“40 jaar integratie” . . .

(Klik op de afbeelding voor groter beeld)

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Foto door “anoniem”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", Krankzinnigheid, Moslims, Nederland, nieuw fascisme, Turken. Bookmark de permalink .

31 reacties op “40 jaar integratie” . . .

 1. delamontagne zegt:

  Dat was dan vorig jaar Juli op de Erasmusbrug in centrum Rotterdam.
  Begreep toen al niet dan men niet ingreep.
  Komt het weleens bij bestuurders op, dat als b.v. NL-ers iets dergelijks doen in dat soort landen van afkomst, wat er dan zou gebeuren.?
  Ik heb me $%%^^* geërgerd.
  Maar ook geen autochtone NL-ers die duidelijk laten merken zoiets niet te pikken.

  Like

  • Nemesis zegt:

   Dr hoeven de Nederlanders niet eens voor naar een ander land te reizen. Denk maar eens aan de (goedgekeurde) Pegida demo’s.

   Like

   • delamontagne zegt:

    Ik had begrepen dat U [vroeger] ook [veel] in “buiten”-Europese landen bent geweest.
    Dan, nl weet U heel goed dat je in die landen niet de spot moet drijven met hun Nationale Symbolen e.d.
    Of met grote groepen semi-vijandig met jouw Nationale vlag moet gaan lopen demonstreren.
    Dan volgt er geen overleg, desnoods met een “kopje thee”, NEE dan krijg je gelijk met de karrewats er van langs
    EN VOOR MINDER DAN IK ZE IN NEDERLAND ZIE DOEN.
    Dat is wat mij ergert, dat “soetsappige” gelul van de autoriteiten.
    De “boel-bij-elkaar-houden”.
    Ik heb vroeger niet anders ervaren dan:
    “EIGEN VOLK EERST “. ( in het buitenland wel-te-verstaan )
    (( gelukkig U en ik hebben als één van de eersten op PVV gestemd ))

    Geliked door 1 persoon

   • Nemesis zegt:

    Inderdaad, in veel buiten buitenlandse landen. Buiten Europa dus ook. Maar in die hele verre landen hoefde je je zulke dingen onder geen enkele omstandigheid te permiteren. Daar werd je dan wel heel hardhandig aan herrinert dat zoiets not done was, als je het tenminste overleefde. In veel Europese buitenlanden kan dat ook absoluut niet, die hebben daar wetten voor. Zou men op het idee komen het wel te doen, zat je sneller op water en brood als je piep kkon zeggen. Bovendien heb ik in al die vele buitenlandse jaren nog geen Nederlander meegemaakt die zich zulke ongein veroorloofde. Behalve dan Koenders die in Jordanien een van de dames daar op niet elegante manier benaderede. Nu was Koenders op dat vlak altijd al een stiekeme viespeuk. Het heeft daar best wel een rel veroorzaakt. Maar dat stond op een ander plan als wat die Turken zich op het ogenblik veroorloven. Zijn straks de Turkrn klaar, dan beginnen de Marokkanen, Somaliers en Eritreers. Fijn volk hebben we binnen gehaald.

    Van de boel bij elkaar houden uitspraken moet ik steeds weer overgeven. Allemaal bullshit.

    En ja 😀 ik denk dat wij werkelijk zo goed als de eersten waren wiens oranje enveloppen (hoe kom je erop) in Den Haag zijn aangekomen. Met de stemmen op de PVV !!!!!

    Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Ja, maar nu kwam het wel héél erg ongelegen zo vlak voor de verkiezingen, hè….

   Like

 2. RonenMar zegt:

  Een beter bewijs is er niet !! Moslims zullen nooit integreren, ze vinden alle andere overtuigingen niets en zien ze liever dood gaan .

  Geliked door 1 persoon

 3. Pietersen zegt:

  De meesten kunnen nog steeds geen Nederlands spreken en schrijven. Ook aan jonge kinderen wordt doorgegeven dat Turkije hun moederland is.
  Met dank aan de Nederlandse politiek die nooit iets terugverlangde van deze simplistische onderontwikkelde islamieten.

  Like

 4. elisah zegt:

  40 jaar niet integreren…?

