“Verbinden”; knieval voor islam

screenshot_86

(Door: Wim van Schaik)

Het nieuwe modewoord in de politiek is ‘verbinden’. Wie niet ‘verbindt’, zorgt voor verdeeldheid, zet zelfs mensen tegen elkaar op. Zo ziet het verknipte wereldbeeld van de ‘verbinders’ eruit: op afwijkende meningen rust een taboe. ‘Verbinden’ klinkt onschuldig, maar blijkt gewoon Newspeak voor aanpassing, wat in de praktijk onderwerping betekent.  

Nog niet zo lang geleden bleek ineens de multiculturele utopie mislukt. De gewone man had dat al lang gezien, maar die ziet volgens de ‘elite’ nooit wat hij ziet… Dus pas toen Merkel, Cameron en Sarkozy ermee kwamen (2010), was het zo. Dat was rijkelijk laat, want al in 2000 had Paul Scheffer het hier over ‘Het multiculturele drama’. Terecht, want tussen 1965 en 2000 was het aantal migranten vervijfvoudigd, terwijl er dankzij al het gepamper van integratie nauwelijks sprake was. Dat is in 2016 niet anders. In Nederland leven nu 1,8 miljoen mensen die niet hier geboren zijn en die maar liefst tweehonderd nationaliteiten vertegenwoordigen. En zo werd het multiculturele drama een multiculturele ramp.

Het is allemaal stukgelopen op het mislukken van de integratiedroom. Integratie zou ervoor zorgen dat mensen met behoud van eigen identiteit vredig met elkaar gingen leven. Over een productieve en positieve bijdrage aan de samenleving werd gemakshalve nooit gesproken, want dat zou trots op de eigen cultuur veronderstellen en dat is zo neo-kolonialistisch…

Wat bleek? Hongaren integreerden. Molukkers integreerden. Chinezen, Polen, Italianen, Spanjaarden, allemaal integreren ze. Uiteindelijk assimileren ze zelfs. Maar zodra de islam in het spel komt, lukt integratie niet. Logisch, want de islam voedt het wij-tegen-zij denken. In plaats van te propageren verantwoordelijkheid te nemen voor de samenleving leert de islam juist om die samenleving uit te zuigen, om ‘rechten’ op te eisen, te discrimineren en te moorden. En bij de minste of geringste kritiek duiken de volgelingen van die ‘fijne, humane religie’ in de slachtofferrol.

Toen politici – Merkel voorop – noodgedwongen constateerden dat de integratie mislukt was, had geen van hen de moed  om toe te geven dat islam niet compatible is met onze westerse samenleving. Stug hielden ze vol dat er niets mis was met dat ‘geloof’, alhoewel het alle trekken vertoont van de nazi-ideologie. Of men dacht met Scheffer – iets kritischer maar wel naïef – dat een ‘westerse islam’ mogelijk is.

Niet willen inzien dat integratie bij moslims op onwil stuit, maakt dat politici het ook geen probleem vinden dat er voortdurend grote aantallen moslim‘vluchtelingen’ binnenkomen, die op hun beurt ook niet zullen integreren.

Schandalig was dat de schuld van de mislukte integratie de autochtone Nederlander werd aangewreven. Integratie zou van twee kanten moeten komen. Alsof de autochtone bevolking van land verhuisd was… Maar, naar nu blijkt, was dat een al te doorzichtige tussenfase. Nu kiest men voor ‘verbinden’. En dat gaat niet om ‘verbinden’ met Joden of met Syrische orthodoxe christenen of met Chinezen. Dat voelt iedereen feilloos aan.

Het woord verbinden heeft  synoniemen als aaneenschakelen, samenvoegen en verenigen. Zeg maar een dwingender versie van de versleten roep om ‘dialoog’: moreel relativisme dat de eigen identiteit uitholt en leidt tot zelfdestructie en een geïslamiseerde samenleving.

Net zoals de mohammedaanse cultuur-verrijker het vertikt om te integreren, moet dat ‘verbinden’ ook van één kant komen. Dat is voor de Klavers, die de eigen cultuur niet geïnternaliseerd hebben en elke andere cultuur een verrijking vinden (maar die verrijking nooit concretiseren), geen probleem. ‘Verbinden’ is niks anders dan inbinden tegenover de eisen van die ‘mooie’ cultuur die dagelijks Soera 8:12 in de praktijk brengt: “Ik zal schrik in de harten der ongelovigen verspreiden. Sla daarom hun hoofd eraf en elke vingertop”. Het is volslagen idioot om te veronderstellen dat we kunnen verbinden met een ideologie die bol staat van aansporingen om vooral niet te ‘verbinden’.

