Donald Trump´s clash of the miljardairs, of: hoe Soros, Gates en de Clinton´s eindelijk tegenstand krijgen

screenshot_14

(Door: “Weethetwel”)

Er gloort nog hoop voor de westerse cultuur, die vooral door linkse tegenstanders steeds meer in diskrediet wordt gebracht. De miljardairs die Trump na zijn verkiezingsoverwinning in zijn regering verzamelt, komen nu in de arena voor een strijd die tot nu toe niet gestreden werd. Een strijd tegen de linkse miljardairs zoals de speculant Soros, die een fel tegenstander is van naties en volkeren en van iedereen “wereldburgers” wil maken. Die heel veel geld spendeert aan organisaties die het vuile werk opknappen om de westerse cultuur met haar volkeren en tradities te vernietigen. Zo moesten Kerstmis en Pasen verdwijnen en dat leek inmiddels al aardig te lukken. Tot op heden?  De Trump-ministers kennen het klappen van de zweep als het erom gaat geld in macht om te zetten. Zij zullen de handschoen oppakken.

Het is duidelijk dat die wereldburger perfect past in het socialistische plaatje van “iedereen gelijk”. Het is ook geen geheim dat er in linkse kringen een diepe afkeer ontwikkeld is tegen hun eigen westerse maatschappij en cultuur en in het verlengde daarvan het racistische blanke ras. Geen middel wordt geschuwd om het ten onder te laten gaan en in de plaats daarvan moet dan een “sociale wereldburger” gecreëerd worden. In Europa is één van die middelen een grote volksvernieuwing, waarbij de oorspronkelijke bevolking vervangen wordt door voornamelijk moslims.

Voor de linkse kwaliteitsmedia is het oké dat voor dat heilige doel grote geldstromen gebruikt worden:

*Soros doneert veel geld aan organisaties die gericht zijn op het ondermijnen van de sociale cohesie in West-Europa.

*De regeringen van Arabische landen doneren miljarden aan salafistische moskeeën met de bedoeling hele landen op den duur gewoon over te nemen en opnieuw te bevolken.

*De  linkse regeringen geven voorts grote sommen geld aan organisaties die ten doel hebben te werken aan nieuwe socialistische paradijzen.

*De EU is een duidelijk voorbeeld hoe met veel geld gepoogd wordt de identiteit van staten en volkeren uit te wissen. Vaak worden ook het milieu en klimaatverandering misbruikt voor het nemen van allerlei draconische maatregelen.

Het is verbazingwekkend dat links hiermee zoveel jaren zijn gang kon gaan zonder dat er een noemenswaardige tegenreactie op gang kwam.

Verbond met ondernemers

Het had er ook wel mee te maken dat de linkse moraalpredikers op het punt van de nieuwe wereldburger steun kregen uit een hoek waar je het in eerste instantie niet van verwacht: het  internationale bedrijfsleven. Of juist wel: in die kringen wordt gedroomd van grote afzetmarkten en grenzeloos ondernemen. Wat kun je dan beter hebben dan een massa gelijksoortige consumenten, als wereldburger opgevoed, die gemakkelijk te beïnvloeden is en die zelf niet kan oordelen, omdat de staat en de VARA dat voor hen doet. De massa die gepaaid kan worden met sprookjes en verhalen van Klaas Vaak. Die het normaal vindt dat 75% van zijn inkomen afgepakt wordt door zijn medebroeders. Dat is de ideale socialistische klant: altijd arm en meteen bereid om te kopen.

Links en het bedrijfsleven hebben zo een monsterverbond gesloten dat er in voorziet de amorfe massa samen uit te zuigen en de welvaart steeds meer in de zakken van enkelingen te laten vloeien. Wat er in de westerse wereld gebeurt, is bijna weerzinwekkend: de mens als uniek wezen wordt teruggebracht tot het niveau van willoze systeem-slikker die men in sprookjes laat geloven en die zichzelf verloochent. Hij  vindt alles goed wat hem opgedrongen wordt, inclusief een verachtelijk politiek systeem dat bovendien grote minachting voor hemzelf koestert.

