Islamisering; zomaar een voorbeeld

wc-schalkwijk-haarlem-is-halal

(Klik op de afbeelding voor groter beeld)

(Door: “Mr. Camelias Muss”)

Ik was vandaag bij een goede vriend op bezoek. Toen hij mij van de bus afhaalde, liepen wij op weg naar zijn huis door het lokale winkelcentrum. De buurt wordt al jaren geteisterd door besneden geteisem, variërend van het gooien van stenen naar bussen tot aan bedreigingen en zelfs mishandelingen toe. Gelukkig islamiseert het centrum gestaag met de buurt mee (en dus zullen met een paar jaar deze problemen niet meer bestaan!) Tenzij….

Door:
“Mr. Camelias Muss”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", cultuurrelativisme, Islam, Islamisering, Krankzinnigheid, landverraad, Nederland, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

35 reacties op Islamisering; zomaar een voorbeeld

  1. Johan zegt:

    Flikker op met je halal – rotzooi. Ga die troep maar in Turkije slijten.

    Like

  2. Pietersen zegt:

    Wat kost nou een onsje besneden moslim lullevellen ?

    Like

  3. laura van der storm zegt:

    Ik woon in de buurt aan de kust en ga regelmatig naar de wekelijkse markt in Schalkwijk. Iedere week is het aantal hoofddoeken intensiever, plus het aantal kinderen. Ik sprak een marktkoopman, die vertelde dat de markt steeds kleiner werd, vanwege gebrek aan normale klandizie. Dit is nog maar het begin!

    Like

    • Cathja zegt:

      @ laura van der storm om 1:52

      Ik kom al jaren niet meer op de weekmarkt in onze stad. Grenzeloze brutaliteit van die gehoofddoekte moslima’s zijn daar de oorzaak van. Altijd voor hun beurt gaan, en als je er iets van zegt doen ze net alsof ze je niet verstaan.
      De schuld leg ik ook bij de marktkoopman, die best in de gaten heeft dat die wijven voor hun beurt gaan (terwijl ik ook echt wel eens een keer aan de beurt ben), maar ja, die moslima’s kopen lekker veel bij de groente- en fruitkraam, dus de verdienste geeft blijkbaar de doorslag…! Er komt wellicht een tijd dat de koopman alleen al voldoende inkomsten heeft uit de verkopen aan moslims, zodat hij de autochtone Nederlanders niet eens meer nodig heeft….

      Principes gelden bij sommige kooplui nu al niet meer.

      Like

  4. Erik zegt:

    Leuk winkeltje, verkopen ook varkens vlees? Ene pijnloos geslachten dieren?
    Graag wat meer info Mr. Camelias.

    Like

  5. Jan zegt:

    Vleespaleis. In Amsterdam wordt zo’n etablissement ‘bordeel’ genoemd.

    Geliked door 2 people

  6. ReaGluurder zegt:

    Pim Fortuyn had GEWOON GELIJK, maar wij mochten dat van de partijbonzen en anderen niet naar buiten brengen, aldus een paar pvda-veteranen!! (oa. Oudkerk en Rottenberg) En zo ging NL naar de Kloten!!! Walgelijk!!

    Geliked door 1 persoon

  7. BertG. zegt:

    Had je dan wat anders verwacht dan, als de slager Ali en Aisha heten.
    Dat is net zo iets als dat wanneer je verbaasd zou zijn dat de Turkse bakker, Turkse broden verkoopt.
    Het zou wat anders zijn wanneer de slager Klaas en Margot zouden heten, en plots alles halal zouden verkopen.

    Geliked door 1 persoon

    • delamontagne zegt:

      Die zijn er dus ook als ik je volgende reactie lees.
      Al kreeg ik het voor niks, NOOIT ZULLEN WE IETS HALLALIG KOPEN……..en zeker geen vlees.
      Hebben er hier gelukkig niet veel mee te maken, zou me dood ergeren.

      Like

  8. BertG. zegt:

    Hier staat in het centrum wekelijks een Duits-Nederlands sprekend blanke vrouw die gegrilde kippen verkoopt, maar dan enkel halal kippen. Iets anders is er niet.
    Dat is pas islamisering, een Europees verkoopster die zich vrijwillig aanpast.

    Like

    • delamontagne zegt:

      Eigenlijk zijn die het ergste, de “zelf-islamiseerders”.
      De handel,……….. doen alles voor het geld.
      Vind ik in wezen nog erger dan mensen die uit zo,n achterlijke cultuur komen en van oudsher niet anders gewend zijn.

