Kiel: Moskeebezoek verplicht voor leerlingen

screenshot_31

(Door: L.S. Gabriel – Vertaling: E.J. Bron)

In de zaak van de leerling uit Rendsburg, wiens ouders een boete van € 300,- kregen opgelegd omdat zij een bezoek van hun zoon aan een moskee in het kader van een schoolexcursie om wereldbeschouwelijke redenen afwezen (lees hier), is er nu een verbijsterende standpuntbepaling van het ministerie van Onderwijs van de deelstaat Schleswig-Holstein in Kiel. Volgens deze uitspraak zou het voor iedere leerling verplicht zijn om in het kader van het vak aardrijkskunde deel te nemen aan een moskeebezoek. Een vervangende les in een parallelklas, om aan de leerplicht te voldoen, zou daarom niet moeten worden toegestaan.

pi-news

Het bezoek aan een moskee zou overeenkomen met “het principiële pedagogische doel volgens § 4 alinea 6 zin 1 van de schoolwet Schleswig-Holstein: “De school dient de openheid van de jonge mens tegenover culturele en religieuze verscheidenheid, de wil tot verstandhouding onder de volkeren en het vredesidee te stimuleren”.

In het concrete geval ging het bovendien om een moskee van de grondwet-vijandige en islamfascistische Milli Görüs-beweging (IGMG). Dit bezwaar wordt door het ministerie van tafel geveegd met de motivering dat Milli Görüs in het actuele rapport van de binnenlandse veiligheidsdienst (2015) slechts nog als voetnoot wordt genoemd, omdat de binnenlandse veiligheidsdienst “niet meer alle geledingen van de gemeenschap als grondwet-vijandig zou beschouwen”, bericht de “shz”.

Het ministerie van Onderwijs in Kiel beschouwt zichzelf dus als bevoegd om ieder kind in Schleswig-Holstein ertoe te dwingen, ook tegen de wil van de ouders, een islamitische indoctrinatieplek te bezoeken. Het recht van de zogenaamde godsdienstvrijheid, dat er ook in voorziet niet tot een religie te behoren, ziet men hierdoor niet geschonden, en wel met de meer dan ongeloofwaardige en twijfelachtige rechtvaardiging dat het bezoek aan een moskee in het kader van het vak aardrijkskunde “deel zou zijn van een aardrijkskundige excursie met betrekking tot het thema ´vreemde culturen´ en geen betrekking zou hebben op het godsdienstonderwijs.

De staat neemt hier opnieuw de vrijheid om zich niets aan te trekken van ouders, niet alleen wat betreft opvoedingskwesties, maar ook wat betreft wereldbeschouwelijke waardevoorstellingen. In feite gaat het daarbij vermoedelijk om zoiets als ontvoering van een kind om het aan een voogd of ouders te onttrekken en omdat het hier om de moord- en geweldcultus islam gaat eigenlijk dus om misbruik.

Volgens de logica van het ministerie van Onderwijs in Kiel zouden de kinderen dan vermoedelijk ook bij het vak biologie met betrekking tot het thema “seksuele verscheidenheid” gedwongen kunnen worden tot een excursie naar de dichtstbijzijnde hoerenkast.

Bron:
www.pi-news.net
Door: L.S. Gabriel

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, betutteling, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Duitsland, Eurabië, Groenen, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, socialistisch idealisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

29 reacties op Kiel: Moskeebezoek verplicht voor leerlingen

 1. delamontagne zegt:

  Als het één van mijn kinderen had betroffen, was ik ze persoonlijk weg komen halen.
  BOETE of niet…………..
  Wat een idioterie.

  Liked by 1 persoon

 2. Ron Soeverein Mens zegt:

  Met alle ouders je kind massaal van school halen en dat bij alle scholen. En pas weer naar school brengen als dit recht gezet wordt. Het is niet aan de politiek en/ of de gemeenteraad of schoolinspectie om zich te bemoeien met vrijheid van religie. Dat bepaal ik als ouder wel zelf. Trouwens geldt deze dwang dan ook voor de moslimscholen en ouders dat zij verplicht zijn om hun kinderen naar de katholieke en christelijke kerken moeten sturen en ook naar de synagoge! ?