Trouwens, zo verbindend zijn de verbinders nu ook weer niet… Want wie waarschuwt voor de ideologie van de haat is islamofoob, racist, een monster. Hoewel zo iemand zich baseert op wat in ‘Mein Koran’ staat en letterlijk van de daken wordt geschreeuwd en wereldwijde dagelijkse praktijk is, moet van hij toch van goede naam en faam beroofd, uit zijn beroep geweerd en voor de rechter gesleept worden.

De ‘verbinders’ in Den-Haag, de wegkijkers van de inherente gewelddadigheid van de islam en de vervolgers van free speech hebben met de eis om te integreren hun masker laten vallen. Ze hebben gecapituleerd. Ze kiezen voor voortgaande islamisering van Nederland. Zulke ‘verbinders’ noemden we ooit landverraders. En een natie kan veel overwinnen, maar niet het verraad dat van binnenuit komt (Cicero).

Door:
Wim van Schaik
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, asielwaanzin, Barbarisme, betutteling, Censuur, cultuurrelativisme, Demografie, Desinformatie, Dhimmitude, establishment, Eurabië, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Immigratie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, socialistisch idealisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

17 reacties op “Verbinden”; knieval voor islam

 1. Sjaak zegt:

  Verbinden ?
  Yep ! Nadat je kennis hebt gemaakt met deze Kop-trappers !
  IN HET ZIEKENHUIS VIND DAN HET VERBINDEN PLAATS !

  Geliked door 1 persoon

 2. Sabeltant zegt:

  Waarom zou je verbinden met mensen die je verachten?
  Waarom zou je verbinden met mensen die je haten?
  Waarom zou je je willen verbinden met mensen die werkelijk alles van ons afkeuren?

  De afgelopen 30 jaar hebben laten zien dat we veel te makkelijk zijn geweest, we hebben over ons heen laten lopen, we hebben ons aangepast waar we maar konden.
  Maar het is allemaal tevergeefs geweest.

  Ze verachten ons nog steeds.
  Ze haten nog steeds onze manier van leven.
  Ze keuren alles af wat wij zijn.

  Sterker nog, we worden zelfs beschuldigd dat we niet genoeg doen.

  Maar dat gaat nu veranderen.
  Het is nu de hoogste tijd om ons te gaan verzetten tegen het barbarisme dat ons bedreigt.

  Daarvoor hoef je bij de politieke elite niet aan te kloppen. Die hebben de afgelopen jaren NIETS gedaan om het tij te keren.

  Verbinden? Alleen een idioot verbindt zich met de vijand.

  We hebben sterke leiders nodig die Nederland weer het land van de Nederlanders maakt.
  Leiders die niet de ellende van de hele wereld op willen lossen maar Nederland op de eerste plek zetten.
  Leiders die er voor ONS zijn.

  Nederland eerst! En stop dat verbinden maar in je reet!

  Geliked door 4 people

 3. D.DAY zegt:

  Vanaf begin jaren ’70 van de vorige eeuw is bewust hier naar toe “bestuurd” door de politieke elite in Brussel en Den Haag, ondersteund door een islam-kritiekloze MSM. Toen in 2010 Merkel, Rutte en vele andere volksverlakkers de multiculturele samenleving mislukt verklaarden, konden ze dit straffeloos doen, omdat er toch geen weg terug meer was. Door nu over de verplichting aan ons op te leggen van “verbinding” , wordt aangegeven dat de volgende fase van het onomkeerbare proces van islamisering is gestart. Wie zich echt zorgen maakt voor de toekomst van zijn kinderen en kleinkinderen, moet zich hier drukker over maken dan over een eventuele klimaatsverandering. Het is een simpele keus: je kiest dan voor Wilders, omdat een andere keus tot een rampzalig “maatschappelijk klimaat” zal leiden.

  Like

 4. Ongelovige zegt:

  Merkel (en anderen) verklaarden de integratie als ‘gescheitert’ zonder erbij te zeggen dat de schuld volledig bij de autochtonen lag, omdat ze veronderstelden dat iedereen dat wel wist.

  Like

 5. Hendrik zegt:

  ik zal me nooit met deze middeleeuwse idioten verbinden! islam moet en zal wijken

  Like

 6. Republikein zegt:

  Mooi en duidelijk topic, dat is duidelijk, maar het zou nooit het woord van het jaar kunnen worden, dat is duidelijk, de inhoud van dit artikel geeft dat ook duidelijk aan.
  Mensen die achter zulke uitlatingen staan,verbinden, in de goedmenschelijke linxe zin van het woord zullen weldra weer met beide benen op moeder aarde staan nu het steeds duidelijker wordt dat Henk en Ingrid genoeg hebben van verbinden.
  Des te logischer het wereldwoord “post-truth” gekozen als het woord 2016.
  Duidelijk, gütmensch?

