“Vrijheid van meningsuiting” tijdens Airborne Wandeltocht: “Liever geen Wilders-achtige uitspraken”

Screenshot_29

(Door: Bert Brussen)

Wandelen om bevrijders te herdenken, maar dan graag zonder de vrijheid te denken wat u wilt.

Elk jaar vindt tijdens de eerste zaterdag van september in Gelderland de Airborne Wandeltocht plaats. Deze wandeltocht, die start in Oosterbeek, herdenkt de Slag om Arnhem in 1944 toen geallieerde soldaten als onderdeel van operatie Market Garden in de omgeving van Arnhem werden gedropt om de brug over de Rijn veilig te stellen. De slag om Arnhem faalde jammerlijk waardoor het Nederland boven de grote rivieren nog tot mei 1945 moesten wachten op bevrijding.

Tijdens de Airborne-wandeling van zaterdag 3 september zullen ook enkele kunstwerken langs de route worden geplaatst. Twee van deze kunstwerken zijn afkomstig van de Amsterdamse kunstenaar Jeroen Bisscheroux. Ze worden opgesteld langs de Italiaanseweg in Doorwerth. Het zijn twee reusachtige toeters waardoor mensen ‘iets kunnen zeggen’ want, zo laat de kunstenaar in De Gelderlander weten (PDF, zie ook onder dit artikel), “vrijheid van meningsuiting is voor mij een groot goed. Ik bied mensen een open podium”.

Lees verder>>>
h/t “Eduard”
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Censuur, demoniseren, Geert Wilders, Hypocrisie, Krankzinnigheid, Linkse Kerk, meningsdictatuur, nieuw fascisme, political correctness, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

17 reacties op “Vrijheid van meningsuiting” tijdens Airborne Wandeltocht: “Liever geen Wilders-achtige uitspraken”

  1. joopklepzeiker zegt:

    Zou je als Jood zijnde nu wel mogen roepen : van achter het nazi prikkel draad achter het geallieerde prikkel draad ?

    Geliked door 1 persoon

  2. Tja, dat is typisch het links-liberale denken:
    Jubel en juich over de open grenzen, de rassen- en cultuurvermenging, het verlies van de eigen identiteit en de islamisering, want dat maakt allemaal deel uit van de ultieme vrijheid!
    Het was slim bedacht van de EU, dat open grenzen-beleid, want talloze kortzichtigen tuinen er met open ogen in en verwarren dat met de ultieme vrijheid!, zelfs met de censuur vlak voor hun snufferd!
    En wij een halve eeuw geleden nog maar denken, dat massale hersenspoeling alleen maar in het Oostblok mogelijk was.

    Geliked door 1 persoon

    • Tistochwat zegt:

      @ Theresa Geissler 15 augustus 2016 om 21:19

      Mark my words, beste, dappere, strijdvaardige Theresa, het zal hier nog benauwender worden dan in het voormalige Oostblok. Het klootjesvolk is zo dom als haverstro en de meesten zijn zo suggestibel als de pest.

      Like

  3. delamontagne zegt:

    Vrijheid je te kleden zoals jezelf wilt. !
    Pamflet uitgegeven na de burkini affaires in Frankrijk:

    Enkele landen die hun burgers verbieden zich te kleden zoals zijzelf willen.
    Frankrijk heeft sinds kort zich erbij gevoegd.

    Alleen het laatste land doet alsof het een Democratie is…………

    CCIF

    Geliked door 1 persoon

  4. Flo zegt:

    De soldaten die daar gevochten hebben, zouden zich omdraaien in hun graf voor het lulligheid kent geen tijd “kunstwerk” door één of andere gesubsidieerde linksmensch kunstklooier.
    Eventueel (zal niet gebeuren natuurlijk) langs de route aanwezig allah accubar kotsend moslim schuim, zou geen haar breed in de weg worden gelegd….
    Ik haat de slappe lul nentaliteit in dit land….

    Like

  5. C.A.Barstow zegt:

    Weer zo’n linkse huichelaar en volksbedrieger, onbegrijpelijk dat mensen daar nog intrappen, laat die zogenaamde ”kunst” maar gewoon links liggen.

    Like

  6. Scheerzeep NU zegt:

    ‘Wilders-achtige uitspraken’

    Volgens mij bedoelen ze dat Wilders niet welkom is en dat hij zijn mond moet houden.
    Dus toch geen open podium

    Like

  7. hslot4 zegt:

    Heb je die fucking toeters gezien echt ik ga niet want ik weet nu al dat ik er hele foute dingen door zou roeptoetteren hahahahahahaha.

    Geliked door 2 people

  8. Met die open grenzen zijn we blij. Wie weet wat wij hier hebben binnen gekregen. En wat hier aan wapentuig verborgen ligt. Wat er hier beraamt wordt en in andere landen mogelijk wordt uitgevoerd. Voor onze vrije meningsuiting moet je ook oppassen, of je wordt vermoord of opgesloten. We gaan stapje voor stapje achterwaarts.

    Like

  9. Driek zegt:

    Kunstenmaker Jeroen biedt mensen een open podium. Nu, slijmbal Jeroen, wat zou ik graag keihard in die toeter van jou roepen: WEG MET DE ISLAM.. WEG MET ALLE MOSKEEËN..
    EN WEG MET MENSEN ALS JEROEN..

    Like

    • Tom Hendrix zegt:

      @Driek: 22.26. uur, op 15/8. Geheel mee eens, Driek. LINKS en de huichelende liberale kliek, wenst ONS en Geert Wilders, monddood te maken. Ik ben klaar met dat politieke schorem!

      Like

  10. koddebeier zegt:

    Kunstenaar ??????? Het zal wel weer zo’n linkse subsidie vreter zijn die pruts kunst maakt !!

    Like

  11. Je mag natuurlijk van die kunstenaar wel door die toeters roepen teksten als; ‘Islam is vrede… Islam zal het voor het zeggen krijgen in de wereld… iedereen zal buigen voor Allah… en degene die niet buigt die …”

    Like

Plaats een reactie