Wat gij niet wilt dat u geschiedt . . .

screenshot_22

(Door: M.A.L. Sion)

Wat gij niet wilt dat u geschiedt ….. Het gaat uiteraard om het ‘wat’. Het is een normaal gezegde dat je regelmatig en in allerlei omstandigheden te horen kunt krijgen. Vrijwel nooit wordt exact duidelijk wat de spreker bedoelt met dat ‘wat’. Laten we vaststellen dat er twee bepalende factoren zijn in deze ‘stellingname’, n.l. het wat en het u.Om met het u te beginnen. In een artikel op deze site komen we natuurlijk op een ‘symbolisch’ u en het zal ongetwijfeld met de politiek te maken hebben. Ik stel u voor om de hele samenleving in te vullen. Het gaat er dus om wat een – naar mijn mening – grote meerderheid van de bevolking niet zou willen dat er geschiedt. Achter deze volzin staat geen vraagteken maar zou er eigenlijk wel mogen staan.

In de kop van dit artikel vindt u ook een afbeelding van iets dat uw en mijn weerzin wekt. U zou toch niet willen dat uw hoofd net zo op een overall wordt uitgespreid om de wereld te tonen hoe flink de moslim(s) zijn die dit hebben volbracht. U hebt nog wel wat andere plannetjes voor de toekomst en daarbij past dit exposé niet echt.

Wat zien we nu eigenlijk? Het door moslims elimineren van een ongelovige. Iemand die net zo ‘niet-moslim’ is als u en ik. Wie zich meer dan een enkel moment verdiept in de situatie in de wereld van vandaag zal niet kunnen ontkennen dat er DUIZENDEN moslims zijn die ook bereid zijn ongelovigen te behandelen als uitgebeeld. Hebt u zich dat al gerealiseerd? Doe uw ogen eens dicht en stel u voor dat u zo wordt GEDOOD en vervolgens GETOOND wordt aan de social media. Dat is helemaal geen gekke veronderstelling. De mens in dat executie-uniform is net zo’n mens als u en ik. Althans dat was hij, want de executie heeft hem van de toekomst afgesneden net zoals u van de toekomst afgesneden zou worden als het u zou overkomen.

Heeft u uw ogen nog steeds dicht? Goed zo. Ik vraag u namelijk om u voor te stellen wat u gaat doen om te voorkomen dat al die ‘lieve, gematigde’ moslims in onze omgeving in actie komen om de niet-gelovigen in onze samenleving aan te vallen en te DODEN. O, u heeft daar nog niet bij stil gestaan. Nu, dan zeg ik u dat de kans heel groot is dat u te laat zult zijn om het onheil dat ons te wachten staat af te wenden.

O ja, wat doen we met het tweede deel van het gezegde: ‘doet dat ook een ander niet’. Nu, dat kunnen we wat mij betreft gevoeglijk schrappen. Als het er op aankomt zullen we de ‘dader’ net zo bruut aan moeten durven te pakken. Het gaat dan namelijk om “JIJ of IK” en/of  EROP of ERONDER. Realisme. De afbeelding zoals in de kop van dit artikel hebt u waarschijnlijk al tig keer gezien. Er treedt dan een zogenaamd ‘gewenningspatroon’ op. Daarom vraag ik u om ook nog eens even naar de volgende afbeelding te kijken. Is dat uw buurman of uw neef? Komt het dan wat dichterbij?

screenshot_23

Succes.

Door:
M.A.L. Sion
malsion@orange.fr
http://depatriotten.weebly.com
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", Barbarisme, Islam, Naïviteit, Nederland, onwetendheid, Pacifisme, political correctness. Bookmark de permalink .

18 reacties op Wat gij niet wilt dat u geschiedt . . .

 1. Golden Girl zegt:

  ik zeg het elke keer tegen mensen in mijn omgeving wat ik op internet zie, en net zoals anderen wel eens schrijven op deze site ze wuiven het weg, en zeggen je moet niet alles geloven. ik heb geen zin om door die slagers zo afgemaakt te worden, het land is te klein als dat ook hier zou gebeuren, iedereen althans de meeste mensen denken dat zal hier niet gebeuren, waarom niet?
  Waarom zouden ze de mensen hier niets aan doen? Dat stukje over kinderen bij IS die mensen vermoorden, en alle manieren om te doden, elke keer weer valt mijn mond open, walgelijk

  Geliked door 1 persoon

 2. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  Exact dit gaat er gebeuren als Europa als een kudde makke schapen achter hun huidige volksverradende leiders blijven aanhobbelen!