  Liked by 1 persoon

 3. Steven zegt:

  Het is vast weer een voorbode voor die kinderen wat ze nog te wachten staat.
  De regering wil ze met dit ‘niet vrijwillige’ bezoek aan dat haatpaleis ze alvast de goede richting in duwen voor de toekomst!

  Like

 4. volksrechter zegt:

  En euh,
  moeten de moslims dan ook de kerk bezoeken in datzelfde wettelijk kader SS politiekers !

  Like

  • elisah zegt:

   Dat vraag ik mij ook af, ik denk trouwens dat dat niet gebeurt en dat bij eventuele weigering tevens niet opgetreden zal worden.
   Ik ken iemand die, tijdens de ramadan, de kerk niet in wilde gaan voor de jaardienst van een overleden familielid.

   Liked by 1 persoon

  • Steven zegt:

   Dan heet het ‘BELEDIGING’ dan hoeft het weer niet hé….

   Liked by 1 persoon

  • Ron zegt:

   Goed idee, en dan ook naar een Joodse synagoge en een Boedhistische of Hindoeistische tempel. En dan geen uitzonderingen voor moslimkinderen, want christenlijke of niet-gelovige kinderen moeten immers ook door de regering gedwongen de moskee in.

   Liked by 1 persoon

 5. Claudia M. zegt:

  Dan echter ook een bezoek aan de diversiteit aan kerken, geloofsgemeenschappen (leuk excursie naar de Amish) en laten we vooral de synagoge niet vergeten! Ook allemaal verplicht!

  Like

  • Steven zegt:

   Dat lijkt mij nou leuk..moslim scholen VERPLICHT een uitje naar een synagoge waar ze dan meedoen met de gewoontes van de joden. (want blanke kindertjes moeten in de moskee ook op hun knieeen en bidden)
   Maar dat komt vast nog wel van het linkse kamp dat moslims naar een synagoge en de kerk worden gestuurd voor een GOEDE integratie!

   Like

 6. Deborah Menorah zegt:

  Off topic, maar wel as brilliant as ever….. https://youtu.be/HFH8DEKFpwk

  Like

 7. Sabeltant zegt:

  Dit geldt natuurlijk ook voor moslims die naar een christelijke kerk moeten? Oh…wacht….

  Like

 8. Je bent nota bene toch geen lijfeigene van de staat. Ik denk niet dat zij dit hier hoven te fflikken.

  Like

 9. Antivenin zegt:

  Ik betwijfel ten zeerste dat moslimkindertjes “in het kader van het vak aardrijkskunde” worden verplicht om deel te nemen aan een bezoek aan een kerk/tempel/synagoge. Daar zal wel weer een uitzondering voor worden gemaakt (of ze mogen straffeloos “ziek” zijn op de dag van het bezoek).

  De ergste vijand van onze vrijheden zijn de nuttige idioten in onze eigen gelederen…

  Liked by 1 persoon

 10. Cathja zegt:

  Ik neem aan dat dan ook moslimkinderen verplicht worden (om dezelfde reden als de autochtone Duitse kinderen) een kerk te bezoeken, en/of een synagoge. Wordt dit niet verplicht gesteld omdat de moslim-ouders daar bezwaar tegen maken, dan is de gang naar de rechter noodzakelijk om af te dwingen dat elke ouder de volledige zeggenschap heeft over of het kind wel of niet met religie in aanraking mag komen.
  Het is natuurlijk de vraag of de rechters aan RECHTSPRAAK doen, en begrijpen waar de schoen wringt.
  Het is schandalig hoe vandaag de dag in Duitsland wordt omgesprongen met ‘democratie’, voor zover daar nog iets van over is.

  Liked by 1 persoon

  • elisah zegt:

   Misschien kunnen die ouders nog aankloppen bij het Europese hof voor de rechten van de mens…..alhoewel….ónze rechten worden daar waarschijnlijk ook met de voeten getreden.

