“Pakistaanse [islamitische!] pedo’s in Rotherham nog steeds bezig met kindermisbruik op industriële schaal”

Screenshot_85

Een straat in de Britse stad Rotherham.

(Door: Bert Brussen)

‘Nog altijd worden slachtoffers voor racist uitgemaakt’

In het van ernstige kindermisbruikschandalen bekende Britse Rotherham zijn kinderen nog steeds vogelvrij, omdat voornamelijk uit Kashmir afkomstige [islamitische!] Pakistaanse bendes op ‘industriële schaal’ bezig zijn met het zoeken en (laten) misbruiken van jonge kinderen. De verantwoordelijke autoriteiten lijken nog altijd geen enkele grip te krijgen op de [islamitische!] Pakistaanse criminele bendes die zich hieraan schuldig maken, zo meldt de Daily Express.

De voornamelijk uit de Pakistaanse stad Mirpur afkomstige bendeleden verhandelen de doorgaans blanke kinderen voor veel geld aan pedofielen en pedo-netwerken.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Barbarisme, Censuur, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Cultuurstrijd, Dhimmitude, Eurabië, Groot-Brittannië, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, Pakistan, political correctness, politici, Rotzakken, Seks, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

19 reacties op “Pakistaanse [islamitische!] pedo’s in Rotherham nog steeds bezig met kindermisbruik op industriële schaal”

 1. E.J. Bron zegt:

  De schrijver van het artikel neemt helaas het Britse politiek correcte taalgebruik voor deze bendes over, namelijk “Pakistaanse bendes”. Noem het beestje gewoon bij de naam, heer Brussen: het zijn ISLAMITISCHE Pakistaanse rotzakken!!! Moslims dus! En ze pakken ALTIJD Engelse, blanke meisjes!

  Geliked door 5 people

  • Anneke zegt:

   Pakistan is alweer enige decennia een deel van het kalifaat van Mohammed….Was dat niet eind jaren-70 “- begin jaren-80 in ‘aanbouw’ ??? En dit land rolt van de ene naar de andere oorlog…althans in het zéér recente verleden. Onder het wakend oog van de Britten had menig Pakistani het stukken beter, in het leven.

   Like

  • Wachteres zegt:

   Je hebt gelijk, E.J., de niet-islamitische Pakistani in GB waren woedend, omdat zij er door die benoeming ook en vooral op werden aangekeken.

   En het zijn inderdaad grotendeels blanke meisjes die werden/worden gepakt, maar ook Pakistaanse meisjes [niet moslims] waren het slachtoffer.

   Alleen deden zij wat Harry ook al suggereerde, ze namen het recht [terecht!] in eigen handen. Maar om wille van de lieve vrede is dat ook zoveel mogelijk verzwegen.

   Like

  • BertG. zegt:

   Altijd politiek correct blijven, je weet nooit wat je er nog aan over houd, is het motto daar.
   Voor dat je het weet noemen ze je site RECHTS, en dat moeten we niet willen met ze alle.
   Zo werkt het toch bij de meeste sites en kranten, en misschien hou je er nog subsidie aan over als je maar lang genoeg braaf en correct blijft.

   Like

 2. Hans zegt:

  Dus er staat een verkrachters bende voor je deur. Die jouw dochter verkracht heeft.
  En daar zet je dan geen vlammenwerper op?
  My oh my…

  Geliked door 1 persoon

 3. Angie1968 zegt:

  Ik word zo boos en verdrietig van dit soort berichten. Deze smeerpijpen vernietigen en verlagen onze kinderen tot neukvee, en onze politici in hun verlammende policor-waanzin verdommen het om keihard op te treden. Want het is erger om voor racist uitgemaakt te worden, dan onze kinderen te beschermen tegen minderwaardige verkrachtende barbaren. Onze politici moeten ter plekke vervangen worden. En ze mogen van mij ook gelijk tegen de muur.

  Like

 4. koddebeier zegt:

  Uitroeien. Snij deze rotte plek uit de samenleving !!

  Geliked door 1 persoon

 5. Lee zegt:

  Je zult er maar wonen en dochters hebben van 12-16. Dan kun je alleen maar verhuizen, maar je huis is onverkoopbaar door genoemde problemen. Aan de andere kant zou je kunnen zeggen dat de engelsen de regeringen hebben gekozen die alles mogelijk hebben gemaakt. Het is echt heel erg daar.

  Geliked door 1 persoon

  • Hendrik M. zegt:

   Tja, alzo hebben wij gekozen; helaas is er niemand of niets wat de gekozenen aan hun woord houdt.
   Na gekozen te zijn blijken de gekozenen zich op geen enkele manier aan hun verkiezingsbeloftes te houden en niets of niemand die daar iets aan kan of wil doen.
   Wat heeft dit met democratie van doen?

   Like

 6. joopklepzeiker zegt:

  Dit gemist ?

  Assange belooft nieuwe onthullingen over Clinton
  \
  Volgens Hillary Clinton zitten de Russische inlichtingendiensten achter de hack die bedoeld zou zijn om Donald Trump te steunen. Assange noemt dat onzin. “Het hoofd van de Amerikaanse veiligheidsdiensten zegt niet te weten wie het materiaal aan WikiLeaks heeft geleverd. Ze weten niet wat het motief is.”

  Met het beschuldigen van de Russen probeert Clinton volgens Assange de aandacht af te leiden van wat er daadwerkelijk is gebeurd; het manipuleren van het nominatieproces. “Ik vind het nogal een serieuze aantijging om Donald Trump een Russische spion te noemen, net als sommige journalisten en WikiLeaks.”

