Tel Aviv . . .

screenshot_39

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Jan Wandelaar”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Israël. Bookmark de permalink .

8 reacties op Tel Aviv . . .

 1. Jan Wandelaar zegt:

  Geliked door 1 persoon

 2. Jan zegt:

  Moslims doen het andersom, onderste afbeelding boven plaatsen

  Geliked door 3 people

 3. guusvelraeds zegt:

  Wat het Joodse volk in Israël en met name in Tel Aviv gedaan heeft grenst aan het ongeloofelijke. Dat is de kracht van vasthouden aan je identiteit en aan je geboorte grond. Laat je niet bedriegen door het misdadig politieke schorem in Brussel. Het schorem dat referenda’s gebruikt om hun achterste mee af te vegen. Heb je natie staat lief en koester je geschiedenis dan ben je tot grote daden in staat. Onze welvaart en ook de welvaart in Israël werd gebouwd op het idee van een natie staat. Een natie staat die je bescherming geeft, je een huis geeft, een toekomst en je identiteit, waarden en normen doorgeeft aan toekomstige generaties. Dat is waarom progressief Israël haat en dat is waarom progressief de Europese natie staten haat en deze het liefst wil afschaffen en de bevolking wil verdunnen met import van vooral islamitische barbaren. De islam is bij uitstek geschikt een wig te drijven in onze cultuur en in onze samenleving. De boeven in Brussel weten dat. Vecht voor je identiteit en je vaderland. Je kinderen en kleinkinderen zullen in dankbaarheid aan je terug denken.

  Geliked door 1 persoon

 4. ReaGluurder zegt:

  Ben (als Goy) gek van Tel Aviv en krijg altijd weer een brok in m’n keel als ik er aan denk oid. Ben er vaak geweest. Vooral zuid-TA ademt een ‘bohamian atmosphere’ uit. Ahw daar nu veel ‘vluchtelingen’ uit Eritrea zitten. Ohhhhh, ani ohevet Tel Aviv!!

  Like

 5. jackholland zegt:

  Het mag duidelijk zijn joden: innovatie werken techniek vooruitgang,doorzettingsvermogen.
  Moslims : achterlijkheid luiheid bekrompenheid afgunst, geen doorzettingsvermogen.

  Dat er zowel bij jodendom christendom en islam veel niet deugt mag duidelijk zijn.
  Maar zowel christenen en joden beleven hun geloof maar zorgen er wel voordat er vooruitgang innovatie arbeidsinzet is , benodigd om zo comfortabel mogelijk te leven op aarde.

  De moslim kloot in de regel maar wat aan: op hun kont zitten ,theedrinken ,viel pain in roeg,soepsidie trekken,uitkering trekken kortom het is ZITVOLK waar geen drive op zit.
  De verenigde emiraten hebben veel geluk vanwege de olie maar anders was het daar nog 1 grote zandbak vol met geitenneuqerts ,in het westen zitten ze vaak in de drugshandel lekker makkelijk toch ?Waarom moeilijk legaal geld verdienen studie,werkervaring, inzet ,overwerken ,presteren als het makkelijk in de illegaliteit kan?

  Het leven van de moslim hier op aard is toch maar een soort van wachtkamer van het walhalla waarom zou je je als moslim druk maken ? Het echte leven komt nog ??????

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s