PVV wil opheldering over komst terrorismeknuffelaar prof. Esposito

PVV nieuw

Vragen van de leden De Roon, De Graaf en Wilders (allen PVV) aan de minister van Buitenlandse Zaken over het organiseren van een lezing die wordt gegeven door een terroristen-knuffelaar:

1.) Waarom organiseert u een lezing die wordt gegeven door Dr. John Esposito, een spreekbuis van het fundamentalistische wahabitische Saoedi-Arabië? (*)

2.) Wat denkt u te bereiken in de strijd tegen het moslimterrorisme door iemand uit te nodigen die terreurclubs als de Moslimbroederschap en Hamas omarmt?

3.) Welke kosten zijn verbonden aan deze lezing, voor wiens rekening zijn die, en wie zijn voor deze onzin uitgenodigd en worden daardoor getrakteerd op een flink portie islampropaganda?

4.) Bent u bereid deze lezing te annuleren en dergelijke islampropaganda ook in de toekomst geen stem te geven? Zo nee, waarom niet?

5.) Kunt u deze vragen vóór 9 september 2016 beantwoorden? Zo nee, waarom niet?

(*) www.thehagueinstituteforglobaljustice.org

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t Ton van Kesteren

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, gezond realisme, Hamas, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse Kerk, Moslimbroederschap, Moslims, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, onwetendheid, PVV, Rotzakken, socialistisch idealisme, Taqiyya, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

9 reacties op PVV wil opheldering over komst terrorismeknuffelaar prof. Esposito

 1. Prima, goed gedaan Geert. Ik wacht in spanning af.

  Like

 2. exmarineman zegt:

  En ok de minister van binnenlandse zaken en buitenlandse zaken moet bevraagd worden over de bemoeienis van Erdogan en de lijsten die er in Nederland rondgaan over Turken enz. Waarom is de Turkse ambassadeur nog niet ontboden op het mnvanbuza en waarom is onze ambassadeur uit protest nog niet terug geroepen uit Ankara voor overleg?
  Ook de minister van onderwijs moet worden bevraagd over die zgn sportdagen in Rotterdam waar o.a. ook een uitgebreid bezoek aan een moskee was gekoppeld en er daar brainwashing werd gedaan….

  Like

  • fleckie zegt:

   Als ‘tegengif’ kan men misschien? Meer inlichtingen en eventueel documentatie over bijv. o.a. De islamitische dreiging vanuit het zuid-Oosten-Europa . [op de lijst van Tangsir} …[over hoe de ISLAM tekeer gaat tegenover andere volkeren,…keuzes genoeg…..opvragen,…te beginnen bij …]

   Like

 3. Op den duur zullen ze allemaal een kant verdedigen.
  En dat doen ze hier ook al. Is in buitenland al gebleken

  Like

 4. Marlies zegt:

  Prof. Esposito en Georgetown U. Anti-Semitisme op z’n “best” én gesponsord door Bertje Koenders met de U.S. Ambassade. Beter kan niet, toch?

  Like

 5. Joshua zegt:

  Dit NEPKABINET wil alleen maar meer, meer, meer DODEN door het binnen halen van een haat en dood prediker die de criminele moslimbende nog meer stimulans geven ons te doden.

  Like

 6. Aegolius cs zegt:

  Politieke theologie is in strijd met trias politica (Montesquieu rond 1700 Frankrijk evenals John Locke Engeland) en zou verboden moeten worden!

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s