CARTOON

screenshot_99

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Jan Wandelaar”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

17 reacties op CARTOON

  • Cathja zegt:

   Om jaloers op te worden!! Die Zwitsers worden nogal eens bekritiseerd om hun manier van doen, maar ze zijn binnen Europa toch maar mooi het meest welvarende land!
   Rutte en alle andere Eurofielen, lezen jullie dit bericht ook? Een land om respect voor te hebben, en er een voorbeeld aan te nemen.

   Like

  • elisah zegt:

   Ja ja, twee keer zo hoog is wel nodig omdat alles daar bijna twee zo duur is.
   De laatste keer dat we in Zwitserland waren, hebben we een ijscoupe gegeten in een lunchroom, we waren omgerekend meer dan 25 euro per coupe kwijt, terwijl het niet eens zo bijzonder of erg lekker was, hier heb je zoiets voor maximaal een euro of 8.
   Toen ik een chocolaterie binnenliep om wat Zwitserse chocolade mee te nemen, kreeg ik bijna een hartverzakking van de prijzen, als chocolade zó belachelijk duur is, smaakt het me niet meer en vergaat me de zin…

   Like

  • Aegolius cs zegt:

   Als we van de Zwitsers wat willen leren betreffende werkloosheid het volgende: als buitenlandse werknemer te Zwitserland zijn baan verliest is het wettelijk adagio: binnen korte tijd het land verlaten of….. nieuwe werkgever vinden.

   Het Zwitserleven geldt wel voor de Zwitsers. Ondank het verlokkende loon zijn er veel autochtonen die boodschappen doen in Duitsland.

   Like

 1. BigLJohn zegt:

  De politiek die de rode loper uitrolt voor de Islam. Het is toch wel triest om te moeten constateren dat politici nog minder intellect bezitten dan bewoners van een gekkenhuis. En nog triester is het dat verreweg de meeste bewoners van E.U. staten nog steeds hun vertrouwen schenken aan die krankzinnigen. Wie zich verzet tegen de E.U. doelstellingen valt al gauw ten prooi aan de justitie. Misschien komen er nog eens oud Russische toestanden bij ons langs. Het opgesloten worden in een psychiatrische instelling, om gehersenspoeld te worden tot trouw E.U. burger. Geheime diensten die iedere – onwillige – op zijn huid gaan zitten. Vette premies cq beloningen voor aangevers. En Islamieten die ons dwingen om Allah te gaan aanbidden, daar ons anders een gruweldood te wachten staat. Uit een nachtmerrie word men op een gegeven moment wakker, maar NIET uit deze nachtmerries. Wie weet wat ons allen nog eens te wachten staat !

  Liked by 1 persoon

  • Cathja zegt:

   @ BigLJohn om 12:59

   Inderdaad, we weten niet wat ons nog te wachten staat.
   Zo las ik eind vorige week in De Telegraaf dat de VS 1600 militaire voertuigen in ons land ‘parkeert’. Dit in verband met de toenemende bedreiging van de veiligheid in Europa.
   Wat voeren ze in hun schild? Ik begreep dat de voertuigen in Limburg gestationeerd worden, maar wanneer de eersten zouden komen wist men nog niet.
   Wedden dat heel veel krantlezers dit bericht voor kennisgeving hebben aangenomen? Men is hartstikke druk met de favoriete TV-programma’s en -spelletjes, maar de werkelijkheid wil men niet zien.
   Als hier de pleuris uitbreekt hoef je dan ook niet te rekenen op saamhorigheid onder alle Nederlanders. Die is er beslist niet!

   Like

  • mahoog zegt:

   Prepair you self…….of doe er wat aan zou ik zeggen.

   Like

 2. Yvonne zegt:

  gisteren op een site een foto van een dik baardpersoon met voor hem op de grond 5 afgehakte hoofden, wat een wereld bah

  Like

 3. louis-portugal zegt:

  Helemaal eens met cartoon en bovenstaande reacties.
  Ongelofelijk watv de politiek ,op een enkele uitzondering na, ons durft aan te doen.

  Like

 4. Kruipen, kruipen en nog eens kruipen en vooral buigen. Daar hebben de meeste politici al een hoge zeikrug aan over gehouden.

  Like

 5. ildiko zegt:

  de sociaal democraten beweren uit Brussel dat er geen no-go aria’s zijn in de westerse landen???? vieze leugenaars.

  Like

 6. Aegolius cs zegt:

  Bij de islam is het duidelijk waarom de loper rood gekleurd moet zijn.

  Like

 7. Jean zegt:

  Zo snel als ze, de barbaren, nu binnen wandelen zo snel maal 3 zullen ze naar buiten gaan lopen want het achterlijk pervers zootje komt ons de strot uit, letterlijk en figuurlijk.
  Voor ons is er maar een regel heilig en dat is ons land zuiveren van die perverse smeerlapperij islam.
  Betreffende de olie, ze zuipen hem maar op of steken hem waar het zonlicht moeilijk bij kan geraken door die vodden om hun lijf. Wij gaan asap allemaal over op zonnenpanelen zodat dat barbaars uitschot geen eurocent nog op de bankrekening ziet staan.

  Like

 8. Jan zegt:

  Trump Up 5 Points in LA Times -USC Dornsife Poll – Double-Digit Lead With Working Class Voters

  Trump 5 points ahead of Hillary in @latimes national #poll. With a double-digit lead among middle class voters: 54.8% to her 35.9%

  — Kellyanne Conway (@KellyannePolls) October 2, 2016
  http://www.thegatewaypundit.com/2016/10/trump-5-points-la-times-usc-dornsife-poll-double-digit-lead-working-class-voters/

  Like

 9. leefbarbaar zegt:

  Ah, de uitvoering van de motie Halsema.
  Jammer dat de foute madonna met de kaakklem niet is afgebeeld, maar de boodschap blijft hetzelfde: het tegengaan van de islamisatie van ons land is geen regeringsbeleid.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s