elkaar slaan, hebben natuurlijk helemaal níéts met racisme of islam te maken… Maar we doen niets. Massaal onze vrouwen en meisjes onteren is voor hen een sport, legaal, het zijn tenslotte allemaal hoeren leren zij van huis uit. En we doen niets! Sterker nog; hier in Europa wordt het, zelfs met videobeelden en ander overtuigend bewijsmateriaal, niet of nauwelijks bestraft. En we doen niets. Maar dàt is wèl de generatie die de nieuwe generatie moslimkinderen in Europa gaat opvoeden/brainwashen met haat, discriminatie en onderdrukking. En we doen nog steeds niets.

Zij worden er hier en nu, door hun eigen ouders NIET op terecht gewezen, laat staan bestraft. Zij mogen namelijk vanuit hun ‘prachtige cultuur’ alles doen en laten wat ze maar willen, en de politie staat er wederom als een stel debiele zombies bij te kijken en doet echt h e l e m a a l niets. Een salafistisch opleidingscentrum in Rotterdam, waar ongetwijfeld buitenlandse haat-imams hun ‘vrijheid van meningsuiting’ mogen komen verkondigen, is aanstaande en wordt zelfs met UW belastinggeld gesubsidieerd, laat staan dat ze ook maar een strobreed in de weg wordt gelegd. En we doen nog steeds niets.

Kuzu-gan, (bij sommige mensen kun je het gebrek aan intelligentie ècht van het gezicht aflezen) blijft met zijn DENK-partij, na een zoveelste lafhartige aanval, opvallend stil en vindt het dus blijkbaar heel normaal. Waarschijnlijk vraagt DENK er zelfs begrip voor terwijl onze regeringsleiders oh en ah roepen, want het is allemaal zó vreselijk wat er gebeurt. Maar dat juist zij met hun onbezonnen en slappe beleid de aanleiding voor alle hedendaagse islamellende zijn, komt niet in ze op. Voor de zoveelste maal laten ze het gewoon wéér gebeuren …en we doen nog steeds niets. Wat zeg ik, ZE halen nòg meer van dat 1400 jaar achtergebleven haatvolk binnen! Uit angst voor de ‘goede betrekkingen’ met de volkomen doorgedraaide staatspsychopaat Erdoğan die zijn eigen staatsgreep lijkt te hebben geregisseerd om zijn tegenstanders massaal en meedogenloos, en binnenkort ook legaal, letterlijk af te kunnen maken. Tot grote vreugde van zijn achterlijke Euroturkse aanhang. En we doen wederom niets. Het mag toch inmiddels overduidelijk zijn wat het doel van Erdoğan is met zijn eis tot visumvrije toegang voor alle Turken tot de rest van Europa.

Intussen wordt de eigen Europese bevolking compleet in de steek gelaten door Brussel en haar medeplichtigen. JA, medeplichtigen! Het wordt dan ook hoog tijd voor een keihard maar duidelijk Europees antwoord op al het moslimgeweld dat dagelijks over ons heen komt en wat steevast door onze overheden keer op keer weg gelogen, recht gepraat en daarmee getolereerd en dus openlijk aangemoedigd wordt.

Moslims en overheid, ik waarschuw u nogmaals voor wat u niet lijkt te (willen) zien, maar wat u toch écht heel bewust zelf aanricht! Ik hoor het namelijk steeds vaker om mij heen, dus zeg straks niet dat u het niet wist omdat u met uw domme en/of arrogante kop in het zand stond. Onderstaand een opsomming van de in steeds sterkere maten toenemende, angstwekkende en verontrustende uitspraken en gedachten onder het volk.

 • “Laat het jaar 1492 herbeleven voor heel Europa en veeg Europa schoon van de islam.”
 • “Geef moslims hetzelfde ‘veilige gevoel’ dat wij elke dag steeds heviger en bedreigender door hen ondervinden en doe dat op precies dezelfde wijze als dat zij dat bij onze vrouwen en weerloze ouderen doen.” Specifieke termen publiceer ik bewust liever niet om mensen niet op ideeën te brengen. (dat doen de media wel…)
 • “Moslims, jullie zijn ermee begonnen, wij maken het af” en “Eens kijken of Allah dan nog steeds zo Akbar is…”

En dan zijn dit zijn uitspraken van gewone mensen zoals u en ik… Dit heeft niets met extreemrechts, fascisme of racisme te maken, maar puur met een tegenreactie op het gedrag van hen die dit heel bewust veroorzaken. Ik waarschuw u dus nogmaals, want het volk is het zat. Méér dan zat! Ik hoop dan ook oprecht (maar helaas tegen beter weten in) dat politici anders gaan optreden en het niet zover laten komen. Het lijkt er echter sterk op dat wij als bevolking zelf iets moeten gaan doen, want van de huidige Europese graai-en-kop-in-het-zand-politiek en het door haar slappe beleid lam gemaakte politieapparaat hoeven we niets te verwachten. Zij laten ons compleet in de steek en doen voor ons helemaal NIETS!

