Terrorist van Londen was islambekeerling en kwam uit het midden van de samenleving

Screenshot_54

Islam-terrorist van Londen kwam uit het midden van de samenleving!

(Door: Michael Mannheimer – Vertaling: E.J. Bron)

De leugen van de verwarde individuele dader, wiens daad niets met de islam te maken zou hebben.

Een voormalige buurvrouw van de islamterrorist van Londen kan het niet begrijpen: “Ik ben totaal geschokt van dit alles. Dat was een heel aardig, gereserveerd gezin. Hij was heel rustig”, vertelt Iwona Romek.

Michael Mannheimer Blog

Ja, het is altijd hetzelfde liedje: islamitische daders worden – zoals overigens ook de meeste “seculiere” seriemoordenaars – achteraf meestal als aardige en onopvallende mensen beschreven. Aangepast, vriendelijk, hoffelijk.

Maar het is een sprookje van onze media dat het bij hen gaat om “verdwaalde” of “verwarde” mensen. Om moslims, die hun religie verkeerd geïnterpreteerd zouden hebben.

Want geen enkele boeddhist interpreteert zijn religie verkeerd: hij weet precies wat Boeddha van hem verlangt”pacifisme tot aan de grens van het onmogelijke.

En de islamitische Jihadisten (deknaam: “terrorist”) weten eveneens heel precies wat hun god en hun profeet van hen verlangt: doden, doden, doden!

Bron:
https://michael-mannheimer.net
Auteur: Michael Mannheimer

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Lügenpresse", "Religie van de vrede", Barbarisme, Censuur, Desinformatie, Groot-Brittannië, Hypocrisie, Islam, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, meningsdictatuur, Moslims, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Pacifisme, political correctness, propaganda, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

11 reacties op Terrorist van Londen was islambekeerling en kwam uit het midden van de samenleving

 1. BertG. zegt:

  Negen van de elf mensen die waren opgepakt in verband met de aanslag woensdag bij het Britse parlement, zijn op vrije voeten gesteld.
  http://www.telegraaf.nl/buitenland/27876600/__Verdachten_Londen_vrijgelaten__.html

  Like

 2. H J zegt:

  Ja jammer dan. Boedha mag het hebben verlangd, maar bijvoorbeeld de Boedhisten in Thailand hebben een super kort lontje als het om conflicten gaat. Hoe zit het ook al weer in Boedhistisch China? Geloof of ideologie; het is allemaal oogkleppenwerk en onder het mom ‘van’ mag een hele hoop wat eigenlijk niet mag. Dat geldt voor de Europeanen bijvoorbeeld met de inquisitie (Vaticaan/Jezuiten) en heden ten dagen met de wandaden met de Koran in de hand.
  Lamenielachen.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Zucht…..Daar gáán we weer eens met zo’n soort site als Niburu…..
   Eh…..islamitisch. Houd het daar maar op. Houvast hebben we pas ècht aan de nuchtere feiten en die zijn heus ernstig genoeg.
   Hokuspokus maakt het alleen maar onnodig ingewikkeld.

   Like

 3. Ron zegt:

  Een bekeerling. Natuurlijk bekeerd in de gevangenis waarin hij gezeten heeft.
  Daar wordt dan meteen geleerd dat hij trots mag zijn op zijn misdaden omdat die allemaal tegen ‘ongelovigen’ gericht zijn.
  En het feit dat na een jihadistische daad zoals een zelfmoordaanslag al je zonden uit het verleden je vergeven wordt door de ‘alwetende’ allah en je evengoed de beloning van 72 ‘maagden’ krijgt, maakt het extra aantrekkelijk voor bekeerlingen om zichzelf meteen voor de jihad aan te bieden.
  72 Maagden. Het lijkt wel een bordeel daar bij allah. Maar eh, niemand heeft verteld met hoeveel personen die 72 maagden gedeeld moeten worden. Dat worden lange wachtrijen.

  Like

 4. ieznogoedh zegt:

  Ja, het is altijd hetzelfde liedje: islamitische daders worden – zoals overigens ook de meeste “seculiere” seriemoordenaars – achteraf meestal als aardige en onopvallende mensen beschreven. Aangepast, vriendelijk, hoffelijk.

  Klopt. Daarom is het ook beter dat al die aardige, onopvallende, vriendelijke en hoffelijke mensen gewoon in hun eigen apenland blijven. Als ze dan ontsporen (en dat is bepaald niet onmogelijk) dan hebben we er hier niet veel last van.
  Wat betreft deze bekeerde “Engelsman” kan men slechts vaststellen dat hij er nu niet echt uitziet als de doorsnee Engelsman. Kennelijk komt ook deze bekeerling uit den vreemde en was het beter geweest als hij daar was gebleven (of zijn voorouders, dat is om het even) en hem nooit de toegang tot Engeland was verleend. Nee, ook niet voor een vakantie! Uiteindelijk levert het alleen maar ellende op als je jan en alleman maar toelaat.

  Like

 5. Wachteres zegt:

  Theresa May Calls London Terror Attack “Perversion of a Great Faith”

  Gezonde argumenten tegen de opmerking van Theresa May dat de islam een geweldig geloof is.

  Like

 6. Pingback: De Duitse Raad van de Journalistiek beschermt islamitische criminelen en terroristen | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s