WAAROM IK GEERT WILDERS STEM!

Screenshot_28

(Door: “Balkanske priče”)

De islamitische expansie in Europa is een feit. De massa-immigratie is altijd al een bewuste strategie van de islam geweest om via islamitische kolonisering grondgebied te veroveren en volkeren aan zich te onderwerpen. Door de vloedgolf van de islamitische immigratie die Europa momenteel overspoelt, dreigt nu ook Europa op relatief korte termijn als een rijpe appel in handen van de islam te vallen. Twee keer eerder zijn de poorten van Europa gered. Doen we dit deze keer niet, dan vallen we ten prooi aan de wrede dominantie van de islam, zoals in het huidige ISIS-gebied….

De massa-immigratie en de demografische aangroei zijn handige middelen om bepaalde buurten en wijken in islamitische bolwerken te veranderen. Nederland, dat in de jaren zestig slechts enkele duizenden moslims telde, heeft er thans meer dan een miljoen. In vele wijken van onze grootsteden is de macht in handen van de islam. De politie durft deze wijken, die No-Go-zones zijn geworden, allang niet meer in uit schrik voor rellen en erger. Zo ontstaat een islamisering door eliminatie van autochtone cultuur, de invoering van islamitische tradities en de opbouw van islamitische parallelsamenlevingen. Hierdoor ontstaan er grote netwerken van radicale islamieten, waarin islamitische terroristen als een vis in het water rond kunnen bewegen. Langzaamaan verspreidt de islam zijn macht, zij zal niet stoppen totdat geheel Europa islamitisch is. Het pad dat Europa vandaag heeft genomen zal nog voor het einde van deze eeuw leiden tot haar val, zeer waarschijnlijk zal het uitmonden in een burgeroorlog. Alle ingrediënten voor een opkomend conflict in Europa zijn aanwezig…

Lees verder>>>
Balkans Chronicles

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Geert Wilders, PVV. Bookmark de permalink .

16 reacties op WAAROM IK GEERT WILDERS STEM!

  1. Angie1968 zegt:

    Geert Wilders is een held, die al zo lang tegen de verdrukking in, de waarheid verkondigt. Terwijl de rest van het regressief-linkse, volksverlakkende, oliedomme politieke schorem weer vol op het orgel gaat om Geert aan het spit te rijgen, met hun arrogante, moreel-superieure smoelwerken, is onze dappere Dodo onvermoeibaar de goede strijd aan het strijden. Ik hoop zo dat ik de dag nog mag meemaken, dat deze generatie klootzakken en kutwijven voor volksverraad tegen de muur gezet gaan worden.

    Geliked door 4 people

    • Nee nee dat is te gemakkelijk gewoon een koekje van eigen migranten deeg geven en halal slachten (onthoofden) we zijn wel Hollanders en dus zuunig.

      Like

    • rene zegt:

      hij heeft gelijk , hier is alles goed geregeld voor buitenlanders asiel zoekers. Nederlanders laten ze barsten. Weg met Rutte die huigel Koning de ja knikker van brussel. zoals Geert het zegt klopt het, alleen niet iedereen durft dat te zeggen. De rest in de tweede kamer zijn hiele likkers, konte kruipers. ik hoop dat in maart gebeurt wat ik verwacht, Nederlanders stem aub Wilders voor het te laat is……

      Like

  2. Sabeltant zegt:

    Als we nu niet massaal op Wilders stemmen krijgen de huidige politieke leiders nog weer vier jaar de tijd om de deuren open te zetten voor islamitische parasieten.
    Men is compleet de weg kwijt, met het opendeur beleid weet niemand meer wie er binnenkomt en de parasieten gaan zich herenigen om ons vervolgens te beroven en het land over te nemen.
    Wapens hebben we niet onze enige mogelijkheid is de gevestigde orde weg te vagen.
    de parasieten zitten al in de politiek we moeten NU zorgen dat we de macht in ons land houden.

    Geliked door 1 persoon

    • Henk zegt:

      Zoals ik een tiental jaren geleden al zei wat Nostradamis al voorspelde “de derde wereld oorlog is tussen een geloof en de rest van de wereld”. Is er nu nog iemand die dat in twijfel trekt?

      Like

  3. Hendrik zegt:

    Mijn stem heeft hij!

    Geliked door 1 persoon

  4. C.A.Barstow zegt:

    Bescherm onze cultuur onze normen en onze waarden stem PVV stem Geert Wilders!

    Like

  5. Deze man offert zijn vrijheid op voor onze samenleving. Met de dingen die hij verkondigt ben ik het eens. Daarom stem ik op Geert, hij is het waard.

    Like

    • delamontagne zegt:

      Iemand die het zichzelf zo moeilijk maakt door zijn mening te verkondigen en zijn land wil verdedigen, is daarom alleen al de moeite waard om op te stemmen.
      Veel zal hij voor NL-ers in buitenland niet kunnen betekenen, maar in tegenstelling tot al die anderen is hij EERLIJK.
      Wij stemmen op hem.

      Like

  6. joopklepzeiker zegt:

    Het is uw aller laatste kans .

    Geliked door 1 persoon

  7. louis-portugal zegt:

    Frappant.
    Ik zie en lees vaak, bij flink links, opmerkingen over PVV cq. Wilders is “extreem rechts”
    Bij het middenkader hoor ik wel vaker; ik stem niet op Wilders want hij is te links.
    Verwonderlijk eigenlijk.

    Like

  8. Theodoor zegt:

    Om Nederland en een steunpunt te zijn tegen de barbaarse overheersing van de islam heb je weinig keus.
    Toch zijn er miljoenen die dat niet WILLEN zien. Het bederft hun wenselijke toekomstbeeld.
    Ook ontbreekt er een beetje lef.

    Geliked door 1 persoon

  9. Thomasson zegt:

    Dat is de reden waarom ik voor Wilders stem : https://www.youtube.com/watch?v=M0bqNubmSrU
    ENORME GROEI BIJSTANDSKINDEREN DANKZIJ VLUCHTELINGEN: KAN NL DAT AAN?

    Like

  10. Flo zegt:

    Ik stem al jaren op Geert en zal dat nu WEER doen, zolang de mogelijkheid er nog is………………………..

    Like

  11. Smits zegt:

    Wilders voor president, vol is vol /genoeg is genoeg

    Like

Plaats een reactie