  Like

 5. Dat is op de foto goed te zien.

  Like

 6. BertG. zegt:

  Gratis geld voor dictators.
  Het simpele feit is dat ontwikkelingshulp hetzelfde effect heeft als een pas ontdekte oliebron: de machthebbers graven zich dieper in, de repressie wordt harder en hervormingspogingen zijn kansloos geworden. Dictators laten zo’n gratis geld boot echt niet aan zich voorbij gaan. Die draaien overal een handig kraantje aan om ons witte naieve mutsen met een schuldcomplex een poot uit te draaien, zie het voorbeeld hierboven.
  https://logicfreezone.wordpress.com/2017/03/13/linkse-hypocrisie-giro-555-voor-hongerend-afrika/

  Like

 7. Geronimo zegt:

  Artikel geplukt op Rechts Actueel:

  “Rutte liegt! Turkse minister was wél welkom, maar als het even kon “na de verkiezingen”
  door BERT DECKERS • 13 MAART 2017
  Rellen met Turken in Nederland omdat ‘hun’ minister niet welkom was én bovendien niet mocht landen met zijn vliegmachien. Eerste minister Rutte die zich profileert als ‘sterke’ leider die dit allemaal durft. Mispoes! Totale manipulatie van de Nederlanders (en uiteindelijk de ganse wereld). De minister zou immers wel welkom zijn, echter pas nà de verkiezingen aanstaande woensdag!

  re.jpg

  “Een echte huichelaar!” zo noemt De Dagelijkse Standaard, een Nederlandse online krant de Nederlandse eerste minister, na het vernemen van de bevestiging dat Rutte de Nederlanders heeft voorgelogen: “Nederlanders kunnen wel ophouden quasi-trots te zijn op Rutte omdat hij eindelijk een ‘rechte rug’ getoond heeft en ‘de lange arm van Ankara beperkt heeft.’ Rutte speelde een politiek spel. Cavusoglu werd verteld dat hij welkom was na 15 maart. Dat was voor Nederland geen enkel probleem geweest. Het enige wat Rutte wilde voorkomen is dat honderden of zelfs duizenden Turken met Turkse vlaggen stonden te zwaaien vóór 15 maart. Daarna mocht het wat hem betreft wél.“

  De geruchten over dit vuil spel sijpelden gisteren al binnen via Bild, een Duitse krant. Even later bevestigde de bewuste Turkse minister zélf het verhaal van Bild: “Nederlandse politici begonnen me te vertellen, “Mr. Minister, als je nu komt, zal het Wilders’ stemmen verhogen. Alsjeblieft, kom na de verkiezingen.” Is dit mijn probleem? Als je het mij op een normale manier had gevraagd, zou ik graag geholpen hebben, maar als je eerst in de media roept ‘Nee hij mag niet komen,’ dan werk ik daar natuurlijk niet aan mee.”

  Mooi is dat! De Nederlandse bevolking wordt door deze farce van Rutte immers in gevaar gebracht in Nederland én in Turkije. Het reisadvies richting Turkije is immers aangepast omdat men vreest dat Nederlanders wel een kletsen kunnen krijgen tijdens het souvenirs kopen in pakweg Ankara. Leuk voor onze Noorderburen! En de schuldige van dit alles is dus niet de bronstige Erdogan-aanhang, maar wel de Nederlandse eerste minister himself!

  Begrijp ons nu niet verkeerd, we nemen de bezoeken van de Turkse afgezanten aan de West-Europese landen nog steeds zwaar op de korrel. “Turkse oproerkraaiers zijn hier niet welkom,” zou de boodschap moeten blijven. Zelfs een progressieve opinieschrijver als Lex Molenaar van de Gazet Van Antwerpen is die mening toegedaan en dat wil al heel wat zeggen. Maar het is en blijft in Nederland net hetzelfde als in Vlaanderen: veel stoere praat, maar als het erop aankomt zijn de Turkse leiders meer dan welkom! Al kwam het in dit geval “even slecht uit…“

  Deel dit artikel zoveel mogelijk! Nederlanders moeten dit weten, woensdag hebben ze immers de kans om Rutte voor eens en altijd af te straffen.”

  Geliked door 2 people

 8. Geronimo zegt:

  Enkel Geert Wilders sprak de taal die hij altijd spreekt, verkiezingen of niet, in tegenstelling tot bedriegers als Pechtold en Rutte:

  “Geert Wilders ✔@geertwilderspvv
  Nederland ziet nu dat het Turken zijn en geen Nederlanders.

  Ze hebben ons paspoort maar horen niet bij ons.

