Palestijnse Autoriteit: Gevangenisstraf voor “normalisatie met Israël

screenshot_46

(Vertaling: E.J. Bron)

De Israëlische minister-president Benjamin Netanyahu heeft een standpunt ingenomen over de zaak van vier Palestijnen, die na hun bezoek aan een soeka door de Palestijnse autoriteiten gearresteerd werden. Hij zegt:

“Enkele dagen geleden bezochten vier Palestijnen de loofhut van Oded Ravivi, de voorzitter van de gemeente Efrat. Ze kwamen om hun respect te betuigen aan het Loofhuttenfeest en hun joodse buren. Ze werden als gasten verwelkomd, zoals gebruikelijk volgens de goede joodse traditie.

Deze bezoekers hebben niemand kwaad gedaan. Maar toen ze van hun bezoek terugkeerden, werden ze door de Palestijnse autoriteiten gearresteerd. Volgens informatie van vooraanstaande officials van de Palestijnse Autoriteit zullen ze tot een gevangenisstraf veroordeeld worden wegens het delict van de “normalisatie met Israël”. Waar blijft de schreeuw van verontwaardiging van de mensenrechtenorganisaties? Die is er niet. Tot hun grote schande zwijgen ze.

Dit zwijgen is niet nieuw en ook niet verrassend. Deze organisaties zwijgen als de Palestijnse leiding de families van terroristen salarissen betaalt, moordenaars verheerlijkt worden en straten en stadscentra naar hen vernoemd worden. Deze organisaties bewijzen eens temeer dat zij in werkelijkheid helemaal niet geïnteresseerd zijn in mensenrechten, maar alleen in het wijzen met de vinger naar Israël en het wereldwijd in diskrediet te brengen. Ze gebruiken het belangrijke goed van de mensenrechten als politiek instrument om Israël aan te vallen.

Ik roep de internationale gemeenschap op om te helpen deze arme Palestijnen te bevrijden, wier gevangenneming opnieuw een bewijs is voor de Palestijnse weigering om vrede te sluiten.”

Bron:
www.israel-nachrichten.org

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Palestijnen", "Westelijke Jordaanoever", antisemitisme, Barbarisme, Benjamin Netanyahu, Censuur, demoniseren, Hypocrisie, islam-collaboratie, islamappeasement, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Israël, Israël-vijandigheid, Joden, Jodendom, Jodenhaat, Krankzinnigheid, lafheid, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Mensenrechten, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Westen, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

8 reacties op Palestijnse Autoriteit: Gevangenisstraf voor “normalisatie met Israël

 1. Pingback: De wereld zwijgt, net als kerken/synagoges | tora-yeshua.nl | Tora Yeshua | tora-yeshua.nl

 2. Dit was goed bedoeld gebaar, alleen Door de Palestijnse autoriteiten meteen afgestraft. Inderdaad nu hoor je hier verder niets over. Dit is gewoon onvoorstelbaar..

  Like

 3. Mary zegt:

  Maar als een lid van de Palestijnse autoriteiten een goede medische behandeling nodig heeft gaan ze acuut naar een Israelisch ziekenhuis, hun eigen bevolking kan dat vaak niet bekostigen, nog even en dat Palestijnse volk zal Hamas zelf uitroeien, goed idee!!!!.

  Like

  • Thom zegt:

   Heeft u ooit een varken bééé horen roepen in plaats van knorr knorr? Dan weet U dat de Palestijnen Hamas niet uit zullen roeien want ze zijn zelf Hamas.
   En die vier gearresteerde Palestijnen dan? De uitzonderingen bevestigen de regel.

   Like

 4. Republikein zegt:

  Ik roep de internationale gemeenschap op om te helpen deze arme Palestijnen te bevrijden, wier gevangenneming opnieuw een bewijs is voor de Palestijnse weigering om vrede te sluiten.”

  Hoe dan?
  Roepende in de woestijn.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s