Mohammed . . .

screenshot_53

Aïsha zei: “Altijd als ik opgedroogd zaad in de kleding van de profeet van Allah (vrede zij met hem) vond, krabde ik het met mijn nagels weg.”

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Jan Wandelaar”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Barbarisme, Islam, Mohammed. Bookmark de permalink .

21 reacties op Mohammed . . .

 1. Wachteres zegt:

  En dan? At ze het op om zo zwanger te raken?

  Het arme kind…

  Geliked door 1 persoon

  • pete zegt:

   Ach.. “arm kind”
   Het arme kind wist niet beter.. Haar hele leven voorgelogen. Over de heiligheid van de man, en natuurlijk over de heiligheid van dat/het ‘zaad’

   Oei… wat zal dat gestonken hebben, vermengd met prostaatvocht en verontreinigd met bacteria en kankercellen. Dat zie je wel aan de koppen en karakters van al die nakomelingen.
   Die lucht en stank van afgetrapte schoenen,sloffen en gympies als je de moskee binnenkomt.
   Ze zal wel niet erg oud zijn geworden.. deze zaadvlekkenkrabster !

   Like

 2. Die vrede van Allah, Mohammed, islam en moslims is niet bestemd voor niet-moslims. Die mogen (moeten) worden afgeslacht. Net zoals de vrede van de islam is bestemd voor die vrachtwagenchauffeur die over een kerstmarkt met ‘christenen’ reed. De moslims zeggen over die vrachtwagenchauffeur; “Vrede zij met hem!!!”. Net zoals over die schutter die een nachtclub met ‘christenen’ in Istanbul beschoot. Alweer; “Vrede zij met hem!!!” Het is natuurlijk logisch dat aanhangers van IS in Iran en Syrië schietend de straat op gingen wegens zulke moordpartijen en schreeuwden; “Vrede zij met hen!!!”.Erdogan heeft de naam van een belangrijke brug in Turkije; “De Atatürkbrug” veranderd in; “De brug van de martelaren”. De martelaren zijn ook deze twee schutters. Wat een gestoord zooitje!!!

  Geliked door 1 persoon

  • teun klein zegt:

   jack terrible : weet je wat je nu gedaan hebt jack;?? ik vind dat je met de uitspraak ge stoord de mensen van de cdu met het woordje gestoord hun het werken nu helemaal belet hebt !!nu wordt met man en macht het woordtje gestoord grondig uitgezocht !! zijn alle mensen van het cdu maanden mee bezig! ze verstaan geen woord tokkietaal vanwege hun ingewikkeilde studie !!heel europa staat in brand jack en kom jij met het woordt gestoord aan wat deze mensen niet begrijpen!!

   Like

   • teun klein zegt:

    jack terrible : ik kan bij jou de gemoederen even bedaren !! volgens merkel was het absoluut geen aanslag!! de laatste berichten waren dat hij rijles kreeg van een poolse chauffuer !! en de macht verloren had over het stuur !! nu vermoeden de imams dat allah!hem aan het stuur getrokken heeft !! dit word nu grondig uit ge zocht !!

    Geliked door 1 persoon

   • teun klein zegt:

    laatste nieuws wilders !! aangezien zo als te verwachten viel , hebben ze met alle hens aan dek het woordje gestoord niet kunnen vinden !!(verbaasd mij niets) nu gaat er een gerucht rond, dat ze zelfs aan het zoeken zijn geweest met speurhonden( zij zijn allemaal de reuk kwijt!!)in het midden oosten naar de drie wijzen!! mevrouw merkel voorop met een speurhond ( hassan jas an was de hond zijn naam) ze zijn inmidels terug!! aangezien ze bij de linkse kerk het antwoord niet konden vinden ?? hebben ze in paniek wilders maar gevraagd !! zelfs kereltje pechthold wist het niet !!wilders zij !! als u in de spiegel kijkt ziet u DIRECT wat gestoord is !! dat heeft zij ook gedaan !! na 1 seconde werd merket woest !! zij heeft direct rutte gebeld en zij dat wilders haar voorgelogen had !! en eist dat morgen over deze leugen een rechtzaak moet komen met dezelfde rechters ,die wilders veroordeeld hebben !! zeg eens mevrouw merkel, krijgt wilders nu ook al de schuld ,van u aanblik ??het was U gezicht waar u ,uw zo van geschrokken bent!! niet van geert wilders !!of stond juncker achter u??het was u gezicht vrouw merkel!!

