Gemeente Jönköping creëert goedkope woningen voor asielparasieten

screenshot_15

(Door: “rommel”)

Zweden – De Zweedse gemeentes hoeven niet meer miljoenen belastinggeld te spenderen aan het kopen van luxe villa’s voor asielzoekers. Jönköping is met een briljante oplossing gekomen om aan de eis van de regering te voldoen om elke asielzoeker een dak boven zijn hoofd te bezorgen.

De nieuwe wet, die verplicht stelt dat Zweedse gemeentes prioriteit moeten stellen aan asielzoekers om een woning te krijgen boven de eigen autochtone bevolking, heeft ertoe geleid dat sommige gemeenten met belastinggeld dure appartementen kopen en asielzoekers voorrang geven in de wachtrij voor felbegeerde huurwoningen.

Maar in Jönköping is men tot een kosteneffectieve oplossing gekomen, met een gunstige neveneffect dat misschien de luxe immigranten laat overwegen huiswaarts te keren.

Lees verder>>>
fenixx

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Eurabië, gezond realisme, Graaien, Illegalen, Immigratie, Zweden. Bookmark de permalink .

8 reacties op Gemeente Jönköping creëert goedkope woningen voor asielparasieten

 1. Cathja zegt:

  Mooi zat, dit verblijf. Het is maar voor tijdelijk. Als de ‘vluchtelingen’ een klein beetje creatief zijn, kunnen ze er een schattig behangetje op plakken, wat leuke etsjes aan de muur, wat foto’s van thuis, van vóór de oorlog, toen alles daar nog zo mooi heel was…….

  En als je even iets per telefoon wilt zeggen tegen je familie, dan loop je toch gewoon even naar buiten? Er is altijd wel een rustig plekje te vinden waar niemand je hoort. Dan kun je tenminste rustig vertellen hoe bedonderd je je voelt in zo’n krakkemikkige woning……!

  Like

 2. Jean zegt:

  Er is maar één plaats waar al dat vreemd zootje hoort te zitten en dat is in “een gesloten instelling” en dat voor max 3 maanden, na alles gescreend en gecontroleerd te hebben over die vreemdeling is er maar één oplossing en dat is binnen die 3 maanden “return to sender”. Geen onderscheid tussen mannen, vrouwen en kinderen want die kinderen zijn binnen ± 10 jaar de gevaarlijkste gevallen in ons land zeker als die vreemdelingen verziekt zijn met die achterlijke perverse gewelddadige barbaarse smeerlapperij islam een vuiligheid die sowieso verboden en verbannen zal worden in onze gemeenschap, nooit of te nimmer zullen wij die zwijnerij tolereren noch respecteren.

  Like

 3. Harry zegt:

  We zouden toch echt eens uit moeten zoeken wie die zwarte gekken van alles belooft in hun thuislanden .
  Komt dat van de Amerikaanse ambassade ?
  Van Europese landen ?
  Zit de EU daar achter ?
  Dat moet toch te achterhalen zijn ?

  De beste optie : stop ze hier in rothokken waar ze ziek worden van de kou en het vocht , bezorg ze slapeloze nachten door lawaaioverlast , geef ze slecht vreten , hang fraaie nostalgische posters op van de mooiste plekjes in hun zonnige land van herkomst , beetje passende muziek op de achtergrond , dan sodemieteren ze waarschijnlijk weer graag op .
  En OVERAL voor laten betalen , zodat ze niks overhouden !

  Ze moeten zo graag weg willen dat ze onze landen te voet ontvluchten .

  Like

 4. BigLJohn zegt:

  Van mij zouden ze een hondenkooi krijgen, compleet met een bak drinkwater en een binnenhok. Want al te goed is buurmans gek. Overdreven goedheid kweekt immers altijd misbruik. Zo zit de mens nu eenmaal in elkaar. Met nadruk geld dat voor Afrikaanders. Ze komen hier niet als rechtgeaarde asielzoekers, maar willen alleen maar ons bloed komen drinken !

  Like

 5. Toch nog een goed bericht uit Zweden, alleen als het echt waar is.

  Like

 6. Asgard zegt:

  Ik mag het toch echt hopen maar ik geloof er weinig van,..Zweden heeft 55 no-go zone;s,..het is gewoon erg dat deze zone’s bestaan in het mooie Zweden,…mijn voormalige vriendin die komt uit Stockholm uit de wijk Enskede, echt een leuke buurt wat je doet denken aan Emiel of Pippi Langkous, echte Zweedse huisjes in de kleuren Geel, Lichtblauw, Zalmachtig,….deze buurt is nu ook overspoelt met voormalige Balkan bewoners,..vooral aan de rand van de stad tegen de heuvel op staan grote knotsen van flatgebouwen met voornamelijk allochtone uitkeringstrekkers,…ik mag hopen dat Jonkoping het toch anders gaan doen, deze prachtige stad gelegen aan het grote meer mag niet kapot gaan door lieden die totaal geen binding voelen met het westerse leven,..Agnetha komt daar vandaan onze wereldbekende ABBA zangeres, hopelijk worden ze wakker daar in Zweden,….ik ken Zweden eigenlijk best wel goed, voelt als mn thuishaven, gewoon pijnlijk om een land met mooie mensen de afgrond in zien gaan.

  Like

 7. Mary zegt:

  Helemaal niets geven, gaan ze morgen naar huis, zou prettig zijn zeg!!!, voor de Zweden, waarschijnlijk wandelen ze dan door naar Duitsland of Nederland. Maar willen de Zweden hun land echt niet naar de knoppen zien gaan zou ik zeggen stem op Zweden Democraten de anti luizen/immigranten partij die ook direct de grenzen wil sluiten enz.

  Like

 8. Johan zegt:

  Ik word nog steeds “gek” als ik ‘sweet angel’ Agnetha zie en hoor. (Hoe kon Bjorn ooit van haar scheiden)? Zij is de personificatie van het prachtige en onschuldige Zweden dat ik vaak bezocht in de jaren zeventig. Het is volstrekt onbegrijpelijk dat de verantwoordelijke politici via het veel te ruimhartige asiel/gelukszoekersbeleid het prachtige Zweden zo hebben verkwanseld. Vreselijk, vreselijk.
  Nooit gedacht dat het nuchtere Zweden zich zo in het pak zouden laten naaien door die Europese megalomane alcoholisten en idioten.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s