Tsjechische president Miloš Zeman: Visegrád-landen verstandiger dan de rest van de EU

screenshot_114

(Vertaling: E.J. Bron)

De zogenaamde “Visegrád-groep” van vier Centraal-Europese landen vervult volgens de Tsjechische president Miloš Zeman (foto) zijn taak en zou daarmee de rest van de EU in de schaduw stellen. Zeman zei dit na een topontmoeting van de staatshoofden van de Tsjechische Republiek, Polen, Hongarije en Slowakije in Łańcut in het zuiden van Polen.

duits-zuerst

Met het oog op de “vluchtelingen”crisis zouden de vier Visegrád-landen verstandiger zijn geweest dan de rest van de EU, aldus Zeman. Inmiddels zouden ook andere landen de kritiek op de verplichte quota betreffende de herverdeling van “vluchtelingen” hebben overgenomen en er ook niets meer van willen weten, zei de president.

Zeman zorgt met zijn harde kritiek op de Brusselse “vluchtelingen”- en immigratiepolitiek al geruime tijd voor gespreksstof. Enkele weken gelden had hij er in een gesprek met de “Financial Times” toe opgeroepen alle economische migranten uit te zetten. Ze zouden naar “verlaten landstreken” in Noord-Afrika of naar “onbewoonde Griekse eilanden” gebracht kunnen worden, zei hij.

Zeman bekritiseerde vooral de “welkomstcultuur” van de Duitse bondskanselier Merkel, die hij herhaaldelijk een fout noemde. Hij zou niets tegen immigranten uit de Oekraïne of Rusland hebben, verklaarde hij tegenover de “Financial Times”, maar: “Ik ben uitsluitend tegen islamitische immigranten, omdat hun cultuur absoluut incompatibel is.”

Bron:
http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, cultuurrelativisme, Cultuurstrijd, EU-critici, Eurabië, Europa, EUSSR, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Islamkritiek, Midden-Europa, Moslims, Oost-Europa, Patriottisme, soevereiniteit, Tsjechië, Verzet, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

17 reacties op Tsjechische president Miloš Zeman: Visegrád-landen verstandiger dan de rest van de EU

 1. Gelukkig dat er ook nog verstandige mensen bestaan zoals Milos Zeman ipv die hysterische Merkel. Trouwens een prima plan om die economische vluchtelingen te dumpen.

  Like

 2. Steven zegt:

  Hier alvast een voorbeeld hoe je stad eruit ziet nadat idioten met ‘WELCOME RAPEFUGEES’ stonden te wapperen…

  http://xandernieuws.punt.nl/content/2016/10/Video-Post-apocalyptische-puinhoop-in-delen-Parijs-door-massa-immigratie#comments

  Stem PVDA of GROENLINKS als u ook zo’n mooie stad wilt hebben!

  Like

 3. Golden Girl zegt:

  zij houden hun poot stijf, maar de rest van ons leuke Europa blijft maar doorgaan met het om zeep helpen van dit wereld deel

  Like

 4. koddebeier zegt:

  De islamitische cultuur is niet alleen incompatibel maar heeft ook een vernietigende werking op andere culturen en samenlevingen, mede geholpen door autochtone landverraders en collaborateurs waarvan ook veruit de meeste politici, rechtelijke macht en ambtenaren deel vanuit maken !

  Like

 5. fleckie zegt:

  De SLAVISCHE volkeren hebben. toch OOIT..al eens ‘ ‘ VERGEWALTIGUNG’ …ONDERVONDEN!…door de islamitische …OTTOMANEN,…TURKEN, dus!!!

  Like

 6. joopklepzeiker zegt:

  Maar net niet verstandig genoeg om niet met de EU mee te doen .
  Hoe zou dat nu komen ?

  Like

  • Mirjam zegt:

   Dat is strategie, Joop, hij moet ook weten wat binnen ‘het gedrocht’ besloten wordt over Europa, want dat betreft ook zijn land. Dus het is gewoon gezond verstand.

   Like

 7. Harry zegt:

  Méér gelijk dan hij heeft kun je niet krijgen !

  Like

 8. Sjaak zegt:

  Past goed daartoe ! 2 jaar Pegida vandaag !

  Like

 9. A.J. de Koning zegt:

  Mooier kan het niet gezegd worden en gelukkig noemt hij de moslims bij naam, hij slaat de spijker op de kop. Die slapjanus van een Rutte kan hier een lesje van leren wat hij wel niet zal doen want dan komt zijn baantje bij de EU op losse schroeven te staan, en daarom volgt hij slaafs alles wat de EU zegt.

  Like

 10. Mirjam zegt:

  Deze leiders zijn nog van de oude, goede stempel. In velen van hen herken ik de moed en kracht van mijn vader die ook doorzette als het moeilijk was en niet klaagde, maar gewoon deed wat hij moest doen om dingen gedaan te krijgen. Ik wilde dat alle regeringsleiders zoals zij waren, i.p.v. de huidige linkse flower power bende.

  Like

 11. Peter selie zegt:

  Ja meneer Zeman, wat u heeft en de overige Europese Politici niet, is een geweten. Dat gespuis heeft het volk verraden en uitgeleverd aan o.a. Grootmacht Amerika.
  Amerika, geholpen door hun hulpjes Navo, VN, Unesco en Bilderberg een creatie van Bernhard von Lippe Biesterfeld en zo nog wat parasiterende slippendragers.
  Amerika heeft daarvoor een fascistische ideologie met een religieus masker voor uitverkoren; immers ze konden Europa toch niet aanvallen terwijl Europa toch alles doet wat zij wensen. Dus moest er een oplossing worden gevonden en omdat ze in Amerika overal een oplossing voor hebben en vinden dat er 5 miljard mensen op aarde moeten worden geruimd, hadden ze daar voor een Keizer Nero-achtige oplossing in petto. Amerika zou Amerika niet zijn als ze niet een oplossing hadden die het werk in hoog tempo kon uitvoeren, want de fabrieksmatige manier van Hitler ging niet snel genoeg. Tussen zien we al jaren hoe dat werkt.
  Ondertussen weet u misschien ook, dat behalve Rusland, China en waarschijnlijk N. Korea ook Amerika zichzelf het “recht”heeft verachaft biologishe wapens te gebruiken. In het geval het nog niet snel genoeg gaat.

  Peter Selie

  Like

 12. joopklepzeiker zegt:

  Straks ook bij u in de buurt ?

  Like

 13. joopklepzeiker zegt:

  Like

 14. milaK9 zegt:

  Goed nieuws!

  Bij nujij.nl kwamen de artikelen van deze site niet door de filter.
  Nu die site niet meer bestaat zijn veel nujij-ers overgestapt naar Nieuwskoerier.nl.
  En wat blijkt?
  Daar kunnen alle artikelen van deze site gewoon gepost worden.

  Goed nieuws omdat hoe meer mensen weet hebben van zaken hoe beter het is.

  (een +je voor ‘Kubus’ en ‘Kiki’)

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s