Rel om anti-PVV-feestje

screenshot_69

(Door: Joris Polman)

AMSTERDAM – In Limburg is een politieke rel ontstaan om ’een anti-PVV-feestje’. D66-senator Petra Stienen (foto) streek als medeorganisator € 7500,- subsidie op om haar provincie te promoten in de Amsterdamse Stadsschouwburg.

de-telegraaf

Ze nodigde vrijwel alle partijen uit om te komen spreken over wat de Randstad van Limburg kan leren. PVV’ers waren echter niet welkom, terwijl Limburg toch echt de bakermat is van Geert Wilders’ partij.

Ze konden tot hun ongenoegen dan ook geen weerwoord bieden toen bijvoorbeeld SP-voorzitter Ron Meyer stelde dat PVV’ers ’een middelvinger naar de samenleving opsteken’.

Senator Stienen wast haar handen in onschuld: „Bij een eventuele volgende editie zijn ze welkom hoor!”

pvv-nieuw

Bron:
www.telegraaf.nl
(h/t “D”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Amsterdam, D66, democratie, demoniseren, Links fascisme, Linkse christenen, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Nederland, nieuw fascisme, PVV, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

21 reacties op Rel om anti-PVV-feestje

  1. Cathja zegt:

    Smerig! Wat een loeder om de PVV buiten te sluiten. Nog smeriger is het dat ze niet vies is om een beste slomp subsidiegeld in haar zakken te laten glijden…..!
    Nou, Pechtold kan apetrots zijn op zo’n ‘pareltje’ hoor! Ze heeft in elk geval duidelijk laten zien dat de D van Democraten beslist NIETS te betekenen heeft.

    Een onmogelijke partij! Op naar de NUL zetels a.u.b.

    Geliked door 3 people

  2. Theresa Geissler zegt:

    Anti-PVV feestje, hoe verzinnen ze het! Net een stel kleine kinderen!
    Zouden ze soms een hard hoofd hebben in de afloop van de verkiezingen? Een kat in het nauw…..
    Het is trouwens wèl net iets voor die trut Stienen. (Hoe gaat het eigenlijk met haar “prachtwijk” de Donderberg? Nog steeds zo “idyllisch?” (LOL!)

    Geliked door 3 people

  3. Eduard uit Breda zegt:

    Er komt dan ook geen volgende bijeenkomst want dan oven ze niet door het stof
    De rede zal zijn er is geen subsidie meer is
    Laat die linkse club toch barsten
    Wij vieren feest als de uitslag van de verkiezingen bekend gemaakt wordt
    Links krijgt een verpletterende nederlaag voor zijn kiezen reken daar maar op
    PVV meer dan 40 zetels in de nieuwe tweede kamer

    Like

  4. leefbarbaar zegt:

    Ze flikken dat, omdat het kan. Jezelf belonen en inhuren voor een propagandabijeenkomst om je foute boodschap uit te dragen. Dat doen ze al jaren.
    Vroeger keken wij wel eens TV en zagen bij de VARA heel veel PvdA-tuig zitten om de PvdA te promoten op onze kosten. Zo kan een nitwit als Felix Rottenberg per jaar een ton naar binnen slepen op de NPO als (foute) deskundige. Ziek.
    Eigenlijk moeten we geen trias politica hebben maar een quatro politica. Met onafhankelijke media. De media spelen een grote rol in een democratie, maar dat is alleen constructief als ze objectief zouden zijn. Schaf ze anders maar af.

    Like

  5. Jean zegt:

    In Nederland kennen ze er ook wat van met belastinggeld te verknoeien aan leeglopers, ik dacht dat enkel België wereldkampioen daar in was…..

    Like

  6. Baksteen zegt:

    Dat is toch die muts die dagelijks te zien was op de npo om mee te blaten over de diverse arabische lentes waarvan ieder zinnig mens toen ak kon zien dat het zou eindigen in en islamitisch bloedbad!
    Liberals, de intellectuele tak van de antifascisten.

    Geliked door 1 persoon

  7. Thoth zegt:

    Ach ja, de Demagogen66. Laat ze. Btw, de ‘EP’, sorry dat ik dit nog steeds moet gebruiken, hebben ze de mohammedanen die lovend uitspreken over de IS een jihadist is en aangepakt moeten worden. Alleen de D66 dus NIET, zij vinden dat er al genoeg anti-terreur wetten zijn….

    Like

  8. Pietersen zegt:

    Kop eraf voor dit wijf.

    Like

  9. R.Kroonenberg zegt:

    anti-PVV ?
    wég d’r mee… 😛

    Like

  10. Johan zegt:

    Petra Stienen is een politiek correcte halve zool. Bepaald geen aanwinst voor Limburg !

    Like

  11. Republikein zegt:

    Ha, feesten met Stienen, geil hoor.

    Geliked door 1 persoon

  12. Pingback: Rel om anti-PVV-feestje – Rechtsaf doorzee

  13. leefbarbaar zegt:

    Bij de weg; de vakbonden doen al jaren hetzelfde: bijeenkomsten organiseren met alleen foute partijen, zelfs als die partijen zelf verantwoordelijk zijn voor fout beleid.
    Er is niet 1 bond, die een PVV-er vertegenwoordigt.
    Zo mocht mevrouw Agema, nummer 2 op de kieslijst van de PVV, niet aanschuiven op een bijeenkomst over de zorg, omdat ze van de PVV is. Terwijl de PvdA en dus ook het FNV de zorg afbreekt.
    Linx is iedere schaamte voorbij omdat ze de oude media bezitten. Neem ze dat af, voor een gezonde democratie.

    Bij de weg 2:
    niet vergeten dat inzake het Ukrainereferendum het D666 was, die zowel D666 als D666-columnisten subsidie gaf om te liegen alsof het gedrukt was. Ze komen er mee weg, omdat de meerderheid in ons bestuur even erg is. Nog wel. Ga stemmen en stem verstandig.

    Like

  14. Nemesis zegt:

    Maandag a.s. gaan onze stembiljetten op de post = 2 x PVV !!!

    Like

  15. Pieter zegt:

    Een graaier blijkt het. Daarom weg vagen met haar partij en nog een paar andere partijen. Dan kunnen we daarna schoon schip gaan maken.

    Like

Plaats een reactie