Laat Trump, Poetin, Wilders, Marine Le Pen de wereld regeren!

screenshot_2

(Door: “Balkanske priče”)

Na het einde van de Koude Oorlog beweerden commentatoren dat de negatieve stereotypering van Rusland voorbij was. Vandaag de dag lijken deze breed gedragen denkbeelden nog springlevend te zijn. De media doen enorm hun best om Poetin en Rusland in een rol te duwen van het kwaad. Poetin is een gevaarlijke gek die de wereldvrede bedreigt en ga zo maar door. Waarom? Omdat hij niet blindelings aan het handje van de VS loopt. Omdat hij een eigen koers vaart in het Midden-Oosten en terecht Assad steunt in zijn strijd tegen ISIS. Omdat hij – al even terecht – de multicultuur, de islamisering en het politiek-correcte denken in Rusland afwijst. En met de oprichting van een alternatieve Wereldbank, waar Rusland bij betrokken was, en het loslaten van de dollar voor de verkoop van olie en gas heeft de VS reden genoeg om Rusland dwars te gaan zitten…

Lees verder>>>
balkans-chronicles

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Donald Trump, Geert Wilders, Marine Le Pen, Poetin. Bookmark de permalink .

11 reacties op Laat Trump, Poetin, Wilders, Marine Le Pen de wereld regeren!

  1. ik wil graag G. Wilders aan de lijst toevoegen

    Like

  2. Mary zegt:

    Wat mij betreft mag Poetin (Rusland wederom) morgen stasi Merkel en de EU club wegvagen en hier even orde op zaken gaan stellen. Misschien ook samen met Trump.

    Geliked door 1 persoon

  3. Jan Wandelaar zegt:

    Geliked door 1 persoon

  4. Pingback: Laat Trump, Poetin, Wilders, Marine Le Pen de wereld regeren! — E.J. Bron | BIBLESPACE- UW BIJBELSITE

  5. elisah zegt:

    Je begint momenteel inderdaad te voelen, dat dit nog de enige redding is van de Westerse wereld.
    Wat er nu aan de hand is, is zo verkeerd en volkomen tegennatuurlijk, om glashard met gebruik van leugen, bedrog, sabotage en ondermijning een gehele beschaving te ruïneren, dat het letterlijk het werk van de duivel lijkt.

    Geliked door 1 persoon

    • Golden Girl zegt:

      helaas lijkt het op het werk van de duivel, u ziet neem ik aan ook die foto s van de griezels met grote baarden en schreeuwend, de duivel zie je bijna in hun ogen, ik kan er beter niet meer naar kijken want ik slaap steeds slechter, of ben ik de enige die niet goed slaapt?

      Geliked door 1 persoon

  6. Heer M zegt:

    Kent Trump Wilders eigenlijk wel? Nigel Farage is al een paar keer bij Trump geweest, maar Wilders?

    Like

  7. Jan zegt:

    Voorlichter State Dept, John Kirby (beroepsleugenaar) heeft grote bek tegen verslaggeefster van RT, meent dat hij de Russische luchtmacht kan beschuldigen zonder bewijzen want dat doen volgens hem ‘betrouwbare bronnen’.
    Lachwekkende voorstelling

    Like

  8. Jan zegt:

    Sarkozy is alvast weg: Sarkozy uitgeschakeld in voorverkiezingen

    De voorverkiezingen bij de centrumrechtse partij Les Républicains in de aanloop naar de Franse presidentsverkiezingen zijn voor het voormalige staatshoofd Nicolas Sarkozy op een deceptie uitgelopen. Hij eindigde op de derde plek.

    http://www.ad.nl/buitenland/sarkozy-uitgeschakeld-in-voorverkiezingen~a001c8f9/

    Like

  9. Jan zegt:

    Marine Le Pen Short On Cash; Banks Trying To Kill Populism

    National Front party Secretary General Nicolas Bay told Europe 1 radio that he had asked for a loan of about €27 million ($28 million) for the April-May presidential and legislative campaigns next year “from among banking establishments in France, Europe and around the world”.

    But French banks were refusing to lend the party money, he said, adding that the party was facing “discrimination based on political opinions”.

    http://www.thegatewaypundit.com/2016/12/marine-le-pen-short-cash-banks-trying-kill-populism/

    Like

Plaats een reactie