“No-Go-Areas”-kaart voor West-Europa

screenshot_51

(Vertaling: E.J. Bron)

Op “Einwanderungskritik.de” (“Immigratiekritiek.de”) laat een nieuwe Google-Maps-kaart zogenaamde “No-Go-Areas” in Europa zien. Als je op een van de vlammetjes in de kaart klikt, kom je bij de desbetreffende “No-Go-Area”. Inzoomen is de moeite waard, want dan worden de verschillende gedupeerde stadsdelen aangegeven en bronnen evenals illustrerende video´s genoemd.

pi-news

Zwembaden, parken, stations, winkelcentra, speelplaatsen, tunnels: dit kunnen allemaal plekken zijn waar de politie niet meer durft te komen zonder complete gevechtsuitrusting. Dat zorgt voor angstdromen. Niemand zal betwisten dat een “No-Go-Area” bestaat als niemand daar meer naar binnen durft, onafhankelijk van de bezweringen van de politiek. Vooral vrouwen zijn de gedupeerden.

Iedere grote stad in West-Europa heeft inmiddels problemen met openlijke buitenlandse overheersing, criminaliteit vooral op het gebied van seksueel geweld, drugshandel en heling op straat. Daarbij komt het nog tot regelmatige aanvallen op de politie en de pers door groepen niet-Europese jonge mannen. Desondanks wil niemand van “No-Go-Areas” spreken.

Ontkenningen buitelen over elkaar heen en slechts heel af en toe hoor je hulpkreten uit steden die nog aan de grens van buitenlandse overheersing staan, want de “omgekiepte” steden met deels een migrantenaandeel van 70% zijn al weer tot rust gekomen en de nieuwe burgers regelen hun zaken nu op hun eigen manier. De religieuze hardliners zetten zichzelf, gesteund door een zwijgende meerderheid, als zedenwachters in, patrouilleren door hun territorium en zorgen voor veiligheid door diegenen die de nieuwe regels niet kennen op hun “non-conforme” gedrag te wijzen.

De “No-Go-Area”-kaart benoemt de West-Europese stadsdelen waar de toestanden bijzonder erg zijn en waarover bronnen beschikbaar zijn. In veel gevallen wordt de gevaarlijke situatie ook geïllustreerd met indringende video´s. Om de video´s op de kaart te bekijken, moet u op het fotootje boven de naam van het stadsdeel klikken.

Ga HIER naar de kaart!

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Cultuurstrijd, Dhimmitude, Eurabië, Europa, gezond realisme, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, Rotzakken, sharia, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

19 reacties op “No-Go-Areas”-kaart voor West-Europa

  1. wauso zegt:

    Ik ben net ook in een NO-GO aria geweest ! Een oude Tweet bij Konte-Bonker Dibi de uitkeringsrukker geplaatst. Nu krijg ik van hem binnen de minuut een ‘Block’ ! Ik weet niet wat het IS, maar al deze nette Linksmenschen geven mij een ‘Block’! Doe ik dan iets verkeerd ? Ik doe mijn best. Ik wil de Linksmensch begrijpen, maar kennelijk willen zij toch geen vriendje met mij zijn !
    https://twitter.com/willyreiss/status/818921995928817664

    Like

  2. hslot4 zegt:

    Leuk die kaart maar dr klopt weinig van in Nederland zijn eel meer no go areas en dat was 15 jaar geleden al zo .
    Amsterdam hakvoort zuidoost etc komt de taxi niet savonds geen bezorg dienst en de politie ook niet .
    Kraaienest wordt er elke week wel een neergestoken of geschoten men is er al zo aan gewend dat er niet eens meer over bericht wordt .

    Like

  3. elisah zegt:

    In Nederland zou alleen Feijenoord Rotterdam een no-go-area zijn, kan dat kloppen of zijn er meer?

    Like

    • Nee bijna heel rotterdam-zuid is dat geworden!Corrupte politici,zwakke incompetente politie die alles en iedereen over 1 kam scheert bij gebrek aan nuance,gemeenteambtenaren die ook hun kop in het zand steken om hem er niet afgehakt te krijgen!Oprukkende criminaliteit en ook bijna geen Nederlandse taalsprekende burgers maken van Charlois tot Lombardijen 1 groot ghetto!

