Het is overmacht; ik móet op Geert Wilders stemmen

screenshot_33

(Door: Haye van der Heyden)

Kun je een aanklacht indienen tegen het Nederlandse rechtssysteem?

Onlangs zag ik op Facebook een vlogje van heer Wilders, kan een oud clipje zijn geweest, die op onaangename en boze toon zo ongeveer de oorlog aan Turkije verklaarde, wat me deed besluiten het niet langer voor hem op te nemen. Of in ieder geval niet meer op hem te stemmen, zoals ik in het verleden wel gedaan heb, uit protest omdat hem en vooral zijn kiezers de mond werd gesnoerd. Klaar met Wilders nu, vond ik.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
post-online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Geert Wilders, gezond realisme, PVV. Bookmark de permalink .

9 reacties op Het is overmacht; ik móet op Geert Wilders stemmen

  1. topsporter zegt:

    ik stem op Geert Wilders.

    Geliked door 1 persoon

  2. Theresa Geissler zegt:

    Ja, het is toch wat, hè, Haye? Weet je wat: Klaag toch maar liever het Nederlandse Rechtsbestel aan…..Wegens totaal doordraaien met als gevolg daarvan: Incompetentie.

    Like

  3. wim zegt:

    Aardige insteek. OK. Ik hoop dat velen het voor Wilders zullen opnemen, al is het alleen uit weerzin tegen de moordenaars van de vrije meningsuiting. (Waar blijven de handtekeningen?)
    Maar waarom moet het weer over de toon gaan (boos)? Waarom niet over de inhoud? En… er is ook veel, heel veel om je boos over te maken.

    Like

  4. koddebeier zegt:

    wij ook !!

    Like

  5. Tom Hendrix zegt:

    Ze vragen er om. Heel de linkse- en politiek-correcte bende, vraagt erom gehaat te gaan worden. Maar er zal pas iets veranderen, als zowel de VVD,PvdA,CDA,D66, gedecimeerd worden, bij de komende verkiezingen. Maar of dat gaat lukken? Verder ben ik er van overtuigd, dat juist deze partijen, hun “vriendjes”, de stemlokalen laten bemensen! Mark my words.

    Like

  6. Ildiko zegt:

    ik stem ook op Geert Wilders ! HOERA GEERT !

    Like

  7. Tuuuuurlijk stem ik op Geert!!!!!!!!!

    Like

Plaats een reactie