Collaborateurs van de islamisering

screenshot_40

(Door: Michael Paulwitz – Vertaling: E.J. Bron)

Dat het kerstfeest uitvalt of dat er een andere bestemming aan gegeven wordt en dat varkensvlees van het menu verdwijnt wanneer islamitische ouders zich opwinden over gebruiken van de dominante cultuur en erop staan dat men zich houdt aan primitieve spijsvoorschriften, is op Duitse scholen, kleuterscholen en openbare instellingen al lang de gangbare praktijk.

Junge Freiheit

Als islamitische meisjes om religieuze redenen niet meedoen aan zwemonderwijs of klassenexcursies, doen leraren en directeur graag een oogje dicht. Ook bij het eigenmachtig verlenen van speciale vrije dagen wegens een of ander islamitisch feest doen ze vaak niet moeilijk.

Van de boven hen gestelde autoriteiten krijgen ze sowieso opdracht om rekening te houden met islamitische leerlingen, die vanwege absurde achterlijke gebruiken zoals het vasten tijdens ramadan verzwakt of nog prikkelbaarder zouden kunnen zijn dan normaal.

Op weg naar het twee klassen recht

Wanneer echter atheïstische ouders, die het recht op godsdienstvrijheid beschouwen als recht op vrijheid van religieuze beïnvloeding, er een keer op aandringen om geen kruisen uit klaslokalen te verwijderen, maar hun kind verbieden deel te nemen aan een schoolexcursie naar een moskee, dan slaat de overheid onverbiddelijk toe en schiet met boetes tegen de opstandige dissidenten.

Zelfs als zulke disciplinaire maatregelen voor de rechtbank zouden worden afgekeurd, dan blijft het afschrikkende effect van intimidatie voor eventuele na-apers. De weg naar het twee klassen recht – enerzijds de geprivilegieerde islamitische immigranten, anderzijds de domme rest die moet knuffelen – ontwikkelt zich in toenemende mate tot zekerheid.

Kruiperige overlopers

De vrees van ouders voor indoctrinatie is maar al te terecht. Het gevaar gaat blijkbaar niet alleen uit van radicaalislamitische imams, maar pas goed van leraren, onderwijsautoriteiten en gemeentehuizen, die van zichzelf kruiperige knechten van de islamisering laten maken. Zij gedragen zich als overlopers en collaborateurs, die aan de kant gaan staan van diegene die zij als de sterkere beschouwen als de toekomstige macht. Dat zijn zoals bekend in ieder geval de gevaarlijkste fanatici.

Bron:
https://jungefreiheit.de
Door: Michael Paulwitz

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Censuur, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Duitsland, Eurabië, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

9 reacties op Collaborateurs van de islamisering

 1. Henk der Niederlander zegt:

  Het is al jaren duidelijk dat wij in het westen gedwongen moeten worden om de Islam te omhelzen als een godsdienst terwijl het dat in feite helemaal niet is maar gewoon de ideologie van een sekte.
  De politiek echter heeft zeer goed begrepen als men de weldenkende burger in die richting kan sturen dan wel kan verplichten om geen kritiek te voeren op deze ideologie men een uitstekend middel heeft om de burgers zwaar onder druk te zetten en ze tot op het bot financieel uit te kleden.
  voor de politiek namelijk niks mooier als een melkkoe die totaal monddood is gemaakt.

  Like

 2. Theresa Geissler zegt:

  Tja, die collaboratie is inmiddels bij ons eveneens als zodanig geïdentificeerd.

  Like

 3. Jan Wandelaar zegt:

  +++
  Kwoot
  Why is this guy a so-called “Ex-ISIS Member”? Get the info from him and promptly execute…on video. Move on to the next savage and repeat.
  Ontkwoot
  +++
  http://www.foxnews.com/world/2016/10/29/ex-isis-member-says-was-told-to-shoot-women-children-who-tried-to-flee.html
  +++

  Like

 4. Als je dit zo allemaal leest, kan je Duitsland wel als verloren beschouwen. En dan kan die haat prediker van een iman die in België zit, beter naar Duitsland worden uitgezet. Die hebben nog vast wel een baantje voor hem.

  Like

 5. Hendrik zegt:

  Laten we allemaal aub Wilders stemmen, dan kunnen we het land tenminste opschonen!

  Like

 6. Hij is onze enige redding Geert Wilders in deze jungle.

  Like

 7. Tom Hendrix zegt:

  Bedank vooral LINKS en de ZIELIGHEIDSINDUSTRIE hier maar voor. Deze organen, zitten vol met linksen en goedmensen. En die erkennen geen realiteit, dat weigeren ze! En iedereen die anders denkt als de links- en de goedmens, wordt gelijk uitgemaakt voor: nazi, bruinhemd en tokkie!

  Like

 8. volksrechter zegt:

  En wat doen we met collaborateurs als chaos uitbreekt tussen twee culturen ?
  die zoeken we op en knopen ze op. De grote zullen kunnen vluchten, maar dat klein uitschot van leraren, onderwijsautoriteiten en gemeenteambtenaren blijven wel in eigen land en zullen hun straf door een burgerrechtbank ondergaan, voor collaboratie met dat achterlijk geloof dat islam noemt !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s