      Like

    • scheermes zegt:

      aan elisah ;ik zag enige tijd kereltje pechthold als een strontHAAN door moslim buurten lopen!! deze moslims waren HEEL vriendelijk tegen kereltje pechthold, bij het overdrevene AF Ga eens samen met WiLDERS door deze buurten lopen !!komen ze allemaal tevoorschijn!!WEET je precies waar je het beste NIET kunt KOMEN!!

      Like

  4. 4sjun zegt:

    Er is al iets meer over verschenen dat met de verkiezingen van 15 maart in het zicht verspreiding ter voorlichting van de massa behoeft. Want van de NPO valt er met betrekking tot dit politieke onderwerp niets te verwachten.

    Die Ausländer. Warum es immer mehr werden, Felix Menzel,
    Blaue Narcisse 2015, ISBN 9783944901046

    Felix Menzel: Ausländergewalt, das Verschweigen & Vertuschen der Medien

    Website:
    http://www.blauenarzisse.de
    http://www.einwanderungskritik.de

    Like

  5. Ik durf ze niet uit te spreken, bang dat ik ze zal aantrekken.

    Like

  6. Loebas zegt:

    Dat je niet meer in die wijken binnen kan komen is niet het probleem…Het probleem is dat het gajes ongestoord naar buiten kan

    Like

  7. Duchesne zegt:

    kaart klopt niet, of de definitie moet zijn dat een no go area een plek is waar politie niet meer kan komen, dan missen er nog ene paar. Wat we niet zien is de gebieden waar je nog wel kunt komen maar die verder verziekt zijn met criminele moslims en waar na zonsondergang een blanke de straat ook niet meer op kan. Hoe hebben we het ooit zover laten komen….

    Like

  8. Gerrit Tienkamp zegt:

    Dit is op NEWS GURU by G. Tienkamp herblogden reageerde:
    BLOK DE GRENZEN

    Like

  9. Jan Wandelaar zegt:

    Like

  10. scheermes zegt:

    aan alle E.U lijders (EI)( MAAKT verder commentaar overbodig )hebben jullie nog steeds niet gelezen op de SITE van EJ BRON !!EIGENVOLK EERST??!!

    Like

  11. Jean zegt:

    Graag had ik eens een kaart van Europa gezien waarop de “No moslim Areas” aangegeven waren kwestie van veilige plaatsen te vinden…..
    Dat er vuurwerk gaat volgen bij het uitdrijven van dat islamitisch zootje is een feit alleen de datum staat nog niet vast en ondanks mijn ouderdom zal ik daar met enorm plezier en inzet aan meewerken, hoe eerder hoe liever want we hebben het echt wel gehad met dat barbaars zootje ongeregeld in “onze” westerse seculiere gemeenschap, wij hebben nl. enorm veel respect voor onze vrouwen en kinderen, voor ons zijn onze vrouwen “gelijkwaardig” aan onze mannen en in onze cultuur blijft men met zijn poten af van onze kinderen iets wat niet gezegd kan worden van die achterlijke perverse gewelddadige barbaarse smeerlapperij van islamieten.

    Like

  12. Anneke zegt:

    Multi-cultI FLUT. Het realisme is zolang een schande geweest en eigenlijk nog, dat men niet meer helder kan beramen en alles ziet door de verkeerde bril. De fig. gesprkn glassterkte is voor de één te sterk en voor de ander te licht. Mensen wordt wakker en besef nu toch eens hoe Europa is verraden door de hysterisch geworden globalisten…Het blanke ras moet in hun ogen flink worden uitgedund / uitgeroeid worden.

    Like

  13. 4sjun zegt:

    Op diverse plekken op de aardbol waait eenzelfde geest van openbaring. Ook aan de andere kant van de plas vindt bewustmakende informering via het wereldwijde web plaats die om een of andere reden maar geen plek krijgt bij de gangbare Nederlandstalige media.

    The Death of Nations: Globalism, Immigration and Migrant Crisis

    De hoogste tijd om zulke onderwerpen op de politieke en anders de publieke agenda geplaatst te krijgen opdat ze meegewogen kunnen worden bij de verlening van politiek mandaat op 15 maart 2017.

    Like

Plaats een reactie