Door:
Drs. E.N. Schilder
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Barbarisme, Dhimmitude, Eurabië, Europa, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, mainstream-media, Moslims, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, socialistisch idealisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

13 reacties op Verheerlijking van extreem geweld door moslims

 1. gerrit zegt:

  zelfs de moslims zelf zeggen bij monde van is en anderen dat al deze afschuwelijkheden in of uit naam van de islam worden gepleegd. maar de boven ons gestelden menen het dan altijd beter te weten door dat nu juist te ontkennen. ik kan de dag niet afwachten tot de grote ommekeer zal plaatsvinden. wij worden nu geleid door ik kan het niet anders zeggen, landverraders. op een paar na, dan.

  Like

 2. R Achterhof zegt:

  helemaal mee eens

  Like

 3. nihom zegt:

  Dit is jammergenoeg de realiteit. Goede nacht straks Vriend Harry

  Weet je geen contactadressen, die een spreekbeurt kunnen en willen (laten) organiseren

  Geliked door 1 persoon

 4. likoednederland zegt:

  Nederland blijft ‘gewoon’ jihad promotie financieren.
  http://likud.nl/2016/07/nederland-financiert-promotie-jihad/

  Like

 5. Harry zegt:

  Perfect weergegeven Hr Schilder !

  Lees je even mee , Rutte ?

  Like

 6. Pingback: Verheerlijking van extreem geweld door moslims

 7. Pingback: Verheerlijking van extreem geweld door moslims – jroam

 8. Jean zegt:

  In Frankrijk steekt een moslim een moeder met haar 3 dochters neer omdat ze schaars gekleed rondlopen!!!!
  In Nederland slaan 2 vreemdelingen (moslims?) een zwangere vrouw op e fiets tegen de grond!!!!
  Maar meneer, mevrouw, ze zijn toch zo lief en hebben zoveel meegemaakt….
  So What, het land uit met die barbaarse troep parasieten en geweldplegers, afleveren op Afrikaans grondgebied want wij walgen van die achterlijke perverse gewelddadige barbaarse smeerlapperij islam, een rotzooi waartegen snel de 3de wereldoorlog zal ontstaan en dan, helaas met veel bloedvergieten, die rotzooi zal uitroeien tot en met de laatste kankercel in Europa.
  Waar wachten de politieke lafaards op voor ze die barbarij totaal verbieden? Komt het zakgeld in het gedrang? Moeten afspraakjes in donkere kamertjes omgebogen worden?????

  Like

 9. Erik zegt:

  Dit gaat over het verschil tussen burgeroorlog en nationale bevrijdingsstrijd .
  Het eerste is er wanneer de elite de politie en leger tegen de eigenburgers inzet.
  Het tweede wanneer politie en leger samen met de burgers schoonschip maakt.

  Like

 10. Jackie2015 zegt:

  Islamieten zijn een groot gevaar voor de westerse samenleving en dat is gewoon niet in woorden uit te drukken. Even verschrikkelijk is dat in feite iedereen die links georienteerd en dus geestelijk behoorlijk gestoord zijn de veroorzakers zijn van deze huidige geweldadige en dodelijke situatie.
  Dan denk ik met name aan politici, rechterlijke macht, politie en vluchtelingen organisties

  Like

 11. Tom Hendrix. zegt:

  Eens met het artikel. Maar zolang we niet met miljoenen, de straat opgaan, en Pegida gaan ondersteunen, gaat deze ellende gewoon door. De doorsnee burger in Nederland, is helaas gehersenspoeld door de linkse media en pers, en weigert nog steeds in te zien in welke ellendige toestand wij ons bevinden, m.b.t. de islam en de massa-immigratie vanuit Noord-Afrika.

  Like

 12. Er is maar een woord voor, ze geile erop.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s