Politie op de vuist met migranten in Calais

screenshot_74

De Franse politie heeft vandaag traangas en waterkanonnen gebruikt om een demonstratie in havenplaats Calais uiteen te jagen. Migranten en actievoerders waren daar de straat op gegaan om te demonstreren tegen de komende sluiting van het grote migrantenkamp bij de plaats.

Ongeveer tweehonderd migranten en vijftig sympathisanten hadden zich, ondanks een verbod van de autoriteiten, verzameld onder een brug nabij het asielzoekersdorp, beter bekend als ‘de Jungle’.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
algemeen-dagblad

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afrika, Allochtonen, Arabieren, Barbarisme, cultuurrelativisme, Eurabië, Frankrijk, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering. Bookmark de permalink .

12 reacties op Politie op de vuist met migranten in Calais

  1. Steven zegt:

    Lijkt mij een beter idee om de AK47 van het leger erop leeg te schieten!

    Geliked door 1 persoon

  2. Waarom wachten ze toch zolang met uitzetten.? En hoe willen ze voorkomen dat er weer nieuwe gelukzoekers zich daar gaan vestigen ????????

    Like

    • Ongelovige zegt:

      Ze moeten wachten tot FR een rechtse regering heeft. En of er nieuwe gelukzoekers komen hangt af vd maatregelen die Theresa May gaat nemen om GB minder aantrekkelijk te maken voor gelukzoekers (gratis huisvesting bv)

      Like

    • Steven zegt:

      Die gasten worden helemaal niet uitegzet..die worden gewoon van A naar B getransporteerd waar dezelfde ellende gewoon weer opnieuw begint.
      Zodra die BOOSKOPPEN Europa bereiken, zijn ze al gewaarborgd om de rest van hun leven in de EU door te brengen…met bijbehorende lifetime uitkering. En om straks wat extra bij te verdienen slaan ze gewoon uw buurman van zijn fiets.
      En bijna niemand begrijpt er iets van indien de asielaanvraag geweigerd wordt en ze toch de rest van hun leven rond blijven hangen zonder de grens te worden overgezet!
      Ze zouden de regeltjes van mensenrechten eens moeten veranderen voor mensen van buiten de EU. Want dit is juist de groep die van al die regels het meest misbruik maken om hun zin te krijgen!

      Like

  3. Mary zegt:

    Ik zou zeggen het land uitzetten ze willen heel duidelijk weg en Engeland wil ze niet, dus lekker naar huis (drop ze in die zandbak) anders verplaatst het zich naar elders, maar dat zullen ze zolang Mevr. le Pen niet aan het roer staat vast niet doen met die ellendelingen.

    Like

  4. Elena zegt:

    Hoe heeft het zover kunnen komen?
    Mogen wij gratis kamperen ergens in de duinen,m
    Met gratis gezondheidszorg en eten?

    Hoe halen ze het in hun lelijke koppen om in de straten van Calais te demonstreren.
    Je zal er maar wonnen, alles gaat naar de knoppen in Calais.

    De schatting is dat er 7000 a 9000 bezetters daar wonen.
    Zij kunnen asiel aanvragen in Frankrijk..maar dat weigeren zij, immers dan is men verplicht vingerafdrukken te geven.
    Geef hen een opblaasboot en laat hen peddelen naar Engeland.
    De sterkste zal het lukken daar aan te komen.
    Het zijn bezetters die de baas zijn in Calais.
    -zucht-.

    Like

  5. Ik begrijp aan een kant niet dat dit een probleem voor Frankrijk moet zijn al zij naar Engeland willen. Dat Frankrijk als waakhond moet fungeren en Engeland daar dan van gevrijwaard wordt.
    Engeland mag ook wel een duit in het zakje doen zou ik zeggen.

    Like

    • Steven zegt:

      Het hoeft helemaal geen probleem van Frankrijk te wezen…dan hadden ze dit zooitje booskoppen gewoon niet naar binnen moeten halen.
      En Frankrijk doet er ook weinig aan en laat het gewoon escaleren. Hetzelfde met al die NO-GO WIJKEN waar niemand meer naartoe durft te gaan. En dat is wat SOCIALISME tegenwoordig met Europa doet…NO GO wijken creëren!
      En in de basis is het al helemaal niet zo dat de asielparasiet gewoon kan uitkiezen naar welk land hij het liefst wilt gaan, om het hoogst mogelijke aan verrijking eruit te kunnen slepen.
      Gewoon OPROTTEN met al die tering asielzoekers en terug de zee opduwen en hopen dat ze verzuipen!

      Like

      • Drs.P. zegt:

        Niet hopen dat ze verzuipen, maar die parasieten zwemles geven met 2 gewassen grindtegels om hun nek, kijken of het ze lukt!!!

        Like

  6. Republikein zegt:

    Vannacht een reportage bekeken op NPO, k denk een herhaling.
    Over een grote Franse migrantenhelper.
    De plizie gaf hem een waarschuwing, moest voor beter vervoer zorgen.
    Totaal debiele wereld waarin wij leven.

    Like

Plaats een reactie