  “Dat herinnert ons aan een duistere periode in de geschiedenis waarin politieke tegenstanders worden afgeschilderd als buitenlandse spionnen. Clinton is nu de veiligheidskandidaat, en iedereen die tegen haar is een Russische stroman.”

  Onze klokkenluiders nemen serieuze risico’s.
  Julian Assange

  Assange wil niet onthullen wie de mails heeft gelekt, maar lijkt te suggereren dat het een staflid van de Democratische partij zou kunnen zijn. “Onze klokkenluiders lopen serieuze risico’s om ons van materiaal te voorzien. Een 27-jarige man, Seth Rich, die werkte voor de DNC, is onlangs vermoord. Het is niet bekend waarom. Hij liep op straat in Washington.”

  http://nos.nl/nieuwsuur/artikel/2124316-assange-belooft-nieuwe-onthullingen-over-clinton.html?title=assange-belooft-nieuwe-onthullingen-over-clinton

  Like

 7. Anneke zegt:

  Wat geschied in Rotherham, gebeurd evenzo in Rotterdam…En in legio andere Europese steden !!!

  Like

 8. Dubbelloops jachtgeweer met hagel. Ze moeten wat flinker worden in Engeland. Als de politie je niet verdedigt, vind ik dan heb je het recht omdat zelf te doen. Ik heb twee dochters maar dat hadden ze bij ons toch niet hoeven te flikken.

  Like

 9. fransdewit zegt:

  Gewoon voor eigen rechter spelen maar wel zonder getuigen

  Like

 10. Aegolius cs zegt:

  Voordien had ik zulke berichten opgeslagen in mijn marginale bibliotheek maar de linken werken niet meer.

  Deze link “nog” wel en wat je in de familie niet voor elkaar kunt krijgen laat je het bestiale gedrag los op je omgeving.

  Muslim Cousin Marriage 1 (werkt)

  Weerzinwekkend!

  Like

 11. Wachteres zegt:

  ‘Pakistaanse pedo’s in Rotherham nog steeds bezig met kindermisbruik op industriële schaal’

  ‘Nog altijd worden slachtoffers voor racist uitgemaakt’

  Ik heb hier herhaaldelijk over geschreven. En deze gruwel schijnt nog steeds door te kunnen gaan, dankzij politiek-correct.

  Meer dan twintig jaar en honderdduizenden slachtoffers door het hele land later.

  En blijkbaar voelt niemand zich schuldig, want de islam en deze gruwelijke beesten – allemaal moslims – kwetsen, is volgens politiek-correct het ergste wat ons kan overkomen.

  Verkrachte meisjes worden niet alleen bedreigd door hun verkrachters: “jij of je familie gaat eraan’, maar ook door politiek-correcte gedrochten c.q. monsters.

  Vanzelfsprekend ben je een racist, als je dit aangeeft.

  Lees ‘Easy Meat’ van Peter McLoughlin; een journalist die dacht ‘dat het allemaal wel wat mee zou vallen’ is op onderzoek uitgegaan en kwam tot schrikbarende conclusies.

  Those who think that political correctness is only a harmless absurdity perpetrated by intellectuals will soon be laughing on the other side of their face when they read this book. – Theodore Dalrymple

  Political correctness is communist propaganda writ small. In my study of communist societies, I came to the conclusion that the purpose of communist propaganda was not to persuade or convince, nor to inform, but to humiliate; and therefore, the less it corresponded to reality the better. When people are forced to remain silent when they are being told the most obvious lies, or even worse when they are forced to repeat the lies themselves, they lose once and for all their sense of probity. To assent to obvious lies is to co-operate with evil, and in some small way to become evil oneself. One’s standing to resist anything is thus eroded, and even destroyed. A society of emasculated liars is easy to control. I think if you examine political correctness, it has the same effect and is intended to. – Theodore Dalrymple

  De man heeft gelijk. Dit is precies wat er gebeurt: we mogen maar in één richting denken. Denk je anders, dan deug je niet.

  Ik blijf het herhalen: Politiek-correct, het grote gevaar voor onze vrije westerse samenleving.

  Het geeft te denken dat juist politiek-correcte leiders de islam hier bij miljoenen binnenhalen.

  Like

 12. Taljaard zegt:

  In Nederland is het gelukkig niet zo ver gekomen.
  Met dank aan Fortuyn en Wilders.
  Anders zaten wij nu ergens tussen het VK en Zweden in waar het deze ellende betreft.

  Het VK ligt onder de verstikkende policor-deken van de BBC, die haar misselijke propaganda vermengt met sport (vooral dat!) en amusement.
  Maar de Britse publieke opinie is, ondanks deze rode agitprop, ook aan het kantelen.
  De BBC verzwijgt veel zaken, maar ramt daarnaast vrijwel ieder uur van de dag de mulikul door de strot van hun kijkers en luisteraars heen. En wat zij de laatste tijd vooral doen is Trump zoveel mogelijk in een kwaad daglicht stellen en de ”negatieve gevolgen” van een Brexit uitdragen.
  Maar zij maken zich steeds ongeloofwaardiger.

  Like

 13. Draco zegt:

  Er is maar EEN straf mogelijk voor pedofielen en hun handlangers in de politiek: levenslange loodzware slavenarbeid in de steengroeve van Mauthausen, en dan sta ik bovenaan die trap hen op te wachten….ik kots van ruggegraatloze politici, ik geraak er van aan de diarree!

  Like

 14. Draco zegt:

  Als die lui aan mijn kindjes zouden zitten laat ik geen spaan van ze heel, Putin is daarin mijn grote voorbeeld-zie elders in deze blog.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s