Geert Wilders, Marine Le Pen, Matteo Salvini en Harald Vilimsky komen naar de AfD in Koblenz

screenshot_50

(Vertaling: E.J. Bron)

Sinds maandagavond is het volgens een Tweet van AfD-cheffin Frauke Petry officieel: op zaterdag 21 januari vindt er onder de titel “Vrijheid voor Europa” een bijeenkomst van islam- en immigratie-kritische Europese politici in de Rhein-Mosel-Halle in Koblenz in de Duitse deelstaat Rheinland-Pfalz plaats. Behalve Frauke Petry en de voorzitter van de AfD afdeling Nordrhein-Westfalen, Marcus Pretzell, worden ook de Franse presidentskandidate Marine Le Pen, de Nederlandse PVV-leider Geert Wilders, de Italiaanse chef van de Lega Nord, Matteo Salvini, de secretaris-generaal van de FPÖ, Harald Vilimsky, en Gerolf Annemans van het Belgische Vlaams Belang verwacht. Petry sprak van een “Europees verkiezingsoptreden”. In 2017 zullen er in Nederland, Frankrijk en Duitsland verkiezingen plaatsvinden.

pvv-nieuwBron:
www.pi-news.net
pi-news

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in AfD (Alternative für Deutschland), EU-critici, Europa, FPÖ, Front National, gezond realisme, Immigratie, Islamkritiek, Lega Nord, PVV, Vlaams Belang. Bookmark de permalink .

17 reacties op Geert Wilders, Marine Le Pen, Matteo Salvini en Harald Vilimsky komen naar de AfD in Koblenz

  1. scheermes zegt:

    oer merkel !! ho ..h,,,H a)waarom staat merkel (MERTEKEN van het BEEST) hier niet bij op??omdat ze gezien recente foto s””UIT de TOON zou vallen !! zei vroeg smekend aan wilders , WAAROM zij er niet bij op mocht !! in de eerste plaats omdat u er straalbezopen uit ziet!! totaal ge stoord !! en u klederen zitten onder het BLOED van ALLE burgers die omgekomen zijn DOOR U BELEID!! GA lekker op de foto met de ALTIJD STRAAL BEZOPEN juncker !! als je de foto””s naast elkaar ziet ,hoop ik voor u dat u DUIDELIJK het verschil ZIET!! WILDERS zei , en vergeet vooral niet u beste vriend te vragen, dan is de fotO CLOMPLEET!! de PAUS!!

    Like

    • elisah zegt:

      Volgens onderzoek van Zweedse economen, zijn rechtse politici een stuk aantrekkelijker.
      Volgens mij zijn rechtse stemmers ook veel aantrekkelijker.

      Geliked door 1 persoon

    • scheermes zegt:

      aan de linkse KERK ,steenhuis ,isebel ,O,M ertje bos speurn EU s petertje r de vries,rutte kereltjepechthold enz ,NOOIT DE HAND in EIGEN BOEZEM gestoken?? u begrijpt dit niet??kijk dan nog eens GOED in de SPIEGEL!! Of komt dit meneer diepvries, dat u MEER bezig bent SAMEN met steenhuis enz, met judaspenningen?? pauw enz; ;AAN TAFEL!! om jullie judaspenningen op te halen ?? NEE die JUDAS bedoel ik niet die ANDERE!!

      Like

      • scheermes zegt:

        de enige in de tweede kamer die de waarheid spreekt ,is GEERT WIDERS! !ALLE linkse rechters OOK de voorzitters die het hoofd zijn van AL deze rechters !! kereltje pechthold !!SNOTNEUS klavertje DRIE!! kortom de HELELINKSEKLIEK ook buma!! v,dstaaij !!Deze TWEE laatst genoemden zijn UITERS LINKS!! echt het GROOTSTE GEVAAR voor de samenleving!!,het is zoals WILDERS zij tegen v,dstaaij u ZOU NAAST MIJ MOETEN STAAN!!de hele LINKSE kliek ,zijn de moderne farizeeen en schriftgeleerden van deze tijd,!! Alleen in een ander JASJE!! het zijn dezelfde DUIVELS die de ZOON van GOD VERMOORD HEBBEN!!

        Like

  2. tjonge محمد هو المتحول جنسيا zegt:

    o my god ! ik hoop van ganser harte dat ze de bewaking wel heel goed op orde hebben, want dit lijkt me een uitgelezen kans voor een aanslag van een islamgekkie !

    Geliked door 1 persoon

  3. Ron zegt:

    Goed plan, maar wel graag een leger beveiligers inhuren.
    Ik verwacht namelijk de nodige pogingen tot bomaanslagen van onze godsdienst-van-de-vrede aanhangers.

    Geliked door 2 people

  4. Tistochwat zegt:

    Misschien komen de mohammedanen tijdens die gelegenheid pas goed op dreef nadat ze zich tijdens de jaarwisseling voor hun doen vrij rustig hebben gehouden.
    Kijk alsjeblieft uit, mensen!

    Like

  5. hslot4 zegt:

    Als er een aanslag komt dan is het remmen los ook gegarandeerd een burgeroorlog

    Geliked door 1 persoon

  6. Pieter G zegt:

    De (Duitse) media krijgt van het labelen geen genoeg; De rechts populist, extreem rechtse partij…enz…..
    —–
    Of iemand in Europa nog schrikt van de benamingen, ik denk het niet…. Eerder een reden om op het laatste redmiddel te stemmen. Ik hoop dat alle nuttige islam idioten weggevaagd worden met verkiezingen.

    Geliked door 1 persoon

  7. O, jongens dat gaat wat worden. Die krijgen vast in Brussel al de diarree. Maar aub voorzichtig zijn.

    Like

  8. Jean zegt:

    Hopelijk gaan ze ‘na’ de bijeenkomst gezamenlijk naar Brusselallabath en sluiten dan dat EU gedrocht, het kot waar de Europavernietigers samenhokken op onze kosten.
    Hoe sneller dat opgeruimd wordt hoe beter voor de Europeanen want die EU misdadigers hebben ons (en zijn daar nog steeds mee bezig) opgezadeld met die massa onderontwikkelde geweldplegers die wij liever kwijt dan rijk zijn.

    Geliked door 1 persoon

  9. Een aanslag zou niet per se van islamitische zijde hoeven komen… Brussel en nationale overheden zouden e.e.a. niet minder toejuichen.

    Geliked door 1 persoon

  10. Anneke zegt:

    Ha, onze vrijheidsstrijders!!! Máár zoals al eerder is vermeld….als dit maar goed gaat. Zéér strikte veiligheidsmaatregelen dienen te worden genomen. Vertrouw erop dat deze bijeenkomst een goede afloop zal hebben.

    Like

  11. Guardiacivil zegt:

    Ik steek n kaars op en vraag om beveiligen van onze en deze zeer belangrijke mensen voor onze toekomst.

    Like

  12. Pingback: Duitse media niet welkom bij “rechts-populistische” bijeenkomst | E.J. Bron

  13. Pingback: Patriottencongres in Koblenz: AfD treedt toe tot EU-sceptische “Europa van Naties en Vrijheid” (ENF) | E.J. Bron

Plaats een reactie