Brandbrief. Voormalig ambtenaar klapt uit de school over geldkraan voor allochtonen

screenshot_89

(Door: Patricia)

Patricia (volledige naam bij mij bekend) werkte als ambtenaar voor een callcenter, en kreeg daar te maken met  de werkelijkheid van de multiculturele samenleving. Als vrouw werd ze door allochtonen uitgescholden en op haar plaats gezet. Klagen daarover mocht niet. Intern werden allochtonen altijd voorgetrokken, bijvoorbeeld bij ramadan. Gefrustreerd schreef ze deze brandbrief:

Ik heb 2,5 jaar gewerkt voor het ministerie van VWS.  De regelingen WTCG en CER waarvoor ik werkte zijn inmiddels uit de wet geschrapt en ondergebracht bij de Gemeenten.

In dit werk werd me duidelijk dat mensen van buitenlandse komaf meer dan eerlijke kansen krijgen, in tegenstelling tot wat er bijna dagelijks op de nationale tv wordt geroepen. Deze mensen hebben namelijk een ontzettend groot netwerk van adviesbureaus, voor hen optredende advocaten, tolken en anderen, die als hoofdtaak hebben uit te zoeken hoeveel, waar en hoe er geld van de Nederlandse overheid te krijgen valt.

Lees verder>>>
(h/t Rob Kern)
joost-niemoller

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, cultuurrelativisme, Graaien, Hypocrisie, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

20 reacties op Brandbrief. Voormalig ambtenaar klapt uit de school over geldkraan voor allochtonen

  1. Tistochwat zegt:

    Ja, verwen die ondankbare, invasieve mohammedanen maar lekker; geef ze maar in alles hun zin; verzorg die barbaren van wieg tot graf. Leg hen heerlijk in de watten van ons geld!

    Nee, dan déze wezentjes; het is toch veel nuttiger om die te helpen en te verzorgen?
    Denk maar niet dat een bloeddorstige mohammedaan dit zou doen; die martelt zulke beestjes liever…
    Schattig filmpje voor even tussendoor:

    Fok vogels nooit met de hand op tenzij het noodzakelijk is omdat de ouders om de een of andere reden niet (meer) voeren.

    Like

    • Golden Girl zegt:

      Tistochwat en Jade, nog bedankt voor plaatsen van het nummer Tanze mit mir in den morgen, en het filmpje in de natuur stoten dieren zwakkere jonkies af, wat me wel bij blijft dat een gezonde giraffe in een dierentuin is doodgeschoten omdat hij anders verkeerde genen of zo iets zou doorgeven, nou dan kunnen ze in de grote mensen wereld wel aan het schieten blijven

      Like

    • BertG. zegt:

      Vogeltjes zijn zeer wreed onderling als er 1 b.v. een wondje heeft.
      Dan maken ze ‘m af met ze alle. Zelf meegemaakt.
      Net als konijnen trouwens, die vreten mekaar oren er af, vreten zelfs een compleet nest op.
      Zo iets zou een kat of een hond nou nooit doen.

      Like

  2. Dit is mij bekend. Mijn man heeft samen met de Marechaussee vroeger al illigalen uitgezet. Soms wel 3x per week. Wat dag je wat dat kost? Hij vloog als medic. mee, Nu wil de wet dat er artsen mee vliegen. Hij was ambulance verpl. kundige met alle papieren. Soms kwamen ze niet uit een Afrikaans land weg. Dan moesten ze met de pet rond gaan, anders moesten zij daar overnachten. Of ze kwamen niet van de grond omdat een niknokker met zijn kop het raampje van het vliegtuig beschadigde. Een ander beet op de binnenkant van zijn wang en spuwde een Marechaussee in zijn ogen en zei daarbij dat hij AIDS had. Ze waren vooral goed op de hoogte door hun advocaten, die bleven maar claimen.

    Like

  3. Pingback: Brandbrief. Voormalig ambtenaar klapt uit de school over geldkraan voor allochtonen — E.J. Bron – Rechtsaf doorzee

  4. Aegolius cs zegt:

    Bestuurssystemen vinden altijd uitvoerders en gelukkig ook hen die weigeren eraan mee te werken of het openbaar maken!

    Like

  5. koddebeier zegt:

    En zo gaat het al tientallen jaren en ook het geld tanken bij allerlei sociale instellingen, die lui lachen zich al jaren te barsten dat de Nederlanders zo’n idioten zijn !!!

    Like

  6. leefbarbaar zegt:

    Daarom ook krijgt niemand meer een vast contract; je kunt ze beter onder de duim houden.
    Wie weet dat een stem op de verkeerde partij of een klacht neerleggen bij je meerdere leidt tot UWV en bijstand, houdt z’n bek wel.

