Opmerkelijke uitspraak van Hof van Beroep te Versailles: ‘Israël is de legale bezetter van de Westbank’

screenshot_6

(Door: Jean-Patrick Grumberg – Vertaling: “Brabosh”)

In een historisch proces, dat zorgvuldig «vergeten» werd door de media, heeft de 3de Kamer van het Hof van Beroep van Versailles verklaard dat Israël de wettige bewoner (aka ‘bezetter’) is van de Westelijke Jordaanoever .

Toen ik voor het eerst vernam dat het Hof van Beroep van Versailles oordeelde dat de nederzettingen op de Westoever en de bezetting van Judea Samaria door Israël ondubbelzinnig legaal is volgens het internationaal recht, in een rechtszaak die door de Palestijnse Autoriteit werd aangespannen tegen de tramlijn (Lightrail) in Jeruzalem, die gebouwd werd door de Franse bedrijven Alstom en Veolia, en dat deze geen aandacht kreeg in de media, heb ik besloten werk te maken van mijn jarenlange rechtenstudies in Frankrijk en ben ik begonnen om nauwgezet de uitspraak van het Hof te analyseren.

Lees verder>>>
brabosh

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Palestijnen", "Palestina", "Westelijke Jordaanoever", Frankrijk, Israël, Justitie. Bookmark de permalink .

13 reacties op Opmerkelijke uitspraak van Hof van Beroep te Versailles: ‘Israël is de legale bezetter van de Westbank’

  1. koddebeier zegt:

    Maar het nieuws wordt niet gecensureerd, hoor, maar gewoon per ongeluk vergeten te vermelden.

    Like

  2. hendrikush zegt:

    Kijken wat ze nou weer te zeiken hebben.
    Mohammedanen houden zich alleen aan wetten als dat in hun voordeel is.

    Like

  3. Jan zegt:

    Het Vaticaan en de stad Rome dienen een eis tot schadevergoeding in tegen Duitsland die loopt in de miljarden

    Het gaat om de nederlaag van het Romeinse leger uit het jaar 9 n. Chr., die als de slag van Varus of de slag van het Teutenburger Woud de geschiedenis inging Hierbij werdendrie Romeinse legioenen inclusief hun hulptroepen volledig door de Germanen onder leiding van Arminius (Hermann) vernietigd.

    Na onderzoek door internationale juristen en experts was de opstand van de Germanen tegen de Romeinse bezettingstroepen echter een overtreding tegen het volkenrecht. De Romeinen hadden het rechtmatige mandaat om de Rijnprovincies en de Germaanse stamgebieden te besturen. Het Vaticaan en Rome willen op de eerste plaats herstelbetalingen én erkenning voor aangedaan onrecht bereiken.
    https://brd-schwindel.org/der-vatikan-und-die-stadt-rom-verklagen-deutschland-auf-schadensersatz-in-milliardenhoehe/

    Like

  4. Peter selie zegt:

    HET kan dus nog! RECHTSPREKEN.
    GEFELICITEERD , aan hen die onbevooroordeeld voor gerechtigheid zijn!

    Peter Selie

    Like

  5. Pingback: MEDIA ONBETROUWBAAR | BIBLESPACE- UW PERSOONLIJKE BIJBELSITE

  6. Mary zegt:

    Haha geweldig!!, zal de VN, de leugenpers etc. blij mee zijn. Iedereen wist het maar om het Hof van Beroep van Versaille kunnen ze niet echt heen, dag Nederlandse “palestijnen” vriendjes, dag PLO, wegwezen!!!

    Like

  7. dees zegt:

    De Westbank is opgeven door de Koning van Jordanië nadat hij een ongenadig pak op zijn flikker heeft gekregen en verdere vernedering wilde voorkomen. De Westbank is Israëlisch grondbezit, het probleem is dat de VN dat niet wil erkennen. De olie-arm van de Islamlanden was en is nog steeds erg lang en heeft zeker de VN kliek in zijn/haar macht!!

    Like

  8. guusvelraeds zegt:

    Het Israël en het zo genoemde Palestijns conflict is een politiek conflict aangestuurd door de leerstellingen van de islam. Grondgebied dat ooit onder islam bestuur stond mag nooit meer anders dan door de islam bestuurd worden. Dat nu zelfs Joden het bestuur op zich genomen hebben van oorspronkelijk Joods gebied is een klap in het gezicht van de islam en een vernedering voor hun ego van jewelste. Aangezien de islam overwegend een politiek systeem is met een vleugje religie kan met recht van spreken gemakkelijk gesteld worden dat zonder islam er ook nooit een Israëlisch Palestijns conflict zou zijn ontstaan. Dat dit conflict een puur islamitisch conflict is kan gemakkelijk hard gemaakt worden door het feit dat zowel moslims uit Pakistan alsook moslims uit Marokko zich hard maken voor de Palestijnse zaak. De enige verbintenis tussen de mensen uit Pakistan en de mensen uit Marokko is de islam. Evenwel door een recente uitspraak van een Nederlandse nep rechtbank mogen we alle betrokken groepen met verschillende culturele identiteiten nu reken tot een verbindend ras. Het Pakistaans, Marokkaans Palestijns moslim ras. De Palestijnse zaak is een zaak die vooral berust op misleiding, geschiedenis vervalsing, puur anti-semitisme en pijnlijke minderwaardigheids gevoelens van een onterecht opgeklopte islamitische identiteit.

    Like

  9. Schitterend, houden zo. Laten ze maar de pest krijgen in Brussel.

    Like

  10. Guardiacivil zegt:

    Gerechtigheid voor Israël.
    De Palestijnen Hamas en pLO kunnen de boom in.
    En hier is geen beroep tegen aan te tekenen.

    Like

  11. Onno zegt:

    Maar het nieuws wordt niet gecensureerd, hoor, maar gewoon per ongeluk vergeten te vermelden.
    —————————

    Zo is dat. Psychopaten zoals de SS’er Bernhard zur Lippe B. (die om zijn eigen hachje van vuurpeloton of (beter) de strop te redden zijn “geliefde Nederland” in 1945 onnodig tot vazalstaat van de USA/GB heeft gerotzooid) en zijn zorgvuldig op sleutelposities gepositioneerde opvolgers, zijn democratisch hè:

    Goed geïnformeerd en geschoold, vooral ook over de geschiedenis en niet gebrainfuckt tot je van voren niet meer weet dat je van achteren nog leeft, gaan de (door psychopaten zo beschouwde) ‘gullible fools’ ofwel het eigenwijze/niet meer mee te redeneren stemvee, het stemhokje in, om daar in alle “vrijheid” hun sten uit te brengen.

    Like

Plaats een reactie