    Geliked door 1 persoon

 3. delamontagne zegt:

  Bij andere geloven [ geloof ! ], zou het “schraapsel” dan weer in een potje zijn verzameld om in een Gouden Schrijn als relikwie te worden vereerd.

  ///////////////////
  Mohammed hoorde ,t gerucht dat een van zijn vele vrouwen hem wilde verlaten, dus haastte hij zich naar huis. Daar aangekomen trof hij z,n vrouw voor de tent aan met haar spulletjes.
  Hij ging naast haar zitten en zei:”Ik heb gehoord dat je van plan bent bij me weg te gaan”.
  Ze antwoordde:”‘Ja,…ik hoorde een van je andere vrouwen zeggen dat je een peadophile bent!”
  Mohammed denkt een minuut of wat na en zegt dan:”DAT IS WEL EEN HEEL GROOT WOORD VOOR EEN 6-JARIGE”

  Like

 4. Jan Wandelaar zegt:

  Like

  • boorzalf zegt:

   Wat een rare snuiter die jelle hiemstra, Oke jelle we zullen de volgende stroom gelukzoekers naar friesland sturen. En bij jou in huis kunnen er wel een paar isis boys gaan wonen. Jelle is duidelijk een joden hater. Nou jelle ik sta achter deze vlag.

   Geliked door 1 persoon

  • Harry zegt:

   Hoe komt iemand als hiemstra zo gigantisch onnozel ?
   Hij kan toch iedere dag zien wat moslims uitvreten ?
   En dat doen ze over de hele wereld .
   In de Filippijnen ook , bij voorbeeld , is dat dan de schuld van Wilders , van Trump , van Netanyahu ?
   Of van nog iemand anders wellicht , die wij niet kennen ?

   Zou het niet kunnen dat het gewoon aan de islam ligt ?

   Onbegrijpelijk dat sommigen blijkbaar niet in staat zijn om vaststaande feiten te zien of te begrijpen !
   Je hoeft toch maar een uur op internet te kijken en dan weet je toch genoeg ?

   Geliked door 1 persoon

   • Wachteres zegt:

    Ik heb het vermoeden dat Hiemstra dit grotendeels heeft opgeschreven om reacties uit te lokken.

    Kijken wie hier voor of tegen is. Anders zou zijn opmerking inderdaad te stom voor woorden zijn.

    Geliked door 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    Ja, ik denk dat je helemaal gelijk hebt Wachteres.
    We moeten niet vergeten dat deze mensen altijd met politiek bezig zijn ook al zijn ze ogenschijnlijk met een ander beroep bezig.

    Like

 5. Het lijkt wel of ze alleen maar met hun zaad bezig zijn.

  Like

 6. Tistochwat zegt:

  Weer off topic, maar ik denk dat de volgelingen van de geesteszieke “profeet” dit vak, dit zware beroep, deze kunst ook wel zullen verbieden hè?

  Ze lijken zo lekker te zitten, die pointes, maar vergeet dat maar …

  Svetlana Zakharova

  Geliked door 1 persoon

  • anna zegt:

   ik ben nu 75 en mijn spitzen zijn 65 jaar oud, inderdaad in het begin tot bloedens toe, maar daarna went het wel, prachtig om te zien … verrassing dit op deze site te zien ….