Als beloning mogen de linkse politici zich wentelen in hun schijnmacht en hoeven zelf nooit meer te werken. Hun miljoenen worden betaald uit een steeds groter deel van het nationaal inkomen, dat in de vorm van belastingen wordt opgeëist. Het (mondiale) bedrijfsleven vaart er wel bij, want links staat borg voor een steeds dommer wordende massa die daardoor gemakkelijker gemanipuleerd kan worden (manipuleren heet in links jargon “de maakbare samenleving”). Een verstikkende bureaucratie levert mede het ambtenaren stemvee op om het systeem in het gareel houden.  Omdat ze samen ook nog  de media stevig in handen hebben, denken ze dat dit eeuwig gaat duren.

In Amerika werd deze ontwikkeling door Donald Trump de kongsi tussen Clinton en Wallstreet genoemd. Links als vaandeldrager van ieder die wat wil ondernemen, met de domme massa als slachtoffer. U betaalt en links draait. En betalers waren er genoeg.  Wie daar in geïnteresseerd is, hoeft alleen maar te kijken naar de eindeloze lijst van donateurs aan de Clinton Foundation. Heel opvallend waren de vele donaties van Arabische landen die de islamisering van Amerika voorstaan. Noch Obama noch Clinton hebben ooit het woord “islamitisch terrorisme” in de mond gehad. Voor hun zwijgen, voor hun volksverraad,  werden ze gewoon betaald. En kregen uit Zweden de Nobelprijs voor de Vrede.

De clash tussen de rijken

In Amerika is de laatste strohalm gegrepen. Trump heeft gewonnen. Het is niet zonder reden dat het vooral de oudere kiezers zijn die de doorslag gaven. En met name uit de staten in Amerika die nog wisten wat sociale structuren en burenhulp betekenen.

Trump heeft de leeftijd van de wijzen. Hij is daarbij onmetelijk rijk. Tijd voor hem om na te denken of dat alles is in het leven. Hij geeft aan dat andere waarden voor hem zijn gaan tellen en dat rijkdom niet alles is. Het zijn z´n familie, zijn kinderen, maar vooral de teloorgang van grote delen van zijn vaderland die hem aan het hart zijn gaan. Dat is zijn motivatie geweest in de slag te gaan voor president en de Amerikanen hebben het begrepen. Ze hadden daarbij overigens geen keus en moeten hem vertrouwen. Hij heeft beloofd de Amerikanen hun waardigheid en zelfbewustzijn terug te geven.

Nu komt het: voor de nieuwe regering heeft hij onder andere een flink aantal stevige miljardairs uitgenodigd. Dat is slim en niet zonder reden. Deze mensen hebben één ding met elkaar gemeen: voor hun levensonderhoud zijn ze niet aangewezen op het baantje dat ze nu gaan krijgen. Dat staat in schril contrast met de linkse beroepspolitici (lees: schrapers) zoals we die in Nederland  en ook in Amerika kennen. Die zijn bijna allemaal bezig met wachtgeld, baantjes voor vrienden en de ultieme baan bij de EU of burgemeester. Het belang voor de kiezers is er niet of pas op de zoveelste plaats.

Deze rijke ministers daarentegen kunnen zich nu helemaal concentreren op de taak die ze krijgen. Hun rijkdom betekent dat ze gepokt en gemazeld zijn in de wereld van het grote geld. Weinigen zullen hen iets wijs kunnen maken. Sponsorgeld van Arabische Staten zal geen indruk maken. Gelet op hun leeftijd mag je verwachten dat ze in ieder geval nog de periode kennen van sociale geborgenheid en nationale trots en dus weten waar ze zich nu voor in gaan zetten.

