CITAAT Peter Scholl-Latour

Screenshot_46

“Wie half Calcutta opneemt, redt Calcutta niet, maar wordt zelf Calcutta.”

(Peter Scholl-Latour)

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Jan”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in gezond realisme. Bookmark de permalink .

16 reacties op CITAAT Peter Scholl-Latour

  1. Drs.P. zegt:

    “Wie half Calcutta opneemt, redt Calcutta niet, maar wordt zelf Calcutta.”
    En dat zelf Calcutta worden, laat dat nu net de bedoeling zijn van pishoer merkel en de smerige homorat Juncker in Brussel!!!

    Like

  2. tinekevanschagen zegt:

    Juistem……das waar we naar toe gaan……
    en roepen tegen de verkwansellaars op het binnenhof dat ze wakker moeten worden heeft echt geen enkele zin.
    Ze weten donders goed waar ze mee bezig zijn…..
    ons naar de afgrond brengen………..in een niet bij te houden tempo!!!
    Je moet maar durven!!!

    Like

  3. Dat is een hele scherpe van Peter Scholl- Latour.

    Like

  4. anna zegt:

    dit moet toch al een hele tijd geleden zijn dat hij dat zei … een clevere man …

    Like

  5. Ongelovige zegt:

    Zulke mensen zouden er meer moeten zijn. Want duitsers kunnen veel, behalve normaal doen.

    Like

  6. @Stuivenberginfo. Een vriend van mij zei: ‘Meeuwen willen altijd zitten bij meeuwen en aalscholvers bij aalscholvers’. Over drie weken komt mijn 11e boek uit over Europa en Migranten. Ik kan vanuit de Afrikaanse praktijk aanwijzen wat voor economische migratie naar Europa vanuit Noord- en Midden-Afrika staat te wachten. Het wordt tijd dat alle blog sites gaan samenwerken voordat de zo typische Hollandse, Duitse, Belgische, Franse, Italiaanse enz. cultuur niet meer bestaat. Wij moeten leren dat migranten niet voor hun land op de vlucht hoeven te slaan. Het herverdelen van welvaart is het buzz woord.
    Ik werk als veiligheidsexpert voor de Nigeriaanse overheid en de olie en gas industrie. Piraterij, extreem jihadisme, ontvoeringen, terrorisme en de migratie van Afrikaners spelen voor mijn ogen af. Schrijf ook boeken en artikelen. Mijn 11e boek ‘Europa en Migranten’ luidt de alarmklok voor Nederland en West-Europa. Ik snap waarom mensen met een uitzichtloos bestaan op de vlucht naar het westen slaan. Het is aan ons om daaraan wat te doen.

    Voor info ‘Europa en Migranten, een Analyse van een Hoofdpijndossier – Project EU zoekt nieuwe wegen’, zie: http://www.uitgeverijelmar.nl/boek/europa-en-migranten/. Website http://www.peterstuivenberg.nl, mail: info@peterstuivenberg.nl

    Like

    • koddebeier zegt:

      Herverdelen ??????? Meer dan 60 jaar is er in die landen ontwikkelingsgeld gepompt, het leeuwendeel hiervan verdween in de zakken van Overheid van die Afrikaanse landen en in de zakken van de rijke bovenlaag van de bevolking !!

      Dus herverdelen toedeloe, laten ze eerst maar is leren hun eigen broek op te halen, het leven bestaat nou éénmaal niet uit vele kinderen de wereld opschoppen terwijl je zelf nauwelijks te eten hebt.
      Vroeger was het voor arbeiders hier niet veel beter, maar men ontwikkelde en ging aan de slag.

      Like

      • Tom Hendrix zegt:

        @koddebeier: 14.23. uur, op 26/8. Klopt, wat U zegt. In de jaren ’50 van de vorige eeuw, moesten we op de lagere school zilverpapier sparen, voor de arme negertjes in Afrika, en zie nu anno 2016, zijn diezelfde arme negertjes van toen, nog even arm. Maar door LINKS, worden en zijn ze uitgenodigd om dan maar in Nederland en Europa te komen profiteren van ONZE SOCIALE ZEKERHEID.

        Like

  7. Dr. Dennenkamp zegt:

    Precies!

    Like

  8. paulzwueste zegt:

    Heerlijke man…!!!!

    Like

  9. Jan zegt:

    Peter Roman Scholl-Latour (* 9. März 1924 in Bochum; † 16. August 2014 in Rhöndorf

    Geliked door 1 persoon

  10. Henk Hellwich zegt:

    Deze man vind ik altijd moeilijk te verstaan. Maar zijn boodschap is duidelijk en helderen “to he point”. Maar waarom snappen zo weinig mensen in de EU en Nederland dit?

    Like

  11. topsporter zegt:

    Deze uitspraak klopt maar daar hebben ze in Brussel schijt aan. Zolang die derde rang politici goed naar het grote kapitaal luisteren mogen ze daar in Brussel op andermans graf ( de oorspronkelijke Europese bevolking) dansen. ze gedragen zich alsof ze iedere dag opnieuw de hoofdprijs hebben gewonnen.

    Like

Plaats een reactie