Burgemeester Amsterdam gaat eindelijk echt ‘iets’ doen tegen straatterreur in Banne Buiksloot

screenshot_39

(Door: Bert Brussen)

‘Het is erger geworden, we zijn verder afgegleden’

Burgemeester van Amsterdam Eberhard van der Laan (PvdA) zegt eindelijk écht op te gaan treden tegen de hangjongeren-terreur die Banne Buiksloot (Amsterdam-Noord, een getto) nu al maanden in een greep houdt (terwijl de gemeente NIETS deed). Voor de camera van AT5 verklaarde Van der Laan binnenkort met ‘gebieds- en samenscholingsverboden’ te zullen komen. Voor sommige van de hangjongeren, bekenden van de politie, liggen er al ‘panklare dossiers’ klaar voor gebiedsverboden.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
post-online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, Amsterdam, Criminaliteit, Linkse Kerk, Multiculti, praatjesmakers, PvdA. Bookmark de permalink .

23 reacties op Burgemeester Amsterdam gaat eindelijk echt ‘iets’ doen tegen straatterreur in Banne Buiksloot

  1. Thom zegt:

    Ik denk dat Van der Laan nu stevig zal doorpakken. Hij zal wel camera’s op gaan hangen. Dan kunnen ze daar op pissen en zien ze dat het besneden snikkel is.

    Like

  2. BertG. zegt:

    Zolang er niet echt ingegrepen wordt, verplaatsen ze zich naar de volgende wijk waar het vervolgens ook weer jaren gaat duren voordat ze beweren er iets aan te gaan doen.
    Ik ken Amsterdam Noord niet anders dan een zeer gemoedelijke en vriendelijke buurt, mijn hele familie komt daar vandaan.
    Floradorp, Asterdorp, Nieuwendam, ik kwam er altijd graag.
    Niets is daar meer van over gebleven, mij zal je daar nooit meer aantreffen in ieder geval.

    Like

  3. Wat is dit land toch afgegleden. Politie heeft toch wapenstokken. me dunkt dat je daar behoorlijke tikken mee kan uitdelen. Het is toch ook niet gek dat dat schorem geen ontzag meer heeft voor niemand

    Like

  4. Elena zegt:

    oeps….van der Laan gaat nu iets doen tegen de straat terreur.
    Vermoedelijk gaat hij gewone thee schenken inplaats muntthee.
    Ennuh….het koekje bij de thee wordt nu achterwege gelaten.
    Dat zal hen leren !

    Like

  5. Steven zegt:

    Ik kan niet wachten totdat de eigen bevolking schijt gaat krijgen aan het gezag..en het in NL straks massaal zelf gaat oplossen…en die dag gaat vast op korte termijn komen. Want elk dorp of stad waar mocro’s zitten komen geluiden van overlast naar buiten.

    Like

  6. anna zegt:

    beloftes dat er wat aan gedaan wordt ??????? verkiezingen mensen !!!!!!!

    Like

    • Tom Hendrix zegt:

      @Anna: 13.11. uur. Daar dacht ik ook meteen aan, verkiezingen op komst. Wat gaat deze van der Laan doen, thee zetten, net als oom Job? De PvdA, de Partij van de Arabieren en optreden, whoehahahaha, dat is toch een lachertje. Op naar 2 zetels voor deze waardeloze club!

      Like

    • hslot4 zegt:

      Die hadt bij mij gestrekt gelegen die pleuris buitenlander

      Like

      • Mirjam zegt:

        De buitenlander dacht dat Powned zelf een vlogger was en dus een hangjongere.

        Like

      • elisah zegt:

        Nee hoor, Mirjam, hij weet héél goed wie van Powned is, hij behandeld hem daarom zoals de treitervloggers volgens ons aangepakt zouden moeten worden, hij gebruikt dit als excuus, om zo te voorkomen dat er gesproken kan worden over de problemen in de wijk.

        Like

      • Mirjam zegt:

        Ik weet het niet, Elisah, of dit zo is. Gezien het laatste wat hij zegt, geeft hij aan dat hij wel degelijk denkt dat dit zo is. Hij maakt zich anders zelf belachelijk met wat hij doet en ik denk niet dat hij dat wilt.