Dat betekent voor de tweede keer in de geschiedenis een onderlinge strijd tussen de rijken, met als inzet het geluk van de massa waar ze normaal geen boodschap aan zouden hebben. De eerste keer was tijdens de Industriële Revolutie, waarbij een groep rijken het uiteindelijk opnam voor het lot van de verpauperde arbeiders. Nu betreden de strijders van Trump de arena om het op te nemen voor de gewone man.

Wie staan er in die arena?

Tegenstanders zijn de linkse demagogen die het veld tot dan toe voor zich alleen hadden. De meest kwaadaardige zijn types als de Hongaar Soros, die zich als doel gesteld hebben alle sociale verbanden en nationaliteiten waar mogelijk te vernietigen. In de chaos die ze scheppen, kunnen ze als speculant vervolgens ook weer mateloos profiteren.

Ze worden gevolgd door de Clinton-dynastie en een aantal vertegenwoordigers van het bedrijfsleven die een makkelijke prooi zien in een ontheemde wereldburger en schatrijk worden van ongeremde economische macht en belastingheffing.

Goede derde is de milieulobby , beter gezegd de milieumaffia, die plannen heeft tot een vergaande inkomensherverdeling, waarbij zijzelf de bestemming van dat geld gaat bepalen.

Tegen deze groepen zal de aanval frontaal zijn.

Vervolgens komt er een hele speciale groep en wellicht de belangrijkste van allemaal. Het zijn geen vechtjassen en het zijn geen demagogen, maar het zijn, als zij dat willen, wel de machtigste mensen op aarde. We hebben het over de (veelal jeugdige) miljardairs die schatrijk zijn geworden doordat ze de juiste man waren op de juiste plaats. Dit zijn dan figuren als Bill Gates van Microsoft, Marc Zuckerberg van Facebook, Tim Cook van Apple, Eric Schmidt van Google en Jeff Bezos van Amazon. Ze  werden zó snel rijk dat ze de tijd misten voor een evenwichtige persoonlijke ontwikkeling in een normale maatschappij.  Ze kunnen zich soms moeilijk voorstellen dat er ook nog mensen zijn die zich voor hun veiligheid niet terug kunnen trekken achter hoge muren of op een groot zeewaardig jacht. Een bijkomende reden zou kunnen zijn dat al de bedrijven waarvan zij eigenaar/vertegenwoordiger zijn hun grootste bestaansrecht vinden in de toekomst waarvan niemand weet hoe die er uit ziet. Zij zullen dus zeker niet klakkeloos inzetten op de door Trump beoogde maatschappij van nationalisme, oubollig ouderwets geluk en burenhulp.

Door hun gebrek aan échte levenservaring is het een menselijke eigenschap gevoelsmatig te kiezen voor linkse kreten als “eerlijk delen” en  “iedereen gelijk”, terwijl het pas later (hopelijk) doordringt dat dit eufemismen zijn voor een wereld vol afgunst en graaiers. De 200 miljoen dollar die de Clinton’s bijeen schraapten en de baantjesmachines zoals van de PvdA en de EU hebben namelijk niets met eerlijk delen te maken.

Deze jongens bezitten een onmetelijke macht in de wereld. Tot op individueel niveau kunnen mensen benaderd en beïnvloed worden. Zij kunnen aan knoppen draaien waardoor mensen wel of niet ergens kennis van kunnen nemen. Zij kunnen de publieke mening vormen. Zij kunnen mensen maken en breken. De discussie over Russen die ergens een aantal computers gehackt zouden hebben is zo’n non-issue in vergelijking met Microsoft, dat in permanente verbinding staat met zowat alle computers in de wereld en precies weet hoe die werken. Gaat die macht nog ooit ge(mis)bruikt worden?