   Liked by 1 persoon

 11. Elena zegt:

  Dat Ministerie van Onderwijs in Kiel…….moet op de brandstapel !!!
  Zijn die volksverraders nu helemaal krankjorum geworden?
  Hopelijk halen alle ouders hun kinderen van school.
  Aangifte doen, raad ik die ouders aan.
  Het verplichte mos-keet bezoek is wel gerechtvaardigd als moslim kinderen een verplicht bezoek brengen aan een Kerk/of Synagoge.

  Liked by 1 persoon

  • Tom Hendrix zegt:

   @Elena: 11.51. uur. En belangrijk is het benoemen van de ECHTE VERRADERS, de hele RODE KLIEK, o.l.v. de SPD, met Die Linke, en B90/Die Grünen, en de in laffe politiek- correcte partijen van CDU/CSU en de FDP! Zo zit dat. En het stomme kiesvolk blijft er maar op stemmen!

   Like

 12. De islam is geen religie , het is een uiterst besmettelijk virus ,van ongekende wreedheid en aan leren van haat op en aan alle volkeren die niet islamiet zijn . Deze indoctrinatie wordt op jonge kinderen leeftijd 2, 3 jaar reeds ingevoerd , onophoudelijk elke dag , dag in dag uit altijd en overal . Allen moeten luisteren , en vele malen per dag deelnemen en aanwezig zijn om de gebeden aan te horen , degene die dat weigeren , kleine kinderen , opgroeiend kinderen , ouders , ouderen worden zeer zwaar gestraft .Deze indoctrinatie vind onophoudelijk plaats overal en altijd het is een hersens spoeling vele malen erger dan communisme , fascime , nazi indoctrinatie , e.d het is een imperialistische ideology die alles en iedereen op deze aardbol wil uitroeien die niet de islam aanneemt . alleen de islamieten hebben recht op deze aarde alles wat niet islamiet is of wil zijn moet zo nodig met een al omvattende genocide worden omgebracht . Dat is de islam , een in en in ziekelijk virus van satanische proporties . Ik heb vele jaren in die landen gewoond gewerkt en onder hen geleefd . Zij willen maar een ding een geheel islamietische wereld , niet anders dan dat en om dat te bereiken wordt alles maar dan ook alles toegestaan , verraad, moord , verkrachting , plundering , onderdrukking , buiten proportionele voort planting van alles wat islam is , genocide, van alle Kuffars , ( ongelovige honden) op de gehele wereld .

  Liked by 1 persoon

 13. Theresa Geissler zegt:

  Ik vind op zichzelf zo’n moskeebezoek in het kader van het vak “Aardrijkskunde” al zo schimmig. In het kader van “Godsdienstonderwijs” zou het al veel logischer geweest zijn, maar dan had je tegelijkertijd ook kans gehad, dat meer ouders het spelletje dóór hadden gehad en massaler geweigerd hadden, hier aan mee te werken. Ik denk dan ook, dat het hier een slinkse truc betreft, om de harde verplichting van dat moskeebezoek er doorheen te krijgen en niets anders. En op dat éne gezin na, dat nu dientengevolge helemaal alleen staat, trapt iedereen er weer eens in!

  Liked by 1 persoon

 14. Tistochwat zegt:

  Alweer een bewijs dat de islamisering onvermijdelijk en onomkeerbaar is.
  En denk maar niet dat de jonge mohammedaantjes naar een kerk hoeven; stel je voor zeg!
  Dat mag niet van hun “religie”!

  ALTIJD DAT EENRICHTINGSVERKEER IN ELK OPZICHT!

  Like

 15. louis-portugal zegt:

  Het heeft OOK een voordeel.
  Zoals Cruyf al zei, elk nadeel heb zijn voordeel.
  Als de kinderen thuis komen met grote verhalen, over de moskee, zou ik ze meteen iets verder in de islam inwijden met wat filmpjes van barenakedislam over de gewoonten van het koppen afsnijden enz.
  Dan zijn ze voor een hele tijd genezen.

  Like

 16. Joannes den Hollander zegt:

  Deze Staatsdwang tergt de autochtone mens tot het uiterste. De herinvoering van de Neurenbergse rassenwetten zal niet meer lang op zich laten wachten.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s