    Like

  7. Hendrik zegt:

    En daarom: Wilders stemmen. Er is maar een levensgroot gevaar en dat is islam. Ik leef liever vrij en in armoede dan quasi rijk onder de sharia.

    Geliked door 1 persoon

  8. paulzwueste zegt:

    Wij halen knipmessend het grootste tuig van de hele wereld binnen.
    Wij offeren onze cultuur voor dat tuig op.
    Wij vagen onze eigen cultuur-feesten, zoals Zwarte Piet en Kerstmis weg.
    Wij geven alle mogelijke rechten weg aan mensen die er geen enkel recht op hebben.
    Wij geven alles gratis weg zoals woningen, inboedel, zakgeld, uitkeringen, toeslagen en belastingvoordelen aan mensen die er geen enkel recht op hebben en zonder dat ze daar een dag voor moeten werken.
    Alles wat wij gratis weggeven moet ons eigen volk opbrengen.
    Onze zieken/ouderen worden uitgekleed om het geld te vinden om dit ongedierte te verwennen.
    Elke werkende Nederlander krijgt te maken met steeds hogere belastingen.
    En wat krijgen we er voor terug?
    Praktisch elke buitenlander hier… voelt zich totaal niet verbonden met Nederland, heeft geen enkel respect voor ons volk, is oververtegenwoordigd in de misdaad en hoeft geen dag te werken.

    Er uit met dat tuig!!!

    Geliked door 1 persoon

    • Tistochwat zegt:

      paulzwueste 18 december 2016 om 16:36

      U en ik en de anderen hier, horen toch niet bij die “wij”?
      En inderdaad: “ERUIT MET DAT TUIG”!!!

      Like

      • paulzwueste zegt:

        Tistochwat.
        Je hebt gelijk, ik neem aan dat je ook begrijpt wat en wie ik hier bedoel…
        En ik bedoel daarnaast echt iedereen die belasting betaald, werkt mee en betaald mee aan het systeem.

        Like

  9. elisah zegt:

    Ach jee, Sylvana is nu op ntr 2, bij de moeders van halal.
    Ze kunnen niet de deur uit, dat is voor haar te gevaarlijk….

    Like

  10. GT zegt:

    Dit doet mij denken aan een callcenter van het UWV …….denk dat ik er niet ver naast zit!

    Like

  11. Theresa Geissler zegt:

    Joost, ik heb eerst even op de reacties op uw eigen site gekeken, en daar zaten onder meer een paar ‘reaguurders’ met elkaar te redetwisten in hoeverre deze ‘brandbrief’ nu op waarheid berustte, of niet.
    Eén ervan was van mening, dat het allemaal erg overdreven was en eerlijk is eerlijk: Voor je eigen gemoedsrust zou je dat bijna gaan hopen. Want om het even ronduit vast te stellen: Als er ook maar helft van waar Zou zijn, is dat al schandalig!
    Ik kan U dan ook alleen maar aanraden: Benut alle hoeken en gaten, om deze aanklacht van ‘Patricia’overal in de openbaarheid te laten komen, laat heel Nederland dit weten, want het loopt zó ècht de spuigaten uit!

    Like

    • paulzwueste zegt:

      Ambtenaren…!
      Bah, wat een mensen zijn me dat!
      En iedereen maar buigen voor de baas.
      Onder het motto: Voor jou tien anderen…! moeten die ambtelijke slaven wel…

      Like

  12. Mirjam zegt:

    Als je nagaat zijn het niet alleen de vluchtelingen die hier die schuld van zijn en onze kwaadheid verdienen. Het gaat om de Nederlandse regering, de overheid, die alles maar in het werk stelt om deze personen hun kont na te dragen, die slaafs hun betutteld en verzorgd alsof ze hun vader en moeder zijn en ze er recht op hebben. De vluchtelingen profiteren alleen maar wat hun zo graag gegeven en bijna opgedrongen wordt. Wie zou dat niet doen? Misschien iemand die de uitgestoken hand met hulp NIET zou slaan… Iemand met integriteit en die het absurde er zelf ook van in zou zien.
    Het weigeren van oude mensen hun aanvragen en ze afschepen, terwijl gelukzoekers in de watten worden gelegd. Ze, de regeringen, en navolgers van deze monsterachtige manier van ‘goedheid’, zouden zich kapot moeten schamen, Maar eens… eens, en ik ben niet haatdragend, eens zullen ze de straf ervoor mogen ervaren. Boontje komt om zijn loontje.
    Nederland lijkt een tweede Zweden en daar kotsen we van. Nederland moet terug Nederland zijn en dat schorem, inclusief hun hulpen, moeten de regering en het land uit.

    Like

Plaats een reactie