Niet voor niets moest Geert Wilders koste wat het kost veroordeeld worden voor haat zaaien en discriminatie. Het ging echt niet over wat hij gezegd had. Onze linkse bestuurders en rechters keken vooruit en hopen dat ze hem straks op basis van de veroordeling gewoon kunnen blokkeren op internet. Dan bestaat hij niet meer en is het gevaar geweken.

Het eerste wat Trump gedaan heeft is deze young fellows aan tafel uitnodigen. Hij prees hun inzet voor de Amerikaanse economie en noemde Bill Gates een “Good Guy”, ondanks alle linkse donaties van de Gates-foundation. Deze bedrijven zijn heel bepalend voor de toekomst van de wereld. Zij  zullen moeten onderschrijven dat menselijk geluk en waardigheid bij alle spectaculaire technologische ontwikkelingen niet uit het oog verloren mogen worden.

Aan de rand van de arena tenslotte zit de categorie van de domme schrapers en kruimelaars, zoals we die in de politiek zo veelvuldig tegenkomen. Hun belangrijkste doel is het bevoordelen van vrienden, bekenden en zichzelf (wat natuurlijk iets heel anders is dan belangenbehartiging). Het volk vertegenwoordigen is hen vreemd. Het ultieme doel is een “belangrijke“ baan voor de rest van het leven. De Nederlandse politiek is ervan vergeven. Het is een categorie die niet erg op de belangstelling van Trump hoeft te rekenen. Daar moeten de kiezers zelf maar mee afrekenen.

De eerste tekenen voor cultuurbehoud zijn hoopvol. De linkse cultuurhaters hadden het woord  al uitgebannen. Maar Trump wenste iedereen gewoon een “Zalig Kerstfeest”. Daar sluit ik me van harte bij aan.

Door:
“Weethetwel”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

14 reacties op Donald Trump´s clash of the miljardairs, of: hoe Soros, Gates en de Clinton´s eindelijk tegenstand krijgen

  1. Theresa Geissler zegt:

    Het was so wie so al een verbetering: Beroerder dan het nú al was, kon het niet worden, maar ik begin sterker en sterker te vermoeden, dat dit wel eens de beste president uit de geschiedenis kon gaan worden!

    Like

  2. Dat hele monsterverband tussen linkse elite en linkse miljonairswordt in feite heel goed beschreven in de roman “Atlas Shrugged” van Ayn Rand

    Geliked door 2 people

  3. Marlies zegt:

    Mooie beknopte analyse! Dank daarvoor.

    Like

  4. Jan Wandelaar zegt:

    Like

  5. koddebeier zegt:

    Links en de islam zijn de twee gevaarlijkste stromingen in de wereld !
    Beiden zijn bereid anders denkende te vermoorden om hun doel te bereiken !

    Like

  6. Onno zegt:

    Jammer dat de projecten van logisch (V)WO intelligente, onherkend (in politiek en zakenwereld) geïnfiltreerde, elkaar herkennende en het balletje toespelende ‘adapted compensated corporate/political’ psychopaten (de echte gruwelijke schurken die achter alle onmenselijke ‘pure evil’ toestanden zitten) hier niet als zodanig genoemd worden.

    Links, Rechts en Troelala……doet namelijk helemaal niet terzake, behalve voor de oppervlakkigen die in de uiterste periferie een beetje rondhupsen en toch de eerste viool willen spelen.

    Geliked door 2 people

  7. Pingback: Donald Trump´s clash of the miljardairs, of: hoe Soros, Gates en de Clinton´s eindelijk tegenstand krijgen - Ik zeg NEE tegen EU

  8. Jan zegt:

    Sheriff Clarke: Amerika is kotsbeu van deze hatelijke racistisch socialistische stompzin
    tegen blanken

    I respond to the liberal left’s constant white male bashing. Black racism is as abhorrent as any kind of racism. https://t.co/OEBg1L4GYP pic.twitter.com/4briBou06a

    — David A. Clarke, Jr. (@SheriffClarke) December 22, 2016

    De racistisch shit van links volk

    Like

Plaats een reactie