   Like

   • Tistochwat zegt:

    @ anna 4 januari 2017 om 22:48

    Nog steeds hetzelfde paar spitzen na 65 jaar? 😉

    Ik denk dat u dit ook wel kunt waarderen. Die “port de bras”!

    (Ik had de link naar deze video hier al eens eerder geplaatst.)

    Like

 7. teun klein zegt:

  onbegrijpelijk ; had zij geen vader ? ja zegt u ?? vriend van mohammed?? voor enkele dagen terug was ik in mijn wijk om moslims de ogen te openen !! kan dat ??NEE!! ik vroeg hun wat zij er van vonden ( 5 jongens rond de twintig jaar hier geboren) dat mohammed een meisje huwde van 6 jaar !! en dat in ons land pedofilie verboden is !ik vroeg hun wat zij daar van vonden?zij begonnen zich heel ongemakelijk te voelen!!!( jeroen pauw was gelijk gestopt met doorvragen, zo als met alles en word de kiezer onvoldoende ingelicht, en zal daar nooit de waarheid boven tafel komen!! hij zou dan prompt door asbakkenras marcel gelauff ontslagen worden !! alles werdt uit gezonden van links, maar toen paul cliteur wilders verdedigde werdt het niet uitgezonden !!toen hem naar de reden gevraagd werd waarom ?omdat hij geen reclame wou maken voor de pvv! maar wel voor alle judassen!! gezien de peilingen ,zijn de nederlanders die met deze talloze voorbeelden knettergek!!) en werden een beetje boos maar antwoord kreeg ik niet !! 1 jongen probeerde mij nog te vertellen dat daar in hun land gebruikekijk was! .op taalcurses geweest bij merkel zei ik boos ??ikzei !! als ik de vader van dat meisje geweest was had ik gezegt tegen mohammed ,met mijn linkerhand om hem heen; geweldig mijn zoon dat jij met mijn dochter wilt trouwen, en met een uitbeenmes had ik hem losgesneden van onderen tot boven!! al had ik het met de dood moeten bekopen!!gezien ik in mijn eentje was kon je toch van hun gezichten aflezen dat ze vonden dat ik daar toch gelijk in had!! ook kon je de verontwaardiging aan hun gezichten zien!! maar ook zij eentje dat hij dat ook moeiLijk kon accepteren !! de npo vind op deze site dat wij tokkie taal gebruiken ;KLOPT om jullie eindelijk wakker te schudden!! maar minder erg vinden julie dat de regering elke dag moordenaars op ons afstuurt !! dat is ook de reden dat wilders in de tweede kamer zegt jullie zijn knettergek !! als jullie je studie af hadden gemaakt ? ?hadden jullie wilders ook begrepen!! julie kiezen zelf ook allemaal voor de dood!!zelfs het journaal wat voor julie steeds maar weer herhaald word!! waar onze vijand dagelijks moordend door de straten loopt in de hele europese unie ondanks dit alles zijn jullie niet wakker te krijgen !! jullie krijgen van mij persoonlijk de titel ,TITEL waar jullie zo gek op zijntitels nee mevrouw merkel geen tieten!! titeL!! MOORDENAARS!!

  Like

 8. tjonge محمد هو المتحول جنسيا zegt:

  had de pappa van homo muhamed maar zijn kwakkie op het vuur gespoten, had het iig met een sisser afgelopen (en wij 14oo jaar minder armoei ).

  Geliked door 1 persoon

 9. Mirjam zegt:

  Het feit dat ‘zoiets’ überhaupt in een zogenaamd ‘religieus’ boek staat, zegt al voldoende over de totale waanzin van deze ideologie. Je wordt er gewoon misselijk van. Dit is iets smerigs en niet behorend bij menselijkheid en respect voor die menselijkheid.

  Like

 10. Whiterose zegt:

  Ze reageert als een getraumatiseerd mensje. Ik heb medelijden met haar.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s