Pathologische haat: Hillary Clinton zal de wereld in het verderf storten

screenshot_40

(Door: Marco Maier – Vertaling: E.J. Bron)

Hillary Clinton wordt ondersteund door een brede regenboogcoalitie. Desondanks vreest ze Trump. Maar de vertegenwoordigster van de financiële oligarchie en Deep State zal de VS en de wereld in het verderf storten.

contra-magazine

Een blik in de gelederen van de ondersteuners van Hillary Clinton als president van de Verenigde Staten van Amerika laat zien bij wie ze zich al prostituerend te koop aanbood: de financiële industrie, het militair-industriële complex, organisaties van de etnische minderheden. Gewoon een brede regenboogcoalitie dus. Een blik op haar politieke carrière tot nu toe echter laat heel duidelijk zien waar haar focus ligt: oorlog, verovering en verwoesting.

Uiteindelijk dienen al die organisaties van zwarten, Latino´s, homoseksuelen en dergelijke, evenals haar verkiezingstoespraken ten gunste van de linkse (Sanders) vleugel, slechts als een pseudo-liberaal binnenlands politiek vijgenblad. Clinton interesseert deze mensen geen ruk. Het is goedkoop stemvee. Uiteindelijk gaat het alleen maar om de belangen van Wall Street en Deep State – en om de pathologische haat van de presidentskandidate tegen alles en iedereen die zich verzet tegen haar plannen.

De nieuwste peilingen, die Trump in enkele belangrijkste staten aan de leiding zien en op veel plaatsen een nek aan nek race voorspellen, doen Hillary Clinton huiveren. Geen wonder dus dat ze met de “Rusland-kaart” probeert binnen te dringen in het belangrijkste kiezerspotentieel van Donald Trump: de blanke mannen boven de 40, die zich de Koude Oorlog nog goed kunnen herinneren en die door de decennialange mediapropaganda altijd nog anti-Russische reflexen bezitten die men kan besturen. Want de Republikeinse kandidaat geldt als bewonderaar van Poetin, zoals hij ook in diverse interviews en toespraken liet blijken.

Hillary Clinton daarentegen, als vertegenwoordigster van de financiële oligarchie en het militair-industriële complex, ziet in de actuele Russische leiding een vijandbeeld, omdat het Kremlin onder president Poetin zich niet (zoals zijn voorganger Boris Jeltsin) laat vernederen tot een prostitué van het westerse establishment. Daarmee maakt ze niet alleen vrienden in het Democratische establishment, maar ook in grote delen van dat van de Republikeinen.

Eén ding is echter zeker: als Clinton tot president wordt gekozen (voor zover je het corrupte VS-systeem überhaupt een democratie kunt noemen), dan zullen er beduidend meer militaire interventies van de VS plaatsvinden dan nu onder Barack Obama. Ze beschuldigde hem er immers van al in 2011 en 2013 geen gebruik gemaakt te hebben van de kansen voor een regimeverandering – zij zal deze in ieder geval doordrukken. Zonder rekening te houden met de gevolgen. Ook een oorlog tegen Iran is mogelijk om haar vrienden in Israëlische kringen te ondersteunen. Zelfs een putsch tegen de Amerikaans kritische Filipijnse president Rodrigo Duterte is mogelijk om zo de oude pro-Amerikaanse elites weer aan de macht te brengen en tegen China op te treden.

De gedupeerden in de Amerikaanse bevolking zullen echter vooral de minderheden zijn, die zich nu sterk maken voor haar. Want terwijl bijvoorbeeld de blanken 78% van de Amerikaanse bevolking uitmaken, vormden zij in 2014 maar bijna 70% van het Amerikaanse militaire personeel. De zwarten, die ruim 13% van de bevolking uitmaken, vormden daarentegen bijna 17% van de soldaten. Bij de officieren echter is het aantal blanken proportioneel in vergelijking met het bevolkingsaantal, terwijl de zwarten maar 9,5% van het kader vormen. Voor Clinton zijn de zwarten dus goed genoeg om op haar te stemmen en daarna op de slagvelden te sterven.

Bron:
www.contra-magazin.com
Door: Marco Maier

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in VS. Bookmark de permalink .

14 reacties op Pathologische haat: Hillary Clinton zal de wereld in het verderf storten

 1. Daarom hopen wij dat zij het niet gaat worden. Maar wel Trump. het zou hem van harte gegund zijn. Niet de leugenachtige Hillary, NEE DANK U.

  Like

 2. BertG. zegt:

  Ik zit zo net nog een reactie van iemand hier te lezen dat hillary vermoord is en bil op de vlucht.
  Nou weet ik het ook niet meer.

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  Deze Clinton, wordt aangestuurd door duistere krachten, als de NWO en de Illuminati. Zij is een groot gevaar, deze madam is te vergelijken met Merkel, ook zij stort Amerika in het verderf! Zij is in staat een WW III te veroorzaken!

  Like

 4. wauso zegt:

  Like

 5. Fred zegt:

  Misschien zijn we vòòr de verkiezingen wel de pineut.
  Het gekke America gaat manpads leveren aan de islamitische huurmoordenaars van de Islamitische staat om Syrische èn Russische vliegtuigen en helicopters neer te halen.
  Lees en huiver ;http://xandernieuws.punt.nl/content/2016/09/VS-wil-zware-wapens-aan-moslimrebellen-geven-voor-aanval-op-Russen-in-Syri

  Liked by 1 persoon

  • joopklepzeiker zegt:

   Niet ondenkbaar , laten we hopen dat Putin zijn hoofd koel houd , en de verkiezingen afwacht.

   Maar er zijn nog wel ander scenario’s te bedenken hoor, Trump zit nog niet in het witte huis .

   Like

 6. jantjeuitnl zegt:

  Gelukkig hebben alle blanke mannen van boven de 40 internet en laten ze zich niet meer met een kluitje in het riet sturen door een of andere krant.

  Like

 7. Jan zegt:

  Hoe Amerika momenteel door socialisten verwoest wordt:

  BORDER SURGE! Immigrant Smugglers Tell Illegals to Get to US Now, Because TRUMP WALL Is Going Up

  http://www.thegatewaypundit.com/2016/10/border-surge-immigrant-smugglers-tell-illegals-get-us-now-trump-wall-going-video/

  Like

 8. Jan zegt:

  Hillary Clinton: We Have To Be Reliable And Trustworthy…

  Like

 9. Jan zegt:

  Hillary Clinton Had Bill’s Mixed Race Son Banished

  Like

 10. Jan zegt:

  Tacovreters slaan vrouw op eigen grond in elkaar die pro-Trump-bord in tuin heeft staan. Het uitschot van Hillary filmt zich vervolgens zelf

  Like

 11. Jan zegt:

  FBI letterlijk in de zakken van de Clintonmaffia en nu dus rot tot op het bot en chantabel:

  FBI Files Shows Discussion Between State Dept And FBI Agents To Alter Classification Of Hillary Email In Exchange For FBI Jobs Overseas

  FBI interview summaries and notes, provided late Friday to the House Government Oversight and Intelligence Committees, contain allegations of a “quid pro quo (voor wat hoort wat)” between a senior State Department executive and FBI agents during the Hillary Clinton email investigation, two congressional sources told Fox News.

  “This is a flashing red light of potential criminality,” Republican Rep. Jason Chaffetz
  ….
  http://www.foxnews.com/politics/2016/10/16/new-fbi-files-contain-allegations-quid-pro-quo-in-clintons-emails.html?platform=hootsuite

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s