  Ze hebben hier niks te zoeken https://twitter.com/mjhvanessen/status/840684220087455748
  23:29 – 11 maart 2017″

  Like

 9. Hendrik M. zegt:

  We mogen wel stellen dat de diverse gemeenten en de staat der Nederlanden goed aan de integratie gewerkt hebben; overal folders over allerlei onderwerpen in alle mogelijke buitenlandse talen, helaas niet in het analfabetisch…
  Tja, waarom zou je Nederlands leren…

  Like

 10. Jan Wandelaar zegt:

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Jaren 30… Vlak voor het uitbreken van de tweede wereldoorlog…
   Soldaten van het “Nieuwe Ottomaanse Rijk” in dit geval.
   Alle ingrediënten zullen na 16 april as. voor Erdogan klaar liggen om via zijn via immigratie geïmporteerd leger ’n geweldige chaos in de Europese landen te veroorzaken.
   Dit compleet met het loslaten van 2.000.000 “vluchtelingen” op Europa…

   Like

 11. Pete zegt:

  Rode vlaggen en ‘allahu akbar’ in de straten van Nederland..
  Op naar een betere toekomst !

  Like

 12. leefbarbaar zegt:

  40 Miljard integratie en geen cent vooruitgang geboekt.

  Like

 13. Pingback: „40 jaar integratie“ . . . | discitemoniti

 14. ReaGluurder zegt:

  “De Verrijking” heeft ONS al zo’n 500 miljard gekost hoor!! Paar jaar terug heeft GW deze cijfers áchter de helsdeuren moeten weghalen!!! Toen was het nog zo iets van 350 miljard. Met de instroom van nog meer pislam zitten we nu zeker al op 500 miljard!! De lieden die dit op hun geweten hebben, mogen van mij ‘bevorderd worden tot de Heerlijkheid’!!

  Like

 15. Flo zegt:

  40 jaar non integratie en miljarden euros verder.
  Hebben wij pech, dan zijn wij de komende .. jaren nog steeds de lul, of…. dood…..

  Like

 16. Aegolius cs zegt:

  Erdogan: ‘Nederland maakte achtduizend Bosniërs af in Srebrenica’

  De Turkse president Erdogan heeft zich dinsdag opnieuw hard uitgelaten over Nederland. Hij zei Nederland onder meer “goed te kennen” van de massamoorden in Srebrenica en stelde dat Nederland achtduizend Bosniërs “heeft afgemaakt”.

  http://www.nu.nl/buitenland/4539672/erdogan-nederland-maakte-achtduizend-bosniers-af-in-srebrenica.html?redirect=1

  Hitler begon in zijn nadagen te raaskallen maar Erdogan begint ermee.
  EU als chamberlain: rustig mensen, zo’n vaart loopt het niet en alles onder controle.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Da’s ’n goeie!
   Laten we vaststellen dat Hitler veel had geleerd van de GrootMoefti en andere islamitische criminelen.
   Je moet namelijk beginnen met raaskallen, dan kun je daarna in totale waanzin en razernij regeren.
   Dat is namelijk gebruikelijk als je ’n Ottomaans rijk wil stichten.
   Het eind is ook precies hetzelfde.
   Erdogan zal in z’n eigen paleis boven ’n teerton hangen te verkolen, en Hitler verkoolde in de achtertuin van z’n eigen bunker.

   Geliked door 1 persoon

 17. Ivan Chapka zegt:

  Integratie???
  Dat is helemaal niet van toepassing op Turken.
  Turken hoeven helemaal niet te integreren, want ze hebben een associatie overeenkomst gesloten met de EU, waarin dit zwart op wit is overeengekomen. Hetzelfde met de dubbele nationaliteit, staat in diezelfde overeenkomst, vandaar dat er nooit bij een Turk de NL nationaliteit wordt ingetrokken. Mag niet, kan niet.
  U wordt gefopt oftewel belazerd door den Haag.
  Er rest maar 1 mogelijkheid, éénzijdig opzeggen van deze associatieovereenkomst.
  Gelooft u dat ze dit zullen doen?? Dream on. Alleen Geert wil dit, de rest, ja het hele links liberale kartel weet hier al lang van uiteraard en zal dit dus nooit opzeggen.

  Like

 18. scheermes zegt:

  Integreren en de koran ,gaan niet samen !!Dit is al zolang de koran er al is, nog nooit gelukt ,in geen enkel land !!

  Like

 19. kraftavilqa zegt:

  En wie herinnert zich niet hoe de hele zanikbende over mijnheer Wilders viel toen deze erdowaan een ‘total freak’ noemde,inmiddels begint ’t er op te lijken dat er niets over erdolf gezegd kan worden dat zo lelijk is dat ’t niet waar is.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s