FOTOSHOPPER

(Klik op de afbeelding voor groter beeld)

Door:
“Landerdoek”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", Geert Wilders, Marxisme, PVV, socialisme, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

15 reacties op FOTOSHOPPER

  • elisah zegt:

   Die Anne-Fleur is een typisch voorbeeld van een psychiatrisch geval, dus een gevaar voor zichzelf en haar omgeving.

   Geliked door 2 people

   • BertG. zegt:

    Daar hoef je geen specialist voor te wezen om te zien dat er enorm veel agressie van uit gaat.
    Lijkt mij echt zo iemand die meteen begint te krijsen en te slaan als haar iets niet zint.

    Like

  • Tistochwat zegt:

   LInkse schooiers en vooral de ‘vrouwelijke’ exemplaren daarvan, zijn het goorste uitschot dat er bestaat. De kwaadaardige imbecielen zijn meesters in het verdraaien van feiten.
   Ze zijn vervuld van blinde haat en willen niets liever dan het goede uitroeien.

   Geliked door 1 persoon

 1. ildiko zegt:

  Kan iemand van haar moslim vrienden een leuke baan voor deze kutwijf bij een SA Prince regelen waar ze via commando moet zich uitkleden, achter de tennisballen van haar Prince in haar nakie rennen, en daarna keihaard verkracht worden. Lekker van zijn prinselijke islamitische wetten vernedert worden door hem en door zijn vrienden. Min 1 hele maand achter elkaar, dan pas weet ze wie haar echte vijanden zijn, en leert wat betekent een echte bedreiging.

  Like

 2. ildiko zegt:

  Kan iemand van haar moslim vrienden een leuke baan voor deze kutwijf bij een SA Prince regelen waar ze via commando moet zich uitkleden, achter de tennisballen van haar Prince in haar nakie rennen, en daarna keihaard verkracht worden. Lekker van zijn prinselijke islamitische
  wetten vernedert worden door hem en door zijn vrienden. Min 1 hele maand achter elkaar, dan pas weet ze wie haar echte vijanden zijn, en leert wat een echte bedreiging betekent.

  Like

 3. ildiko zegt:

  http://portal.sitecom.com/WLR-4004/v1001/upgrade/parent.php?lanIP=192.168.0.1&userRequest=napimigrans.com VERHEUGEND NIEUWS ! EEN ECHTE MOSLIMA WERD DE LEIDSTER VAN DE ZWEEDSE FEMINISTEN !

  Like

 4. Wachteres zegt:

  Het lijkt me dat wij het hier wel eens kunnen zijn met de antifascisten

  Like

 5. Jan Wandelaar zegt:

  Geliked door 1 persoon

 6. Anne Fleur Dekker is een stuk vergif. Zij was gisteren bij Pauw.Onzin dat deze achterlijke vrouw bewaakt moet worden van onze belastingcenten.

  Like

 7. koddebeier zegt:

  Wanneer pakt men deze fascisten is eindelijk op ????

  Like

 8. Japio zegt:

  Hebben er toch velen wel gedaan gezien de verkiezingsuitslag. Of zullen ze de uitslag gemanipuleerd hebben? Ik weet het eigenlijk wel zeker. De democratie is een pootje gelicht en hopelijk zal de komende regering heel snel onderuit gaan als ze al aan regeren toekomen. Wat een onzalig idee om wel met yasser en die veilingmeester te willen regeren maar niet met Geert. Terwijl er bij Geert en z’n PVV het gezonde verstand aanwezig is.

  Like

 9. Vroeger woonden die kraakmeisjes in kraakpanden en lieten zich gratis en zonder kapotje neuken door iedereen die ook maar 1 steen naar de politie zou willen werpen. Ze waren, zeg maar, de Lokmaagden (maar dan meer dan 72) van de organisatie die elke dag en nacht bezig waren met het op die wijze recruteren van het voetvolk, voor op de barricaden, met een gegarandeerde SOA. Ontelbare onschuldige jongens, zoals ik, raakten tussen hun willige dijen verstrikt en vonden zichzelf later terug op een politiefoto, met een druiper.

  Like

 10. Flo zegt:

  Hoe oud is die linkse kut eigenlijk? Grote bek en uitkering trekken, dat is zeker.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s