Het eind van de hypocratie

screenshot_9

(Door: H. Numan)

Mark en Merkel hebben het maar druk. Ze hebben hun ambassadeurs naar het Witte Huis gestuurd om tekst en uitleg te vragen. Waar haalt die Trump het gore lef vandaan om mohammedanen uit zeven mohammedaanse landen zo maar de toegang te weigeren? Ik denk dat Donald heel hard gaat lachen. Deels omdat twee kabouters hem de les komen lezen, en deels omdat het antwoord o zo simpel is. Hij past gewoon wetgeving toe die Obama zelf heeft ingesteld. De inwoners van Nederland en Duitsland hoeven zich nergens zorgen over te maken, tenzij ze op de terrorismelijst staan. Dat is natuurlijk een beetje sneu voor onze super linkse media. Dus die zijn hard bezig om zielige verhalen te verzinnen om Trump als de wedergeboren satan af te schilderen.

Om welke landen gaat het? Syrië, Irak, Iran, Jemen, Soedan, Somalië en Libië. Iedereen uit die landen? Nee, echte vluchtelingen mogen door. Maar daar moet je wel wat voor doen. Je paspoort ‘verliezen’ of zeggen dat je homo bent, daarvoor moet je bij Merkel of Rutte zijn. Die geloven dat grif. Niet bij Trump. Die wil toch eventjes iets meer zien. Gezien het grote aantal terroristen dat al heerlijk logeert in Europa, heel verstandig.  Daar hoor je onze media natuurlijk niet over.

Nu Mark de stoute schoenen heeft aangetrokken om de wereld te verbeteren, dat kan hij prima thuis doen. Bijvoorbeeld door de Turkse ambassadeur te vragen waarom zijn land sinds 1974 een EU-lidstaat bezet houdt. Hoeft hij de deur niet voor uit.

Nadat de Turkse ambassadeur vertrokken is, kan hij de ambassadeurs van Algerije, Bangladesh, Brunei, Iran, Irak, Koeweit, Libanon, Libië, Maleisië, Oman, Pakistan, Saoedi-Arabië, Soedan, Syrië, de Verenigde Arabische Emiraten en Jemen op het matje laten komen. Die landen verbieden toegang aan mensen met een Israëlisch paspoort. Sommigen van die landen gaan zelfs een stapje verder. Als je enkel een Israëlisch stempel in je paspoort hebt, kom je er niet in. Dus ook niet als je een echte Nederlander bent met één paspoort.

Aangezien de meeste van die landen ontwikkelingslanden zijn, kan Mark daar best wat aan doen. Merkel ook. Maar dat doen ze dus niet. Want onze antisemitische Gutmenschen vinden dat prima. De VVD ook. Onze Bolle in Wassenaar ook. Die z’n ma, vrouw Schraap, is dikke maatjes met de sultan van Brunei. De overgrootmoeder van de Bolle moest ook niks van Joden hebben. Vandaar dat ze naar Westerbork in Drenthe moesten. Da’s lekker ver van het Loo. De andere kant op kijken, als je weet wat er aan de hand is, is net zo goed antisemitisme.

Gelukkig zijn de dagen van Mark geteld. Hij spartelt tegen, en zal waarschijnlijk gillend en schreeuwend het Torentje uitgegooid moeten worden. Maar de kans dat hij premier blijft, is niet zo gek groot. Rutte lijkt onbeschadigd van Van der Steur te zijn afgekomen, de echte rekening moet hij nog betalen. Dat doet hij op 15 maart. Volgens onze voorliegers van de peilingen blijft de VVD lekker stabiel op 23 zetels. Droom maar verder, jongens. En niet schrikken als je op 16 maart met een kater wakker wordt.

Nog iets leuks om te weten: niemand is onmisbaar. Vooral aan de top. Hoeveel topambtenaren en CEO’s hebben we? Vergeleken met het aantal nummers 2, 3 en 4 heel weinig. Als bijvoorbeeld een secretaris-generaal van een ministerie weigert om z’n werk te doen onder minister-president Wilders  garandeer ik u dat niemand daar iets van gaat merken. Behalve de man zelf. Er zijn er zat die het graag van ‘m overnemen.

Het gaat leuk worden op 16 maart. We zijn er bijna!

pvv-nieuw

Door:
H. Numan
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

10 reacties op Het eind van de hypocratie

 1. joga zegt:

  Blijf tot dan vooral vertellen, waaraan de de VVD en PvdA met hulp van CDA,, SP, D66, Groen Links en CU, ons duurbetaalde belastinggeld verkwanselen. In de plaats hiervan kunnen eenvoudig alle noodzakelijke kosten van het PVV-programma worden betaald en levert zeker naar de toekomst daardoor nog veel meer miljarden op, waar de werkenden, de AOW-ers en vooral de zorg van zullen profiteren en niet de zichzelf verrijkende en volvretende en volzuipende”elite”.

  Geliked door 3 people

  • paulzwueste zegt:

   Heer Numan.
   U hebt er waarschijnlijk nog nooit aan gedacht dat Rutte in de verkiezingsstrijd kunstmatig in het leven zal worden door de andere “gevestigde partijen”…?

   Iedereen weet dat Rutte de énige kandidaat van de VVD is.
   Iedereen weet dat Rutte de énige man is die de nieuwe premier van NL kan worden…
   als alle partijen de VVD zullen steunen…
   Ze weten nl. donders goed zèlf nooit groot genoeg te worden om die kandidaat te kunnen leveren….
   Alléén de VVD wel, doordat de VVD goed blijft voor ca 25-30 zetels.

   Als Wilders op 15 maart echt héél groot gaat worden moeten ze wel met de VVD in zee gaan om Wilders buiten de regering te houden.

   Het wordt dus nog héél erg spannend op 15 maart as.
   In ieder geval zou ik maar niet zo hard roepen dat Ruttes spel uitgespeeld is…

   Geliked door 1 persoon

 2. Visje zegt:

  Wat ’n domme, en ondoordachte zét/bezoek!
  ,,,,,Donald Trump, zal zich hierover zéker verwonderen( wellicht wat lachen binnen’s mond) onze domme lieden/lijders met ’n lange ij,,, hier in het westen, die aan de vooravond staan van ’n totale ineenstorting van de EU door de islamisering van Europa.
  – is dit nu bluf? of menen zij dat werkelijk?

  zo ook vandaag in het nieuws, natuurlijk zeer groot gebracht, in de wereld!!!
  http://nieuws.tpo.nl/2017/01/30/verdachten-moskee-aanslag-quebec-alexandre-bissonnette-en-mohamed-khadir/
  we zullen voor het gemak maar even vergeten hoeveel kerken/christenen er al, door die moslims zijn vermoordt, waar we nooit wat van vernemen in het nieuws.
  – maar nu krijgen zij ’n voltreffer, van eigen deeg!
  Hoe triest het ook is, maar het is gewoon de blote waarheid, deze aanslagen waren JAWEL wederom door moslim tuig gepleegd.
  wie is er hier nu stekeblind?

  de wereld op z’n kop.

  mvg Visje.

  Like

 3. Jan Wandelaar zegt:

  Like

 4. Fred zegt:

  Ik verkneukel me nu al.

  Like

 5. Klippie 72 zegt:

  Kan niet wachten.

  Like

 6. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  En, onderweg naar 16 Maart,
  benoemen er méér man & paard
  en dat is helemaal niet gek
  want ons bootje was gevaarlijk lek !
  maar met Numan brul ‘k enthousiast:
  wég met die lijken uit m’n kast !
  .
  Jasterke
  .

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s