  Geliked door 1 persoon

 3. Visje zegt:

  Jezus zei het anders:
  wat gij wil dat ze voor jullie doen, moet ook gij voor hen doen Mattheus 7:12 Alle dingen dan, die gij wilt, dat u de mensen zouden doen, doet gij hun ook alzo; want dat is de wet en de profeten.

  onze maatschappij heeft zeer zeker ’n christelijke achtergrond als onze opvoeder, al lijkt het wellicht nu niet meer zó.

  Maar dat is als ’n blauwdruk gegeven/mentaliteit van ons Nederlands zijn, de duidelijke christelijke achtergrond die ons op voedde.

  – Wat het topic-citaat aan gaat: wat gij niet wil dat u geschiedt, doe dat ook ’n ander niet, is puur gebaseerd op de naaste liefde, zoals we dat leren vanuit de bijbel.

  Maar de Islam, kent deze gedragsregels helemaal niet.

  Daarom is het zo dom te denken dat zij, zich wel aan ons zullen gaan aanpassen.
  -maar ,hoeveel denken zó vanwege hen eigen achtergrond??

  vriendelijke groetjes Visje

  Like

  • BertG. zegt:

   Pinkeltje verklaarde het volgende, terug te vinden in de vele dikke boeken over Pinkeltje.
   Wat gij niet wil dat u geschied, pak een honkbal knuppel en sla ‘m op ze vergiet.

   Like

  • Marlies zegt:

   IMO heeft het weinig te maken met religies, maar met evolutie.

   Like

  • Republikein zegt:

   U moet dat niet zo letterlijk nemen, de Bijbel was in code geschreven, niet te begrijpen voor de doorsnee burger.
   Moderne schriftgeleerden hebben vastgesteld dat de naam Jezus of de persoon die we thans kennen onder die naam tot de 16e eeuw onbekend was als Jezus en dat hij een uitvinding zou zijn van de Jezuiet Ignatius van Loyola.
   Jezus betekent je suis= ik ben.
   Jezus is een verbastering uit het Hebreeuws en Mattheüs idem dito, namen uit het OT.
   Vraag het maar aan Ben Kok, of je zus.

   Like

 4. Rapunzel zegt:

  “Wat gij niet wil dat U geschiedt” is een variant op de Gulden regel die in de bijbel, thora bij het hindoeïsme, boeddhisme en alle andere religies opgeld doet behalve binnen de islam.

  In de Koran ontbreekt een letterlijke versie van de regel.

  Natuurlijk proberen moslims en goedmensen dat met kunst en vliegwerk te ontkennen en ze komen dan hiermee op de proppen, uit een hadith:

  “Wens de mens, wat gij voor uzelf wenst, dan wordt gij een moslim.”

  Dat dat een dubieuze uitspraak is waar je alle kanten mee op kan behalve de goede hoef ik niet uit te leggen.
  De goedmensen die niet willen geloven dat ook zij aan de beurt komen bij de koppensnellers gaan ervan uit dat ze met mensen te maken hebben die in de grondbeginselen net zo denken als wij over ethiek. Dat is niet zo.

  Om de gulden regel na te leven is een vereiste dat men enig besef heeft van individualisme, wat binnen de islam ontbreekt, alles is allahs wil weet u wel, en zijn gelovigen zien zichzelf niet als individu maar slechts als werktuig van voornoemde allah.

  Het binnen de islam nog welig tierende tribalisme helpt ook al niet waar het de gulden regel betreft
  want wie niet tot “de stam” behoort daar mag je schijt aan hebben en mee doen wat je wil.

  Dus ik zeg Geert na: Gulden terug, zowel de munt als de regel.