      Geliked door 1 persoon

    • hendrikush zegt:

      Wie controleert dat “halal” slachten? Zijn daar goedkeurstickers voor te koop? Waar?

      Like

      • BertG. zegt:

        Ze heeft het nadrukkelijk op haar reclame folder staan, dat alle kippen halal geslacht zijn.
        Ik heb er wel eens een kip gekocht, maar had ’t pas later door dat ze enkel halal kippen verkocht.

        Like

    • Sjaak zegt:

      Heeft ze een kopvod aan ?

      Like

    • Cathja zegt:

      Daar zou ik expres geen kip kopen!

      Like

    • hslot4 zegt:

      Je hebt ook kip in spek gerold BertG dat verkopen ze hier op de markt.
      Mischien moet je even vragen of ze ook plofkippen verkoopt of korans http://static.flickr.com/26/103288707_cace77fd51.jpg?v=0

      Geliked door 1 persoon

    • Hansfree zegt:

      Ik heb zo het vermoeden BertG, dat je anno 2017 nog stevig je best moet doen om ergens kip te kopen waarvan je zeker weet dat het absoluut-niet-halal is. Het stelt misschien allemaal geen zak voor, dat hele halal-‘etiket’, maar de grote slachterijen spelen wel allemaal braaf het spelletje mee voor de groeiende schare moslims. Voor zover ik weet althans (ben er een paar jaar geleden eens achteraan geweest). En de gemiddelde lulhannes van een Nederlander? Die is het allemaal worst! Of die vindt het zelfs wel leuk-exotisch, dat halal met die mooie tekentjes. Stomme runderen…

      Weet je waar ik me pas zorgen over maak? Een winkel kun je nog voorbij lopen. Maar wat dacht je van de catering van ziekenhuizen en verzorgingshuizen e.d., waar je feitelijk geen keuze hebt wat je op je bordje krijgt. Tot voor enkele jaren zag je moslimfamilies hun zieke in het ziekenhuis telkens eigen eten brengen, maar dat gaat voor ons precies zo worden als je geen halal voedsel blieft. En als je dan geen familie hebt die dat kan of wil doen is het slikken of stikken.

      Like

    • elisah zegt:

      Ik heb wel eens gehoord dat een aantal moslims de worsten van de Hema zo lekker vonden…..totdat ze er achter kwamen dat het varkensvlees bleek te zijn.

      Like

  9. Er recht gedaan wordt aan de eigen bevolking. Die hebben ze al jaren verwaarloosd. Het land is al duidelijk in tweeën gesplitst. Of dit ooit nog gaat lukken?

    Geliked door 1 persoon

  10. win zegt:

    kalm aan een beetje mr. muss, ik ben ook besneden.

    Geliked door 1 persoon

  11. scheermes zegt:

    Als ik deze foto zie ,denk ik, fris en fruitig!! Plus vrijheid blijheid!! Nog wel !!Hoe lang nog??

    Like

  12. scheermes zegt:

    Waarom staat er geen moslima??Omdat dat niet te pruimen is natuurlijk ,dat verkoopt niet !!Zelfs voor een eenvoudig reclame spotje zijn de moslima”snog niet te gebruiken ,omdat het niet verkoopt!! Wat het ergste van alles is ,is dat de mensen zich als makke schapen door deze barbaren laten verjagen !!Ons land word veroverd door simpel de nederlanders met stenen te bekogelen !!Te gek voor woorden !!En de mensen daar laten het geworden !!In mijn buurt heeft het niet veel gescheeld ,of ik was een jaartje of tien opgesloten, omdat ik een paar van die marokanen naar allah de duivel wou sturen !!Zolang ik daar verder heb gewoond hadden wij geen last meer van het marokaanse tuig!!Maar het had ook anders kunnen aflopen,en had ik 10 jr moeten zitten voor dit tuig!!Aangezien ik 10 jr uitsmijter geweest ben en het ook vaak met het marokaans tuig aan de stok heb gehad ,kon ik mijn buurt rustig houden !!Zij wisten donders goed deze man maakt ons dood ,als wij doorgaan met treiteren !! Dat is de enige taal die zij verstaan !! Triest om in zo”n samenleving te moeten wonen !!En om dan ook nog van landverrader rutte te horen dat het goed gaat met ons land ,maakt mij WOEST!! Rutte is een vuile leugenaar,die ons met zijn beleid opzadeld met dit moslimtuig!!En ons land ten gronde richt!!

    Geliked door 2 people

Plaats een reactie