  Like

 7. Republikein zegt:

  Nog ff een linkje, anders denken jullie dat ik het uit mijn duim zuig.
  https://en.oxforddictionaries.com/word-of-the-year/word-of-the-year-2016

  Like

 8. ongesgoolde zegt:

  Verbinden met de eigen soort , is het energie probleem ook opgelost.

  Like

 9. waarom zou ik me verbinden met Koranverslaafden en moslim-importeurs?

  Like

 10. hendrikush zegt:

  In 1950 woonden in het Midden Oosten rond 104 miljoen mensen.
  Vandaag zijn het er meer dan 450 miljoen en voor 2050 worden er 700 miljoen verwacht.
  Daarvoor moeten er elk jaar voor 7 miljoen mensen scholen, banen en woningen bijkomen.

  Wie de huidige chaos ziet kan gemakkelijk voorspellen waar deze mensenplaag op uitdraait.
  We maken ons druk over “het milieu” maar deze oorzaak ervan wordt volledig genegeerd.
  Ontwikkelingshulp lost niets op en verergert het probleem.
  Media die met zielige foto’s en filmpjes ons medeleven opwekken misbruiken onze naastenliefde.

  Er komen barre tijden aan en het wordt “zandzakken voor de deur” anders worden we zelf meegesleurd in de komende chaos.

  Like

 11. Er valt niets re verbinden met deze groep. Zij willen ons alleen maar onderdrukken.

  Like

 12. semper fi zegt:

  Een wond kan je verbinden maar islam is een virus die laat
  zich door niemand tegen houden!
  om een lang verhaalkort te houden,verraad je land (d66 en de andere bekende schuimkoppen!!!!!en dan kan men de westerlingen verbinden,letterlijk !!

  Like

 13. guusvelraeds zegt:

  Als de moslim hoort dat hij zich zou moeten verbinden met joden, christenen, atheïsten en weet ik wat nog meer dan zou hij met grote ogen en open gevallen mond je aankijken. Een moslim die wil verbnden raakt in conflict mijn de kern van zijn geloofsleer. Die kern is niet gericht op verbinden, die is gericht op ontbinden, op afscheiding en als het even kan op onderwerping van alles dat niet islamitisch is. Een moslim kan alleen volwaardig moslim zijn als de hele samenleving (ook de Joods-Christelijke) waarin hij verkeert onderworpen is aan de wetten en regelgeving van de sharia. De islam is een totaal pakket dat juridische, economische, maatschappelijke, religieuze en ook regels op gebied van oorlog voering bevat. Het op straat sissen en meisje meisje neuken neuken roepen naar ongesluierde vrouwen en onverbloemde islamitische straatterreur en islamitische aanslagen zijn steeds terug komende patronen in overtreffende trap voor islamisering. Deze spelden prikken grote en kleine met doel de ontvangende samenleving onzeker en angstig te maken en hiermee te garen voor islamisering krijgt de islamitische soldaat (elke moslim man jong of oud is soldaat van Allah) tussen de regels door aangereikt in de moskee en in zijn opvoeding thuis. De islam is geen geloof dat ontworpen is voor beleving achter de eigen voordeur. Moslims die gedwongen worden alleen hun geloof te belijden achter hun voordeur beledigen hiermee de Profeet en met hem Allah. Onbestaanbaar. Ons autochtonen wordt het onmogelijke gevraagd dat alleen in de gedachten koker van links progressieve illusionistenen bestaat. Voordat we de islamisering kunnen stoppen zullen we eerst het links groene en progressieve bolwerk moeten slopen. Daarna en niet eerder kunnen we het islamitisch moeras dat in Nederland is ontstaan gaan droogleggen. Droogleggen doe je door eerst de grenzen te sluiten voor elke moslim. Daarna ga je de subsidie kraan dichtdraaien voor moslim organisaties en een verbod op islamitisch onderwijs. Verbod op openlijke reclame voor de islam zoals koran verdeling enzovoorts enzovoorts. Godsdienst vrijheid is niet van toepassing op een ideologie die zelf als speerpunt heeft het vernietigen of opslokken van andere geloven. Moslims die hier niet mee kunnen leven staat het vrij te gaan. Hoe meer hoe liever en alle islamofielen mogen wat mij betreft meegaan. Al deze maatregelen zijn nodig om in de toekomst her en der moordpartijen en regionale godsdienst oorlogen in Europa en Nederland te voorkomen. De islam fascilliteren is garantie voor groot maatschappelijk leed in de toekomst.

  Like

 14. Volksrechter zegt:

  Het enige dat mij verbind met de islam en hun collaborateurs zijn mijn wapens en ophangkoorden en vrienden laat dat duidelijk zijn !

  Like

 15. koddebeier zegt:

  Ze bedoelen natuurlijk verblinden, je moet totaal verblindt zijn voor alle misstanden die islam gerelateerd zijn’
  Dus…..Durf verblind te zijn, om willens en wetens je eigen ondergang tegemoet te gaan !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s