  Like

 5. Rapunzel zegt:

  De moslim manier van denken kwam een paar jaar geleden nog zo prominent voor het voetlicht toen “geïntegreerde” troetel moslim Nasrdin Char het fokking gouden kalf in ontvangst mocht nemen.
  “Hier sta ik, als moslim” Nee, lul, je staat daar als individu die een individuele prestatie heeft geleverd wat met al dan niet moslim zijn niks te maken heeft.

  Nou ja, later ging hij verder in het Turks of weet ik wat, zijn ouders bedanken.
  Zijn ouders die hier al 40 jaar wonen en nog de taal niet spreken, niet werken en kennelijk niet genoeg belangstelling op kunnen brengen voor wat hun zoon eigenlijk zegt als hij een filmrol vertolkt in het Nederlands.
  Bedankt hé?

  Like

 6. Ron zegt:

  Bij gebrek aan vuurwapens die wij in NL niet mogen hebben zullen we het met primitievere dingen moeten doen.
  Vleesmessen, vleesvorken, tuinrieken of drietanden, honkbalknuppels, stokken met spijkers erin, scherpe stenen, katapults, bezemstelen met scherpe voorwerpen eraan, enzovoorts.
  En voor gebruik wel graag de scherpe delen besmetten met slootbagger, varkensmest, hondenstront, tuinklei, wat dan ook waar veel bacteriën en andere microben in zitten.
  De mislim die u bedreigt moet flink ziek worden als hij ook maar een klein beetje gewond raakt door uw primitieve wapen.
  Zorg zelf voor ontsmettingsmiddel in het geval van ongelukjes.

  Like

 7. Dan ben je met een moslim gauw klaar.

  Like

 8. Ivanhoe zegt:

  Mij krijgen ze niet.
  Mijn gezin ook niet.
  Een poging daartoe zal genadeloos worden afgestraft. En dan bedoel ik een genadeloos wat zeker wereldwijd het nieuws gaat halen.
  Want ze zijn maar voor één ding bang.
  En dat pak ik ze af.

  Like

 9. Erik zegt:

  Wat je niet wil dat je geschied, doe dat ook een ander niet, maar mocht een ander het mij aandoen, dan geef ik hem van katoen. Zo nu is het gezegde klaar ja was verdwenen in de tijd maar terug gevonden op zolder van mijn opa.

  Like

 10. Pingback: Wat gij niet wilt dat u geschiedt . . . – Kattukse Vrienden voor Israël

 11. scheermes zegt:

  er waaien twee geesten door de hele wereld !! die de waarheid lief hebben !! en ALLe kinderen , van hagar ,de leugen !! deze satanskinderen zijn van kleins af aan gehersenspoeld met het slangen gif DEKORAN !! hier in ONS land worden de kinderen exact opdezelfde wijze opgevoed met de koran!! en gaan WIJ dit ALLEMAAL meemaken, als dit NIET word GESTOPT!! ik heb gehoord van moslims zelf !! als jullie dit geen HALT toe roepen, zullen jullie nog VEEL ergere dingen mee maken dan in het middenoosten !! aangezien deze moslims dit WETEN omdat zij MASSAAL in de opvang hebben gezeten , daar zij met de vluchtelingenstroom dagenlang met deze moordenaars opgetrokken zijn, en hun dit allemaal ten hore gekomen is ,zijn ze vanuit de opvang vertrokken naar damascus!! UIT ANGST!! het is zoals geert wilders zei !! er is geen gematigde islam !! dagelijks trekken deze moordenaars moordend rond, luid schreeuwend allahuHAKbar!! onze god is de grootste !! BEWIJS HET ,zeg ik tegen de moslims ga naar ISRAEL, die zullen jullie allemaal HEELGEMAKKELIJK VERSLAAN !! ongewapende mensen neerschieten daar zijn jullie sterk in !! maar als de joden vanwege een aanslag zelfs jullie eigen terrein betreden , kruipen jullie massaal weg acHter moeders rokken net een stelletje kleine kinderen!! !!stelletje LAFBEKKEN!!

  Like

 12. Guardiacivil zegt:

  Ach……de gaskamer en de verbrandingsoven is ook al zo lang geleden, en Nice dat was toch vorige jaar? Enne was er geen pastoor die in Frankrijk waarbij……………………maar onze tijdbom tikt en …….tik………tik……..tik………tik.

  Ik word die lui toch zo spuugzat he.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s