        Like

      • Steven zegt:

        hahahaha..inderdaad!

        Like

  7. Sabeltant zegt:

    We zijn verder afgegleden door sukkels als hij. Zachte heelmeesters maken stinkende wonden.
    Elke gemeenschap met Marokkanen heeft last van “jeugd” die de autochtone bevolking lastigvalt.
    Ik denk dat dit net als in de Palestijnse gebieden is ingezet door een of andere autoriteit.
    Op exact dezelfde wijze is de Arabische lente begonnen. Jeugd die is gaan rellen tot er een keer een dode viel en men het land in brand stak.
    Door met name de PVDA is Nederland afgegleden tot een land zonder ziel.

    Like

  8. Steven zegt:

    Dat gaat straks daar ook zo…..
    De politiewagen is uiteindelijk niet meer langsgekomen, ook zijn er geen camerabeelden van het incident beschikbaar.
    Maarrr……
    Als er een mocro in elkaar wordt geschopt of beledigd…dan zijn er 4 wagens beschikbaar en sta je morgen op opsporing verzocht!

    Like

    • Claudia M. zegt:

      Inderdaad, als er een molotovcocktail (als het er al eentje was…) naar een moskee geslingerd wordt, word je als blanke opgesloten tussen de terroristen in Vught.

      Like

  9. elisah zegt:

    Er zal wel een soort van shariapolitie rond gaan lopen. Buurthuizen en jongerenwerkers staan zeker ook op t lijstje, jaja, het moet wat kosten.

    Like

  10. Mirjam zegt:

    En wie is dit alles schuld? Zijn dat de hangjongeren die lekker doen wat ze willen, omdat ze het mogen en niemand, vooral niet hun eigen ouders en zelfs niet de politie hen tegenhouden. Of is het de politiek, onze linkse regering die alles maar heeft laten verloederen en ons terug heeft geplaatst wat gezag betreft tot 0,00000?

    Like

  11. ad havermans zegt:

    Waardeloze burgemeester, weer PVDA Partij Voor De Asielzoekers.

    Like

  12. fleckie zegt:

    ‘TIMMERMANS. EREGAST’…..NW.Isr.Weekblad 30.9.2016………..Tijdens de Kristallnachtherdenking op 9 november in de Amsterdamse ESNOGA zal EU-COMMISARIS TIMMERMANS eregast zijn en de lezing verzorgen. Dat meldt het Centraal Joods Overleg. Journaliste Margaleth Kleiwegt zal een getuige van de KRISTALLNACHT interviewen. De bijeenkomst begint om 17.00 uur. Aansluitend worden er kransen gelegd bij de Hollandsche Schouwburg, ……….<<<<<<<<<<<<<<<

    Like

  13. fleckie zegt:

    TOERISME……….’Voor ISRAËLI’S ..VERBODEN’………… NW.Isr.Weekblad .30.9.2016. ………………
    Bemiddelaar van vakantiewoningen Airbnb heeft het profiel van de Amsterdamse verhuurster Maria ( achternaam alleen bekend bij Airbnb) verwijderd nadat bleek dat zij geweigerd had vier Israelische toeristen te huisvesten op basis van hun nationaliteit. Dit laatste druist in tegen de antidiscriminatieregels van de organisatie: onderscheid maken op basis van nationaliteit is verboden. Maria is aanhanger van de…BDS-beweging en wilde alleen met de hand over haar hart strijken als de gasten gedegen gedocumenteerd konden aantonen dat ze hard meewerken aan een vreedzame vredesopkossing’beloven met de Palestijnen. …..Zodra bekend is hoe Maria voluit heet, zal er door of namens de slachtoffers aangifte worden gedaan wegens discriminatie en antisemitisme. Zie ook het bericht op http://www.facebook.com/StandWithus

    Like

  14. R.Kroonenberg zegt:

    Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
    .
    Hij spreekt geen Engels en geen Frans
    en ook het Duits maakt weinig kans,
    maar redt zich prima dus doorgaans
    In straattaal en puber-Marokkaans
    En geen vrouw ontspringt allicht de dans !
    .
    Jasterke
    .

    Like

Plaats een reactie